תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נסיון חטיפה מדהים בדיסניוורלד
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 07:21 
סנוקר פיקדילי כתב:
הצלם כתב:
אתם מפספסים את הנקודה, סיון כהן היא אקסית של אלי טביב.

ההורים אוהדי הפועל וניסו לפגוע לה בפרנסה ובילדה בת ה-4 שאין לה.

מה שכן, הקולגות שלה "מפרגנים" לה. וגם גילי ורמוט.

מה יש לגילי ורמוט נגדה ?

ערב פלייאוף ליגת האלופות היא פירסמה במהדורה שחברתו של ורמוט תובעת אותו על מחצית מהרכוש, בשעה שהקבוצה מתאמנת אימון מסכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 08:08 
הרמיקס של נוי אלוש לפרשה, אחד הטובים שלו לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 08:57 
מעולה, מקווה שערוץ 10 יילכו עד הסוף וסוף סוף ניפטר מעונשה של הטיפשה. כתבת כל כך מטומטמת, שטחית ופופוליסטית שמעלה את הנרווים. מה עלה להם בראש מלכתחילה איתה השד יודע. לכי כבר, טינופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 09:01 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
הרמיקס של נוי אלוש לפרשה, אחד הטובים שלו לדעתי.

הוא עשה פה דוקטורט על pitch correction.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 13:42 
צחוק צחוק, אבל מישהי מהעבודה שלי שהיתה אמורה לנסוע לדיסניוורלד עם הילדים שלה, שמעה על זה ונכנסה ללחץ.
מזל שיש פה אנשים ששמעו שזה מפורברק וסיפרו לה על כך.

אבל מה שאני לא מבין, זה איזה אינטרס יש להורים שסיפרו את הסיפור, לעשות דבר כזה.
אם אני ערוץ 10 - אני מדליף את הוידאו שבו הם מספרים את הסיפור. שכל המדינה תראה שמי שיצא באמת מפגר בכל הסיפור הזה זה לא סיוון כהן, אלא ההורים המטומטמים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
אע"ב, אין וידאו של אף הורה. יש מקסימום - וגם זה בספק - הקלטה של מישהו שמספר את הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
יש לי הקלטה של מישהו שאומר שמתראגנת אצלו איזה אורגיה ביום שישי ,שני נורווגיות מקיבוץ אפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
Rebecca Griffin
סיוון כהן היקרה, את בושה. ואני לא מופתעת ממה שהפכת, מכיוון שאני זוכרת את הדרכים הלא יפות שאת פועלת בהן. ולכל השאר -- אל תחשבו שהיא היחידה שממציאה אייטמים .

CAT FIGHT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 15:06 
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
צחוק צחוק, אבל מישהי מהעבודה שלי שהיתה אמורה לנסוע לדיסניוורלד עם הילדים שלה, שמעה על זה ונכנסה ללחץ.

אם אני ערוץ 10 - אני מדליף את הוידאו שבו הם מספרים את הסיפור. שכל המדינה תראה שמי שיצא באמת מפגר בכל הסיפור הזה זה לא סיוון כהן, אלא ההורים המטומטמים האלה.

אתה צוחק? יש סיכוי לא רע שמי שעבד עליה הוא איש גדול. האינטרס שלו זה ש(1) זה מצחיק, (2) זה מבהיר מי ומה נמצא על מסך הטלויזיה שלנו (יותר נכון - שלכם). במקרה הזה להוציא את הבחורה הזאת טיפשה נראה לי מהלך נחמד במיוחד. זה קצת לא הוגן כלפי חברת דיסני אבל ברור שהאמת תצא לאור תוך יום.
אם הייתי עושה את זה ממש לא היה מפריע לי אם היו מראים את הוידאו, אם יש כזה, שבו אני עובד על הכתבת. זה לא היה מוציא אותי מפגר אלא אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:16 
סמל אישי של המשתמש
לא התעדכנתי מהמעמוד הראשון אבל שמעתי שפיטרו אותה ורציתי להגיד משהו חשוב.

שהיא מאופרת היא נראת דיי כוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:22 
אגב, אחותי חזרה לא מזמן מטיול בארה"ב, והיא סיפרה לי שאת הסיפור על דיסני והחטיפות, היא שמעה מבחור אמריקאי שעבד איתה לפני שנים, ולא כ"אגדה אורבנית", אלא כענין שצריך להזהר ממנו, ככה שהסיפור הזה, מפוברק או לא, כנראה רץ חזק מאד גם בארה"ב.

אני כבר לא מדבר על זה שהיום בארה"ב יש לא מעט מקומות, בעיקר קניונים ודיסני, שהורים הולכים עם הילד מחובר לסוג של רצועה כדי שלא יעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:43 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אגב, אחותי חזרה לא מזמן מטיול בארה"ב, והיא סיפרה לי שאת הסיפור על דיסני והחטיפות, היא שמעה מבחור אמריקאי שעבד איתה לפני שנים, ולא כ"אגדה אורבנית", אלא כענין שצריך להזהר ממנו, ככה שהסיפור הזה, מפוברק או לא, כנראה רץ חזק מאד גם בארה"ב.

אני כבר לא מדבר על זה שהיום בארה"ב יש לא מעט מקומות, בעיקר קניונים ודיסני, שהורים הולכים עם הילד מחובר לסוג של רצועה כדי שלא יעלם.

בארה"ב יש פאניקה כללית לגבי חטיפת ילדים (לבנים) שמורידה את המדינה הזו באופן תדיר מהפסים.
רק שהפאניקה הזו לא ממש מוצדקת, זה משהו שכמעט לא קורה - יש לך יותר סיכוי להפגע מברק מאשר שיחטפו לך את הילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:48 
מה זה "היום"? בתור ילד בארה"ב אני זוכר את הרצועות האלה ועברו יותר מ20 שנה ( :cry: )
גם אז וגם היום אין לך סיכוי לשחרר ילד מגן ילדים אם אתה לא רשום מראש וכו' וכו'

הסיפור הזה כבר חוגג בר-מצווה, אני לא שמעתי על חטיפת ילד (עם או בלי ראש מגולח ונעליים) מדיסניוורלד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:48 
גם אני לא, אבל מסתבר שאפילו אצל האמריקאים ההיסטריה בענין חוגגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:57 
לא רק אצל האמריקאים
לפני 12 שנים היינו בתאילנד
והבת שלי שהיתה אז בת 10 הצליחה ללכת לאיבוד בשדה התעופה בבנגקוק
פניתי לשוטרת הראשונה שראיתי והיא מייד הפעילה אזעקה כללית בשדה
והשאלה הראשונה שהיא שאלה אותי היתה איזה נעליים היו לילדה
האבדה נמצאה בתוך 5 דקות אבל אלה היו 5 הדקות הארוכות בחיי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
עזוב רצועות, יש לך פה מערכת שלמה, שכל פעם שילד (לבן) נחטף היא משגרת הודעות סופר מועילות כמו זו -
תמונה

אין שום הוכחות שזה עוזר למשהו, ועדיין, אוטוטו 20 שנה השטות הזו סוחבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אגב, אחותי חזרה לא מזמן מטיול בארה"ב, והיא סיפרה לי שאת הסיפור על דיסני והחטיפות, ה יא שמעה מבחור אמריקאי שעבד איתה לפני שנים, ולא כ"אגדה אורבנית", אלא כענין שצריך להזהר ממנו , ככה שהסיפור הזה, מפוברק או לא, כנראה רץ חזק מאד גם בארה"ב.

ככה עובדות אגדות אורבניות: יש המון שחושבים שהן נכונות (כך הן שורדות מדור לדור) והמון אחרים שצוחקים על הראשונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נסיון חטיפה מדהים בדיסניוורלד
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:12 
RedFox כתב:

איפה ''שמעת שפיטרו אותה''? לינק יהיה נחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
לא רק אצל האמריקאים
לפני 12 שנים היינו בתאילנד
והבת שלי שהיתה אז בת 10 הצליחה ללכת לאיבוד בשדה התעופה בבנגקוק
פניתי לשוטרת הראשונה שראיתי והיא מייד הפעילה אזעקה כללית בשדה
והשאלה הראשונה שהיא שאלה אותי היתה איזה נעליים היו לילדה
האבדה נמצאה בתוך 5 דקות אבל אלה היו 5 הדקות הארוכות בחיי

רציני?
בחיים שלי לא שמעתי את הקטע עם הנעליים מחוץ לאגדות אורבניות, והאמת, זו נשמע כמו דרך מטופשת לנסות למצוא מישהו.

נ.ב.
חברים שלי איבדו את הילד שלהם שם וכל מה שעשו זה לתת להם לקרוא לו בכריזה, אבל זה היה מזמן, יש מצב שהנהלים השתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:33 
אני רציני לגמרי
הילדה פשוט קראה ספר תוך כדי הליכה ולא שמה לב שהגענו
מזל שהשער של אל על הוא די בסוף(כרגיל) אז היא הגיעה לקצה
הסתובבה וחזרה אלינו תוך כדי שהיא ממשיכה לקרוא ובכלל לא הבינה למה אנחנו וכל שדה התעופה כל כך נרגשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: נסיון חטיפה מדהים בדיסניוורלד
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:38 
סמל אישי של המשתמש
הצלם כתב:
RedFox כתב:

איפה ''שמעת שפיטרו אותה''? לינק יהיה נחמד

הושעתה סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 22:53 
על טעויות משלמים- http://b.walla.co.il/?w=/3050/2529351

שימוע לפני פיטורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 23:39 
אם הייתי עורך לה את השימוע הייתי מבקש ממנה לספק את השמות והפרטים של "ההורים הנוספים" שפנו אליה וסיפרו לה שעברו דברים דומים (שזאת הייתה התגובה שלה). אם אין לה שמות ועדויות שכאלו (דאאאא), אז הייתי מפטר אותה פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
נועם שחם כתב:

בארה"ב יש פאניקה כללית לגבי חטיפת ילדים (לבנים) שמורידה את המדינה הזו באופן תדיר מהפסים.
רק שהפאניקה הזו לא ממש מוצדקת, זה משהו שכמעט לא קורה - יש לך יותר סיכוי להפגע מברק מאשר שיחטפו לך את הילד.

זה דומה למעשי טרור בישראל. נגיד מדובר בתקופת פיגועים שאחת לחודש יש פיגוע במקום כלשהו בארץ. כולם בפאניקה והרבה אנשים ימנעו מלעלות על אוטובוס, למרות שהסיכוי ליפול על אותו קו בדיוק שעולה המחבל הוא קטן מאוד. לא יודע בהשוואה לפגיעת ברק או חטיפת ילדים בארצות הברית אבל קטן מאוד. אבל אנשים חוששים (ואני מבין אותם לגמרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 07:50 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי בנושא הזה לפחות הטלביזיה בבירור מעודדת את התופעה.
אין כמעט יום לדעתי שלא רואים באיזושהי סדרת משטרה פופולארית סיפור על חטיפת ילד
לא מפתיע שאנשים נהיים היסטריים לגבי זה, זה משחק על נקודה מאד רגישה ולא רציונלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 08:00 
גיא האדום כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:

אתה צוחק? יש סיכוי לא רע שמי שעבד עליה הוא איש גדול. האינטרס שלו זה ש(1) זה מצחיק, (2) זה מבהיר מי ומה נמצא על מסך הטלויזיה שלנו (יותר נכון - שלכם). במקרה הזה להוציא את הבחורה הזאת טיפשה נראה לי מהלך נחמד במיוחד. זה קצת לא הוגן כלפי חברת דיסני אבל ברור שהאמת תצא לאור תוך יום.
אם הייתי עושה את זה ממש לא היה מפריע לי אם היו מראים את הוידאו, אם יש כזה, שבו אני עובד על הכתבת. זה לא היה מוציא אותי מפגר אלא אותה.

טוב, זכותך לחשוב כך. אני לא רואה מה כל כך מצחיק פה.
ואולי לך אישית לא היה מפריע אם היו מפרסמים וידאו כזה. אני בטוח שאם היתה לך ילדה, שהיתה אח"כ צריכה ללכת לבית ספר וכל הילדים היו צוחקים עליה שההורים שלה דיברו בטלויזיה על איך חטפו, סיממו, גילחו ואולי אנסו אותה בדיסנילנד - זה היה נראה לך הרבה פחות מצחיק.

אני גם לא מבין את כל השינאה הזאת כלפי סיוון כהן. לא מדובר פה לא בשימון מזרחי ולא באלי טביב, אפילו לא בעיתונאית של אתר בעייתי כמו ואן או ספורט5. כל הפשע שלה זה שהיא פרסמה פעם שחברה של גילי ורמוט תובעת אותו, ואו.
דווקא מכל הפורום הסוציאליסטי הזה הייתי מצפה לקצת יותר רגישות כשמדובר בפיטורים של בנאדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 08:16 
זה לא היה מזיז לי (מעבר לשעשוע שבעניין) כי היה ברור לי שכל אדם עם יותר מאי קיו בודד היה מבין תוך חמש שניות שמדובר במעשייה. ואלו שיוצרם לא חנן אותם באותו אי קיו בודד היו לומדים על זה למחרת בבוקר כשכל אמצעי התקשורת היו צוחקים על הכתבה.
אני בספק אם יש קלטת עם ה"אבא". גם אם יש קלטת עם ה"אבא" אני בספק אם הוא באמת אבא (קל וחומר של ילדה בת 9 שהייתה לא מזמן בדיסניוורלד). וגם אם הוא באמת אבא לילדה שכזאת אני לא רואה איך זה שהוא הצליח לעבוד על כתבת לא חכמה יוביל ילדים לצחוק על הבת שלו (שאת שמה אגב אסור בכל מקרה לפרסם).

כלפי הכתבת אני לא חש שנאה אלא בוז מעורב ברחמים. כתבת רכילות שהגיעה לתפקיד שאמור להיות גדול עליה בכמה מידות עושה שטויות. היא לא צריכה להיות שם. כל זה כמובן לפני ששמעתי על מערכת היחסים הפוריה שלה עם טביב, הכתבה על ורמוט וכו'. אחרי ששמעתי על כל זה ועל העבר שלה שפורסם כאן אז האמת שהיא מזכירה לי קצת את אופירע.

ולהיות סוציאליסט לא אומר שאנשים בלי שום כשרון/ שכל צריכים לבצע תפקידים שגדולים עליהם. להיות סוציאליסט זה אומר שכאשר יפטרו אותה יגיעו לה דמי אבטלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2012, 09:40 
אמיר כתב:
נועם שחם כתב:

בארה"ב יש פאניקה כללית לגבי חטיפת ילדים ( לבנים ) שמורידה את המדינה הזו באופן תדיר מהפסים.

רק אצלנו חוטפים תימנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 17:32 
אלו לא אגדות , אכן מסתובבים שם בקניונים ילדים עם רצועות כמו כלב , לא כולם אבל יש ...
יש חטיפות של ילדים לא יודע באיזה תדירות ע"י מקסיקנים , הם אכן חוטפים את הילד לשירותים מסממים אותו מגלחים את השיער ונעלמים .
התיירים הסינים או היפנים בוודאות מסתובבים עם הרצועות האלה בארה"ב .
דרך אגב שאחד מהימים שטיילתי בגן החיות התנכי בירושלים תיירת הסתובבה עם הילד ברצועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2012, 17:34 
ההודעה שלך היא בדיוק מה שמוליד אגדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 129 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: