תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 12:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קיסר האתר ופרשת הטבלה המסתורית
הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מזה חודשים ארוכים הסתובב לו קיסר האתר בבטלה כפויה, בשל העובדה שהאתר אותו טיפח וערך, בבת עינו, הולאם לטובת המאבק באלי טביב ועבר לפרסם את סוג הפרסומים שהיו שנואים ביותר על הקיסר לאורך כל שנות קיסרותו-פרסומים ענייניים.

אמנם עולם הבטלה והקיסר מעולם לא היו זרים, והקיסר נהג לספר בערגה על חוויותיהם המשותפות לאורך השנים, אך הפעם היה הדבר שונה. כל זמן שהבטלה הייתה ביוזמתו, יכל הקיסר להמשיך בה שנים. אך כעת כשהייתה הבטלה כפויה, נשמת המהפכן של הקיסר לא יכלה לקבל את הדבר. מסיבה זו, ומסיבה זו בלבד, החל הקיסר לחפש תעסוקה חלופית, עד שהחליט לפתוח משרד חקירות פרטי.

וכך, שמח וטוב לב(עד כמה שאדם כקיסר האתר יכול להיות שמח וטוב לב), פתח הקיסר את "קיסר האתר חקירות בע"מ", משרד חקירות אקסלוסיבי המתמחה בחקירות מופרכות אשר אף משרד שמכבד את עצמו לא היה מוכן לקחת. פלח שוק כזה, חשב לעצמו קיסר האתר, יבטיח שבעוד שיספק את מראית העין כאילו הוא עושה משהו, יבטיח כי למעשה לעולם לא תהיה לקיסר עבודה. גיים, סט, מאץ'.

וכך חלפו להם הימים באבטלה סמויה נפלאה, כשיום אחד, בעודו שרוע מעולף על ספת משרדו, אחרי לילה ארוך של שתייה, בעזרתה ניסה הקיסר להשכיח את משחקה של קבוצתו באצטדיון רמת גן מול רמת השרון(1-1, מירקו אורמוש להפועל. "מי היה מאמין?" שאל קיסר אתר את עצמו, "הייתי בטוח שהוא שוחרר בינואר".), נכנסה למשרדו כמיטב המסורת הפילם נוארית בחורה מסתורית שהפריעה לשנתו. לאחר שורה של תלונות ורטינות, הבין הקיסר כי הגברת לא מתכוונת ללכת לשום מקום, והסכים, בחוסר רצון מופגן, להקשיב לפרשה אותה רצתה שיחקור. "אדון קיסר", פתחה האישה ואמרה, "אתה התקווה האחרונה שלי. פניתי לכל מי שרק יכולתי לחשוב עליו, אבל אפילו מודיעין אזרחי דחו אותי. אתה תקוותי האחרונה". גאה בכך שתכניתו עבדה, לפחות חלקית, ואכן למשרדו מגיעים רק אלו שאכן נדחו ע"י כל גורם אחר עלי אדמות, וכן מעודד מהסטטיסטיקה הסבירה שלו עם נשים שבאמת שלא נותרה להם שום תקווה אחרת, שמע הקיסר את סיפורה. האישה שטחה בפניו עלילה שעלתה על כל דמיון. היא סיפרה לו על קבוצת כדורגל בשם הפועל תל אביב, שלא מנצחת משחק כבר קרוב לשלושה חודשים, אך עדיין נמצאת במקום השני בטבלת ליגת העל. האישה המשיכה וסיפרה, כי באותה ליגה בה משחקת הקבוצה המדוברת, משחקת גם קבוצה בשם מכבי חיפה, שכבר חודש וחצי מנצחת כל משחק, אך עם זאת, טרם הבטיחה את מקומה בפלייאוף העליון.

"חשוד...חשוד מאוד..." אמר קיסר האתר. "ואין קבוצות אחרות בליגה הזאת שמנצחות"? "יש", ענתה לו האישה"יש קבוצה אחת, קריית שמונה, שמנצחת כל שבוע. אבל היא במקום הראשון, והיא לא הסיפור המוזר. ז"א, היא כן, אבל לא בהקשר שבו אני פונה אליך. הסיפור המוזר הוא הקבוצה השנייה שמנצחת. הקבוצה הזאת מנצחת ללא הפסקה, לא מפסיקה לצבור נקודות. אימת הליגה. אין קבוצה שמגיעה למפגש מולה בתקופה האחרונה ומאמינה שיש לה סיכוי. לקבוצה הזאת קוראים הפועל פתח תקווה, והיא במקום האחרון בליגת העל"!

בנקודה הזאת הבין הקיסר כי אין מנוס, וכי הפרשה משונה מדי בכדי שיוכל להתעלם ממנה, וחמש שעות שינה לאחר מכן, פנה לטפל בה ללא דיחוי. הדבר הראשון אותו עשה הקיסר, לאחר שבחן את טבלת ליגת העל, היה להתקשר לשותפו הותיק עוד מימי הזוהר של האתר, מר שטח. מר שטח היה איש מעשה, ושליח הקיסר למשימות מיוחדות. אם יש אדם שיכול להביא לפריצת דרך בפרשה, אמר לעצמו קיסר האתר, הרי שמר שטח הוא האיש. ואכן, מר שטח לא איכזב-"מוזר שאתה מעלה את הנושא, קיסר", השיב מר שטח לאחר שהעביר לו קיסר האתר את פרטי החקירה. "במקרה אתמול חשבתי על הנושא, והחלטתי לבחון את הנושא מקרוב. החלטתי ללכת למשחק של הקבוצה במקום השלישי, מ.ס אשדוד, ולנסות להבין איך הסמרטוטים האלה מצליחים לא לעקוף את הפועל, למרות שלא ניצחנו מאז המשחק עם עכו במחזור השלישי. אבל דבר מוזר קרה. הגעתי למגרש באשדוד בשעה בה אמור היה להתקיים המשחק, וכלום. לא היה שם כלב. לא ניידת שידור, לא אוהדים, לא מוכרים בקופות. אפילו הציור קיר המפחיד של רביבו לא היה שם. זה כאילו שמעולם לא היה אמור להתקיים שם משחק. היום בבוקר קראתי שהם סיימו ב1-1. משהו פה נראה לי מסריח".

מוזר...חשב לעצמו קיסר האתר, כשנזכר שבדרכו למשחקה של הפועל, חלף על פני מגרשה של הפועל ראשל"צ, שהייתה אמורה לארח את מכבי נתניה, וכמו חברו מר שטח, לא ראה שם דבר. הזרקורים כבויים, הקופות נעולות, אפילו מפלי האימה בסופרלנד לא פעלו. ועם זאת, כשקרא בצהריים את עיתון הבוקר, ראה קיסר האתר ששתי הקבוצות סיימו באותו מגרש בתוצאת תיקו.

פעם אחת זו עוד יכולה להיות טעות, אבל פעמיים? זה כבר חשוד מאוד, אמר לעצמו קיסר האתר, והחליט כי למחרת ישים פעמיו לאצטדיון דוחא, כדי לחזות במשחק בין הרביעית בטבלה, בני סכנין, לבין הפועל חיפה מהתחתית. מיותר לציין שעם הגיעו לעיר, לא מצא הקיסר דבר. במהדורת הלילה של חדשות הספורט גברה הפועל חיפה על בני סכנין 1-0.

חרף השעה המאוחרת, החליט קיסר האתר לעשות מעשה, ולהתקשר בו במקום לכוכב בני סכנין חאלד חלאילה. "חאלד, הייתי היום במגרש ולא ראיתי כלב מת! איך אתם יכולים להגיד שהיה משחק"?! אמר קיסר האתר, כולו נסער. "לאא, לאא, התבלבלת בפנייה, פנית ימינה בפלאפל השלום במקום לפנות שמאלה. בטח שהיה משחק. מה אנחנו ממציאים? בוא תשאל בעצמך את חנן ממן, הוא פה איתי.....הלו"? פנה קול דומה לאחר שהעביר חלאילה את הטלפון. "הלו, חנן ממן"? שאל הקיסר. "כן", ענה הקול מצידו השני של הקו. "אתה יודע שהקול שלך קצת מזכיר את הקול של חאלד חלאילה"? "זאת טעות נפוצה, איך אני יכול לעזור"? שאל חנן ממן בתגובה. "תשמע", אמר הקיסר לחנן ממן, "הייתי היום בדוחא ולא ראיתי אף אחד, אתמול עברתי במגרש בראשון, וגם שם לא היה כלב. השותף שלי היה באשדוד והוא אומר שגם שם לא היה אף אחד. מה לכל הרוחות הולך פה"???

לחנן ממן לקח רגע לענות, הוא גמגם ואז אמר" לאאא, לאא, מה פתאום. אתם מתבלבלים. מה פתאום לא היה אף אחד. אתה נכנסת לסופרלנד במקום למגרש של ראשון. אתה לא יודע שחוץ מועדי עובדים אף אחד כבר לא הולך לשם? וחבר שלך היה ב...ב...טוב אני לא יודע מה עוד יש באשדוד חוץ מהמגרש, אבל הוא היה שם. הנה, יוסי מזרחי,ניר נחום, גיא צרפתי ואסי בלדוט פה איתנו, רוצה לשאול אותם"? בחשד רב, ביקש קיסר האתר לדבר עם יוסי מזרחי. בכל זאת, איש כדורגל ותיק כמזרחי לבטח יוכל לשפוך אור על הפרשה, אך כשענה מזרחי לטלפון, הבין סוף סוף קיסר האתר את המזימה. "מיקו החקיין! מיקו החקיין זה אתה! זה לא יוסי מזרחי, ואלו לא היו חנן ממן וחאלד חלאילה, זה היית אתה כל הזמן! אני דורש שתסביר לי תיכף ומיד מה קורה פה"! צעק קיסר האתר בזעם. "בסדר, בסדר", אמר מיקו החקיין שהסביר לקיסר האתר את כל הפרשה. בעצם, הסביר מיקו לקיסר, רוב המשחקים שאתה קורא עליהם בליגת העל, בכלל לא מתקיימים. תבין, בתחילת העונה הייתה בעיה, ורוב השחקנים והמאמנים עזבו את הארץ. חלק מצאו קבוצה, חלק פרשו, חלק עשו הסבה מקצועית. נוצר מצב שאין מספיק קבוצות ושחקנים כדי לקיים ליגה מלאה, אבל מה? לאבי לוזון כבר היה הסכם עם הטוטו ועם ערוצי הטלוויזיה, אז החלטנו לעשות איזו קומבינה קטנה, ו...לפברק קצת.

לפברק קצת? אתם ממציאים פה ליגה! אנשים הולכים שבוע אחרי שבוע כדי לראות תחרות ספורטיבית, ואתה אומר לי פה שכל מה שאנחנו רואים זה שקר אחד גדול?

תראה, אמר מיקו, אני חושב שאתה לוקח את זה קצת קשה מדי. בסה"כ מה שעשינו זה לקחת תוכנת מחשב שפולטת נתונים על סמך ההיסטוריה של הקבוצות. קח לדוגמא אשדוד, אמרנו סימפטים ונאיבים, ותראה-קבוצה סימפטית, מקום שלישי, אבל לא מצליחה לעבור את הסמרטוטים שלך. נתניה הזנו כדורגל שמח, והנה, כדורגל שמח, שערים, ובסוף יגמרו פלייאוף תחתון. קצת התפקשש לנו עם קבוצה מהצפון שלוקחת את הליגה בהליכה לאחור, אבל יאללה, שיהנו בקריית שמונה מההפקר במקום מכבי חיפה פעם אחת. מה קרה?

ומה איתנו? שאל הקיסר. מה עם הפועל? הרי אנחנו באמת משחקים כל שבוע, מה הסיפור פה?

זה גם חתיכת סיפור מוזר, אמר מיקו. תראה, אצלכם, יאמר לזכותו של טביב, הוא באמת ניסה ליישר קו עם כולם ולמכור את כל מי שאפשר למכור. הבעיה שאת רוב מה שיש אצלכם אף אחד לא הסכים לקנות. אפילו לא הבלגים, ולהם דחפנו את רועי דיין. אז החלטנו שאתם בכל זאת תשחקו כל שבוע. אז כל שבוע אנחנו מוצאים איזה 11 ניצבים ושולחים אותם לשחקם מול הקבוצה שלך, ולזכותכם יאמר, אתם יותר מדויקים מכל תוכנה שקיימת בשוק. כמו לוזרים מצליחים להפסיד אליפות בפור אפילו לטעות של תוכנת מחשב.

וכך, עם המידע החדש הזה, סגר קיסר האתר את תיק החקירה 000/001, ואיתו את משרד החקירות. שכן תוכנת מחשב או לא, במחזור הבא מחכה לנו דרבי. וקיסר האתר כבר מתחיל להרגיש שיש לו וירוס...

:BOW: :BOW: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: קיסר האתר ופרשת הטבלה המסתורית
הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 10:20 
א.א תמות.
גאוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
גאוני.
כמו כל העונה הזו, על הגבול בין דמיון מופרך למציאות כואבת.
קיסר האתר :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 11:35 
מצוין!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 11:49 
:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:11 
ענק! קיסר האתר צפה תביעה, עפה לי ריאה דרך האף מרוב צחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:23 
סמל אישי של המשתמש
כשרון ענקי מבוזבז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
מבריק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:33 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 13:45 
גאוני. לא מתאים לכותב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 15:13 
סמל אישי של המשתמש
עצום :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 18:15 
אל באנדי כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קיסר האתר ופרשת הטבלה המסתורית
הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
קיסר האתר הוא עוזי וייל? ענק!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 08:56 
תחקיר רציני ומאלף (מאוד, אפילו אוהדי בית"ר, נתניה ופתח תקווה קראו ונדהמו :-)), אבל לא ממצה. יש צורך בהמשך החקירה ובכתבת המשך, כולל כתבת עומק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 11:43 
סמל אישי של המשתמש
משובח.
אני נקרע מצחוק ועם דמעות בעיניים בו זמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
עצום. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 17 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: