kobster כתב:
ראצ'ו כתב:
יש. בוודאות אני אומר לכם שיש. אבל לא בסכומים שטביב דורש.
אם טביב ירד למחיר נורמלי (6-10 מיליון ש"ח) יש מי שיקח את הקבוצה ברגע.
אני שוב אחזור ואדגיש את הערכתי לעבודה המדהימה שעושים כל מובילי המאבק (למרות חפצים חשודים מתחת לחלון שלהם ב12 בלילה...), אבל האם לא נכון להדגיש בכל מקום אפשרי בתקשורת שיש בוודאות רוכש למועדון, וטביב נאחז בקרנות המזבח/לא באמת רוצה למכור ?
הרי אחד הטיעונים המרכזיים, אם לא המרכזי ביותר, של טביב ודובריו הוא שאין מישהו במקום טביב ואנחנו בכלל צריכים להגיד לו תודה שהוא נשאר במועדון.
יש מספיק אנשים שאפשר להיעזזר בהם בתקשורת בשביל להדגיש את הנקודה הזו ובכך לייצר עוד לחץ על החלאה.
אני מסכים,וזאת בדיוק הנקודה.
חייבים להראות שיש מישהו שמוכן לקחת את הקבוצה מידיו.
כמו שאמרתי מקודם וקבסטר אמר - העבודה שעושה מטה המאבק נגד טביב הוא אדיר,ובאמת משהו חריג בנוף המקומי של הספורט בישראל,אבל כדי שהמאבק הזה באמת יצליח חובה למצוא רוכש לקבוצה,או לפחות להתחיל לשמוע על מישהו כזה.
שלא יישמע שאני מצפה ממטה המאבק גם למצוא רוכש,כי יש גבול למאמץ ולמה שאנשים מסוגלים לעשות,פשוט נראה לי שבין כל הנסיונות להעפת טביב,וההתמקדות בו,קצת נשכח העניין שבשביל שיילך - חייב לבוא מישהו במקומו.
כבר רשמתי,עצם זה שאפילו אין ספינים בגזרה של רכישה הם הדבר שהכי מדאיג אותי.
בוא נהיה ריאלים - הרי אפילו אם היה קצה קצהו של אופציה לרכישה,בעיתונות הספרט שלנו זה היה מופיע אחרי 5 דקות וב15 גרסאות שונות.
וכנראה כרגע שזה באמת לא המצב.
עם כל הכבוד,הפועל היא אימפריה בקנה מידה ארצי,ובטח הנציגה מוצלחת ביותר של ישראל בגזרה האירופאית,והייתי בטוח שלא מעט יינסו לקפוץ על העגלה שלה ולקחת אותה מידיו של טביב,אבל לצערי אני בינתיים רואה שזה לא מצב.
לא ברור לי למה הסיבות לכך,אבל זה כבר גובל בחוסר היגיון חוסר ההתעניינות של משקיעים בקבוצה,וזה הדבר שמפחיד אותי לא פחוד מהעתיד עם טביב.