תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 02 יולי 2025, 09:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל בלומפילד?
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:43 
חברה נראה לי שהפסדנו את המלחמה הפסדנו את עצמנו, העבריין עושה ככל העולה על רוחו.
אולי זה הזמן להתחיל לחשוב על הפועל בלומפילד?

מצטער על הפסימיות אבל לצערי אינני רואה את האור בקצה המנהרה...

עריכה:
במחשבה שנייה אולי אנחנו צריכים להירשם במדינה אחרת ?
ההתאחדות הזאת עושה הכל חוץ מלהיות הגיונית. כיצד אפשר לכבד החלטה של התאחדות שלא משביתה או לפחות מבטלת את המשחקים באזורי האש...

באמת שאני מסוגל להבין אנשים שטוענים שהם שונאים כדורגל ישראלי

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל בלומפילד?
הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:54 
רעיון מקורי, חדשני, מרענן ובעיקר ישים שמעולם לא עלה פה
כה לחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:54 
סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:56 
סמל אישי של המשתמש
יש בעולם דברים יותר גרועים משחקן שהורחק לכמות זו או אחרת של משחקים או לכמות זו או אחרת של נקודות שהורידו לנו.
מה שהיה היום נובע מדברים הרבה יותר גדולים מטביב. אף קבוצה בארץ לא חטפה (וגם לא תחטוף) כזה עונש. אנחנו משוקצים. לא רוצים אותנו על המפה.
כל זה לא חדש.

אם משהו יביא להקמתה של הפועל בלומפילד, יהיה זה משהו גדול בהרבה מעונש שקיבלנו כי שונאים אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 00:58 
JohnnieWalker כתב:
יש בעולם דברים יותר גרועים משחקן שהורחק לכמות זו או אחרת של משחקים או לכמות זו או אחרת של נקודות שהורידו לנו.
מה שהיה היום נובע מדברים הרבה יותר גדולים מטביב. אף קבוצה בארץ לא חטפה (וגם לא תחטוף) כזה עונש. אנחנו משוקצים. לא רוצים אותנו על המפה.
כל זה לא חדש.

אם משהו יביא להקמתה של הפועל בלומפילד, יהיה זה משהו גדול בהרבה מעונש שקיבלנו כי שונאים אותנו.

זה לא העונש זה אובדן תקווה ומחאה ששותקת.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
apu כתב:
סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
ממתי נכנעים אחרי יומיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
apu כתב:
סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
חס וגראס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:03 
ברור,בוא נוותר על הפועל שלנו לאיזה עבריין.
הפועל שלנו הייתה(שלנו)הרבה הרבה לפניו,ותיהיה(שלנו)הרבה הרבה אחריו.

:HEART2: הפועל תל-אביב :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
nati כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:14 
סמל אישי של המשתמש
מה שכן, החזון של בעלות חלקית של האוהדים על המועדון ביחס כזה או אחר (20 אחוז, 49 אחוז או 51 אחוז, באופן שייתן לנו מעורבות בניהול ובקבלת ההחלטות) הוא חזון שחייב לשבת אצלנו כל הזמן איפה שהוא בתודעה, ליום שאחרי, כלקח מכל התקופה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:18 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
nati כתב:

מה אתם זורקים פרחים ולבבות? פסיכים.
הפועל ת"א היא איפה שנמצאים האוהדים שלה. לא שום דבר אחר.
אם כולנו נבוא בכל שבת למשחק בליגה ג, אז זו תהייה הפועל ת"א.
דווקא לחכות שהקבוצה תתדרדר לליגות נמוכות כמו בכדורסל הוא פחות ראוי בעיני, כי הפועל כדורסל לא היתה הפועל ת"א הרבה לפני שאוסישקין נהרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:37 
אדום נחמד כתב:
dino כתב:
nati כתב:

דווקא לחכות שהקבוצה תתדרדר לליגות נמוכות כמו בכדורסל הוא פחות ראוי בעיני, כי הפועל כדורסל לא היתה הפועל ת"א הרבה לפני שאוסישקין נהרס.

ברור

ואנחנו פסיכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:49 
למה לעקר את עצמנו מהאפשרות שיגיע בעלים בעל אמצעים כמו לכל הקבוצות המובילות ?

אפילו לרעיון שיגיע בעל אמצעים הולמים ל"הפועל בלומפילד" ולעזוב את טביב לנפשו עם הקבוצה הנוכחית אבל לגמרי בלי קהל, יש חסרונות.
אבל, גם יתרונות כי אז טביב יאלץ למכור את הקבוצה בלחץ רב, מן הסתם לאותו בעל אמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 09:49 
למה לעקר את עצמנו מהאפשרות שיגיע בעלים בעל אמצעים כמו לכל הקבוצות המובילות ?

אפילו לרעיון שיגיע בעל אמצעים הולמים ל"הפועל בלומפילד" ולעזוב את טביב לנפשו עם הקבוצה הנוכחית אבל לגמרי בלי קהל, יש חסרונות.
אבל, גם יתרונות כי אז טביב יאלץ למכור את הקבוצה בלחץ רב, מן הסתם לאותו בעל אמצעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:06 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים, זה לא סותר. אם בבוא היום הפועל ת"א הנוכחית תהייה נקייה מטינופות, אפשר לחבר אותה להפועל בלומפילד בתהליך שמשאיר 50 אחוז אצל האוהדים.
ונתי, אם לא בא לך להסביר את עצמך זה סבבה. אני דווקא חושב שהטיעונים שלי לגיטימיים לגמרי.
ואם אני טועה, תקן אותי- מה מיחד את הפועל ת"א הזו, הנוכחית, של טביב? הפועל זה הקהל שמלווה אותה, הערכים שמקיפים אותה. לא השם שלה.
אני לא מבין איך אתם יכולים להיות כל כך ביקורתיים כלפי הרעיון, כשבכדורסל עשינו אותו דבר (רק שם חיכינו שהמועדון יתפרק, שכמו שאמרתי פחות אמיץ מלעשות את זה עכשיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:13 
nati כתב:

!!!
קבוצת אוהדים אחת זה גם ככה יותר מדי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:14 
אדום נחמד כתב:

:LOL2:

הפועל תל אביב היתה הפועל תל אביב , גם שרק לזקנה , חבק אותי ולי היו מנויים וישבנו עם עוד 20 חברי אק"ים ביד אליהו במשך עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
dino כתב:
nati כתב:

ברור, אבל לא צריך לתת לעבריין או כל אחד אחר לצורך העניין לקחת לנו את הקבוצה. צריכים להלחם, ולא כל פעם להקים קבוצה חדשה. מה שקרה אם שאול היה נורא. אבל זה קרה כתוצאה מכך שהפסדנו במלחמה מולו. אסור שזה יקרה שוב כאן. אומנם בכוח רב הצלחנו לצאת מזה, אבל עד היום אנחנו נלחמים קשה מאוד על חזרה לליגה הראשונה. וגם שום דבר עדיין לא מבטיח לנו שיגמר הכסף בסוף.

להפועל ת"א בכדורגל יש מניות ושווי רב, וכמו ששגיא כהן אמר אתמול, אנחנו לא הולכים לפירוק, ואסור שזה מה יהיה, שכך נוותר על הקבוצה. המועדון בתקופה קשה. קשה מאוד, בה נלחמים על החיים שלה. אבל אנחנו ננצח במאבק על החיים שלה רק אם נתמיד להלחם ולא לנטוש את הספינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:02 
אדום נחמד כתב:
גבעתיים, זה לא סותר. אם בבוא היום הפועל ת"א הנוכחית תהייה נקייה מטינופות, אפשר לחבר אותה להפועל בלומפילד בתהליך שמשאיר 50 אחוז אצל האוהדים.
ונתי, אם לא בא לך להסביר את עצמך זה סבבה. אני דווקא חושב שהטיעונים שלי לגיטימיים לגמרי.
ואם אני טועה, תקן אותי- מה מיחד את הפועל ת"א הזו, הנוכחית, של טביב? הפועל זה הקהל שמלווה אותה, הערכים שמקיפים אותה. לא השם שלה.
אני לא מבין איך אתם יכולים להיות כל כך ביקורתיים כלפי הרעיון, כשבכדורסל עשינו אותו דבר (רק שם חיכינו שהמועדון יתפרק, שכמו שאמרתי פחות אמיץ מלעשות את זה עכשיו).

אני חושב שהסברתי מספיק בתגובה הקודמת עם הלבבות שלא אהבת.
הפועל ת"א זה השם שלה עם כל הכבוד והאהבה לאוהדים שלה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

הפועל תל אביב היתה הפועל תל אביב , גם שרק לזקנה , חבק אותי ולי היו מנויים וישבנו עם עוד 20 חברי אק"ים ביד אליהו במשך עונה שלמה.

אני לא יודע מה מצחיק אותך. בפועל, חוץ ממך חבק אותי והזקנה, לא היה בקבוצה הזו שום דבר שהוא הפועל. פרט לשם. השאלה היא כמה חשיבות אתם נותנים לשם, שבסופו של דבר בר העברה.
nati כתב:

בעיני ההסבר היה לקוי, ובכל מקרה כשאתה מגיב למישהו, עדיף להתיחס למה שהוא אומר.
ובפועל, כמו שאמרתי לרוי, השם זה רק שם. זה הכל. הוא יכול לבוא איתנו לאן שאנחנו רוצים (ראה ערך כדורסל). הוא לא יכול להגדיר לנו איפה להיות.
ושוב, אם בעיניך הפועל בלומפילד זה רעיון נורא, אין לך ברירה אלא לחשוב את אותו הדבר על הפועל אוסישקין. אם זו גישתך, שיבושם לך, אבל הויכוח הוא לא איתי אלא עם 1500 חברי עמותה. אם לא, או אז מתבקש הסבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:18 
אדום נחמד כתב:
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

אני לא יודע מה מצחיק אותך. בפועל, חוץ ממך חבק אותי והזקנה, לא היה בקבוצה הזו שום דבר שהוא הפועל. פרט לשם. השאלה היא כמה חשיבות אתם נותנים לשם, שבסופו של דבר בר העברה.
[ .

כמה שלא תנסה להתפתל , הפועל היתה , שיחקה , הפסידה וניצחה , אותך היא לא עיניינה , הבעיה היא אצלך .
הפועל של אז , היא בדיוק אותה הפועל של היום , אותה היסטוריה ואותם אוהדים , אז חלקם החליטו לנטוש אותה בגלל בעלים שרמוטה , וחזרו אחרי שנתיים שלוש , אבל זה לא משנה שום דבר מהעובדה , שהפועל תל אביב היתה קיימת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:26 
אדום נחמד כתב:
רוי האדום כתב:
אדום נחמד כתב:

nati כתב:

בעיני ההסבר היה לקוי, ובכל מקרה כשאתה מגיב למישהו, עדיף להתיחס למה שהוא אומר.
ובפועל, כמו שאמרתי לרוי, השם זה רק שם. זה הכל. הוא יכול לבוא איתנו לאן שאנחנו רוצים (ראה ערך כדורסל). הוא לא יכול להגדיר לנו איפה להיות.
ושוב, אם בעיניך הפועל בלומפילד זה רעיון נורא, אין לך ברירה אלא לחשוב את אותו הדבר על הפועל אוסישקין. אם זו גישתך, שיבושם לך, אבל הויכוח הוא לא איתי אלא עם 1500 חברי עמותה. אם לא, או אז מתבקש הסבר.

אני אוהב את הפועל ת"א.כמו שאהבתי את הפועל שאנשים קראו לה הפועל שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:34 
מה קורה לאנשים פה? אני מבין שקשה לכם אבל קצת סבלנות. שאלתיאל הוא בסך הכל דף בהיסטוריה של הפועל תל אביב. זה לא יהיה קל וזריז אבל אנחנו עוד נצא עם ידנו על העליונה מהסיבה הפשוטה שאנחנו כאן לטווח הארוך ולא נוותר עד שהחלאה תעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
כמה שלא תנסה להתפתל , הפועל היתה , שיחקה , הפסידה וניצחה , אותך היא לא עיניינה , הבעיה היא אצלך .
הפועל של אז , היא בדיוק אותה הפועל של היום , אותה היסטוריה ואותם אוהדים , אז חלקם החליטו לנטוש אותה בגלל בעלים שרמוטה , וחזרו אחרי שנתיים שלוש , אבל זה לא משנה שום דבר מהעובדה , שהפועל תל אביב היתה קיימת .

אני ממש לא מתפתל. אני אומר הכל ובצורה ישירה. אם הקבוצה אותה אני אוהד לא תהייה מוקפת בדברים איתם אני מזדהה, היא לא הקבוצה שלי.
ואותם אוהדים ש"נטשו" לדבריך את הקבוצה, הם הסיבה שיש לך קבוצה ללכת לראות היום בכדורסל. בעיני לא הם שנטשו, אלא אתה שהמשכת ללכת אחרי קבוצה שהקשר בינה לבין הפועל מקרי בהחלט.
והם גם לא "חזרו". השם פשוט עבר אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 13:01 
אדום נחמד כתב:
רוי האדום כתב:

אני ממש לא מתפתל. אני אומר הכל ובצורה ישירה. אם הקבוצה אותה אני אוהד לא תהייה מוקפת בדברים איתם אני מזדהה, היא לא הקבוצה שלי.
ואותם אוהדים ש"נטשו" לדבריך את הקבוצה, הם הסיבה שיש לך קבוצה ללכת לראות היום בכדורסל. בעיני לא הם שנטשו, אלא אתה שהמשכת ללכת אחרי קבוצה שהקשר בינה לבין הפועל מקרי בהחלט.
והם גם לא "חזרו". השם פשוט עבר אליהם.

אני לקחתי חלק פעיל ביותר במאבק על אוסישקין , אני מאמין שמיותר מ 95 אחוז מהאוהדים , אז בוא לא נפתח בזכות מי ומה הפועל עברה לידיים שלנו ( אותך הייתי מכיר אם היית שם , מתי שהוא , ישן במאהלים באוסישקין , בפגישות תכנון , או בפעילויות הליליות שתלינו שלטים בכל העיר , כנראה שכדי שתגיד לי אתה תודה , אבל שוב בוא נרד מהקטע הזה ).
ועזוב , אין לי מה להתווכח איתך , אתה אוהד של תנאים מסויימים ויכול לבחור מתי מתאים לך ומתי לא מתאים לך ,הפועל מייצגת ,הפועל לא מייצגת , , שיהיה לך לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 14:09 
סמל אישי של המשתמש
רוי האדום כתב:
אני לקחתי חלק פעיל ביותר במאבק על אוסישקין , אני מאמין שמיותר מ 95 אחוז מהאוהדים , אז בוא לא נפתח בזכות מי ומה הפועל עברה לידיים שלנו ( אותך הייתי מכיר אם היית שם , מתי שהוא , ישן במאהלים באוסישקין , בפגישות תכנון , או בפעילויות הליליות שתלינו שלטים בכל העיר , כנראה שכדי שתגיד לי אתה תודה , אבל שוב בוא נרד מהקטע הזה ).
ועזוב , אין לי מה להתווכח איתך , אתה אוהד של תנאים מסויימים ויכול לבחור מתי מתאים לך ומתי לא מתאים לך ,הפועל מייצגת ,הפועל לא מייצגת , , שיהיה לך לבריאות.

בשום מקום לא ביקרתי אותך. נזהרתי מאוד בדברי. אני מעריך מאוד כל מי שתרם אפילו בפסיק. אני את תרומתי, לצערי, מביע רק בחברות בעמותה. אני מקווה שזה מספיק בשבילך.
עם זאת, לומר שאני אוהד בתנאי זה מצחיק. אני מעדיף להיות אוהד בתנאי (בתנאי שהקהל אינו גזעני, בתנאי שההנהלה שומעת לרצונות הקהל, בתנאי שהעקרונות שמנחים את כולנו נשמרים במועדון), מאשר אוהד של שם. שם שאין מאחוריו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2012, 15:02 
אדום נחמד כתב:
רוי האדום כתב:

בשום מקום לא ביקרתי אותך. נזהרתי מאוד בדברי. אני מעריך מאוד כל מי שתרם אפילו בפסיק. אני את תרומתי, לצערי, מביע רק בחברות בעמותה. אני מקווה שזה מספיק בשבילך.
עם זאת, לומר שאני אוהד בתנאי זה מצחיק. אני מעדיף להיות אוהד בתנאי (בתנאי שהקהל אינו גזעני, בתנאי שההנהלה שומעת לרצונות הקהל, בתנאי שהעקרונות שמנחים את כולנו נשמרים במועדון), מאשר אוהד של שם. שם שאין מאחוריו כלום.

אני יאמר לך אדום נחמד שאני בדעתו של רוי.
ומהצד אני יאמר בזהירות שאנשים התאהבו ברעיון שלהקים קבוצות אוהדים גם כי זה יותר רומנטי
גם כי יכולה להיות להם יותר השפעה קצת התאהבות עצמית.

ותאמין לי לכל מי שהיה בשנות ה90 חלק מה1000-1500 אוהדים שליוו את הקבוצה לכל משחק
אז יש מאחורי השם שלו משהו.

איפה היית שמלמד היה מתחיל עם הטרבוקה לשיר "אוו ימים טובים..."?
וכל הקהל היה מתחיל להתעורר.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 30 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: