תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחאה באחת הליגות הלא שיוויוניות ביותר בעולם (לה ליגה)
הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 19:16 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחאה באחת הליגות הלא שיוויוניות ביותר בעולם (לה ליגה)
הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
2:38
מישהו יכול להביא קישור לשיר המלא ?!
זה השיר שחיפשתי שלהם, שיר גדול !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :BOW:
אבל מה הקטע עם כדורי הטניס? יש לזה איזושהי משמעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 19:23 
סמל אישי של המשתמש
כול הכבוד לאוהדי סביליה :ROSE:
Im sick of barcelona and real madrid !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 19:34 
נשיקה צרפתית כתב:
:ROSE: :BOW:
אבל מה הקטע עם כדורי הטניס? יש לזה איזושהי משמעות?

פשוט לעצור את המשחק וכאילו לדחות אותו יותר, במחאה על כך שדחו אותו מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
כל הכבוד :ROSE:
כמו שאני תמיד אומר, ליגה מאוסה עם 2 מכמבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 22:28 
סמל אישי של המשתמש
הצחקתם את דון שימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 04:14 
אל באנדי כתב:
2:38
מישהו יכול להביא קישור לשיר המלא ?!
זה השיר שחיפשתי שלהם, שיר גדול !

האמת,ששמעתי את השיר הזה בעוד כמה קבוצות (רובן היו מאנדלוסיה,אולי זה משהו שקשור) אבל כן שיר טוב,והאמת שגם הקהל שלהם הם אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 05:08 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
הצחקתם את דון שימון

דווקא לא,
יש הרבה קווי דימיון בין המקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 08:45 
טוב, נראה לי שסוף סוף מצאתי קבוצה ספרדית לאהוד.
מה שיש שם לא ראוי להיקרא ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 17:01 
זה יגיע לפיצוץ בקיץ ואף מילה על זה ששר הספורט הספרדי עשה תספורת לחובות של בארסה וריאל, ואפשר להם גם פריסה יותר נוחה של מה שנשאר.
אבל כמי שלא מנותק קשה לי שלא להבין את התיעדוף שהן מקבלות, אמרתם עולם חופשי, אמרתם עסק כלכלי, בארסה וריאל מכניסות המון כסף לליגה הספרדית שסביליה ובילבאו פשוט לא, הריטינג שלהם כלכך הרבה יותר גבוה גם בתוך ספרד.
בשביל ליגה בריאה הם צריכים לקרב את הפערים בתמלוגים של הקבוצות, אבל זה ממש לא הוגן שזה יתחלק שווה בשווה בין חרז לריאל.
וזה אגב גם תופס לישראל להבנתי, רמה"ש שודרה כמה פעמים השנה? הפועל וחיפה כמה פעמים? הם צריכים לקבל את אותו סכום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 17:16 
purvis short כתב:

מה שיש שם לא ראוי להיקרא ליגה.

לא ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
זה יגיע לפיצוץ בקיץ ואף מילה על זה ששר הספורט הספרדי עשה תספורת לחובות של בארסה וריאל, ואפשר להם גם פריסה יותר נוחה של מה שנשאר.
אבל כמי שלא מנותק קשה לי שלא להבין את התיעדוף שהן מקבלות, אמרתם עולם חופשי, אמרתם עסק כלכלי, בארסה וריאל מכניסות המון כסף לליגה הספרדית שסביליה ובילבאו פשוט לא, הריטינג שלהם כלכך הרבה יותר גבוה גם בתוך ספרד.
בשביל ליגה בריאה הם צריכים לקרב את הפערים בתמלוגים של הקבוצות, אבל זה ממש לא הוגן שזה יתחלק שווה בשווה בין חרז לריאל.
וזה אגב גם תופס לישראל להבנתי, רמה"ש שודרה כמה פעמים השנה? הפועל וחיפה כמה פעמים? הם צריכים לקבל את אותו סכום?

יש הבדל בין דיפרנציאציה בתמלוגים לבין מה שקורה בליגה הספרדית.
גם בפרמייר יש הבדלים בין נגיד מנצסטר יונייטד לויגאן בתמלוגים. אבל לא הבדלים של פי 50, כפי שנוצר בפועל בליגה הספרדית בגלל שהקבוצות מוכרות בעצמן את זכויות השידור, ובגלל היחס המושחת להחריד שבארסה וריאל מדריד מקבלות מכל הרשויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 18:04 
24% אבטלה.
אכן יש פוטנציאל למחאה כי הרבה אנשים מתוסכלים ואין להם מה להפסיד.

גולת הכותרת היא מחיקת חובות גדולים לבנקים שעד לפני מספר שנים נעשתה בעיקר מול ריאל ועכשיו ברצלונה הצטרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:

גם המחלה מכניסה יותר כסף לכאילו ליגה בארץ הפועל חולון ואני מנחש שאתה לא חושב שזה עוזר לבריאות הליגה שהם שנים קיבלו יותר כסף.

תראה איך ליגות מקצועניות מתנהלות בארה"ב, מדינה עם שוק טיפה יותר חופשי מספרד.
והליגות שם גם קצת יותר בריאות מלה-ליגה.
ליגה שיווניות עוזרת לכל הקבוצות, ובטווח ארוך גם לשתי הזונות הנ"ל.

הבעיה, כמו תמיד באירופה, היא שליגת האלופות מעוותת דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 19:36 
אמיר כתב:
danired כתב:

גם המחלה מכניסה יותר כסף לכאילו ליגה בארץ הפועל חולון ואני מנחש שאתה לא חושב שזה עוזר לבריאות הליגה שהם שנים קיבלו יותר כסף.

תראה איך ליגות מקצועניות מתנהלות בארה"ב, מדינה עם שוק טיפה יותר חופשי מספרד.
והליגות שם גם קצת יותר בריאות מלה-ליגה.
ליגה שיווניות עוזרת לכל הקבוצות, ובטווח ארוך גם לשתי הזונות הנ"ל.

הבעיה, כמו תמיד באירופה, היא שליגת האלופות מעוותת דברים.

אז בוא תסביר מה קורה בארה"ב במקום לצעוק אמריקה! אמריקה!
אני מדבר מבחינת זכויות שידור וכל מה שקשור בנושא
אל תכניס לי את עניין התקרת שכר, כי אני נגד הדבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 19:49 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
אז בוא תסביר מה קורה בארה"ב במקום לצעוק אמריקה! אמריקה!
אני מדבר מבחינת זכויות שידור וכל מה שקשור בנושא
אל תכניס לי את עניין התקרת שכר, כי אני נגד הדבר הזה

בגדול, הכסף מהטלויזיה מתחלק שווה בין הקבוצות.
אני אומר בגדול, כי זה שונה קצת בין הליגות.
אבל באופן כללי, שידורים ארציים (או חוזים מול הרשתות הגדולות) נסגרים מול הליגה באופן קיבוצי, והכסף מתחלק שווה.
בכדורסל ובעיקר בבייסבול יש משחקים שמשודרים רק בשוק המקומי, והכסף הולך ברובו לקבוצות שמשודרות, אבל בשביל להחלם באי שיוון, בשתי הליגות הנ"ל (שאין בהן תקרת שכר "קשה") קבוצות שעברו את התקרה משלמות "מס" לליגה שמתחלק שווה בין הקבוצות שנשארו מתחת לתקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 21:25 
אמיר הכל טוב ויפה(בלי ציניות,ארצות היא באמת מודל לחיקוי בקטע הזה)אבל יש את ליגת האלופות..בארסה וריאל מתחרות גם במילאן וביונייטד ככה שאם בתאוריה יחולו בספרד השינויים הללו זה יפגע בהן באירופה,כל עוד זה לא תקף בכל היבשת.
הדרך היחידה היא להכיל את ההגבלות הללו בכל אירופה אבל זה מאד בעייתי(כלכלות במצב שונה,תקרת שכר לא באמת תהיה זהה..).
קיצור מצב מסובך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 22:49 
סמל אישי של המשתמש
מסובך שממסובך.
שיתחילו בלחלק בצורה קצת יותר שיוויונית את כספי זכויות השידור ולמחוק חובות לשתי הגדולות, ואחרי זה שיתחילו לתקן את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 23:10 
הפועל כתב:
danired כתב:
בשביל ליגה בריאה הם צריכים לקרב את הפערים תמלוגים של הקבוצות, אבל זה ממש לא הוגן שזה יתחלק שווה בשווה בין חרז לריאל.

גם בפרמייר יש הבדלים בין נגיד מנצסטר יונייטד לויגאן בתמלוגים. אבל לא הבדלים של פי 50, כפי שנוצר בפועל בליגה הספרדית בגלל שהקבוצות מוכרות בעצמן את זכויות השידור, ובגלל היחס המושחת להחריד שבארסה וריאל מדריד מקבלות מכל הרשויות

אמיר, אני לא מוכן לדבר על הכדורסל, בישראל זה לא ספורט מקצועני, אני בספק אם בכלל באירופה הוא כזה, אני פשוט חייב לשאול: איזה כסף מכניסה מכבי לקופליג? הרייטינג שלה לא גבוה משמעותית מכל מיני חולון-מגדל.
והספורט האמריקאי? זה שאין בו יורדות? זה שהקלה של סיאטל מחלק בו כיפים לקובי אחרי שהוא תפר אותם עם 60 נקודות? אנחנו שונים במהות.

שיוויון לא יהיה, בארסה וריאל יותר חזקות ביחד מאשר כל הספורט הספרדי גם יחד, שישאפו לשיוויון, אבל הם צריכים לקבל צמצום לא יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 23:14 
מי מוחק כיום חובות של ריאל וברצלונה? המדינה מלווה להם כספים? למיטב ידיעתי אלו חובות לבנקים. אני יודע שבעידן פרנקו ואולי אפילו אח"כ הייתה הפקרות בתחום הזה אבל למה שהבנקים ימחקו את החובות האלו בעידן הנוכחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
הפועל כתב:
danired כתב:
בשביל ליגה בריאה הם צריכים לקרב את הפערים תמלוגים של הקבוצות, אבל זה ממש לא הוגן שזה יתחלק שווה בשווה בין חרז לריאל.

אמיר, אני לא מוכן לדבר על הכדורסל, בישראל זה לא ספורט מקצועני, אני בספק אם בכלל באירופה הוא כזה, אני פשוט חייב לשאול: איזה כסף מכניסה מכבי לקופליג? הרייטינג שלה לא גבוה משמעותית מכל מיני חולון-מגדל.
והספורט האמריקאי? זה שאין בו יורדות? זה שהקלה של סיאטל מחלק בו כיפים לקובי אחרי שהוא תפר אותם עם 60 נקודות? אנחנו שונים במהות.

שיוויון לא יהיה, בארסה וריאל יותר חזקות ביחד מאשר כל הספורט הספרדי גם יחד, שישאפו לשיוויון, אבל הם צריכים לקבל צמצום לא יותר.

בספורט האמריקאי אין יורדות אבל יש תחרותיות הרבה יותר גדולה מהספורט האירופי. בודדות הקבוצות, בכל ענפי הספורט האמריקאים, שהצליחו לקחת שתי אליפויות ברצף.

אתה מדבר כאילו הקבוצות האחרות בליגה הספרדית הן תפאורה לשתי המאוסות. זכויות שידור זה כסף קטן יחסית לחובות של המאוסות. עד המחיקה, היו להן ביחד חובות של יותר ממיליארד יורו. מיליארד! בספרד יש 24% אבטלה והן מקבלות מחיקות של חובות של מאות מיליוני יורו. אז מה, שלא יזעמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2012, 23:33 
כמה כתבות מרתקות על משבר החובות בכדורגל בספרד:

שש קבוצות ליגה ראשונה בתהליכי פשיטת רגל.
הקבוצות חייבות כמעט מיליארד דולר במיסים
ולנסיה הרחיבה את המסטייה ל70 אלף מקומות למרות שיש לה רק 39 אלף מנויים ונקלעה לקשיים עצומים
ברצלונה נהנית מהתמיכה הפטריוטית של הבנקים הקטלונים, ריאל מהקשרים העסקיים הענפים של פלורנטינו פרז, שמאפשרים להן לצבור חובות

http://www.ibtimes.com/sportsnet/soccer ... sis_84.htm

http://dawn.com/2012/04/12/big-debts-li ... ish-glory/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
אמיר הכל טוב ויפה(בלי ציניות,ארצות היא באמת מודל לחיקוי בקטע הזה)אבל יש את ליגת האלופות..בארסה וריאל מתחרות גם במילאן וביונייטד ככה שאם בתאוריה יחולו בספרד השינויים הללו זה יפגע בהן באירופה,כל עוד זה לא תקף בכל היבשת.
הדרך היחידה היא להכיל את ההגבלות הללו בכל אירופה אבל זה מאד בעייתי(כלכלות במצב שונה,תקרת שכר לא באמת תהיה זהה..).
קיצור מצב מסובך

מסובך בתחת שלי,
מחר בבוקר, מחר בבוקר! אפשר להחיות את הכדורגל העולמי.
רק שאף אחד לא יעשה את זהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:22 
כמה מהמגיבים כאן היו תומכים בחוק שהיה מחייב את הפועל (או כל קבוצה אחרת) לחלק את הכנסותיה נטו מליגת האלופות עם שאר קבוצות ליגת העל?
(אני שם שנייה בצד את העובדה שההכנסות האלו כנראה נגנבו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:28 
הפועל כתב:
מסובך שממסובך.
שיתחילו בלחלק בצורה קצת יותר שיוויונית את כספי זכויות השידור ולמחוק חובות לשתי הגדולות, ואחרי זה שיתחילו לתקן את העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:33 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
כמה מהמגיבים כאן היו תומכים בחוק שהיה מחייב את הפועל (או כל קבוצה אחרת) לחלק את הכנסותיה נטו מליגת האלופות עם שאר קבוצות ליגת העל?

מה הקשר להכנסות מליגת האלופות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:

אז בגלל שיש דברים דפוקים בספורט האמריקאי (ובאמת, לא חסרים) אי אפשר ללמוד כלום ממנו?
אני באמת לא מבין את הלוגיקה הזו.
ואגב, הוא לא שונה כל כך במהות כמו שאתה חושב, אם כבר, השוני הוא בעיקר קוסמטי.

danired כתב:

זה ברור שלקבוצות גדולות עם יותר אוהדים תמיד יהיה יתרון, וזו סיבה מצוינת למה לא צריך להוסיף ליתרון הזה עם כסף מהטלויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:51 
יובל כתב:
גיא האדום כתב:

מה הקשר להכנסות מליגת האלופות?

מה זאת אומרת "מה הקשר"? מדברים כאן על הצורך לליגה יותר שוויונית. אתה חושב שזה שוויוני שהפועל בעונה מסויימת מקבלת מליגת האלופות סכום ששווה לתקציב של חצי ליגה פלוס?

וההבדלים בין הספורט האירופאי לספורט האמריקאי הם די משמעותיים. זה לא רק שאין יורדות. אין ליגת אלופות או מפעל מקביל. אין קבוצות ילדים ונוער. אין קבוצה בספורט אחר (לליקרס אין מועדון כדורגל. לג'טס אין קבוצת כדורסל. לברצלונה, לריאל, וגם לנו - יש). קבוצות עוברות לפעמים מאזור לאזור ומעיר לעיר. וזה מבלי לאמר מילה על תרבות הספורט והאהדה השונות למדי.
זה לא אומר שאין לשיטה אחת מה ללמוד מהאחרת. רק שאי אפשר לעשות השוואות אוטומטיות בין רכיב מבודד שעובד כאן ולא קיים שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2012, 00:53 
סמל אישי של המשתמש
השיטה מאד שונה, התוצאה הסופית, למרות כל השוני התרבותי, לא כל כך, אבל זה באמת באמת דיון נפרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: