תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 04 יולי 2025, 11:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אירופאי- הישורת האחרונה
הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
פנדל ברור
2-1 בארסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:30 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
למרות שברור שברצלונה תנצח, ומסי אפילו יכבוש, כולם רואים איך נראית הקבוצה הגדולה בעולם בלי אינייסטה+צ'אבי.
מסי לא במשחק בכלל

צפוי כל כך.
שופטים זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
בהילוך חוזר רואים איך הוא דחף אותו

בהילוך החוזר רואים איך שניהם משתמשים ביד, והאלמוני החלשלוש של ברסה פתאום נופל
בושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
ברצלונה לא ינצחו היום אני מוכן לשים על זה את מיטב כספי!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
למרות שברור שברצלונה תנצח, ומסי אפילו יכבוש, כולם רואים איך נראית הקבוצה הגדולה בעולם בלי אינייסטה+צ'אבי.
מסי לא במשחק בכלל

צפוי כל כך.
שופטים זבל.

רגע, צ'אבי שיחק מחצית שלמה, אז פתאום כל הקבוצה זה רק אינייסטה?

והוא פשוט דוחף אותו מה אתה רוצה יותר מזה?

יאלה שבו בשקט. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
red_o כתב:
בהילוך חוזר רואים איך הוא דחף אותו

בהילוך החוזר רואים איך שניהם משתמשים ביד, והאלמוני החלשלוש של ברסה פתאום נופל
בושה.

הוא דחף אותו עם היד... זה פנדל
לא עם הכתף, ממש עם היד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
מסי לא במשחק בכלל

צפוי כל כך.
שופטים זבל.

יאלה שבו בשקט. 

כתבתי צ'אבי+איניסטה. זה צמד שעושה את המשחק של ברסה. זה שצ'אבי בחוץ ואינייסטה בפנים לא שינה את המשחק של ברסה. הם עדיין מאוד איטיים ומסורבלים. גאונות אחת של מסי והזיה אחת של הקוון ולבנטה שגם ככה לא ברמה של ברצלונה כבר בפיגור.

ותגידו מה שאתם רוצים, שניהם השתמשו ביד. לא בכתף, ביד. אחד מהם נפל. לא במפתיע-הוא שחקן של ברצלונה.
איך קובסטר אמר? גבולי במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
לא פנדל. שניהם היו עם הידיים אחד על השני וקוונקה זרק את עצמו. השופט לא נתן פנדל והסתמך על הקוון.
הלוואי וברצלונה ינצחו, הלוואי שיקחו את האליפות. לא ככה

אגב, מה שהיה עכשיו על אינייסטה הרבה יותר פנדל ממה שנשרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:40 
גיא האדום כתב:
כולם יודעים איך ייגמר המשחק של ברצלונה. להערכתי, אם הם מצמצמים בשבוע הבא את הפער לנקודה הם יהיו אלופים. לא אז לא.

אני ממש אתקשה להאמין אם הקלאסיקו בליגה יגמר אחרת ממה שכולם גם ככה יודעים ומצפים.
אבל לא מסכים שזה מה שיכתיר אותם כאלופה.
ריאל היו מאוד יציבים לאורך כל העונה, לעומת ברצלונה שנראת חושך ברוב משחקי החוץ שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:41 
כמו ילדים קטנים אתם רבים פה. פנדל/לא פנדל. יאללה, כולה 2 קבוצות מספרד, מה עפתם?
רק במשחקים של הפועל אני מסוגל להתעצבן מכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: כדורגל אירופאי- הישורת האחרונה
הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

בתכלס, אחרי הביזיון שהיה היום עם המעצר של ליהי אני מוכן כבר עכשיו ללכת לבית של טביב.
צריך למצוא משהו להוציא עליו את העצבים עד אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:47 
kobster כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

בתכלס, אחרי הביזיון שהיה היום עם המעצר של ליהי אני מוכן כבר עכשיו ללכת לבית של טביב.

שתו מים קרים ותירגעו. המטרה של הטביב זה שתתעצבנו. אל תתנו לו את התענוג הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
red_o כתב:
ברצלונה לא ינצחו היום אני מוכן לשים על זה את מיטב כספי!!

