תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 13:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוזרים לימי ההסתדרות?! הצעה להחזרת הקבוצה להסתדרות
הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 10:53 
נשמע הזוי משהו אבל פתרון שיכול להיות מעניין, אם ייושם כמו שהוא מוצע פה ע"י יו"ר ההסתדרות הבא,
ציטוט:
מעוזיה סגל, שמתמודד על תפקיד יו"ר ההסתדרות בת"א, מתכנן להחזיר את קבוצת
אוהדי הפועל ת"א. יחזרו לתקופת ההסתדרות? צילום: דני מרון
הכדורגל של הפועל ת"א להסתדרות, ולהעביר אותה לידי אוהדי הקבוצה, במודל של ברצלונה. סגל, שנפצע קשה במובלעת הסורית ב‭1974-‬ ואיבד את שתי רגליו, ידו השמאלית, ואת הראייה בעינו הימנית, נחשב לחובב ספורט מושבע.
סגל סיפר: "החלטתי כי הדבר הכי נכון לעשות אחרי שאבחר, זה להיכנס למו"מ עם אלי טביב ובסופו של דבר לקחת את הקבוצה. אציע לאוהדים להקים עמותת אוהדים כמו בכדורסל. המודלים של קבוצות האוהדים בקטמון, ביפו ובהפועל ת"א כדורסל פועלים יפה‭."‬
"הפועל ת"א עברה יותר מדי בעלים בשנים האחרונות‭,"‬ מוסיף סגל, "תאומים, סגול, מוני הראל וטביב. יש אלימות ודברים שלא צריכים להיות. בוא נחזיר את הכדורגל למצב האידיאלי. להפועל ת"א מאות אלפי אוהדים, חלקם עם כסף. מי שירצה להיות בהנהלה יעזור בכסף, כמו בברצלונה‭."‬
מבחינת ההסתדרות, מסביר סגל, "יהיה לנו נציג בהנהלה שיפקח. אנחנו נעזור למחלקת נוער. אני בטוח שלאוהדים יש מוכנות לעשות זאת. כואב לי לראות מה שקורה כיום‭."‬ [גידי ליפקין]

יכול להיות רעיון טוב לדעתי רק שבאמת הוא צריך לבוא מכיוון האוהדים אולי בעזרת ההסתדרות כגוף שיתמוך כספית.
למרות שדבר כזה לא יכול לעבור לדעתי היום מבחינה ציבורית כללית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חוזרים לימי ההסתדרות?! הצעה להחזרת הקבוצה להסתדרות
הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
זה תסריט שעוד נתגעגע בו לתקציב של 25 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 11:02 
סמל אישי של המשתמש
מעוזיה סגל חתיכת מטומטם הזוי שבמשך שנים עזר לשאול אייזנברג
להנשים את הגויה הרקובה של הפועל כדורסל שהחזיק בה בכח
לא הייתי מתייחס למילה שיוצאת מהפה שלו ברצינות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מעוזיה סגל חתיכת מטומטם הזוי שבמשך שנים עזר לשאול אייזנברג
להנשים את הגויה הרקובה של הפועל כדורסל שהחזיק בה בכח
לא הייתי מתייחס למילה שיוצאת מהפה שלו ברצינות

ובערך פה אפשר לסכם.
הידיעה הזו היא מסדר הגודל של "נתניה הציעה חוזה לבקהאם".
לא מפוליטיקאים, ובטח לא מההסתדרות, תבוא הישועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
אפילו בתור בדיחה זה נשמע מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חוזרים לימי ההסתדרות?! הצעה להחזרת הקבוצה להסתדרות
הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 12:05 
איכס. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל עדיף טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 12:11 
אמיל האדום כתב:
עדיף טביב.

:bang: :bang: :bang:

כן, עדיף בן אדם שבא בכוונה תחילה לפרק על סתם ניהול כושל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
אמיל האדום כתב:
איכס. אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל עדיף טביב.

מה שזה לא יהיה שלקחת, אל תיקח את זה שוב.
עם המקרה התיאורטי וההזוי של ההסתדרות, יש לנו עסק עם ניהול ישראלי סטנדרטי: כושל, עמוס ביורוקרטיה ומלא תככים, קשרים ואינטרסים.
עם הפולש יש לנו חורבן מכוון ומתמשך.
לפרטים: ה. פועל, אצטדיון לויטה, כפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שאנשים פה לא קראו באמת את מה שסגל אמר.
הכוונה היא להעביר את הקבוצה לידי האוהדים עם נציג בהנהלה מטעם ההסתדרות, כך שההסתדרות למעשה תרכוש את הקבוצה מטביב ותמכור אותה (או אחוזים ממנה) לעמותה שתגייס את הכסף מהאוהדים.
להמחשה, אם יהיו 5000 אוהדים שכל אחד ישלם 150 שקל בחודש, אפשר להעמיד תקציב של 9 מיליון שקל בשנה רק מהאוהדים. אם נוסיף לכך מנויים, תמלוגים, ספונסרים ומכירת כרטיסים, אפשר להגיע לתקציב של 25-30 מיליון שקל בלי לדבר על אירופה, שהצלחה שם תוכל להזניק אותנו קדימה, כשההסתדרות תצטרך בכל מקרה לדאוג לעניין הערבויות בבקרה.
הדבר היחיד שבעייתי פה (ובגלל זה גם אין סיכוי שזה יקרה) שזה מושחת ברמות מטורפות וההסתדרות תשתמש בכסף מהמדינה ומהעובדים בשביל לדאוג לקבוצת כדורגל.
מעבר לכך, זה לא רעיון רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
הכוונה היא להעביר את הקבוצה לידי האוהדים עם נציג בהנהלה מטעם ההסתדרות, כך שההסתדרות למעשה תרכוש את הקבוצה מטביב ותמכור אותה (או אחוזים ממנה) לעמותה שתגייס את הכסף מהאוהדים.
להמחשה, אם יהיו 5000 אוהדים שכל אחד ישלם 150 שקל בחודש, אפשר להעמיד תקציב של 9 מיליון שקל בשנה רק מהאוהדים. אם נוסיף לכך מנויים, תמלוגים, ספונסרים ומכירת כרטיסים, אפשר להגיע לתקציב של 25-30 מיליון שקל בלי לדבר על אירופה, שהצלחה שם תוכל להזניק אותנו קדימה, כשההסתדרות תצטרך בכל מקרה לדאוג לעניין הערבויות בבקרה.
הדבר היחיד שבעייתי פה (ובגלל זה גם אין סיכוי שזה יקרה) שזה מושחת ברמות מטורפות וההסתדרות תשתמש בכסף מהמדינה ומהעובדים בשביל לדאוג לקבוצת כדורגל.

חברי היקר,
קראתי כל מילה, ובעיני מדובר ב"הבטחת בחירות" הזויה במיוחד. גם אם הייתי לוקח אותו ברצינות, כולנו מכירים את הכשרון שבו ההסתדרות מיישמת רעיונות טובים.
הלוואי וכל מילה שנכתבה שם היתה נכונה, אבל אני מעדיף לא לאפסן את השלטים בינתיים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
kobster כתב:

חברי היקר,
קראתי כל מילה, ובעיני מדובר ב"הבטחת בחירות" הזויה במיוחד. גם אם הייתי לוקח אותו ברצינות, כולנו מכירים את הכשרון שבו ההסתדרות מיישמת רעיונות טובים.
הלוואי וכל מילה שנכתבה שם היתה נכונה, אבל אני מעדיף לא לאפסן את השלטים בינתיים...

אח יקר,
נתחיל מהסוף - מיותר לציין בפורום כמה אני מעריך ומעריץ את כל מה שאתה ושאר מובילי המחאה עושים, אין מספיק מילים שיתארו את זה. את השלטים אנחנו עוד לא מאפסנים...
למאבק יש שתי מטרות - להעיף את טביב מהפועל (מטרה לטווח זמן מיידי) ולדאוג שכזה דבר לא יחזור על עצמו לעולם (מטרה לטווח זמן ארוך). כולם פה מפנטזים על רוכש שיבוא , יקח את הקבוצה מטביב וישתף את האוהדים בניהול שלה בצורה כזו או אחרת כדי לייצר שקיפות מלאה.
מה אם הרוכש הזה יהיה אחד הגופים החזקים במשק שתפקידו לא יהיה כמו בעבר (שליטה מלאה בקבוצה) אלא ישמש כגב כלכלי של העמותה שתנהל בפועל את המועדון. הרי בתכלס, כל מה שטביב עשה בהפועל זה להעמיד ערבויות כי לנהל הוא בטוח לא יודע. בתרחיש המדובר אנחנו ננהל (עם התערבות כזו או אחרת של נציג מטעם ההסתדרות) ונעמיד את החלק הארי בתקציב בעצמנו, והם יהיו הגב הכלכלי שישים את הערבויות בבקרה.
שוב, צריך לעשות חשיבה רצינית ולא לפסול על הסף. לא מדובר פה על חזרה לשנות השמונים והתשעים. זה מודל אחר שאנחנו יכולים להפיק ממנו לא מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 13:36 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
אמיר ונונו כתב:
kobster כתב:

חברי היקר,

אח יקר,
נתחיל מהסוף - מיותר לציין בפורום כמה אני מעריך ומעריץ את כל מה שאתה ושאר מובילי המחאה עושים, אין מספיק מילים שיתארו את זה. את השלטים אנחנו עוד לא מאפסנים...
למאבק יש שתי מטרות - להעיף את טביב מהפועל (מטרה לטווח זמן מיידי) ולדאוג שכזה דבר לא יחזור על עצמו לעולם (מטרה לטווח זמן ארוך). כולם פה מפנטזים על רוכש שיבוא , יקח את הקבוצה מטביב וישתף את האוהדים בניהול שלה בצורה כזו או אחרת כדי לייצר שקיפות מלאה.
מה אם הרוכש הזה יהיה אחד הגופים החזקים במשק שתפקידו לא יהיה כמו בעבר (שליטה מלאה בקבוצה) אלא ישמש כגב כלכלי של העמותה שתנהל בפועל את המועדון. הרי בתכלס, כל מה שטביב עשה בהפועל זה להעמיד ערבויות כי לנהל הוא בטוח לא יודע. בתרחיש המדובר אנחנו ננהל (עם התערבות כזו או אחרת של נציג מטעם ההסתדרות) ו נעמיד את החלק הארי בתקציב בעצמנו, והם יהיו הגב הכלכלי שישים את הערבויות בבקרה.
שוב, צריך לעשות חשיבה רצינית ולא לפסול על הסף. לא מדובר פה על חזרה לשנות השמונים והתשעים. זה מודל אחר שאנחנו יכולים להפיק ממנו לא מעט.

אח יקר,
אין בינינו ויכוח אמיתי. אני פשוט מתייחס לכל הסיפור כברווז עיתונאי, ואחרי השנה האחרונה, יש לכולנו סיבות טובות לא להאמין לאף מילה שנכתבת ב"תקשורת הספורט".
לגבי החלק המודגש - לו יהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 22:40 
תהנו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091363,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
anat_omy כתב:

kobster כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 22:58 
ולמה שלא יקרה ההפך? שההסתדרות תשתמש בכסף של הכדורגל כדי לרפד את דרכם של עסקנים לשלטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
אם אני מבין נכון, מעוזיה סגל - שהוא איש מרצ - מתמודד מטעם הסיעה של איתן כבל על ראשות מרחב תל אביב של ההסתדרות (מול גרשון גלמן הנצחי?).
להבנתי, הסיכוי שלו לנצח, כמו הסיכוי של כבל, הוא מאד קלוש.
בעת שכזאת, אין כמו לשלוף כמה גימיקים מהשרוול, בידיעה שאף פעם לא יהיה צורך לקיים את הרעיונות ההזויים הללו.
מעבר לכך, כפי שכבר נכתב, העבר המשותף שלו עם שאול מעיד על כך שהאיש לא ממש מחובר למציאות הספורט בארץ, וזה עוד במקרה הטוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2012, 03:20 
אני לא אשכח שכשמעוזיה סגל הזה מונה בזמנו להיות הבובה של שאול, בדיוק בתקופה שנלחמו על חורבות אוסישקין, אז שאלו אותו באיזה ראיון (בידיעות ת"א אולי זה היה?) האם הוא מתכוון לעזור לאוהדים בעניין המאבק על האולם. הוא ענה להם תשובה הזויה מצחיקה כזאת שזה היה נראה כאילו שהוא שמע על כל זה רק אז בפעם הראשונה, משהו בסגנון: "מה, הם צריכים עזרה? בטח! אני מאוד אשמח לעזור להם..למה לא?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: