villa crespo כתב:
joshsoos כתב:
לא חבל להתעצבן כל כך מליגה של שתי קבוצות? מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, בדרך הבטוחה לליגה הסקוטית...
אכן ליגה בה רק שתי קבוצות מתמודדות על האליפות, אבל לפחות יש מאבק על האליפות.
מצד שני, יש ליגה אחרת בה יש יותר משחקים מעניינים בשנה, אבל האלופה ידועה כבר בהתחלה, לא משנה כמה בינונית היא תהיה ולא משנה כמה היא תושפל ע"י קבוצות אמצע טבלה מהליגה הספרדית, שלא לדבר על קבוצות צמרת בליגה הספרדית.
אמנם בתור מי שלא אוהד אף קבוצה באנגליה, יש לי המון הערכה לאופי הבלתי נגמר של היונייטד, אבל אם הייתי אוהד קבוצה אנגלית שהיא לא יונייטד, הייתי כבר מתאבד מרוב תסכול.
אז תלוי איך מסתכלים על זה.
מבחינת הנאה, אין על הליגה הגרמנית. מבחינת מתח, אין על הצרפתית.
בתור מי שלא מכריז על אהדה אישית לקבוצה אירופית ( לא שזכור לי ) אתה לוקח דברים נורא אישית בכל הויכוחים שלך...
אתה כל כך לא אוהד של בארסה אבל מתערב בכל הדיונים בגלל מסי, כל כך לא אוהד של קבוצה בליגה האנגלית או שונא את יונייטד ( יש מי שיגיד שבגלל שאתה לא סובל כמה אוהדים שלה ) אבל מנסה לעקוץ.
זו בדיוק הנקודה, גם בליגה הסקוטית יש מאבק על אליפות, אבל זה לא הופך אותה למשהו שמעניין מישהו. מה שכן מעניין זה תגובות של אנשים אחרי ה6-1 באוקטובר, אז כמדומני הוכרזה שיטי כאלופה ( וממש לא רק כאן ) ומה שמעניין שיש כאן אשכול של 95 עמודים על הליגה האנגלית, הליגה הפופולארית ביותר בעולם, בזכות המגוון, המסורת, התרבות, ואפילו רחמנא ליצלן המשחק עצמו. הליגה הספרדית לעומת זאת פושטת רגל, והקבוצות ממקום שלישי ומטה מחזיקות מעמד בזכות עושר מדהים ובלתי נגמר של שחקנים תוצרת בית. הנתון הזה, מקום שלישי קרוב יותר למקום לפני אחרון מאשר למקום השני, מראה שלליגה הזו אין כרגע קיום, ואת זה אומרות כל הקבוצות הספרדיות לבד משתי הדיקטטורות. אז אם מישהו רוצה להתאבד מרוב תסכול, אלה אותן קבוצות. לגבי הליגה האנגלית, היחידים שמרגישים ככה הם בערך אוהדי שיטי אם לא יקחו אליפות העונה ומממ...אתה. צריך לקרוא לילד בשם, אותו שם שקוראות לו גם אותן קבוצות, הליגה הספרדית הפכה בשנים האחרונות לבדיחה. ליגה סקוטית משודרגת.