ברסה ניצחה 2:1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: כדורגל אירופאי- הישורת האחרונה
הודעהפורסם: 14 אפריל 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
kobster כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

שתו מים קרים ותירגעו. המטרה של הטביב זה שתתעצבנו. אל תתנו לו את התענוג הזה.

התבלבלת עם ניצחת איתי הכל, הוא זה שרוצה לתפוס את טביב בפינה חשוכה. אנחנו זקנים מדי בשביל להסתובב בפינות חשוכות...

בכל אופן, ברצלונה ניצחו. הולך להיות אש בסופרקלאסיקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 00:00 
אדום נחמד, אתה כזה זיין שכל, אלוהים ישמור.
מקווה שבמשחקים בהם שפטת, הגעת בלי אג׳נדה.
זה האמא של הפנדלים ולא דחיפות הדדיות ולא נעליים. קואנקה עבר את השחקן עם דאבל פס והוא דחף אותו עם שתי ידיים. זה אפילו לא ספק. הבושה היא השופט שלא שרק.
לגבי השטות שלך על צ׳אבי+אינייסטה, שבאה כנראה להפחית מערכו של מסי, תבדוק כמה דקות בארסה שיחקה השנה עם שניהם ביחד וכמה לא ואח״כ תזיין ת׳שכל. לפחות חצי עונה, אם לא יותר, הם לא שיחקו יחד, ובארסה נתנה הצגות. רק אינייסטה היה פצוע חצי עונה. וגם צ׳אבי היה בחוץ איזה חודש.
בארסה לא נראתה טוב, כי לבאנטה היא קבוצה והיא עמדה מדהים על המגרש. זה היה חתיכת מוקש, ואני הייתי מוכן להתערב לפני המשחק שבארסה לא מנצחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
סופר מה ? יום שבת עוד שבוע רבע גמר ליגה בלקנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 00:02 
הקלאסיקו בברנבאו או בקאמפ נואו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 00:04 
אדום נחמד כתב:
YardenDe כתב:
אדום נחמד כתב:
אדום נחמד כתב:
מסי לא במשחק בכלל

צפוי כל כך.
שופטים זבל.

יאלה שבו בשקט. 

כתבתי צ'אבי+איניסטה. זה צמד שעושה את המשחק של ברסה. זה שצ'אבי בחוץ ואינייסטה בפנים לא שינה את המשחק של ברסה. הם עדיין מאוד איטיים ומסורבלים. גאונות אחת של מסי והזיה אחת של הקוון ולבנטה שגם ככה לא ברמה של ברצלונה כבר בפיגור.

ותגידו מה שאתם רוצים, שניהם השתמשו ביד. לא בכתף, ביד. אחד מהם נפל. לא במפתיע-הוא שחקן של ברצלונה.
איך קובסטר אמר? גבולי במקרה הטוב.

אתה מדבר כאילו בלי לראות את המשחק. במחצית גווארדיולה הבין שלנסות להיכנס דרך האמצע מול קבוצה שסוגרת עם 9 שחקנים בהגנה, זו משימה בלתי אפשרית, אז הוא דבר ראשון הוציא את צ'אבי והכניס את הילד ששכחתי את שמו באגף ימין. אח"כ הביא את אינייסטה לשמאל ובארסה התחילה ללכת מהצדדים.
העובדות הן ששני הגולים באו מאגף ימין ושבארסה הגיעה גם למצבים (להבדיל מהחצי הראשון)
ואגב, היה עוד לפחות פנדל אחד לבארסה שלא נשרק (וגם הפנדל שנשרק היה פנדל לדעתי. המגן דחף אותו עם הידיים, לא עם הגוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 00:04 
סמל אישי של המשתמש
YardenDe כתב:
סופר מה ? יום שבת עוד שבוע רבע גמר ליגה בלקנית.

1. זה חצי גמר
2. המשחק בשבע כך שזה לא מתנגש
3. אני מניח שיהיו אנשים, הזויים כשלעצמם, שבארסה-ריאל יעניין אותם יותר מהליגה הבלקנית. גם בפורום זה, אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 08:05 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום נחמד, אתה כזה זיין שכל, אלוהים ישמור.
מקווה שבמשחקים בהם שפטת, הגעת בלי אג׳נדה.
זה האמא של הפנדלים ולא דחיפות הדדיות ולא נעליים. קואנקה עבר את השחקן עם דאבל פס והוא דחף אותו עם שתי ידיים. זה אפילו לא ספק. הבושה היא השופט שלא שרק.
לגבי השטות שלך על צ׳אבי+אינייסטה, שבאה כנראה להפחית מערכו של מסי, תבדוק כמה דקות בארסה שיחקה השנה עם שניהם ביחד וכמה לא ואח״כ תזיין ת׳שכל. לפחות חצי עונה, אם לא יותר, הם לא שיחקו יחד, ובארסה נתנה הצגות. רק אינייסטה היה פצוע חצי עונה. וגם צ׳אבי היה בחוץ איזה חודש.
בארסה לא נראתה טוב, כי לבאנטה היא קבוצה והיא עמדה מדהים על המגרש. זה היה חתיכת מוקש, ואני הייתי מוכן להתערב לפני המשחק שבארסה לא מנצחת.

לשאלתך הראשונה, התשובה היא לא. וגם פה לא. קובסטר טוען כמוני, תתנפל עליו.
השטות על צ'אבי ואינייסטה באה בהחלט להראות שמסי, מוכשר וגדול ככל שיהייה, מוגבל כשאין לידו מי שיפנה לו תדרך.
אוגוסטוס, גם במחצית השניה ברסה נראו נורא והגולים באו ממהלכים די מקריים. דאבל פס בודד. לא היה שם מהלך קבוצתי שהשלישיה צ'אבי אינייסטה מסי יודעים. הקוואנקה הזה, פרט לפנדל, לא הורגש בכלל.ותקן אותי אם אני טועה, אבל היה נדמה לי שאינייסטה נע כל הזמן למרכז, ולא ממש היה באגף שמאל.
זה לא שברסה שיחקה פחות טוב. עדיין החזיקה בכדור יותר, אבל נראתה אנמית בטירוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 08:45 
לא חבל להתעצבן כל כך מליגה של שתי קבוצות? מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, בדרך הבטוחה לליגה הסקוטית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 08:50 
אה, קובסטר אומר שלא היה פנדל. למה לא אמרת קודם? אז ברור שלא היה.
אתה כזה חרטטן. הרי אם שורקים כזה דבר נגד ברצלונה, אתה רושם כאן שדחיפה עם הידיים זה פאול ופנדל. ואם שורקים את היד של בוסקטס (שהייתה שריקה מוצדקת) בעד ברצלונה, אתה רושם כאן שידיים שלובות צמודות לחזה, זה לא יד ולא פנדל. האובייקטיביות ממך והלאה, כמו שופטים ישראלים.
ולגבי השטויות שלך על צ'אבי ואינייסטה, אתה כמובן ממשיך להתעלם ממה שורשמים לך ודבק בשטויות שלך, שאין להן שום קשר לעובדות. אינייסטה פצוע חצי עונה, כל עונה, כבר שנים. צ'אבי בקושי שיחק בחודש האחרון. תבדוק מה עשתה ברצלונה במשחקים האלה.
בלי קשר, מסי הבקיע השנה 63 גולים והוא גם מלך הבישולים של ברצלונה. איך היכולת שלו קשורה אליהם?
ברור שברצלונה קבוצה טובה יותר כשצ'אבי ואינייסטה משחקים, אבל מה אתה רוצה להגיד בזה?
גם ריאל טובה יותר כשרונאלדו משחק וברצלונה טובה יותר כשמסי משחק. ממש גאון הדור אתה ששמת לב לזה.
השאלה מה יקרה כשמסי לא ישחק חצי עונה, כמו אינייסטה. נראה אז מה שווה ברצלונה בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
קודם כל, מה שג'וש אמר. אין מה להתעצבון יותר מדי מליגה של שתי קבוצות.
אני לא מתיימר להיות שופט אבל הפנדל שנשרק נגד ברצלונה היה גם היה, לעומת זאת הפנדל שנשרק נגד לבאנטה היה גבולי.
אפשר בהחלט לראות ששני השחקנים משתמשים בידיים בריצה אל הכדור ואפילו קוואנטה הוא זה ששלח את היד ראשון, ברגע שהוא הרגיש את היד של המגן עליו הוא זרק את עצמו. זה קצת דומה לפנדל שנשרק נגדנו בדרבי, כשזיפת החזיק את חוטבא, ואז כשחוטבא החזיק אותו בחזרה הוא נפל.
לדעתי, לא פנדל בשני המקרים.
לגבי התרומה של מסי כשצ'אבי ואינייסטה לא על המגרש, אין באמת תוכן בדברים האלו. מסי הוא הבורג החשוב ביותר בקבוצה הטובה ביותר בעולם.
השאלה מבחינתי היתה ותישאר מה יקרה כשהוא יצא מהחממה הזו, אם זה בנבחרת ואם זה בקבוצה אחרת בעתיד.
מצדי שהוא ורונאלדו יכנסו אחד בשני וישברו רגל, מה שחשוב זה שטביב לא יהיה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 09:03 
joshsoos כתב:
לא חבל להתעצבן כל כך מליגה של שתי קבוצות? מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, בדרך הבטוחה לליגה הסקוטית...

אכן ליגה בה רק שתי קבוצות מתמודדות על האליפות, אבל לפחות יש מאבק על האליפות.
מצד שני, יש ליגה אחרת בה יש יותר משחקים מעניינים בשנה, אבל האלופה ידועה כבר בהתחלה, לא משנה כמה בינונית היא תהיה ולא משנה כמה היא תושפל ע"י קבוצות אמצע טבלה מהליגה הספרדית, שלא לדבר על קבוצות צמרת בליגה הספרדית.
אמנם בתור מי שלא אוהד אף קבוצה באנגליה, יש לי המון הערכה לאופי הבלתי נגמר של היונייטד, אבל אם הייתי אוהד קבוצה אנגלית שהיא לא יונייטד, הייתי כבר מתאבד מרוב תסכול.
אז תלוי איך מסתכלים על זה.
מבחינת הנאה, אין על הליגה הגרמנית. מבחינת מתח, אין על הצרפתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אה, קובסטר אומר שלא היה פנדל. למה לא אמרת קודם? אז ברור שלא היה.
אתה כזה חרטטן. הרי אם שורקים כזה דבר נגד ברצלונה, אתה רושם כאן שדחיפה עם הידיים זה פאול ופנדל. ואם שורקים את היד של בוסקטס (שהייתה שריקה מוצדקת) בעד ברצלונה, אתה רושם כאן שידיים שלובות צמודות לחזה, זה לא יד ולא פנדל. האובייקטיביות ממך והלאה, כמו שופטים ישראלים.
ולגבי השטויות שלך על צ'אבי ואינייסטה, אתה כמובן ממשיך להתעלם ממה שורשמים לך ודבק בשטויות שלך, שאין להן שום קשר לעובדות. אינייסטה פצוע חצי עונה, כל עונה, כבר שנים. צ'אבי בקושי שיחק בחודש האחרון. תבדוק מה עשתה ברצלונה במשחקים האלה.
בלי קשר, מסי הבקיע השנה 63 גולים והוא גם מלך הבישולים של ברצלונה. איך היכולת שלו קשורה אליהם?
ברור שברצלונה קבוצה טובה יותר כשצ'אבי ואינייסטה משחקים, אבל מה אתה רוצה להגיד בזה?
גם ריאל טובה יותר כשרונאלדו משחק וברצלונה טובה יותר כשמסי משחק. ממש גאון הדור אתה ששמת לב לזה.
השאלה מה יקרה כשמסי לא ישחק חצי עונה, כמו אינייסטה. נראה אז מה שווה ברצלונה בלעדיו.

השם יודע למה אתה מתעצבן כל כך. כנראה גם אתה ואובייקטיביות לא הולכים ממש ביחד.
אגב, אם תשאל אותי, אז הפנדל שלבנטה קיבלו הוא באמת גבולי. לדעתי בכלל לא. אבל שזה לא יפריע לך להתלהם.
בשום מקום לא אמרתי שמסי לא גאון כדורגל. רק הדגשתי את ההשפעה שלו על המשחק אתמול, שהיתה מינימלית פרט לגול.
אגב, לשאול איך היכולת של מסי קשורה לצ'אבי ואינייסטה זה הכי בריחה מהמציאות שאפשר, אבל באתי להתדיין, לא לריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 10:19 
villa crespo כתב:
joshsoos כתב:

אכן ליגה בה רק שתי קבוצות מתמודדות על האליפות, אבל לפחות יש מאבק על האליפות.
מצד שני, יש ליגה אחרת בה יש יותר משחקים מעניינים בשנה, אבל האלופה ידועה כבר בהתחלה, לא משנה כמה בינונית היא תהיה ולא משנה כמה היא תושפל ע"י קבוצות אמצע טבלה מהליגה הספרדית, שלא לדבר על קבוצות צמרת בליגה הספרדית.
אמנם בתור מי שלא אוהד אף קבוצה באנגליה, יש לי המון הערכה לאופי הבלתי נגמר של היונייטד, אבל אם הייתי אוהד קבוצה אנגלית שהיא לא יונייטד, הייתי כבר מתאבד מרוב תסכול.
אז תלוי איך מסתכלים על זה.
מבחינת הנאה, אין על הליגה הגרמנית. מבחינת מתח, אין על הצרפתית.

בתור מי שלא מכריז על אהדה אישית לקבוצה אירופית ( לא שזכור לי ) אתה לוקח דברים נורא אישית בכל הויכוחים שלך...
אתה כל כך לא אוהד של בארסה אבל מתערב בכל הדיונים בגלל מסי, כל כך לא אוהד של קבוצה בליגה האנגלית או שונא את יונייטד ( יש מי שיגיד שבגלל שאתה לא סובל כמה אוהדים שלה ) אבל מנסה לעקוץ.
זו בדיוק הנקודה, גם בליגה הסקוטית יש מאבק על אליפות, אבל זה לא הופך אותה למשהו שמעניין מישהו. מה שכן מעניין זה תגובות של אנשים אחרי ה6-1 באוקטובר, אז כמדומני הוכרזה שיטי כאלופה ( וממש לא רק כאן ) ומה שמעניין שיש כאן אשכול של 95 עמודים על הליגה האנגלית, הליגה הפופולארית ביותר בעולם, בזכות המגוון, המסורת, התרבות, ואפילו רחמנא ליצלן המשחק עצמו. הליגה הספרדית לעומת זאת פושטת רגל, והקבוצות ממקום שלישי ומטה מחזיקות מעמד בזכות עושר מדהים ובלתי נגמר של שחקנים תוצרת בית. הנתון הזה, מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, מראה שלליגה הזו אין כרגע קיום, ואת זה אומרות כל הקבוצות הספרדיות לבד משתי הדיקטטורות. אז אם מישהו רוצה להתאבד מרוב תסכול, אלה אותן קבוצות. לגבי הליגה האנגלית, היחידים שמרגישים ככה הם בערך אוהדי שיטי אם לא יקחו אליפות העונה ומממ...אתה. צריך לקרוא לילד בשם, אותו שם שקוראות לו גם אותן קבוצות, הליגה הספרדית הפכה בשנים האחרונות לבדיחה. ליגה סקוטית משודרגת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 10:35 
אני באמת לא אוהד אף קבוצה באירופה. היחידה שאני תמיד בעדה, בלי קשר לשחקנים שמשחקים בה, היא נאפולי.
הקבוצה השנייה שאהדתי באירופה ובאמת אהבתי אותה, הייתה ריאל מדריד של רדונדו. מאז שהוא עזב, אני בעד הקבוצות עם הארגנטינאים.
כשטבס היה ביונייטד, הייתי בעד יונייטד ועכשיו אני רוצה שברצלונה תצליח בגלל מסי ומסצ'ראנו. לא מסתיר את זה. אם יהיה ריאל נגד צ'לסי בגמר, יש סיכוי טוב שאני אעדיף את ריאל.
עכשיו, ברור שהליגה האנגלית היא מעניינת יותר קבוצות חזקות. בעיקר מהמרכז ומטה, מה שבעיניי מגדיר ליגה כחזקה, כי דווקא השנה קבוצות הצמרת הספרדיות טובות יותר מבאנגליה.
עדיין, בספרד קשה לדעת מי תהיה האלופה ובאנגליה זה די ברור שלא משנה איך היא תראה, בסוף יונייטד תקח אליפות.
אני חושב שיונייטד עד לפני שנתיים-שלוש הייתה קבוצה אדירה וב- 3 השנים האחרונות היא די בינונית והיא עדיין לוקחת אליפות. זה מעיד הרבה על האופי שלה, אבל לא בדיוק מעיד לטובת הליגה האנגלית.
וכמו שזה נראה כרגע, ברצלונה וריאל הן כמה דרגות מעל כל אירופה, לא רק הליגה הספרדית, אז זה לא אומר שהקבוצות הספרדיות הן כאלה פח כמו שאתם מציגים אותן. עובדה שקבוצה שכמעט יורדת ליגה בספרד, עמדה יפה מאד במגרש של הסיטי ושקבוצת אמצע טבלה נתנה הצגה באולד-טראפורד (גם אם זה מפעל פחות חשוב וגם אם הם שמו גול מסריח נורא, הם עדיין היו ממש טובים).
ולעוד משהו לגבי העניין, בארגנטינה כל קבוצה יכולה לקחת אליפות ובדר"כ, חוץ מבשנה האחרונה, יש מלא משחקי דרבי ומשחקים בין קבוצות גדולות, אבל הליגה היא עדיין פח אשפה בשנים האחרונות, כי כל שחקן טוב בן 18 עובר לאירופה. אז עניין לאו דווקא מעיד על רמת הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 10:46 
רק שהנושא כאן הוא לא הליגה האנגלית... ( שעל זה אני לא מסכים למילה אחת שלך, אבל זה פשוט לא הנושא ). הנושא הוא גם לא המפגשים בין קבוצות מהליגות השונות. אתה לוקח את זה אישית ובורח לזווית האישית די כהרגלך, אבל מצטער...
לא מדובר על החוזק של הקבוצות הספרדיות, וגם לא שמתי לב שהתייחסתי לרמה שלהן, אלא על הפער בין כל הליגה לשתי המובילות, זה שהפך את הליגה הזו לבדיחה, ולכזו שאין לה זכות קיום בצורה הזו. את זה לא אומר רק יהושע סוס בפורום בישראל, אלא הקבוצות עצמן. ליגה פושטת רגל במדינה פושטת רגל. אני סבור שבתור מי ששונא כל כך את תופעת מכבי תל אביב ומה שהיא עוללה למדינה שלנו, היית מהראשונים שאמורים להזדהות ולצאת כנגד מה ששתי הדיקטטורות המרושעות האלה מעוללות לליגה, אבל אולי זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 11:04 
בזה אני מסכים איתך. הספרדיות צריכות להיות נורא מתוסכלות מהעליונות של ריאל וברצלונה. ובכל זאת, השנתיים האחרונות הן נדירות מבחינת הפער שנפתח, אבל כנראה שתמיד יהיה קיים פער, כי הן שתי הקבוצות הגדולות באמת. באנגליה יש 4, אז זה נראה סביר יותר וגם בארץ.
ועדיין, השנה אחוזי ההצלחה של ריאל וברצלונה בספרד לא שונים בהרבה מאחוזי ההצלחה של היונייטד והסיטי, וגם שם מקום 3 לא באמת קרוב.
גם מבחינת אלופות, אני זוכר יותר קבוצות ספרדיות שלקחו אליפות ב- 20 שנה האחרונות מקבוצות אנגליות. וגם באיירן וליון שלטו בלי הפסקה ובסוף זה נגמר.
אז שוב, השנתיים האחרונות הן באמת לא בשורה טובה לליגה הספרדית, כי באמת נפתח פער גדול, אבל כמו שזה נראה כרגע, זו עלולה להיות בעיה של כל ליגת האלופות, למרות שיטת הנוק-אאוט.
אם שחקנים כמו רונאלדו ורוני יעברו מיונייטד לספרד, אז ברצלונה וריאל יתחלקו בכל התארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אפריל 2012, 11:35 
מה שהיה או מה שקורה במקומות אחרים לא רלוונטי, הפער לא קטן והוא רק ילך ויגדל. הדיקטטורות מרחיבות את השליטה ומגיעות לשיאים בלתי נתפסים ( http://www.youtube.com/watch?v=1WYBtaiP ... e=youtu.be ). מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, באמת שאין יותר מה להגיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 214 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: