תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 17:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום שאחרי טביב - האם יש בכלל מתעניינים בקבוצה?
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
נראה לי שאין ספק על חשיבות העפת טביב מהקבוצה,והנושא כבר נטחן רבות.
אבל בימים האחרונים עם התגברות המחאה כלפיו עלתה בי המחשבה שבשביל שהוא יילך -צריך לבוא רוכש.
לצערי עד היום פרט לחצי ידיעה על דניאל יאמר,לא עלה אף שם של רוכש,או אפילו דיבורים על משהו בסגנון.
אפילו ספינים בענייני רכישה אין,שזה שלב די קבוע לפני מכירה של קבוצה,שזה הדבר שהכי מדאיג אותי לגבי כל עניין העזיבה של טביב,כי כל עוד אין רוכש ומישהו שייקח ממנו את הקבוצה - הוא עדיין פה איתנו,וזה אומר שהעתיד נראה לא משהו בכלל.

ולכן השאלה שלי - האם בכלל מישהו מתעניין בקבוצה,ואני לא מדבר על רמה של לקבל אותה בחינם ואז להשקיע כי זה לא ייקרה,אלא על ממש לשלם כסף ולקחת אותה מידיו של טביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: היום שאחרי טביב - האם יש בכלל מתעניינים בקבוצה?
הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:39 
סמל אישי של המשתמש
שאלה מצוינת, בלי ציניות.
אני רוצה להאמין שמתבצעת עבודה מאחורי הקלעים ע"מ למצוא רוכש להפועל, גם בלי הפרסומים לא נראה לי שלטביב תהיה בעיה להישאר ולהעמיד קבוצה בתקציב מינימום מבחינתו. הפעולה שלנו צריכה להיות במקביל - מצד אחד לדחוק את טביב החוצה ומהצד השני להביא מחוץ רוכש שיקח את המועדון.

דבר נוסף שצריך לחשוב עליו הוא איך אנחנו רוצים לראות את מבנה הבעלות החדש במועדון - האם יבוא שוב מישהו אחד שיהיה בעלים של 100% , האם קבוצת ניהול, האם אנחנו כאוהדים נרצה להיות משולבים בבעלות, האם נדרוש נציגות של אוהדים בהנהלה/ועדת ביקורת כלשהי.
אלו דברים חשובים שצריך לתת עליהם את הדעת. נכון שמטרת העל היא להעיף את טביב אבל אם נחזור בעוד שנה-שנתיים לאותה נקודה, עם בעלים יחיד שיכול לעשות ככל העולה על רוחו במועדון, לא עשינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:47 
יש. בוודאות אני אומר לכם שיש. אבל לא בסכומים שטביב דורש.
אם טביב ירד למחיר נורמלי (6-10 מיליון ש"ח) יש מי שיקח את הקבוצה ברגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:52 
ראצ'ו כתב:

אם כל הצער שבדבר, טביב קנה את הקבוצה ב6 מיליון ש"ח (50 אחוז) ואל זה אין וויכוח, למרות שעל קבלת ה50 אחוז
הראשונים הוא כביכול לא שילם עדיין הסכום שנראה לעין מבחינתו לדעתי זה 12 מיליון.
אני בינתיים שמעתי על יותר אנשים שמחכים שהקבוצה תיהיה בחינם מאשר לשלם אפילו 6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:

אני שוב אחזור ואדגיש את הערכתי לעבודה המדהימה שעושים כל מובילי המאבק (למרות חפצים חשודים מתחת לחלון שלהם ב12 בלילה...), אבל האם לא נכון להדגיש בכל מקום אפשרי בתקשורת שיש בוודאות רוכש למועדון, וטביב נאחז בקרנות המזבח/לא באמת רוצה למכור ?
הרי אחד הטיעונים המרכזיים, אם לא המרכזי ביותר, של טביב ודובריו הוא שאין מישהו במקום טביב ואנחנו בכלל צריכים להגיד לו תודה שהוא נשאר במועדון.
יש מספיק אנשים שאפשר להיעזזר בהם בתקשורת בשביל להדגיש את הנקודה הזו ובכך לייצר עוד לחץ על החלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
מדגישים את זה כל הזמן. וגם הספינים של פשיכצקי וחבריו לא מזיקים בנושא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
ראצ'ו כתב:

אני שוב אחזור ואדגיש את הערכתי לעבודה המדהימה שעושים כל מובילי המאבק (למרות חפצים חשודים מתחת לחלון שלהם ב12 בלילה...), אבל האם לא נכון להדגיש בכל מקום אפשרי בתקשורת שיש בוודאות רוכש למועדון, וטביב נאחז בקרנות המזבח/לא באמת רוצה למכור ?
הרי אחד הטיעונים המרכזיים, אם לא המרכזי ביותר, של טביב ודובריו הוא שאין מישהו במקום טביב ואנחנו בכלל צריכים להגיד לו תודה שהוא נשאר במועדון.
יש מספיק אנשים שאפשר להיעזזר בהם בתקשורת בשביל להדגיש את הנקודה הזו ובכך לייצר עוד לחץ על החלאה.

אני מסכים,וזאת בדיוק הנקודה.
חייבים להראות שיש מישהו שמוכן לקחת את הקבוצה מידיו.
כמו שאמרתי מקודם וקבסטר אמר - העבודה שעושה מטה המאבק נגד טביב הוא אדיר,ובאמת משהו חריג בנוף המקומי של הספורט בישראל,אבל כדי שהמאבק הזה באמת יצליח חובה למצוא רוכש לקבוצה,או לפחות להתחיל לשמוע על מישהו כזה.
שלא יישמע שאני מצפה ממטה המאבק גם למצוא רוכש,כי יש גבול למאמץ ולמה שאנשים מסוגלים לעשות,פשוט נראה לי שבין כל הנסיונות להעפת טביב,וההתמקדות בו,קצת נשכח העניין שבשביל שיילך - חייב לבוא מישהו במקומו.

כבר רשמתי,עצם זה שאפילו אין ספינים בגזרה של רכישה הם הדבר שהכי מדאיג אותי.
בוא נהיה ריאלים - הרי אפילו אם היה קצה קצהו של אופציה לרכישה,בעיתונות הספרט שלנו זה היה מופיע אחרי 5 דקות וב15 גרסאות שונות.
וכנראה כרגע שזה באמת לא המצב.

עם כל הכבוד,הפועל היא אימפריה בקנה מידה ארצי,ובטח הנציגה מוצלחת ביותר של ישראל בגזרה האירופאית,והייתי בטוח שלא מעט יינסו לקפוץ על העגלה שלה ולקחת אותה מידיו של טביב,אבל לצערי אני בינתיים רואה שזה לא מצב.
לא ברור לי למה הסיבות לכך,אבל זה כבר גובל בחוסר היגיון חוסר ההתעניינות של משקיעים בקבוצה,וזה הדבר שמפחיד אותי לא פחוד מהעתיד עם טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
אולי בגלל שהקבוצה היא בור חובות של 50 מיליון שקל? ועדיין יש אנשים שרוצים לקנות ולהשקיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 10:26 
ראצ'ו כתב:

עם כל השנאה לטביב,למה שהוא ירד למתחת ל12 מיליון?הוא אולי נבלה,אבל הוא לא טיפש או פראייר.
חוץ מזה שנכון שכל אחד אחר יהיה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,אבל אני לא רוצה בעל הבית שלא מסוגל לשלם יותר 10-12 מיליון תמורת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 10:52 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מצליח להבין , הפועל היא הקבוצה שמוכרת הכי הרבה מנויים בכל עונה סדירה (לפחות בשנים האחרונות) ,המצליחה ביותר באירופה ומשום כך גם המדורגת ביותר מכל קבוצות ליגת העל בארץ(לכן הגעתה לשלב הבתים קלה יותר וסלולה יותר משאר הקבוצות). למה לא משתמשים במתווך כמו שעשתה מכבי ת"א מספר פעמים ע"י רוני מאנה (אחרי לוני) ,שהצליח להביא מספר רוכשים עד לשלב ביצוע סופי. הרי אין פה בכלל ספק ואפילו הוכחות לכך, שהפועל ת"א מצליחה באירופה +כמות המנויים הגבוהה ביותר בארץ + ספונסרים + מכירת כרטיסים + הגעה לשלבים גבוהים בגביע המקומי + הצחה בליגה המקומית (אליפות) = הרבה מאוד כסף, כלומר: לא בהכרח צריך "המשקיע" להכניס את ידו בכיס בכדי להחזיק את הפועל ת"א.
אבל........ כמו שכבר ציינתי מספר פעמים בעבר (אגב, את זה בדיוק ברקוביץ מנסה לשנות, לפחות ע"פ דבריו בתקשורת) הקבוצות בארץ הינם מלכ"ר /עמותות לכן, אין זכות גם לבעל הקבוצה/עמותה, "לגעת" בכסף שלא למטרת הקבוצה בלבד (לדוגמא: קנייה והשאלה של שחקנים, טיפולים רפואיים, סקאוטינג וכו') שלא כמו באנגליה וגרמניה בעלי הקבוצות לא יכולים באמת!!! להרוויח מהצלחות הקבוצה ולכן אנו רואים (לכאורה) כל מיני עסקאות מפוקפקות (טב"ח, עומר דמארי, אלרועי?, שולר ) שאין בהן הגיון עסקי /כלכלי וכנראה אלו הן "עסקאות סיבוביות" שמטרתן בסופו של דבר להכניס (לכאורה) כסף לכיסו של בעל הקבוצה .
ומי שחושב שזה קורה רק אצלנו או מי שחושב שזה קרה רק אצל טביב טועה ובענק !!!
בקיצור צודק ברקוביץ וצודקים מי שאומרים שחייבים רפורמה וחייבים להפוך את הכדורגל בארץ לעיסקי נטו ועל הקבוצות להפסיק להיות גוף ציבורי, רק כך נמגר את כל תופעות ה- "תן לי ואתן לך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 10:56 
מה זה מעניין בכלל בכמה הוא רכש את הקבוצה??
מאז שהוא הגיע הם רק החריב והרס
בקצב הזה גם 2 מיליון הקבוצה לא תהיה שווה בקרוב, ושלא נדבר על מצב שמישהו לוקח לידו קבוצה עם חובות לכל בן אדם שני ברחוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:06 
redead כתב:
מה זה מעניין בכלל בכמה הוא רכש את הקבוצה??
מאז שהוא הגיע הם רק החריב והרס
בקצב הזה גם 2 מיליון הקבוצה לא תהיה שווה בקרוב, ושלא נדבר על מצב שמישהו לוקח לידו קבוצה עם חובות לכל בן אדם שני ברחוב

אם זה נכון אז טביב כה טיפש שלא מוכר במחיר של 10 מיליון ש"ח (כפי שטוענים שמציעים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:13 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

עם כל השנאה לטביב,למה שהוא ירד למתחת ל12 מיליון?הוא אולי נבלה,אבל הוא לא טיפש או פראייר.
חוץ מזה שנכון שכל אחד אחר יהיה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,אבל אני לא רוצה בעל הבית שלא מסוגל לשלם 10-12 מיליון תמורת הפועל .

!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:19 
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

חוץ מזה שנכון שכל אחד אחר יהיה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,אבל אני לא רוצה בעל הבית שלא מסוגל לשלם 10-12 מיליון תמורת הפועל .

!!!!!!!!!

במצב הנוכחי כל מי שיסכים לקחת את הפועל גם בחינם הוא מבורך, אני מקווה מאוד שימצאו אחד כזה כי מעבר לטביב ההתחייבויות שהמועדון נמצא בהם שווים הרבה יותר מ10 ו12 מיליון ומישהו יצטרך לשלם אותם בסוף, או שנלך לפירוק.

אגב, טביב רכש את המועדון 6 מיליון (חצי בעלות) כשהיה המון כסף בקופה ולפני מכירת השחקנים. היום חוץ מטוטו ודמארי שמן הסתם הוא ימכור אותם לפני שהוא ימכור את המועדון, אין כלום, לא בבוגרים ולא בנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

!!!!!!!!!

במצב הנוכחי כל מי שיסכים לקחת את הפועל גם בחינם הוא מבורך, אני מקווה מאוד שימצאו אחד כזה כי מעבר לטביב ההתחייבויות שהמועדון נמצא בהם שווים הרבה יותר מ10 ו12 מיליון ומישהו יצטרך לשלם אותם בסוף, או שנלך לפירוק.

אגב, טביב רכש את המועדון 6 מיליון (חצי בעלות) כשהיה המון כסף בקופה ולפני מכירת השחקנים. היום חוץ מטוטו ודמארי שמן הסתם הוא ימכור אותם לפני שהוא ימכור את המועדון, אין כלום, לא בבוגרים ולא בנוער.

אתה רק מחזק את מה שאנחנו אומרים: אם אין לך סכומים של 10-12 מיליון לקנית קבוצה, אז כנראה שאין לך כסף להשקיע בקבוצה עבור שחקנים וכו' (ע"ע טביב/מוני לעומת גולדהאר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:05 
IdanTheLittle כתב:
שחר כתב:
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

!!!!!!!!!

אתה רק מחזק את מה שאנחנו אומרים: אם אין לך סכומים של 10-12 מיליון לקנית קבוצה, אז כנראה שאין לך כסף להשקיע בקבוצה עבור שחקנים וכו' (ע"ע טביב/מוני לעומת גולדהאר).

ממש לא נכון, זה שלמישהו יש ממון רב והוא עשיר לא הופך אותו אוטומאטית לאהבל ופראייר. גולדהאר קנה משניידר קבוצה עם סגל שחקנים עשיר ועם מחלקת נוער מושקעת ללא חובות.
למה לשלם על מוצר סכום מופרך ובתמורה לקבל התחיבויות אין סופיות?
אלא אם אתה רוצה איזה אוליגרך כמו גאידמק שיזרוק סכומים לא הגיוניים ואח"כ ישאיר אותנו עם חובות לא הגיוניים.
את בית"ר אגב, אף אחד היום לא מוכן לקחת בחינם בגלל קופת השרצים שהיא מסתובבת איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:21 
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

!!!!!!!!!

אבל טביב מדבר על סכום כפול! מי יקנה ממנו בסכום כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:23 
ראצ'ו כתב:
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

!!!!!!!!!

אבל טביב מדבר על סכום כפול! מי יקנה ממנו בסכום כזה?

בכמה מכרו את מ*בי תל אביב לפני שנתיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
שחר,
עכשיו אני מבין למה התכוונת.
וברור שהקונה צריך לבקש שולחן נקי מחובות.
אבל אני לא חושב ש10 מיליון שקל על מועדון כדורגל בכיר מליגת העל ( + עם הניקוד שיש לה באירופה) זה סכום מופרך.

ראצ'ו,
טביב כבר ביקש מחיר מפורש? אני רק ראיתי ציטוטים בתקשורת של "הקבוצה לא למכירה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:29 
IdanTheLittle כתב:
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

!!!!!!!!!

יש הבדל בין מסוגל לבין רוצה
אם אתם רוצים בעלים טיפש אז אולי גם שישלם 100 מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:
ראצ'ו כתב:

חוץ מזה שנכון שכל אחד אחר יהיה הרבה הרבה יותר טוב ממנו,אבל אני לא רוצה בעל הבית שלא מסוגל לשלם יותר 10-12 מיליון תמורת הפועל.

נתי,

לפי מה שמסתמן כרגע המצב של הפועל הוא כזה:
- מזומנים ? אין.
- סכומים עבור שחקנים שנמכרו (רוב המכירות מתבצעות בתשלומים) סכומים זניחים.
- פוטנציאל מכירה של שחקים -טוטו - הסכום שפסק הבורר. אין שחקנים אחרים שיכולים להכניס כסף.
- חובות....כאן השאלה הגדולה, כל העולם תובע את הפועל הסכומים מגיעים בין 20 ל 30 מליון ש"ח, בנוסף יש תחיבויות שלו נתבענו עליהן עדין בגלל שמועד התשלום לא הגיע אבל ההתחיבויות ישנן.

במילים אחרות הקונה מקבל חובות של 20 עד 30 מליון ש"ח ידועים ופוטנציאל תקבולים של 5-6 מליון.(לא מתיחס כרגע לעונה הבאה - רק המצב כפי שהוא יהיה בקיץ).

בשורה התחתונה קונה שלוקח את הפועל בחינם יצטרך להוציא מהכיס 25 מליון רק כדי לשלם חובות.
אם מישהו אומר שהוא מוכן לתת 10 מליון הרי שבפועל שילם 35 מליון.
אבל זו רק נקודת הפתיחה, צריך לבנות קבוצה חדשה לחלוטין. ארבעה זרים ושישה ישראלים בכירים במינימום...בנוסף צריך לשקם את מחלקות הנוער ואת מתקן האימונים.

הפועל של אחרי ליגת האלופות היתה שווה 100 מליון.
היום היא שווה אפס במקרה הטוב.
אלי, החרבת מועדונים זה אני, טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:45 
א-אף אחד(חוץ מהנבלה)לא באמת יודע כמה יש בקופה.
ב-הפועל לעומת בית"ר ו80 אחוז מקבוצות הליגה בשנים האחרונות היא קבוצה רווחית.ככה שרוב הסיכויים שהקונה חוץ ממחיר הקניה וכסף לרכישת שחקנים(וזה תלוי ברוכש)לא יצטרך בשנים הקרובות להכניס את היד לכיס.
ג- 10-12 מיליון זה פחות מ3 מיליון דולר(מחיר של דירה במגדלים החדשים של ת"א),במחיר כזה עוד יקנה אותנו מישהו מסוגו של ז`אנו מב"ש בן-זקן(פה היה צריך לבוא,טביב מכ"ס)או שני הדבילים מהפועל ירושלים.שלא נדבר על ההוא(שפשט את הרגל)מר"ג.ואם קצת נקצין מישהו מסוגו של ההוא מעמידר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
עוד דבר לגבי הרכישה - בכל מהלך כזה המינימום שמבקשים זה את המאזן הכספי של הפועל (הכנסות והוצאות), לפחות בשנה האחרונה אם לא שלוש שנים אחורה.
מישהו רואה את טביב פותח את הספרים וחושף את כל מה שהלך פה החל מיוני האחרון ? איך הוא יסביר את ה 30~ מיליון שקל שנעלמו ?
הרי כשכל אחד מאיתנו קונה אוטו, גם אם ה"חוזה" הוא חתיכת ניר פשוט, מודגש בו שכל החובות והדו"חות שנצברו עד לתאריך הרכישה ישולמו ע"י הבעלים הקודמים.
מישהו יודע כמה חובות באמת יש למועדון ? האם אלי טביב יחתום על כך שהוא ישלם כל תביעה עתידית שתגיע למועדון על חוב מהתקופה שהוא היה הבעלים ?
יש לא מעט מכשולים שנובעים ישירות מההתנהלות ההרסנית שלו, אני רק מקווה שלא נצטרך להגיע לפירוק בשביל לתקן את כל מה שהוא הרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 12:57 
סמל אישי של המשתמש
אתם ממש טובים בלנהל משא ומתן עם עצמכם (תכונה שכיחה אצל מי שמעולם לא ניהול מו"מ) רק שבחיים האמיתים יש מי שאומר לקונה "תביא כסף על הקבוצה, מה שתמצע בספרים זו בעיה שלך".

אתם רוצים בדיקת נאותות אצל לוזון עם הכספים של דמארי, אצל הבעלים של לאן, אצל הסוכנים, אצל חברת השמירה שהחליף , אצל החשב שהוחלף בחשב חדש, בקבצים שיושבים על המחשבים שיושבים פיזית בבית של הבת שלו, רק תסבירו מול מי ואיך יעשו בדיקת נאותות ואחר כך תסבירו למה אתם חושבים שטביב יסכים לעשות בדיקת נאותות לפני מכירה אם לכאורה הוא כבר רוקן את הקבוצה פעמים מכל נכסיה (פעם אחת לכאורה נעלמו המזומנים ופעם שניה יש חובות לא משולמים לכאורה שבעבורם קיבלו לכאורה מקורביו עמלות מעמלות שונות).

אתם חיים בלה לה לנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:01 
נהלתי יותר ממשא ומתן אחד בחיים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:04 
הייתה אפשרות שנים לקנות את קבוצת הכדורסל, להשקיע בה ואפילו עכשיו את הפועל ת"א\אוסישקין לא ראינו שרוצים לקנות או להשקיע סכומים גבוהים,
אל תתפלאו אם פשוט לא יהיה קונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
נתי, לא דברתי אליך בענין המו"מ...

לגבי המזומנים הוא כבר אמר לאחד הקונים שהוא מעביר את הקבוצה בלי מזומנים, השחקנים שיש והחובות שיש. בלי בדיקה - מי שרוצה שיקח (ואז נושא הכמה לשלם על הנכס הזה.)
המשמעות האמיתית כרגע היא כנראה 8 מליון דולר חובות ו-8 מליון דולר השקעה מידית לפני שמשלמים על הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:37 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
אתם ממש טובים בלנהל משא ומתן עם עצמכם (תכונה שכיחה אצל מי שמעולם לא ניהול מו"מ) רק שבחיים האמיתים יש מי שאומר לקונה "תביא כסף על הקבוצה, מה שתמצע בספרים זו בעיה שלך".

אתם רוצים בדיקת נאותות אצל לוזון עם הכספים של דמארי, אצל הבעלים של לאן, אצל הסוכנים, אצל חברת השמירה שהחליף , אצל החשב שהוחלף בחשב חדש, בקבצים שיושבים על המחשבים שיושבים פיזית בבית של הבת שלו, רק תסבירו מול מי ואיך יעשו בדיקת נאותות ואחר כך תסבירו למה אתם חושבים שטביב יסכים לעשות בדיקת נאותות לפני מכירה אם לכאורה הוא כבר רוקן את הקבוצה פעמים מכל נכסיה (פעם אחת לכאורה נעלמו המזומנים ופעם שניה יש חובות לא משולמים לכאורה שבעבורם קיבלו לכאורה מקורביו עמלות מעמלות שונות).

אתם חיים בלה לה לנד.

כאחד שהיה מעורב ברכישות טיפה יותר גדולות מהרכישה של הפועל, המשפט המודגש דומה לרכישה של בסטה בשוק ולא של עסק.
גם בלי בדיקת הנאותות, המינמום שבמינימום (ובגלל זה נתתי את הדוגמא של קניית רכב) זה עניין החובות. נראה לך שמישהו יקנה את הפועל בלי לפחות להסדיר את עניין החובות של הפועל, שלפי ההערכות זה משהו כמו 8-10 מיליון דולר ? מי ישלם את זה, טביב ? הרוכש ?
אם טביב מוכר קבוצה עם חובות כאלו, יש לזה השפעה על המחיר מן הסתם. שוב, זה בלי להסביר בכלל לאיפה נעלם כל הכסף מהאלופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 13:45 
xiter כתב:
הייתה אפשרות שנים לקנות את קבוצת הכדורסל, להשקיע בה ואפילו עכשיו את הפועל ת"א\אוסישקין לא ראינו שרוצים לקנות או להשקיע סכומים גבוהים,
אל תתפלאו אם פשוט לא יהיה קונה

ההבדל בין הכדורסל לכדורגל הוא כמעט כמו ההבדל בין כדורגל לכדור נוצה
או במילים אחרות , קבוצת הכדורסל לא יכולה להביא אפילו 10 אחוז ממה שקבוצת הכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2012, 14:22 
פרטו כאן כמה המצב קשה ולמה מסובך למצוא רוכש בגלל הצטברות תביעות וחוסר ודואות גלבי מקורות הכנסה. זה מסביר אולי, למה אין רוכש בפתח אבל איך זה מסביר שטביב לא מוכן למכור ב-10 מיליון ש"ח.
אם כל התרחישים השחורים נכונים, מי שיודע טוב יותר זה טביב עצמו. זה היה אמור לזרז את נכונותו למכור את המועדון למרבה במחיר כעת. כנראה שלא כך הדבר.

ראשית כל "מצבור" השחקנים שאפשר למכור יותר גדול : דמרי, טוטו, איגיבור ואולי גם על אדל אפשר לעשות משהו.
דבר שני, כנראה שבאמצעות מדיניות התביעות טביב משוכנע שיצליח להקטין את מימוש התחייבויותיה של הקבוצה.
דבר שלישי, שהקופה פחות ריקה מהפרסומים.

אם אכן יש רוכש שמסוגל לשים על השולחן 10 מיליון ש"ח והמצב אצלנו כה גרוע, טביב היה צריך ליצור מומנטום של מו"מ.

או שאין רוכש אמיתי או שטביב משוכנע שמסוגל למשוך ולקבל סכום גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: