גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
צחוק צחוק, אבל מישהי מהעבודה שלי שהיתה אמורה לנסוע לדיסניוורלד עם הילדים שלה, שמעה על זה ונכנסה ללחץ.
מזל שיש פה אנשים ששמעו שזה מפורברק וסיפרו לה על כך.
אבל מה שאני לא מבין, זה איזה אינטרס יש להורים שסיפרו את הסיפור, לעשות דבר כזה.
אם אני ערוץ 10 - אני מדליף את הוידאו שבו הם מספרים את הסיפור. שכל המדינה תראה שמי שיצא באמת מפגר בכל הסיפור הזה זה לא סיוון כהן, אלא ההורים המטומטמים האלה.
אתה צוחק? יש סיכוי לא רע שמי שעבד עליה הוא איש גדול. האינטרס שלו זה ש(1) זה מצחיק, (2) זה מבהיר מי ומה נמצא על מסך הטלויזיה שלנו (יותר נכון - שלכם). במקרה הזה להוציא את הבחורה הזאת טיפשה נראה לי מהלך נחמד במיוחד. זה קצת לא הוגן כלפי חברת דיסני אבל ברור שהאמת תצא לאור תוך יום.
אם הייתי עושה את זה ממש לא היה מפריע לי אם היו מראים את הוידאו, אם יש כזה, שבו אני עובד על הכתבת. זה לא היה מוציא אותי מפגר אלא אותה.
טוב, זכותך לחשוב כך. אני לא רואה מה כל כך מצחיק פה.
ואולי לך אישית לא היה מפריע אם היו מפרסמים וידאו כזה. אני בטוח שאם היתה לך ילדה, שהיתה אח"כ צריכה ללכת לבית ספר וכל הילדים היו צוחקים עליה שההורים שלה דיברו בטלויזיה על איך חטפו, סיממו, גילחו ואולי אנסו אותה בדיסנילנד - זה היה נראה לך הרבה פחות מצחיק.
אני גם לא מבין את כל השינאה הזאת כלפי סיוון כהן. לא מדובר פה לא בשימון מזרחי ולא באלי טביב, אפילו לא בעיתונאית של אתר בעייתי כמו ואן או ספורט5. כל הפשע שלה זה שהיא פרסמה פעם שחברה של גילי ורמוט תובעת אותו, ואו.
דווקא מכל הפורום הסוציאליסטי הזה הייתי מצפה לקצת יותר רגישות כשמדובר בפיטורים של בנאדם.