תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 18:14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ריאל - באיירן
הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהגיע פנדל לבאיירן על הנגיעה של פפה
והתפיסה של נוייר,תעשו לי טובה לא פנדל ולא נעליים.
אבל אם אתם כבר בוכים,זה התקזז

משחק מצוין אגב
באדשטובר וגוסטבו לא יהיו בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 12:53 
באיירן היו ההימור שלי בתחילת העונה
ממש לא מפתיע שהם הגיעו לגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 13:25 
villa crespo כתב:
nati כתב:
0
גיא האדום כתב:
באיירן קבוצה ראויה. היא לא איכותית כמו אחת משתי הספרדיות ולטעמי משחקת כדורגל פחות מהנה ושוטף משתיהן. ועדיין, להוציא אותן, היא בטופ של הטופ (עם עוד כמה קבוצות).
צ'לסי ניהלה בונקר מרשים אתמול ושיחקה משחק די מרגש (ובסה"כ המשחק אתמול היה יותר מותח ומהנה מזה של היום) אבל אחרי הכל היא קבוצה מאוד מאוד בינונית. קבוצת מרכז טבלה פלוס באנגליה. 20 ומשהו נקודות מסיטי.

וכן, זה קצת חבל שבגמר ליגת האלופות ישחקו שתי קבוצות שלא לקחו אליפות לא בשנה שעברה ולא השנה.

חוץ מחצאי הגמר וחצי שעה האחרונה מהמשחק בינהן לא ראיתי את ברצלונה וריאל משחקות העונה.אבל ממה שראיתי אין ספק שברצלונה באמת קבוצה אדירה.אבל ריאל לא משהו בכלל.כל אחת מחמשת הגדולות של אנגליה(עם ארסנל יהיה להם קרב שווה)עוברת אותה ב2 משחקים של בית וחוץ.

אם האנגליות כ"כ יותר טובות מריאל, אז למה אתה אומר שהם עוברים אותה בשלב של בית-חוץ?
למה לא במשחק אחד?
כי אתה יודע שהתיאוריה שלך לא מתבססת על כלום. השנה היו 3 קבוצות בטופ, בארסה, ריאל ובאיירן. רק באיירן הגיע לגמר, בצדק, כי לעשות הגנה כמו צ'לסי זה עדיין חוקי בכדורגל והם לא עלו בגלל שופט או משהו. עדיין, להגיד על קבוצות שעפו בבתים (ואחת מהם בבית עם באזל) שהיא טובה יותר מריאל מדריד? זה מביך.

כי אני רואה את הקבוצות האלו כל שבת.סיטי ויונייטד(תזכר מה אמרת על יונייטד בתחילת העונה)קבוצות יותר טבות מריאל גם עם זה מביך להגיד את זה.סיטי עפו בשלב הבתים כי הם שלמו בסיבוב הראשון על חוסר הנסיון שלהם בליגת האלופות.יונייטד עפו בגלל זלזול*(מגעיל אפשר להגיד)וכשהם כבר רצו במשחק האחרון זה כבר לא הלך.חוץ מזה שההפסד לבאזל בא בשיא המשבר שהיה ליונייטד העונה.

*לזכותו של סר אלכס(ומנסיון העבר שלו)אפשר להגיד שכל עונה בשלב הבתים הם משחקים עם ההרכב השני(הרכב לאירופה)כדי לחלק כוחות,ולהגיע לשלב המכריע של העונה בשיא הכושר.העונה הם שילמו על זה באירופה,אבל בליגה אולי זה עדיין ישתלם להם.

חוץ מזה נראה את ריאל,או כל קבוצה אחרת עוברת את כל הפציעות שיונייטד עברה השנה.

את ריאל גם יונייטד וגם סיטי יכולות לעבור במשחק אחד.אבל במשחק אחד הכל יכול לקרות.בשיטת בית וחוץ גם לוזרפול(שהיא קבוצת גביע ענקית שבנויה לשחק בשיטה הזאת)וגם צ`לסי עוברות את ריאל.על ארסנל אי אפשר אף לדעת.ביום טוב שלה כשהולך לה היא מסוגלת לפרק כל קבוצה חוץ מברצלונה.

גיא,אני לא מבין מה טוטנהאם(ביחוד של העונה שעברה)שייכת לאשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 13:40 
ד"א,זה גם הסיפור של ריאל כל עונה ב10 השנים האחרונות.וזה גם למה הייתי בטוח שבאיירן יעברו אותם.
ציטוט:
"מדריד שוב נפלה מול יריבה מהעלית של אירופה שהיתרון הגדול שלה היו הנחישות והיכולת המנטלית",

http://www.one.co.il/Article/198830.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 14:06 
ריאל מפרקת את יונייטד וסיטי בלי למצמץ בכלל
כנ"ל באיירן
הליגה האנגלית השנה פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 14:37 
דעתי על יונייטד לא השתנתה במהלך העונה. בתחילת העונה חשבתי שזאת המועמדת המובילה לאליפות אנגליה אבל שאין להם מה למכור באירופה. לא חשבתי שהם יפסידו ויודחו ע"י באזל, קבוצה שאני לא בטוח שהפועל מפסידה לה (כאמור, זאת קבוצה שקיבלה שביעייה מבאיירן), אבל לא חשבתי שיש להם מה למכור מול קבוצות מהטופ של הטופ העונה (גם בעונה שעברה הם הגיעו לגמר מבלי לנצח ולו קבוצה בכירה אחת. כשהם פגשו כזאת בגמר לא היה להם סיכוי). שום "זלזול" לא יכול להצדיק את הבושה הזאת. זה בחיים לא היה קורה לקבוצה כמו ריאל של השנה. הקבוצה השלישית שלה מנצחת את באזל.
ואם סיטי מודחת ע"י נאפולי בגלל "חוסר נסיון" (ואתה מוזמן להזכר בנסיון הרב שיש לנאפולי בליגת האלופות בשנים האחרונות) מה גורם לך לחשוב שהם לא יעופו מול ריאל (קבוצה שבכלל לא באותו קליבר של נאפולי) בגלל אותה סיבה?
וטוטנהאם, זאת שספגה חמישייה בשנה שעברה מוזכרת כי היא משחקת בליגת האלופות מידי פעם והיא כרגע במקום החמישי בליגה. הרבה לפני ליברפול. אם "שייכת לאשכול הזה" הכוונה לשייכת להחשב בין הגדולות באירופה אז לא מעט מהקבוצות שאתה מזכיר לא ממש שייכות לכאן.

כאמור, הבונקר המוצלח מול ברצלונה זה ההישג היחיד הראוי לציון של קבוצה אנגלית השנה. גם הוא, כמו גם ההדחה של ריאל, הגיעה מספר ימים אחרי משחק העונה בספרד, מה שטיפה מסביר את מה שהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 15:22 
גיא האדום כתב:
דעתי על יונייטד לא השתנתה במהלך העונה. בתחילת העונה חשבתי שזאת המועמדת המובילה לאליפות אנגליה אבל שאין להם מה למכור באירופה. לא חשבתי שהם יפסידו ויודחו ע"י באזל, קבוצה שאני לא בטוח שהפועל מפסידה לה (כאמור, זאת קבוצה שקיבלה שביעייה מבאיירן), אבל לא חשבתי שיש להם מה למכור מול קבוצות מהטופ של הטופ העונה (גם בעונה שעברה הם הגיעו לגמר מבלי לנצח ולו קבוצה בכירה אחת. כשהם פגשו כזאת בגמר לא היה להם סיכוי). שום "זלזול" לא יכול להצדיק את הבושה הזאת. זה בחיים לא היה קורה לקבוצה כמו ריאל של השנה. הקבוצה השלישית שלה מנצחת את באזל.
ואם סיטי מודחת ע"י נאפולי בגלל "חוסר נסיון" (ואתה מוזמן להזכר בנסיון הרב שיש לנאפולי בליגת האלופות בשנים האחרונות) מה גורם לך לחשוב שהם לא יעופו מול ריאל (קבוצה שבכלל לא באותו קליבר של נאפולי) בגלל אותה סיבה?
וטוטנהאם, זאת שספגה חמישייה בשנה שעברה מוזכרת כי היא משחקת בליגת האלופות מידי פעם והיא כרגע במקום החמישי בליגה. הרבה לפני ליברפול. אם "שייכת לאשכול הזה" הכוונה לשייכת להחשב בין הגדולות באירופה אז לא מעט מהקבוצות שאתה מזכיר לא ממש שייכות לכאן.

כאמור, הבונקר המוצלח מול ברצלונה זה ההישג היחיד הראוי לציון של קבוצה אנגלית השנה. גם הוא, כמו גם ההדחה של ריאל, הגיעה מספר ימים אחרי משחק העונה בספרד, מה שטיפה מסביר את מה שהיה.

יונייטד של תחילת העונה ולפני כל הפציעות הזכירה את כמה מהקבוצות הגדולות של יונייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
RedFox כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:
את האמת,גם באיירן מגיעה עם חיסורים קריטיים לגמר.
אלאבה וגוסטבו האדירים ובאדשטובר.

באדשטובר בלם בינוני לרמות האלה, הבעיה שאין להם בלמים בסגל להחליף אותו.
גוסטבו שחקן בינוני ואפור גם ברמת הבונדסליגה ובאיירן יכולה להסתדר גם בלעדיו רק ששוב פעם גם בעמדת הקשר המרכזי אין להם בדיוק מחליף.

טימושצ'וק או פראניץ' יחליפו את גוסטבו
ראפינה יכנס מגן ימני ולאהם יזוז שמאלה
ובלם שני יהיה ברנו או שטימושצ'וק ישחק בלם סטייל מסצ'ראנו/ידין

האמת שאם כמה שבאדשטובר בלם בינוני, אין לו מחליף ראוי בסגל, שני האילוצים הראשונים לא כל כך משמעותיים.

בצ'לסי הבלאגן הרבה יותר גדול.
טרי, ראמירס, מיירלש ועוד מישהו ששכחתי לא ישחקו

ברנו לא שיחק כדורגל הרבה זמן, אם אני לא טועה הוא פצוע ויש לו גם בעיות נפשיות.
ממש לא הבלם שהולך לשחק בגמר ליגת האלופות, יותר הגיוני שהוא אכן ישים את טימושצ'וק בלם ואז הוא יצטרך להתקע עם פראניץ' החלש באמצע.
לדעתי במקום זה הוא יסית את טוני קרוס לשחק אחורה ליד שווינשטינגר וישחק עם מולר ואוליץ' מאחורי גומז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 16:21 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
JustZiv כתב:
RedFox כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

גוסטבו שחקן בינוני ואפור גם ברמת הבונדסליגה ובאיירן יכולה להסתדר גם בלעדיו רק ששוב פעם גם בעמדת הקשר המרכזי אין להם בדיוק מחליף.

האמת שאם כמה שבאדשטובר בלם בינוני, אין לו מחליף ראוי בסגל, שני האילוצים הראשונים לא כל כך משמעותיים.

ממש לא הבלם שהולך לשחק בגמר ליגת האלופות, יותר הגיוני שהוא אכן ישים את טימושצ'וק בלם ואז הוא יצטרך להתקע עם פראניץ' החלש באמצע.
לדעתי במקום זה הוא יסית את טוני קרוס לשחק אחורה ליד שווינשטינגר וישחק עם מולר ואוליץ' מאחורי גומז.

באירן החתימה את דנאטה ממשאנגלאבך ל4 עונות ( עפי וואלה) שחקן גדול
ואוליץ עבר לוופלסבורג שתשלם לו סכום הזוי של 6 מיליון יורו לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
gibu כתב:
RedFox כתב:
JustZiv כתב:
RedFox כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

באירן החתימה את דנאטה ממשאנגלאבך ל4 עונות ( עפי וואלה) שחקן גדול
ואוליץ עבר לוופלסבורג שתשלם לו סכום הזוי של 6 מיליון יורו לעונה.

מה הקשר ההחתמות האלה לעונה הבאה? מדובר בגמר ליגת האלופות של העונה.
אני יודע שבאיירן החתימה את דאנטה ואת שאקירי מבאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
JustZiv כתב:
RedFox כתב:
שער 7 הוא אדום כתב:

טימאשצ'וק ישחק בלם, באמצע שווינשטייגר וקרוס, בצדדים רובן וריברי באמצע מולר וחלוץ גומז. איזה אוליץ' בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 21:19 
שוויני וקרוס קשרים מאחורה? לא מאמין שהם יכולים להתמודד עם השלישיה של צלסקי ככה, טימושצ'וק ישחק בקישור לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
שוויני וקרוס קשרים מאחורה? לא מאמין שהם יכולים להתמודד עם השלישיה של צלסקי ככה, טימושצ'וק ישחק בקישור לדעתי.

השלישייה של צ'לסי?
למפארד ראמירס ו...?
שחקנים שעברו את שיאם. בכלל, צ'לסי קבוצה שעברה את שיאה. יהיה קשה לבאיירן אבל אבוי להם אם בבית הם לא ינצחו את צ'לסי האפורה שחיה על דידייה דרוגבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 21:35 
ראמירז עם צהובים אבל בד"כ אליהם מצטרף מיקל, בגמר אין להם משהו אחר חוץ ממיקל-אסיין-לאמפרד.
אני לא אומר שהם איימתנים אבל יש פה יתרון מספרי וגם איכותי ברור, אין על זה עוררין, ואתה יודע מה, אני בכיף הייתי בונה על דרוגבה קבוצה גם היום.
באמת שבאיירן פייבוריטית, אבל אם הם ייקחו סיכונים מיותרים הם יהיו בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2012, 21:38 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:
ראמירז עם צהובים אבל בד"כ אליהם מצטרף מיקל, בגמר אין להם משהו אחר חוץ ממיקל-אסיין-לאמפרד.
אני לא אומר שהם איימתנים אבל יש פה יתרון מספרי וגם איכותי ברור, אין על זה עוררין, ואתה יודע מה, אני בכיף הייתי בונה על דרוגבה קבוצה גם היום.

איכותי? מספרי כן אבל איכותי?! טוני קרוס היה גדול אתמול והוא בכלל בכושר טוב הבעיה שלו שהוא לא יציב, אבל אם הוא ישחק כמו אתמול בגמר, יחד עם שווינשטייגר שאני חושב שאין עוררין שמדובר על אחד מ-3 קשרי האמצע הטובים בעולם הם עדיפים בהרבה על למפארד הגמור, על אסיין שמתקשה לחזור מהפציעה ואובי מיקל שאני לא יודע אם עולה באסטון וילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 03:01 
סמל אישי של המשתמש
אסיין בשנתיים האחרונות, ובעיקר העונה, מציג יכולת מביכה.
וזה במעט שהוא משחק.

אם צ'לסי תשחק כמו ששיחקה נגד בארסה היא תנצח, פשוט כי יש לה כנראה את הבונקר הכי טוב בכדורגל האירופאי היום.
סביר להניח שהיא תשחק קצת יותר פתוח, ועוד בהיעדרם של 4-5 שחקנים חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
danired כתב:

מה אתה מבלבל במוח, שווינשטינגר בשיאו הוא קשר אמצע מהטובים בעולם אחרי צ'אבי ופברגאס.
הבעיה שהוא רק חזר מפציעה לא מזמן וטוני קרוס לא שחקן חזק, השחקנים של צ'לסי אולי לא איכותיים יותר אבל הם חזקים יותר פיזית וזה חשוב באמצע המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 07:09 
RedFox כתב:
danired כתב:

מה אתה מבלבל במוח, שווינשטינגר בשיאו הוא קשר אמצע מהטובים בעולם אחרי צ'אבי ופברגאס.
הבעיה שהוא רק חזר מפציעה לא מזמן וטוני קרוס לא שחקן חזק, השחקנים של צ'לסי אולי לא איכותיים יותר אבל הם חזקים יותר פיזית וזה חשוב באמצע המגרש.

שוויני בשיאו טוב מפברגאס לדעתי. שחקן עצום שסובל מפציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 10:23 
סמל אישי של המשתמש
הם לא באותה עמדה, אבל כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 13:53 
אהה אז אתם מורידים לי את אסיין ולמפארד בגלל שהם חוזרים מפציעות אבל להחשיב את שוויני למרות שהוא חזר גם כן מפציעה זה לא בסדר?
קרוס לא שייך לרמות האלו, הוא יצר לעצמו הייפ גדול מידי שהוא לא יכול לעמוד בו, אם עוד לא הבנתם שלזלזל בצלסקי זה מצחיק אז מה שאני אגיד לא משנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2012, 14:02 
danired כתב:
אהה אז אתם מורידים לי את אסיין ולמפארד בגלל שהם חוזרים מפציעות אבל להחשיב את שוויני למרות שהוא חזר גם כן מפציעה זה לא בסדר?
קרוס לא שייך לרמות האלו, הוא יצר לעצמו הייפ גדול מידי שהוא לא יכול לעמוד בו, אם עוד לא הבנתם שלזלזל בצלסקי זה מצחיק אז מה שאני אגיד לא משנה?

אחרי ההופעה שנתן בצמד המשחקים להגיד שטוני קרוס לא שייך לרמות האלה זה מביך
כישרון ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 141 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: