Red or Dead כתב:
כן 4tis(מבייש את השם), תמשיך להמעיט בערך שלו
ברצלונה של רייקארד הייתה אוכלת חמישיות מזו של פפ
אני מסכים שתנאי הפתיחה שלו הם נוחים כי הוא מאמן קבוצה מעולה ופחות או יותר כל מה שהוא רוצה יש לו
אבל זה נכון גם בנוגע להמון מאמנים אחרים בעולם ובהרבה קבוצות ואף אחד לא רשם כאלו הישגים.
לקח קבוצה גדולה והפך אותה למכונת על(אני משוכנע שהיא הקבוצה הכי טובה בהיסטוריה למרות שאני צעיר מדי בשביל להגיד את זה ולא ראיתי את מילאן שכולם משווים אליה) שאי אפשר להתקרב אליה בכלל מבחינת יכולת וכדי לנצח אותה צריך טונות של מזל וחמישה בלמים ברחבה.
לקח 13(עם פוטנציאל ל14) תארים ב4 עונות שזה לא מובן מאליו עם אף קבוצה ועם כל רכש שלא תרצה, ועוד עם שילוב של שחקני בית שאין באף קבוצה(בטח בסדר גודל הזה)
גם את האליפות שמפסיד השנה הוא מפסיד לקבוצה אדירה, כך שזה לא כזה כישלון(אולי אכזבה)
בארסה בתקופה של פפ הייתה הקבוצה הטובה בעולם, ללא ספק (לדעתי לפחות)
אבל בעיני התפקיד של פפ היה משני. היה פה שילוב של קבוצת שחקנים מדהימה שכולם הגיעו באותו זמן ליכולת שיא
היו לו שחקנים שהיוו את הבסיס לאלופת אירופה ואלופת העולם
ה13 תארים שהוא לקח זה לא נתון מאוד מעניין. השורה התחתונה היא 3 אליפויות ו2 ליגת האלופות. שזה נתון לא פחות מרשים
לא צריך להסתנוור מתארים משניים כמו גביע העולם לקבוצות או הסופר-קאפ הספרדי
ימים יגידו אם פפ מאמן ענק. אבל אין ספק שמדובר במוטיבטור ענק. אבל מעמידים אותו בשורה אחת מול מאמנים שעשו הישגים מדהימים בתנאי פחותים משלו - כמו מוריניו או פרגי