תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 17:33

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כמה אנחנו מוכנים להשקיע כדי להשתתף ברכישת הקבוצה?
הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
אני זוכר שהנושא כבר עלה בפורום, בצורה זו או אחרת, אך לצערי לא איתרתי הפרסומים הקודמים.

השאלה היא כזו - האם ניתן ליצור מצב בו אנחנו, כאוהדים, יכולים לקדם את מכירת הקבוצה ע"י טביבי, בכך שנשלים את הפער בין דרישת טביבי לבין הצעות של רוכשים פוטנציאליים.

כך, לדוגמא, פורסם בימים האחרונים שלכאורה יש פער של כ-6 מיליון ש"ח בין דרישת טביבי לבין מה שמציעים עלומ-שם כאלו או אחרים מוכנים להציע (לצורך הדוגמא בלבד - מוכנים להציע 6 מיליון, אך הוא דורש 12).

כעת נשאלת השאלה, האם אנחנו, כקהל, יכולים לגייס את היתרה ולהשקיע ביחד את הסכום הנדרש.
האם ריאלי להאמין שיהיו מספיק אוהדים (עפ"י הדוגמא הנ"ל - 6,000 אוהדים) שיהיו מוכנים להשקיע סך של 1,000 ש"ח, באופן כזה שביחד יצטברו לסכום משמעותי שיהיה בכוחו להשפיע על מהלך שכזה באמת?

אני כרגע לא נכנס לפרוצדורה של האיך (ברור שהבסיס צריך להיות כמו שבכדורסל, וברור גם שמדובר בהפקה רחבה בהרבה; ברור שגם צריך להסדיר סוגיות של השתתפות באסיפת בעלי מניות וזכויות הצבעה ועוד דברים רבים), אלא על המהות עצמה - האם נהיה מוכנים לכך?

מאחר שאני יכול להשיב בשם עצמי בלבד, ברור לי שאני מוכן לתרום לעניין שכזה 1,000 ש"ח בשם כל אחד מהמנויים שבמשפחתי (3 בסה"כ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כמה אנחנו מוכנים להשקיע כדי להשתתף ברכישת הקבוצה?
הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:21 
ייקח לנו שנה לגייס 6 אלף אוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:23 
כבר העלנו את זה פעמים רבות זה לא כזה פשוט, כי אתה יכול לשים 1000 שח
אבל מעבר לזה להעמיד ערבויות וכו' אתה חייב מישהו עם כיסים עמוקים.

אני חושב שלאחר שבתחילת העונה יהיה חרם מנויים אז יש מקום לשתף פעולה עם רוכש ובכסף שתשים
תקבל גם מנוי, את ההפרש מכך ששנה הבאה לא יהיו הכנסות ממנויים נצטרך להביא ממקום אחר,
כגון ספונסרים או קבוצה עם תקציב יותר קטן. אבל קודם צריך למצוא את הבן אדם שמוכן
לשים גם 6 מיליון ובינתיים אני לא רואה אחד כזה לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

שנה?
אני לא בטוח שאי פעם יתגייסו לזה 6,000 אוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
לגבי גיוס הכסף, אני לא מוטרד. אם כל אחד שם 100 שקל בחודש (1200 שנתי), מספיקים לנו 5000 אוהדים בשביל להעמיד 6 מיליון שקל.
נניח והמחיר אותו ירצה טביב יהיה 12 מיליון, אז צריכים רוכש או קבוצת רוכשים שיביאו את שאר ה 6 מיליון + ערבויות לתקציב.
השאלה מה הלאה. נניח ורכשנו, מה יהיה חלקנו במבנה החדש ? חצי חצי עם הרוכש עלום השם ? אחוזים מסויימים ? כמה נציגים בהנהלה יהיו לאוהדים ? איך הם יבחרו ? איך יתקבלו ההחלטות בקבוצה ? אנשים לא ישימו סתם כסף בלי שכל העניינים האלה יוסדרו מראש.

מה שחשוב להבין זה שכל ההתנהלות השוטפת הרבה יותר מורכבת מאקט הרכישה עצמו. אני כבר הצעתי להשתמש בפלטפורמה הקיימת של עמותת הפועל אוסישקין שבשנה הבאה בליגת העל (אמן) תמכור חצי מקבוצת הכדורסל ותקנה חצי מקבוצת הכדורגל. כמובן שזה יגרור דמי חבר הרבה יותר גבוהים אבל כך נהיה בשליטה של כל מה שקורה בהפועל.
זה מהלך ארוך ומסובך פרוצדוראלית. השאלה אם יש היענות בקרב הקהל לכזה מהלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
לגבי גיוס הכסף, אני לא מוטרד. אם כל אחד שם 100 שקל בחודש (1200 שנתי), מספיקים לנו 5000 אוהדים בשביל להעמיד 6 מיליון שקל.
נניח והמחיר אותו ירצה טביב יהיה 12 מיליון, אז צריכים רוכש או קבוצת רוכשים שיביאו את שאר ה 6 מיליון + ערבויות לתקציב.
השאלה מה הלאה. נניח ורכשנו, מה יהיה חלקנו במבנה החדש ? חצי חצי עם הרוכש עלום השם ? אחוזים מסויימים ? כמה נציגים בהנהלה יהיו לאוהדים ? איך הם יבחרו ? איך יתקבלו ההחלטות בקבוצה ? אנשים לא ישימו סתם כסף בלי שכל העניינים האלה יוסדרו מראש.

מה שחשוב להבין זה שכל ההתנהלות השוטפת הרבה יותר מורכבת מאקט הרכישה עצמו. אני כבר הצעתי להשתמש בפלטפורמה הקיימת של עמותת הפועל אוסישקין שבשנה הבאה בליגת העל (אמן) תמכור חצי מקבוצת הכדורסל ותקנה חצי מקבוצת הכדורגל. כמובן שזה יגרור דמי חבר הרבה יותר גבוהים אבל כך נהיה בשליטה של כל מה שקורה בהפועל.
זה מהלך ארוך ומסובך פרוצדוראלית. השאלה אם יש היענות בקרב הקהל לכזה מהלך .

זאת בדיוק השאלה שלי.
כפי שהבהרתי בהודעה שפתחה את האשכול - יש המון ענייני פרוצדורה שכרוכים בעניין. על פניו, הרעיונות שאתה מעלה בהחלט יכולים לקדם את העניין, ואני בטוח שיכולים להיות רעיונות רבים נוספים. אבל לפני הכול - אני מדבר על הנכונות שלנו, כאוהדים, לתרום סכום כסף שהוא מצד אחד לא מבוטל אבל מצד שני לא אסטרונומי (ואני לא מזלזל, חו"ח ולו בשקל אחד) למה שברור לכולנו שהוא הצלת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:52 
אני מתחייב לשים 1,000 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:54 
יהלום אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

שנה?

גם לא 4000,הקהל שלנו מאוד קמצן,זה לא הקהל של מכבי(לצערי הרב),אנחנו רואים את זה במספר חברי העמותה-שלהיות חבר עמותה זה פחות משקל ביום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 16:56 
דרך אגב,אני יכול לשים על הפועל 3000 שקל בשנה וזה לא שאני עשיר,במילא אני שם 4000 שקל בשנה על הקבוצה(מנוי,משחקי חוץ,דלק,אירופה וכו'...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:04 
הבסיס צ"ל משקיע שירכוש את הקבוצה ולאחר מכן יגבש מודל של השתתפות האוהדים בבעלות.
בלי מרכז כובד פיננסי חזק אין לאוהדים אפשרות להתמודד עם הנטל של קבוצה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כמה אנחנו מוכנים להשקיע כדי להשתתף ברכישת הקבוצה?
הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
מולי לוי כתב:
יהלום אדום כתב:
NARKOTIKA כתב:

שנה?

גם לא 4000,הקהל שלנו מאוד קמצן,זה לא הקהל של מכבי(לצערי הרב),אנחנו רואים את זה במספר חברי העמותה-שלהיות חבר עמותה זה פחות משקל ביום

כל השוואה לכדורסל היא לא במקום כי זה פשוט ענף אחר והרבה פחות מעניין לצערי. בקבוצה של הכדורסל בפייסבוק יש 10,000 לייקים ורק 1500 חברי עמותה. יש 1500 חברי עמותה אבל רק חצי מהם מגיע קבוע למשחקים (אני בחצי השני).
אם להפועל כדורגל יש כיום 9000 מנויים, צריך שרק חצי מהם יקחו חלק בתהליך הרכישה. לא משהו בלתי סביר.
מאחר ואנחנו ישראלים, יהיו לא מעט שישאלו מה הם יקבלו בתמורה ופה זו הנקודה הקריטית להנעת המהלך הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
moshiko כתב:
הבסיס צ"ל משקיע שירכוש את הקבוצה ולאחר מכן יגבש מודל של השתתפות האוהדים בבעלות.
בלי מרכז כובד פיננסי חזק אין לאוהדים אפשרות להתמודד עם הנטל של קבוצה בליגת העל .

לדעתי, לא צריך לכוון לכך שהאוהדים יטלו על עצמם את הנטל של הקבוצה, אלא שיהיה מהלך שמצד אחד יקדם את הוצאתו של טביבי ובה בעת יבהיר למי שיבוא אחריו שחייבים לספור את הקהל - כי יש לו מניות בקבוצה, פשוטו כמשמעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:20 
אני חושב של"משקיע" שלא מסוגל לתת לטביב 12+ מיליון שקל על הפועל, אין מה לחפש כאן.
נכון, הכי חשוב שהנגע יעוף מהקבוצה, אבל צריך לחשוב על העתיד. אתם באמת רוצים משקיע שיעמיד כל שנה 20 מיליון שקל? פלייאוף תחתון - היר ווי קאם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 17:35 
דגל אדום כתב:
kobster כתב:

זאת בדיוק השאלה שלי.
כפי שהבהרתי בהודעה שפתחה את האשכול - יש המון ענייני פרוצדורה שכרוכים בעניין. על פניו, הרעיונות שאתה מעלה בהחלט יכולים לקדם את העניין, ואני בטוח שיכולים להיות רעיונות רבים נוספים. אבל לפני הכול - אני מדבר על הנכונות שלנו, כאוהדים, לתרום סכום כסף שהוא מצד אחד לא מבוטל אבל מצד שני לא אסטרונומי (ואני לא מזלזל, חו"ח ולו בשקל אחד) למה שברור לכולנו שהוא הצלת הקבוצה.

מה אתם מבלבלים במוח , כמה אחוזים אני אקבל ? נציגי אוהדים בהנהלה ... וכ"ו
אנחנו צריכים לראות את ההשקעה החד פעמית הזאת כתרומה להפועל ועזרה כי שטביב יעוף
אולילקבל מינוי....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
האור שבחיי כתב:
דגל אדום כתב:
kobster כתב:

זאת בדיוק השאלה שלי.

מה אתם מבלבלים במוח , כמה אחוזים אני אקבל ? נציגי אוהדים בהנהלה ... וכ"ו
אנחנו צריכים לראות את ההשקעה החד פעמית הזאת כתרומה להפועל ועזרה כי שטביב יעוף
אולילקבל מינוי....

אנחנו = אתה. ואני. ופותח האשכול. וכל מי שכותב פה.
לכמה הגעת ? 800 במקרה הטוב ?
כל 4000 האנשים האחרים ירצו לראות מזה משהו. WIFM, תעשה על זה חיפוש בגוגל ותבין מה הדבר שהכי מניע אנשים בכל מקום בעולם. אם תיתן להם את ה WIFM , יהיה הרבה יותר קל לשכנע 4000 איש להשקיע 1200 שקל בשביל לקנות חצי מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2012, 20:29 
צאו מהסרט, אף אחד לא ישים פה יותר עוד אלפייה כל שנה בשביל להחזיק קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2012, 06:16 
במידה והמנוי יהיה כולל באלפייה אז יהיו לך פה גם 10,000 אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2012, 06:59 
חריג כתב:
במידה והמנוי יהיה כולל באלפייה אז יהיו לך פה גם 10,000 אנשים

ואז מה עשית בזה? במקום אלפייה הקבוצה קיבלה מכל אוהד 200₪

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2012, 07:03 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי יהיה אפשר למכור ב-1300-1500 ש"ח מנוי שכולל "חברות עמותה".

הייתי מציע אפילו משהו קצת שונה, בו כל מנוי לשער 5 יהיה 1300-1500 ש"ח, ויכלול בתוכו "חברות עמותה". יושבי שער 5 הם בכל מקרה אלה שרובם הגדול היה רוצה להשקיע בקבוצה, וזה גם יסנן את האוהדים שבאים ל - 4 משחקים בשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2012, 07:32 
הייתי שם גם 10 אלף כדי שהוא ילך אבל לא עושים את זה ככה
טביב הוא נבלה שרק רוצה כסף הוא ינסה לסחוט מהפועל כל שקל
אנחנו צריכחם לשאוף למודל של הכדורסל בכדורגל או להתפלל למשקיע נדיב
לדעתי אם היו לוקחים את הרעיון ברצינות היינו יכולים להצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2012, 08:16 
סמל אישי של המשתמש
אני מוכן לשים 3,000 ש"ח. תתפלאו כמה מהר יהיה אפשר לגייס כסף לרכישת חלק מהקבוצה ע"י האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 21 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: