תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 01:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 4-5/5 (דיונים+מידע)
הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
טוטו תמוז צפוי לשוב להרכב ויחליף את מהראן לאלא
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224710,00.html

בשעה טובה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4224710,00.html

הפועל ת"א: "נשאר שבוע לעשות את המקסימום"
השחקנים של ניצן שירזי, שנמצאים בחוסר ודאות לגבי העונה הבאה, יתארחו בשבת (17:00) באשדוד. תמוז יחזור להרכב

מלבד הרצון לזכות בגביע שלישי ברציפות, הפועל תל אביב מעוניינת לסיים את העונה במקום השני, המוביל בתום העונה לאירופה. כדי לשמור על המקום בו היא נמצאת כרגע, החבורה של ניצן שירזי תצטרך לא למעוד במשחק החוץ בשבת (17:00) נגד מ.ס. אשדוד, במסגרת המחזור ה-35.

למרות חוסר הוודאות לגבי העונה הבאה, והעובדה שאם הקבוצה לא תימכר הבעלים אלי טביב אמור להעמיד תקציב נמוך, השחקנים טוענים שהם מתעלמים מהדברים האלה כדי לסיים את העונה בטעם מתוק. "המצב לא אידיאלי אבל נשאר לנו עוד שבוע כדי לעשות את המקסימום מבחינתנו בליגה ואחר כך נראה מה יהיה", אמרו שחקנים בקבוצה.

הקשר שי אבוטבול, שנפצע בחצי גמר הגביע נגד עירוני רמת השרון (0:3),
סובל מחבלה קשה בברכו ויחמיץ את המשחק מחר.

השחקן גם לא צפוי לשחק במשחקים הקרובים של הקבוצה. את מקומו של אבוטבול בחוליית הקישור האחורי אמור לתפוס אביחי ידין, שהחליפו גם ביום רביעי. הקפטן וואליד באדיר מרצה הרחקה וייעדר מהמשחק מחר.

נוסא איגיבור לא התאמן היום (ו') בשל מחלה ואם לא יהיה כשיר, אלרואי כהן צפוי להחליפו בהרכב. עמרי קנדה צפוי לשוב לעמדת המגן הימני על חשבונו של נאיל חוטבא. המגן יגאל אנטבי אמור לקבל מנוחה ואותו יחליף גל שיש. החלוץ טוטו תמוז צפוי לשוב להרכב, לראשונה מאז הפציעה שעבר, ויחליף בהרכב את מהראן לאלא.

הרכב משוער: אפולה אדל; עמרי קנדה, מרקו שולר, ביבאן פרנסמן, גל שיש; רועי גורדנה, אביחי ידין, מירקו אורמוש, אלרואי כהן (נוסא איגיבור); טוטו תמוז, עומר דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 15:42 
ג'ופרי ממשיך לעבוד על כולם

"טביב יפחית סכום המכירה תמורת רווחים"

מוטי פשכצקי|14:00|04/05/2012

מקורב לבעלי הפועל ת"א רמז שזה יהיה מוכן להתגמש אם יקבל כסף או זכויות בכרטיסי כמה כוכבים. אבוטבול גמר את העונה בשל פציעה בברך, תמוז יחזור להרכב מול אשדוד

"טביב מוכן להפחית מהסכום אותו הוא דורש למכירה בתמורה שהכסף שייכנס ממכירת שחקנים מסוימים, לדוגמא אפולה אדל, נוסא איגייבור וטוטו תמוז, יועבר אליו או לחלופין יישארו אחוזים מכרטיסי השחקן ברשותו" - כך אמר הבוקר (שישי) מקורב לבעלי הפועל תל אביב, שאמור להיפגש עם הצוות המקצועי בתחילת השבוע כדי להבהיר למאמן ניצן שירזי ולעוזרו שביט אלימלך לאיזה כיוון הולך המועדון ומהו התקציב אותו הוא מתכוון להציב במקרה שלא יגיע רוכש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 16:41 
מספר מסקנות מחדשות היום (עכשיו אחרי שהספקנו להירגע 5 דקות כדי להכנס למתח לשבוע הבא) :
א. הלך למעריב מנוי אחד. בושה לתת לטלנט כמו אבי רצון לכתוב עובדות לא נכונות. בתור דעה כתוב את כל המחלות שרצות לך בקלבסה אבל עובדה כמו מופעי האימים. חלאה שכמוך היית שם, אף אמצעי תקשורת הגון לא עשה כתבה אלא מסתפקים בסרטונים שאוהדים מצלמים ובראיונות לבלונדה שתם זמנה. ראיינת את אחד האוהדים כדי לציין שאלה לא אוהדים אמיתיים. מי אוהד אמיתי - אותו רזי וכנופיית החיות שלו שמתהדרים כאוהדי הפועל. אני לא מפרנס יותר את החסר רצון לעבוד עבודה אמיתית. בכוונתי גם לכתוב מכתב לנוחי דנקנר שהציל את העיתון אך ימית אותו עם אנשים כמו חסר רצון.
ב. ערוץ העברת כספים חדש מהפועל לטוברוק. שחקנים יועברו להפועל , ישולמו כספים חסרי פרופורציות ופתאום טביב יהיה שותף בטוברוק. זה היה כתוב על הקיר מהיום שבו הלך לראות את הנוער שלהם במקום את הנוער המתרסק שלנו.

אני משתדל , מה זה משתדל, לא לקלל את האוהדים שתמכו בעוכר הזה שפשוט יותיר לנו הריסות וחרבה.

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 04 מאי 2012, 17:31, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
קבלת שבת בערוץ הספורט:
טביב העביר הודעה דרך פרימו שהוא עונה הבאה מוכר את כל הכוכבים, ש"האוהדים הביאו את זה על עצמם", ושאם יהיה חרם מינויים אז יהיה אפילו פחות כסף.
ממש מחזיק את הקבוצה בת ערובה.

אח"כ התפנו לתקוף אותנו על המחאה נגד דנה (למרות שפרימו ציין שלא נותנים לנו למחות באיצטדיון), ועל זה שאף אחד לא העביר עדיין הצעה לטביב אז למה אנחנו מתלוננים.

אלון מזרחי הצדיק היחיד שגינה את ההתנהגות של טביב ואמר שבגלל שהוא הבעלים הוא לא צריך לעשות פרנציפים קטנוניים ולריב עם הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 17:31 
מדהים איך אנשי התקשורת תומכים ביצור הזה.
זה שווה ערך לזה שהעיתונאים היו תומכים בטייקונים במאבק החברתי.
הם חיים ומקבלים משכורת מהכסף שלנו, ולוקחים את הצד של זה העשיר שגונב מהציבור.

אחרי זה הם לא מבינים למה לא בא קהל, ובקצב הזה הם גם לא יבינו למה פיטרו אותם מערוץ הספורט כי אין יותר רייטינג.
אנחנו הלקוחות, ואשכרה יוצאים נגדנו. אין דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 17:46 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

אחרי זה הם לא מבינים למה לא בא קהל, ובקצב הזה הם גם לא יבינו למה פיטרו אותם מערוץ הספורט כי אין יותר רייטינג.

מצד שני, יש לא מעט אנשים שמרוצים מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
לא לשכוח ששירלי בר-דיין היא מעריצת מקקי ידועה. לדבר על המחיר השערורייתי שרוצה טביב, הם לא מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 18:17 
אי אפשר למכור ממלכ"ר שחקנים ולקחת את הכסף. מקסימום עמלות וקומבינות.
מה שכן אפשר לעשות הוא חוזה כפול עם רוכש עתידי שיכלול גם את מכירת הפועל ובמקביל מכירת כרטיסי שחקן לטביב כמעט בחינם מהפועל לטביב אחרי שיעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 18:36 
סמל אישי של המשתמש
רק עכשיו קראתי את הטור של אביצהל רצון.
אני חושב שיש בהחלט מקום למטה המאבק להוציא הודעה רשמית כנגד הטור ההזוי והמסית הזה.
אני חושב שיש בהחלט מקום לפנות למעריב ולדרוש התנצלות לפני הגשת תביעת דיבה.
הגענו לשיא חדש - לא רק שהגיל של הילדה של דנה משתנה בהתאם לצרכים אלא גם מכפילים את הילדה וקוראים לה "ילדים" ברבים. ממתי יש לה "ילדים" ? מתי זה הפסיק להיות רק תינוקת מבוהלת ומבועתת ?
אני גם קורא מפה לאותו אחד שעובד עם אביצהל רצון באותו גוף תקשורת ושכותב גם פה שיעשה שיחת.הבהרה עם אותו שקרן מתועב. חוסר האמת וההסתה שיש בטור הזה משליך על כל אחד ואחד שעובד בגוף הזה.
אין לי מנוי לאף עיתון אבל אני מצטרף לקריאה של קודם ניקח גביע ומפציר במי שיש לו מנוי למעריב לפנות אליהם ולבטל את המנוי. אסור לאף אוהד הפועל לתת יד להשמצה הדוחה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ
הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 18:40 
kobster כתב:

אין לי מנוי לאף עיתון אבל אני מצטרף לקריאה של קודם ניקח גביע ומפציר במי שיש לו מנוי למעריב לפנות אליהם ולבטל את המנוי. אסור לאף אוהד הפועל לתת יד להשמצה הדוחה הזו.

שוקל ברצינות להפסיק את המנוי שלי איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 18:43 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מור שושן הדף הרשמי
לפני 6‏ שעות‏ באמצעות מכשיר נייד‏
הוחלט ביחד עם הצוות המקצועי והרפואי שהעונה אני לא אחזור לשחק על מנת שאני אהיה בריא לגמרי לתחילת העונה הבאה...
נאחל בהצלחה לקבוצה במשימות שנותרו לנו העונה, מקום שני וכמובן גביע!!!
תודה לכל האוהדים הנפלאים שאוהבים אותי, אני אוהב אתכם יותר!!!!!!!
בעזרת השם שנה הבאה תהיה מצוינת, אני כבר מת לפגוש אתכם באימון הראשון!!
שבת שלום לכולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 18:52 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
ציטוט:
מור שושן הדף הרשמי
הוחלט ביחד עם הצוות המקצועי והרפואי שהעונה אני לא אחזור לשחק על מנת שאני אהיה בריא לגמרי לתחילת העונה הבאה...
שבת שלום לכולם...

הבלם הבכיר שלנו בעונה הבאה.
צריך לנוח!

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 19:07 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אל באנדי כתב:
ציטוט:
מור שושן הדף הרשמי
שבת שלום לכולם...

הבלם הבכיר שלנו בעונה הבאה.
צריך לנוח!

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק.

זה מאוד עצוב
אבל אין ברירה, מור שושן הוא הבלם מספר 1 שלנו בשנה הבאה
וצריכים אותו כשיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:14 
אנשים פרטיים עדיין יכולים להחזיק בכרטיסי שחקן?
חשבתי שבעקבות פרשת טבז ומסתצ'רנו הדבר הזה נעלם מהעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 20:23 
סמל אישי של המשתמש
אני אתרגם לכם אותו.
אני מבקש X כסף על הקבוצה פלוס Y כסף על מכירה עתידית של השחקנים.
לא מתאים לך?
אני אמכור את השחקנים בקיץ או בקיץ הבא, ורק אחרי זה אמכור את הקבוצה בלי השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 21:35 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/364/ ... at=3872823

אוהדי הפועל - אולטראס של עצמם
המפגינים מול בית טביב אינם אוהדי הפועל ת"א. חייבים לגרש אותם, לפני שייגרם לילדים נזק בלתי הפיך.

01

מופעי האימים של אוהדי הפועל ת"א מול ביתו של אלי טביב חייבים להדאיג לא רק כל אזרח תמים במדינה, אלא גם את משטרת ישראל והמועצה לשלום הילד. עם ההפגנות הברוטליות מול בתי העסק של דנה אשכנזי, רעייתו של טביב, עוד אפשר איכשהו להסתדר. אבל ההפגנות אל מול ילדים מפוחדים, זה כבר סיפור אחר.

זה הזמן של יו"ר המועצה לשלום הילד יצחק קדמן להתערב. מה הקשר של ילדים מבוהלים החוששים לשלומם ולשלום הוריהם, לעסקי הכדורגל הישראלי המזוהם. במה חטאו תינוקות של בית רבן שחייהם הפכו לגיהינום
רק כי קומץ אוהדים שמאוהב בעיקר בעצמו, ורק אחרכך, אם בכלל, בקבוצתו, לא מאפשר להם חיים שלווים כמו לכל ילד בסביבת מגוריהם.

לא חופש ביטוי יש לנו כאן ולא החופש להפגין, אלא רק חופש לאנרכיה של צעירים מלאי רוע וטעוני אכזריות, מוסתים ושטופים, שאינם מבינים את גודל הטראומה שעוברים הילדים לבית טביב-אשכנזי.

את החוליגנים הללו חובה לגרש מעולמם הפרטי של בעלי הפועל. אם אפשר קצת לפני שהילדים יועברו לטיפולים אצל פסיכולוגים ופסיכיאטרים. איפה יצחק קדמן כשצריך אותו.

עוד טור דעה מבית היוצר של הסמרטוט אבי רצון

אני אוהב את אבי רצון.
כל פעם שהוא אומר שעשינו משהו רע זה סימן שעשינו משהו טוב.
הוא גם ההוכחה לזה שגם ממרום המעמד של עורך ראשי של אחד משלושת מדורי הספורט הגדולים ביותר בארץ עדיין אפשר להיות מקופח עם רגשי נחיתות מול האליטה שכבר יותר מ30 שנה היא לא אליטה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 21:43 
NARKOTIKA כתב:

זה ממש לא מדהים
יש המון המון אנשים , כולל לא מעט עיתונאים שמזהים את המצב של הפועל כהזדמנות חד פעמית ובלתי חוזרת למחוק אותה ופועלים לשם כך במלוא המרץ.
הם מסתכלים על מה שקרה להפועל בכדרוסל ומבינים שיש להם לאן לשאוף , זה שקוראים לנו הפועל ת"א זה ממש לא תעודת ביטוח . הם יעשו הכל כדי שהעבריין לא ייכשל במשימה .
כמובן שאם הם היו מסתכלים קדימה ומבינים שבלי הקהל של הפועל יירד נתח גדול מאוהדי הכדורגל , מה שאומר פחות פרנסה להם , הם אולי היו פועלים אחרת, אבל אין להם את היכולת להסתכל קדימה , לכן הם עיתונאי ספורט . עיתונאים מהמעמד הנחות והעלוב ביותר שיש.
דרך אגב מהטור של אבי רצון אני פחות מתרגש , המטרה של הטורים שלו בדיוק כמו הטורים של עמנואל רוזן מהצד השני של הכביש לייצר פרובוקציות , על זה הבנאדם חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 21:49 
IdanTheLittle כתב:
קבלת שבת בערוץ הספורט:
טביב העביר הודעה דרך פרימו שהוא עונה הבאה מוכר את כל הכוכבים, ש"האוהדים הביאו את זה על עצמם", ושאם יהיה חרם מינויים אז יהיה אפילו פחות כסף.

אח"כ התפנו לתקוף אותנו על המחאה נגד דנה (למרות שפרימו ציין שלא נותנים לנו למחות באיצטדיון), ועל זה שאף אחד לא העביר עדיין הצעה לטביב אז למה אנחנו מתלוננים.

אלון מזרחי הצדיק היחיד שגינה את ההתנהגות של טביב ואמר שבגלל שהוא הבעלים הוא לא צריך לעשות פרנציפים קטנוניים ולריב עם הקהל.

איזה איומים מפגרים ...
מכירת חיסול??? את מי בדיוק הוא ימכור??
את המגנים התותחים חוטבא את אנטבי?
את צמד בלמי העל שולר ופרנסמן?
את שחקן הרכש הנהדר אלרואי כהן?
על מי הוא מאיים בדיוק? הסגל הזה כבר היום הוא בדיחה , אני מסתכל על השחקנים האלה ולא מאמין שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים .
אבל אז אני נזכר בליגה העלובה הזו ומבין שזו לא חוכמה גדולה .. קיצר שטביב יחשוב על משהו קצת יותר טוב ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2012, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
IdanTheLittle כתב:
קבלת שבת בערוץ הספורט:

איזה איומים מפגרים ...
מכירת חיסול??? את מי בדיוק הוא ימכור??
את המגנים התותחים חוטבא את אנטבי?
את צמד בלמי העל שולר ופרנסמן?
את שחקן הרכש הנהדר אלרואי כהן?
על מי הוא מאיים בדיוק? הסגל הזה כבר היום הוא בדיחה , אני מסתכל על השחקנים האלה ולא מאמין שאנחנו נמצאים איפה שאנחנו נמצאים .
אבל אז אני נזכר בליגה העלובה הזו ומבין שזו לא חוכמה גדולה .. קיצר שטביב יחשוב על משהו קצת יותר טוב ..

הדיבור הוא על ידין, תמוז, דמארי, אדל ונוסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חדשות הפועל סופ"ש 4-5/5 (דיונים+מידע)
הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 01:20 
ושי, ומהראן, וקנדה, וכל מי שיש לו קצת כדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 01:56 
ברגר כתב:

עם כל הכבוד לכל אלה , כולם הם שחקנים בינוניים מאוד כולל דמארי ותמוז שהם חלוצים סבירים ולא יותר .
לא מדובר פה בשחקנים כמו זהבי דה סילבה אניימה ורמוט ושכטר שהמכירה שלהם היתה באמת מכירת חיסול של שחקנים שהם רמה מעל הליגה .

כל הסגל של הפועל היום מורכב משחקנים מוגבלים שאני לא יודע כמה קבוצות יהיו באמת מוכנות לשלם עליהם .

טביב יכול להגיד שהוא משחרר את כולם ומשחק שנה הבאה עם הנוער כדי לעשות לנו דווקא אבל לשחק אותה עם "מכירת חיסול" כאילו הוא מחזיק אצלו קבוצה של כוכבים ועכשיו הוא הולך לעשות עליהם כסף זה פשוט ספין עלוב .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 02:13 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
ברגר כתב:

עם כל הכבוד לכל אלה , כולם הם שחקנים בינוניים מאוד כולל דמארי ותמוז שהם חלוצים סבירים ולא יותר .
לא מדובר פה בשחקנים כמו זהבי דה סילבה אניימה ורמוט ושכטר שהמכירה שלהם היתה באמת מכירת חיסול של שחקנים שהם רמה מעל הליגה .

כל הסגל של הפועל היום מורכב משחקנים מוגבלים שאני לא יודע כמה קבוצות יהיו באמת מוכנות לשלם עליהם .

טביב יכול להגיד שהוא משחרר את כולם ומשחק שנה הבאה עם הנוער כדי לעשות לנו דווקא אבל לשחק אותה עם "מכירת חיסול" כאילו הוא מחזיק אצלו קבוצה של כוכבים ועכשיו הוא הולך לעשות עליהם כסף זה פשוט ספין עלוב .

דמארי ותמוז חלוצים מעולים. בהחלט ברמה של כל מי שציינת(טיפה פחות אבל באותה קבוצה הם לא בלבל שונה בהרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 05:18 
danired כתב:
אנשים פרטיים עדיין יכולים להחזיק בכרטיסי שחקן?
חשבתי שבעקבות פרשת טבז ומסתצ'רנו הדבר הזה נעלם מהעולם.

אם זה נכון מה שפורסם, טביב לא יחזיק את הכרטיסים אצלו. יקבע סכום רכישה של המועדון כעת. טביב יקבל בעתיד מרוכש הקבוצה תמורה (לפי מפתח שיקבע) בגין מכירתם של שחקנים מוגדרים.
לא פעם אחת יש חילוקי דעות בין רוכש ומוכר של נכס. בעל הנכס טוען שהתשואה עתידית תגדל בגלל משאב מסויים (פטנט, השקעה בשווק, קו ייצור חדש וכו'). הקונה לא מקבל את הערכת המוכר. מגיעים לעמק השווה לגבי שווי מסויים ומשאירים לנתונים של בצועים עתידיים לדבר בעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
שער השבת:
פרימו טוען שיש קונה לקבוצה, ומדובר באיש עסקים מאוד מוכר, אוהד שרוף של הפועל.
טביב דורש מקדמה של 400,000 שקל כדי להיכנס למו"מ על מכירת הקבוצה. טביב מסרב לנקוב במחיר עבור הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:20 
IdanTheLittle כתב:
שער השבת:
טביב דורש מקדמה של 400,000 שקל כדי להיכנס למו"מ על מכירת הקבוצה. טביב מסרב לנקוב במחיר עבור הקבוצה.

טדי אוהד הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
IdanTheLittle כתב:
שער השבת:

טדי אוהד הפועל?

לפי מה שכתבו פה במהלך השבוע הוא מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
זה כנראה לא טדי שגיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:23 
טוען שזה בן אדם מאוד מאוד מפורסם שכולם מכירים , לא חסר לו כסף והוא אוהד שרוף של הפועל .
לא עולה לי בראש אף אחד אולי יגאל שילון , רק שהבדיחה עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2012, 22:24 
סמל אישי של המשתמש
זה בטח גם לא אמיתי.
פרימו איש של טביב. יכול להיות שטביב מוציא פירסום כזה כדי להשתיק את המחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: