תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 17:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ניצחון אולד סקול (או: למרות כמה אנשים)
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:12 
קרספו - אתה טוען תמיד שהעידוד חשוב ועוזר לקבוצה.

אם ככה - לפי השיטה שלך בזה שנטשתם פגעתם בקבוצה.

אני לא חושב שהיתה לזה משמעות כל כך גדולה, אבל אם זה כל כך חשוב חשוב כמו שאתה טוען תמיד, אז אתם יצאתם בידיעה שתפגעו בקבוצה בשביל ה"עקרונות" שלכם.

ואני אשאל שוב - אם יוצאים כדי לתת לאנשים אחרים להכנס, למה לקחת את השלטים? למה לקחת את התופים?

זה היה "דוקא" ברור, ואפשר לראות את זה מצוין גם בטלביזיה מהתנועות שיורי עושה כשהוא מוריד הכל.

ואתה יודע מה? לפחות תצעקו ותאמרו לאנשים מסביב למה יוצאים. אולי יש אנשים שהיו מקימים קול צעקה ועושים עם זה יחד אתכם? אולי היו רצים החוצה לעזור?

כמו שאתם עשיתם את זה, זה היה כמו עוד אחת מאותן פעולות "מחאה" דוקאיות שלא עוזרות בכלום ורק נותנות לכם להרגיש טוב עם עצמכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:15 
אני לא מבין את האשכולות שהתפתחו סביב הנושא הזה, איך קרה שמכל הסיפור יש כאן תלונות של אוהדי הפעול כנגד אוהדי הפועל כאלו או אחרים?!?

יש שני דברים שהם העיקר של מה שהיה אתמול:
1. הפועל ניצחה ב 5 הפרש את באר יעקב ופתחה פער של שני משחקים כשנותרו 5 משחקים לסיום העונה הסדירה.
2. הביזיון באירוח הקהל של באר יעקב בסיוע המשטרה כשזה כולל את הכניסה המיותרת ליציע של המשטרה בתחילת ההארכה.

מי יצא ומי נכנס ומתי, זה מה שמעניין אתכם? נו, באמת...
מהמשחק הבא אני מתחיל לבוא עם מד דציבלים (האמת שיש לי אחד כבר עכשיו באייפון) ומנהל רישום מקיף לגבי מי מועדד יותר חזק ולאורך כמה זמן, ככה בדיונים אחרי המשחק לא יהיה ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
דובראש כתב:
יצאו יותר מ20 איש
התופים נעלמו...וזה היה משמעותי.
ואני עדייןמחכה להסבר למה לעשות את זה במשחק העונה שקובע את הביתיות לפלייאוף ולא במשחקים הזויים.
אז אתה יודע מה שמת את החברים שלך לפני הקבוצה

קודם כל.
אני שם הרבה דברים לפני ההצלחה של הקבוצה.
ועל איזה חברים אתה בדיוק מדבר?
כשאנחנו יצאנו, כל החברים שלנו כבר היו בפנים או בדרך הביתה.
מי שהיה בחוץ אלה אנשים מבוגרים, שאני בכלל לא מכיר ונשארו כמו כלבים מרוחים על הגדר, כשאנשי באר יעקב אומרים להם שהם בחוץ כי הם זייפו כרטיסים.
אגב, כשיצאנו עם הציוד, אחד מהם אמר "תודה רבה על הסולדיריות" ואז פנה לשוטרים ואמר להם "אתם רואים, זו סולידריות. תלמדו". 5 דקות אח"כ, בגלל שהתפנה מקום, השוטרים פתחו את השערים והכלב הזה חלף על פנינו ונכנס. לפני זה הוא עוד בא אלינו להגיד תודה ואמר "מצטער שאני נכנס, אבל אני באתי לראות כדורסל".
מקווה שהוא לא חזר הביתה ומקווה עוד יותר שאני עוד אראה את הפרצוף שלו. כלב.

ואני שואל שוב, התופים? זה מה שהפריע לך?
יכלת לבקש להשאיר תוף.
יכלת להביא תופים מהבית. מישהו חייב לך משהו?
אתה יודע מה? מה שהיה היה. לא ידעת. מהים, בתור אחד שהעידוד כ"כ חשוב לו והוא יודע שיש קבוצה שחושבת רק על עצמה, אז אני מצפה שתקנה תוף ותתחיל להביא אותו לכל מקרה.
ברור שלא תעשה את זה?
אתה יודע למה? כי אתה סמרטוט רצפה שחושב שמישהו צריך לעשות את העבודה בשבילך. שאותם 20 יעודדו, בזמן שאתה תזיין ת'שכל עם חברים שלך וכשלהם לא בא לעודד, אז פתאום הם פוגעים בקבוצהץ.
את כפוי טובה מסריח. וזו חתיכת חוצפה להאשים אותנו במצב הקבוצהץ.
תסתכל על עצמך.

אני לא מאשים אותך או את החברים שלך שאתה הפכת להיות הדובר שלהם,כי זה יתן לך חשיבות ומבחינתי אתה חסר חשיבות.
אני מעודד את הפועל תל אביב כדורסל הרבה לפניך ובזמנים שלמשחקים היו מגיעים 10-15 אנשים לליגה לאומית בשביל לצרוח על שאול. אני לא מתכוון להצטדק בפניך כי מבחינתי אתה כולך ילדון שעדיין בטוח שהשמש זורחת לו מהתחת.
אתה זה שמדבר על לעודד את הקבוצה בכל מצב...אז נחש מה אתמול הוכחת שזה לא בכל מצב.
ולגבי שאר הדברים שאמרת אני לא מאמין למילה שיוצאת לך מהפה כי היא משתנה כל 5 דק'(כן היה תופים לא היה תופים,יצאו 15 אנשים או יותר וכו')

לגבי הדברים של חבק אותי...אלו התופים שלו והוא יכול לעשות איתם מה שבא לו וזו זכותו המלאה.

שוב פעם אין בעיה שמי שיצא אתמול יצא וזה בסדר גמור אבל לפעם הבאה בלי סטנדרט כפול....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

מי יצא ומי נכנס ומתי, זה מה שמעניין אתכם? נו, באמת...
מהמשחק הבא אני מתחיל לבוא עם מד דציבלים (האמת שיש לי אחד כבר עכשיו באייפון) ומנהל רישום מקיף לגבי מי מועדד יותר חזק ולאורך כמה זמן, ככה בדיונים אחרי המשחק לא יהיה ויכוח.

:BOW: :BOW: :BOW:
אבל ביננו הפורום קיים בשביל להתעסק בשטויות ואם תעיז לעשות דבר כזה באיזה שטויות נתעסק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
ההפרש שלנו מבאר יעקב הוא של 3 משחקים, היות והפסדנו בבית ב-2 וניצחנו אמש ב-5, כך שגם אם חו"ח נפסיד 2 משחקים, נהיה מעליהם בגלל מאזן פנימי טוב יותר.

נ"ב
שמו לב ליבנה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:06 
גיא ברזל כתב:
ההפרש שלנו מבאר יעקב הוא של 3 משחקים, היות והפסדנו בבית ב-2 וניצחנו אמש ב-5, כך שגם אם חו"ח נפסיד 2 משחקים, נהיה מעליהם בגלל מאזן פנימי טוב יותר.

נ"ב
שמו לב ליבנה...

ברזל, שני המשפטים המודגשים הם בדיוק הסיבה שבגללה הפער הוא של שני משחקים ולא של שלושה, הפסד שלישי כבר יעלה לנו במקום הראשון

נ"ב על הנ"ב של ברזל, אם נפסיד שני משחקים כשאחד מהם יהיה ליבנה, אז גם בשני הפסדים אנחנו עוד יכולים לאבד את המקום הראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם נגיע למשחק מול יבנה בלי הפסדים, אז הוא לא ישנה כלל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:28 
רדנקו, אתה צודק. אני באמת חושב שעידוד תורם לקבוצה וחוסר עידוד פוגע בה.
לחלוטין הפעולה של אתמול פגעה בקבוצה, אבל לפעמים יש דברים חשובים יותר (ושוב, יכול להיות שאתמול לא היה מקרה כזה וטעינו).
לדוגמא, אני חושב שאם לא היינו הולכים לליגת האלופות ומשאירים את בלומפילד ריק, זה היה פוגע בקבוצה. עדיין מאד רציתי שזה מה שיהיה.
לגבי התופים והשלטים, אני חושב שאתה יוצק יותר מדי תוכן ומשמעות לפעולה ספונטנית, המבוססת בעיקר על אמוציות ולא על יותר מדי מחשבה. הוא לקח את התופים והשלטים כמו שהוא תמיד לוקח אותם. אני בטוח שאם מישהו היה מבקש ממנו להשאיר תוף ומדבר איתו, זה מה שהיה קורה. אתה כנראה לא מכיר את הבן-אדם. אוהדי הפועל חשובים לו יותר ממה שאתם חושבים כנראה.
אני גם חושב שזה לא הוגן שאתה מעביר ביקורת על המהלך, בהתחשב בכך שכתבת שחור על גבי לבן שאם תהיה התנגשות בין באר-יעקב לדרבי, זה לא כ"כ ישנה החיסרון של האוהדים האלה.

דובראש, אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך?
אתה לא יודע מי אני ואני כן יודע מי אתה. אני לא רץ להתראיין לתקשורת ואני לא מחפש להיות דובר של אף אחד. אתה כן.
ובגלל שאתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע שאני לא קטן ממך בהרבה (אם אני ילדון, אז אתה נערון מקסימום) ואתה לא יודע שבאותם משחקים (אני מניח שאני יודע לאילו עונות אתה מתכוון) דווקא הייתי לידך. דווקא בהרבה משחקים מרוחקים, אתה לא בדיוק טרחת להגיע.
אני גם לא מתיימר להיות אוהד שנולד באוסישקין ויש לי הרבה חברים שהיו הרבה לפניי, עוד לפני שהלכתי לכדורסל (למשל בקדנציה הראשונה בלאומית ב'). הם קצת פחות מתנשאים ממך וגם פחות זוכרים אותך.
מה שכן, מהיום שהתחלתי ללכת, לא הפסקתי מעולם (חוץ מיד-אליהו), אז אל תזיין ת'שכל ותגיד לי איפה הייתי ואיפה לא הייתי.
לגבי חוסר ההחלטיות שלי, עצוב שמחנך בישראל כ"כ לוקה בהבנת הנקרא. איפה ראית שכתבתי דברים מנוגדים?
אני הורדתי ולקחתי תוף ובדרך החוצה, כשחבר ביקש שלא נצא עם הציוד, השארתי את התוף על הרצפה. לגבי האוהדים, יצאו 20 אוהדים, מתוכם 5 בלגים. משמע - 15 אוהדי הפועל.
אתה צריך בדידים?

ואם אתה רוצה את זה בשיר מהיציע, שדי מתאים לך:

"אוהד בית"ר, אוהד בית"ר, אנאלפבית וגם מכוער"

גם כן, עוד סמרטוט אוהד בית"ר שיחנך אותי וילמד אותי על הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
כרספו אני לא כזה עוקב אחרי הדיון שלך איתו,
אבל אחי טיפה טיפה פחות קללות וכל מיני עקיצות\ירידות מתחת לחגורה..
(שלא תחשוב שאני מצדיק אותך או אותו אין לי מושג מי התחיל במה ואיפה אבל פשוט אתה התגובה האחרונה..)
ואל תשווה אותנו לאוהדי בית"ר בחיים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 14:42 
אדום עד לגרדום כתב:
(שלא תחשוב שאני מצדיק אותך או אותו אין לי מושג מי התחיל במה ואיפה אבל פשוט אתה התגובה האחרונה..)

מתי השוויתי אותנו לבית"ר?
אם לא הבנת, הבן-אדם אוהד הפועל כדורסל ובית"ר בכדורגל. לפחות הוא היה כזה.
מוכן לשים כסף מה קדם למה ומה הייתה האהדה היחידה שלו עד לפני עשור וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום עד לגרדום כתב:

מתי השוויתי אותנו לבית"ר?
אם לא הבנת, הבן-אדם אוהד הפועל כדורסל ובית"ר בכדורגל. לפחות הוא היה כזה.
מוכן לשים כסף מה קדם למה ומה הייתה האהדה היחידה שלו עד לפני עשור וחצי.

אה הבנתי, חשבתי אתה מכנה אותו סתם אוהד בית"ר..
בכל מקרה עדיין, קצת להרפות עם כל הקללות וכו'..

בכל מקרה מאיפה אתה יודע שהוא אוהד בית"רגל, ואם הוא היה כזה אז מה זה משנה עכשיו? הרי הוא כבר לא אוהד בית"ר (לפי דבריך..)

עזבו שטויות ניצחנו כוס עמק :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:01 
גילוי נאות, לא הייתי במשחק אתמול כיוון שאני מתגורר לשנה בברלין...

אם היה דבר ושמו יציאה הפגנתית מהמשחק בגלל רמיסת זכויות אוהדים, אני רוצה לחזק את האנשים שעשו זאת גם על חשבון הפגיעה בקבוצה לתווך הקצר.
רבותיי, אני כחבר עמותה מהרגע הראשון להקמתה רואה בה כקבוצה בשביל האוהדים ולמענם. אנחנו, כולנו, חלק מקהילה אדומה שלפי דעתי ואמונתי, צריכה להראות את השוני שלה ולהפגין אותו בריש גלי, בין אם מדובר בפרוייקטים לנוער, למהגרים ופליטים או בין אם מדובר בניהול שונה אנחנו- הפועל.
כשאוהדים שרכשו כרטיסים עומדים בחוץ כי חטאו בלבישת הצבע האדום זוהי חובתה של ההנהלה שנבחרה ע"י אותם אוהדים לנהל את הקבוצה ובכך לייצג את האינטרסים של הקהל, לעמוד ולמחות כנגד העוול! אני מבין שהדבר הזה אפילו נעשה ע"י רמי ונועה ואולי עוד כמה שלא הוזכרו ואני יותר מגאה שנרתמו לעניין במקום.
אם התערבותם של הנ"ל לא צלחה ומחזיקי כרטיסים, חברינו לעמותה נשארו בחוץ- המעשה של יציאה על מנת לאפשר לאלה להכנס או על מנת להפגין זעם אזרחי הוא מעשה מדהים בעיני. אם יש דבר שיותר חשוב לי מהשחקנים שעל המגרש זה האוהדים שאיתם אני נוסע לכל מקום בעקבות הקבוצה. זה לא משנה אם אלה באולטראס או סתם ברזל(שגם במקרה זה מדובר בכמה אוהדים :) ).. הפעולה מתוך תחושה של סולידריות גם במחיר של כמעט הפסד או אפילו הפסד היא מבורכת והמשכיותה עלולה להביא עלינו אביב של זכויות אמיתיות לקהל אוהדים. מתחילת הדרך שלנו יחדיו בליגה ב' קבוצות אחרות רומסות את זכויותינו כאוהדים. מי לא זוכר משחקים כמו המשחק בפתח תקווה בליגה א' שרצו למכור כרטיס בחמישים שקלים(אני חושב שזה היה גביע האיגוד), או אפילו בשנה שעברה נגד הבקעה או המכב* ב' בפלייאוף?! מדי פעם גם פעולות מקומיות של ההנהלה או של האוהדים הביאו ישועה. אבל הגיע הזמן שאוהדי הפועל יתחילו להפגין סולידריות אחד כלפי השני. גם בנושאים של שירי שואה מצד כמה אוהדים וגם בנושאים של זכויות אוהדים מצד אוהדים אחרים. כמו שאני מוכן לצאת מהמגרש כשהמשתמש הפועל או רדנקו לא יוכנסו אני רוצה לקוות שאלה יעשו את אותו הדבר כשאני אשאר בחוץ גם במחיר של הפסד במשחק.

אנחנו מועדון וקבוצת ספורט תחרותי שונה ועם דגש על השונה. אנחנו היחידים בארץ ששמים את האוהד במרכז מתוקף מבנה העמותה. כשזכויותיו של זה נרמסות, האם אין עלינו למחות או לפחות להפגין סולידריות למצבו גם כשהמחיר הוא אובדן מומנטום הקבוצה?

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:04 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

אתה לא יודע מי אני ואני כן יודע מי אתה. אני לא רץ להתראיין לתקשורת ואני לא מחפש להיות דובר של אף אחד. אתה כן.
ובגלל שאתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע שאני לא קטן ממך בהרבה (אם אני ילדון, אז אתה נערון מקסימום) ואתה לא יודע שבאותם משחקים (אני מניח שאני יודע לאילו עונות אתה מתכוון) דווקא הייתי לידך. דווקא בהרבה משחקים מרוחקים, אתה לא בדיוק טרחת להגיע.
אני גם לא מתיימר להיות אוהד שנולד באוסישקין ויש לי הרבה חברים שהיו הרבה לפניי, עוד לפני שהלכתי לכדורסל (למשל בקדנציה הראשונה בלאומית ב'). הם קצת פחות מתנשאים ממך וגם פחות זוכרים אותך.
מה שכן, מהיום שהתחלתי ללכת, לא הפסקתי מעולם (חוץ מיד-אליהו), אז אל תזיין ת'שכל ותגיד לי איפה הייתי ואיפה לא הייתי.
לגבי חוסר ההחלטיות שלי, עצוב שמחנך בישראל כ"כ לוקה בהבנת הנקרא. איפה ראית שכתבתי דברים מנוגדים?
אני הורדתי ולקחתי תוף ובדרך החוצה, כשחבר ביקש שלא נצא עם הציוד, השארתי את התוף על הרצפה. לגבי האוהדים, יצאו 20 אוהדים, מתוכם 5 בלגים. משמע - 15 אוהדי הפועל.
אתה צריך בדידים?

א.יודע מי אתה ...הראו לי עוד בעונה הקודמת.
ב.יש לך חשיבה של ילד כי אתה מתנהג ככה.
ג.מעולם לא ביקשתי להתראיין תמיד הפנו אליי בדר"כ זה היה מהנהלת הקבוצה.
ד.היו לא מעט משחקים שהיינו בהם 10 אוהדים לא זוכר אותך
ה.יצאו יותר מ20 איש החוצה לפחות ממה שאני ספרתי.
ו. אני יפה
ז.לי אין סטנדרט כפול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
אם יש אשם בכך שהפער קוזז עד לכדי הארכה,זה אני.
כנראה עקב הנוכחות הדלה שלי בכדורסל ( וזה הולך להשתנות מאתמול) שכחתי שחוקי הנאחס של הכדורגל שאני כל כך מקפיד עליהם,שרירים וקיימים גם בכדורסל.
במצב של 18 הפרש לערך אמרתי שאנחנו פשוט מפרקים אותם,וישר זכיתי לתגובות זועמות ממי שעמדו לידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:17 
סמל אישי של המשתמש
יעידו ילדי והמשתמש קני לבנובסקי שב-20 הפרש אמרתי שהם משווים ועולים ליתרון ובסוף ננצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:22 
עזרא כתב:
כנראה עקב הנוכחות הדלה שלי בכדורסל ( וזה הולך להשתנות מאתמול) שכחתי שחוקי הנאחס של הכדורגל שאני כל כך מקפיד עליהם,שרירים וקיימים גם בכדורסל.
במצב של 18 הפרש לערך אמרתי שאנחנו פשוט מפרקים אותם,וישר זכיתי לתגובות זועמות ממי שעמדו לידי.

אני מקווה שנהנית מהאווירה וראית משהו אחר באוויר שלא קיים בכדורגל. אם תביא עוד אנשים מהכדורגל הרי זה משובח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
עזרא כתב:

אני מקווה שנהנית מהאווירה וראית משהו אחר באוויר שלא קיים בכדורגל. אם תביא עוד אנשים מהכדורגל הרי זה משובח...

שמע,אני לא ילד.אני מאוסישקין באייטיז,ולא סתם אני חבר עמותה.
אני יותר איש של הכדורגל,אבל לא צריך לשכנע אותי לגבי האווירה בכדורסל וחשיבות הכדורסל.
אני גר רחוק ורק ממניעים כלכליים אני בא בעיקר לכדורגל.אם כל שבוע אצטרך להגיע לתל אביב פעמיים בשבוע,לא יהיה לי כסף לאוכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:33 
אני עד שהמשתמש עזרא אכן אשם בקיזוז הפער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני עד שהמשתמש עזרא אכן אשם בקיזוז הפער.

אתה זה שנתת לי בראש שורה לפני? שנים רציתי הוכחות שאתה ודובראש זה לא אותו האדם,ומכיוון שאת דובראש אני כבר מכיר לא רע,אז הגיע זמן שגם אתה תצא אל האור.
לא ידעתי ש״אנחנו מפרקים אותם=נו,יש,הנה
הספקתי לשכות.אני מוריד חלודה לא רק בחדר כושר אלא גם במשחקי כדורסל של הפועל.
מה שכן,נכנסתי לזה טוב,הייתי במתח,חייתי את המשחק,קרעתי את הגרון בכל התקפה של באר יעקב.
תענוג.
רק חבל שלא מכרתם אתמול את הגופיית רטרו,כי יכול להיות שרק בפלייאוף אבוא שוב,והפעם עד הסוף-מר או מתוק.
גם לפני שנה כשהייתי בטוסקנה הטרדתי את האוהד תדמור בטלפונים בזמן הסדרות נגד הבקעה ומכבי קיבוצים.
המשחק אתמול החזיר לי את אנרגיית הכדורסל שכבר שכחתי שהיא קיימת מעבר לכך שאני אוליגרך ואחד מבעלי המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 16:42 
עזרא כתב:
ranjef כתב:
עזרא כתב:

אני יותר איש של הכדורגל

גם אני לא ילד וגם הייתי באוסישקין באייטיז בתור ילד, אבל פה לדעתי טמונה "הבעיה". למה להיות יותר איש של הכדורגל ולהעדיף את הכדורגל.... :bang:
אני צוחק,סתם מנסה להביא עוד קהל לכדורסל...
אני אישית מרגיש בכל משחק של הכדורסל משהו אחר,אולי זה גם בגלל שלא היתה לי קבוצה שנים והדבר היחיד שהיה לי זה לשמוח בהפסדים של מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:26 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
ranjef כתב:
עזרא כתב:

אני יותר איש של הכדורגל,אבל לא צריך לשכנע אותי לגבי האווירה בכדורסל וחשיבות הכדורסל.
אני גר רחוק ורק ממניעים כלכליים אני בא בעיקר לכדורגל.אם כל שבוע אצטרך להגיע לתל אביב פעמיים בשבוע,לא יהיה לי כסף לאוכל.

ועכשיו, יותר מאי פעם, הוא צריך הרבה כסף לאוכל...

ואם זה נכון מה שאתה מספר, צריך לדבר עם מי שאחראי כדי למנוע ממך הגעה למשחקים. אתה הורס אותנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:33 
גיא ברזל כתב:
יעידו ילדי והמשתמש קני לבנובסקי שב-20 הפרש אמרתי שהם משווים ועולים ליתרון ובסוף ננצח.

איזה שטויות
אתה בכלל לא היית אתמול
(מי שמתעלם ולא בא להגיד שלום כאילו לא בא בכלל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:
ranjef כתב:
עזרא כתב:

ואם זה נכון מה שאתה מספר, צריך לדבר עם מי שאחראי כדי למנוע ממך הגעה למשחקים. אתה הורס אותנו!

לא חוזרים על טעות פעמיים.
גם במינכן כשניסיתי לפתות במלון את איתי הדס והבנתי שהוא לא בקטע,אז לא חזרתי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:40 
סמל אישי של המשתמש
עזרא כתב:
Frank Serpico כתב:
עזרא כתב:
ranjef כתב:
עזרא כתב:

לא חוזרים על טעות פעמיים.
גם במינכן כשניסיתי לפתות במלון את איתי הדס והבנתי שהוא לא בקטע,אז לא חזרתי על זה.

מוזר. איך הבנת שהוא לא בקטע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
זה לקח לי חצי שעה להבין.המשפט ח-ר-מ-ש א-נ-י ל-א מ-ע-ו-נ-ין נאמר בראשיתו ועד סופו במשך חצי שעה.על כן נקרא האיש-איתי דיבור מונוטוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 18:57 
villa crespo כתב:
רדנקו, אתה צודק. אני באמת חושב שעידוד תורם לקבוצה וחוסר עידוד פוגע בה.
לחלוטין הפעולה של אתמול פגעה בקבוצה, אבל לפעמים יש דברים חשובים יותר (ושוב, יכול להיות שאתמול לא היה מקרה כזה וטעינו).
לדוגמא, אני חושב שאם לא היינו הולכים לליגת האלופות ומשאירים את בלומפילד ריק, זה היה פוגע בקבוצה. עדיין מאד רציתי שזה מה שיהיה.
לגבי התופים והשלטים, אני חושב שאתה יוצק יותר מדי תוכן ומשמעות לפעולה ספונטנית, המבוססת בעיקר על אמוציות ולא על יותר מדי מחשבה. הוא לקח את התופים והשלטים כמו שהוא תמיד לוקח אותם. אני בטוח שאם מישהו היה מבקש ממנו להשאיר תוף ומדבר איתו, זה מה שהיה קורה. אתה כנראה לא מכיר את הבן-אדם. אוהדי הפועל חשובים לו יותר ממה שאתם חושבים כנראה.
אני גם חושב שזה לא הוגן שאתה מעביר ביקורת על המהלך, בהתחשב בכך שכתבת שחור על גבי לבן שאם תהיה התנגשות בין באר-יעקב לדרבי, זה לא כ"כ ישנה החיסרון של האוהדים האלה.

אתה צריך בדידים?

קרספו - כתבתי גם בהודעה שאליה אתה מתייחס שאני לא חושב שזה השפיע יותר מדי במשחק הזה.

אני רק חושב שזה דאבל סטנדרט לדבר על החשיבות של הקבוצה לפני האוהדים מצד אחד ולעשות מה שעשיתם מצד שני במשחק כמו המשחק אתמול.

אני גם מסכים אתך לחלוטין לגבי מה שכתבת בנוגע לבלומפילד וליגת האלופות.

ובכל משחק אחר לא הייתי בא אליכם בטענות ואפילו הייתי מוחא לכם כפיים. במשחק כמו אתמול שכל העונה יכולה להיות תלויה בו לא עושים דבר כזה, אם מאמינים שהעידוד חשוב ויכול לעזור לקבוצה לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 21:16 
הייתי אתמול אחד מהאוהדים שלא הצליחו להכנס למגרש למרות כל הנסיונות כולל נסיון להשתמש בדלת הצדדית ממנה נכנסו חלק מהאוהדים.
בשלב מסויים אני ובני נואשנו ונסענו לביתנו להספיק לראות את סוף המשחק.
אינני שייך לאולטראס וכל האחרים אשר נשארו בחוץ לא היו שייכים לארגון.
אני מעריך לחלוטין את מעשה האוהדים אשר יצאו על מנת לפנות מקום למבוגרים אשר נכחו בחוץ. יש לי מספר טענות על התנהגותם בחלק מהמקרים ובטח באשר לקריאות אשר דנו בהם לא מעט.
למרות שלא נהניתי אישית מהמעשה שעשו יש בהחלט להעריך אותם על כך. הם לא עשו זאת העבור חברים שלהם אלא בהחלט כמעשה ראוי.
לצערי למרות הנאמר איני חש כך כלפיי מנהלי העמותה ואת דעתי גם אמסור להם באופן אישי.
חזיתי בנסיונות שלהם לעזור אך הם לא היו מספיק אסרטיביים ורכים מידיי. דווקא היו מספר אוהדים (ובעיקר אוהדת שאינני מכיר) שהפעילו לחץ שאם היה בא ממנהלי העמותה היה מוצלח יותר.
במקומם הייתי דורש לצאת תוך הבטחה חד משמעית להנהלת באר יעקב שיזכו ליחס דומה.
זאת כבר הפעם השלישית שנתקלתי בבעיה דומה (משמר העמק וגני תקוה היו הקודמים אך אז הצלחתי להכנס בשלב כלשהו).
לא יתכן שקבוצות אחרות ירגישו אצלנו כמו רוזנים ובנו יתעמרו. אם מוכרים לנו כרטיס תפקיד הנהלת העמותה לדאוג שנכנס.
כמו שכבר עלה פה הסיכום של נועה מראה על איזשהו נתק עם כל הצער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2012, 21:23 
האוהדת העצבנית :ROSE:
אותה צריך לבחור להנהלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2012, 11:48 
אני לא יודעת אם אתה מדבר עלי או לא, כי היו כמה אוהדות עצבניות שם...

בכל מקרה, אני חייבת להגיד שרמי כן עשה מאמצים ודיבר עם השוטר טלאור גבעון (אני אחסוך במילים על מה שאני חושבת עליו, למרות שהביטוח שלי מכסה גם דיבה ;) ) כמה פעמים, ובזכות זה אני נכנסתי. כמובן שהוא אמר שהוא יכניס 30 אנשים והכניס 10, אבל ראה בחורה אז אמר בסדר ואני חושבת שהייתי מספר 11 ממי שנכנס... (הוא לא ידע שאני אצעק עליו אחר כך).

רמי כן ניסה מספר פעמים נוספות לדבר איתו, אבל באמת שלא היה עם מי לדבר. אדוני השוטר, לאורך כל המחצית הראשונה אמר להגיד לכל האוהדים לעלות למעלה אחרת הוא לא יכניס, אבל גם כשעלו למעלה הוא לא הסכים להכניס אף אחד. הוא כל הזמן אמר שעוד כמה דקות נראה, אבל לא התכוון להכניס אף אחד. הוא לא הסכים לשמוע, לא את רמי, לא את נועה, בטח לא אותי וגם לא מי מהנהלת באר יעקב שניסו לדבר איתו. זה גם לא שינה לו שהיה מקום באולם. הוא לא טרח לבוא לבדוק.
אני לא חושבת שהיה להנהלה עוד מה לעשות באותו שלב, אני יודעת שזה היה מתסכל (גם לי, למרות שנכנסתי לא הייתי מסוגלת להיכנס לאולם עד לאמצע הרבע השלישי ושמעו אותי בחוץ), אבל אי אפשר להילחם בטחנות רוח. כמו שנועה אמרה - לא היה עם מי לדבר.

יחד עם זאת, להנהלה יש הרבה מה לעשות עכשיו בשביל לדאוג לפיצוי הולם, לענישה חמורה להנהלת באר יעקב על כל המחדלים שהיו שם (פירטתי באשכול אחר) ולוודא שדברים כאלה לא יקרו יותר, ואת זה אני מצפה שיעשו. אחרת יהיה ממש כיף בפלייאוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: