תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 03:17

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אינטרנט למחשב נייד:
הודעהפורסם: 27 פברואר 2012, 22:15 
אז אחרי שבדקנו והשווינו והורדנו מחירים לאינטרנט הביתי הגיע הזמן לבדוק מה המחירים לאינטרנט למחשבים ניידים.
אני כרגע במין עבודת שמירה שבה יש לי המון זמן פנוי שבו אני יכול לגלוש וחשבתי לעצמי לקנות מחשב נייד ולגלוש דרכו באינטרנט.
בעיקרון אני חושב שאני צריך חבילה ללא הגבלה כי אני מתכנן לראות לפעמים בלילות משחקי NBA בשידור ישיר ולפי מה שאני יודע זה צורך הרבה נפח, אם אני טועה תגידו...
אני רוצה אתזה רק לחצי שנה כי אחרי זה אני מתכנן טיול לחו"ל ואז לימודים ואני לא יודע אם אצטרך את החבילת גלישה ככה שהתחייבות לא באה בחשבון.
מה הקומבינציות המומלצות?
הבנתי גם שיש מחשבים ניידים עם איזה משהו שאז אתה לא צריך לקנות מודם/נטסטיק ויכול להכניס את הSIM ישר למחשב וככה לחסוך עוד כסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אינטרנט למחשב נייד:
הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 18:19 
?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לקנות באיביי סטיק USB שהסים נכנס אליו

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 18:33 
its-sick כתב:
אתה יכול לקנות באיביי סטיק USB שהסים נכנס אליו

זה אני יודע, ומה לגבי חבילות גלישה?
בכל מקרה שמעתי על חברה WEBBING שהמחירים שם די טובים אבל הבנתי שחובה לקנות אצלם את המודם, יכול להיות?
בכל מקרה תודה איציק ואשמח לעוד מידע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
אין לי מושג איך זה רק גלישה.
אשתי רשמה את אבא שלה לגלישה ללא הגבלה בסלקום, וכשהוא גולש מהטאבלט מחוץ לבית הוא מוציא את הסים שלו מהטלפון ומכניס לטאבלט...
כיון שהטאבלט שלו יכול לשמש גם כטלפון, הוא לא מפסיד שיחות.
אמנם יש לו גלקסי אס קפטיבייט (שקניתי באיביי ב 700 שקל) והוא יכול לגלוש מהטלפון, אבל מטאבלט 10 אינץ זה בכל זאת יותר נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 פברואר 2012, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
אתה יכול לגלוש דרך הסמראטפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 05:40 
הרוש הודף כתב:
אתה יכול לגלוש דרך הסמראטפון.

נוקיה 6500 סליידר מלפני 4 שנים שלי? ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 06:03 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי פלאפון מרושתים הכי טוב,וקודם כל כדאי לך לבדוק אצלם.
לי היה עד לפני שנה-שנה וחצי נטסטיק של פלאפון 10 ג׳יגה,אבל אם כל לילה אתה מתכוון לראות משחק nba אז גם זה עלול לא להספיק.
אני גלשתי שעות על גבי שעות עם אינספור הורדות מיוטיוב וזה בקושי היה 5 ג׳יגה.
מכיוון שעבר מאז הרבה זמן ופתאם נטסטיק נראה לי כמו דיסק מן וטייפ דאבל קאסט,אז אני מניח שיצא דור נוסף ומצוין של נטסטיקים.הדור הראשון בארץ היה מאוד איטי וזה שאחריו היה כבר מעולה.
קשה לי להאמין שהיום בעידן השר כחלון שדי נכנס בהם ויש תחרות על כל לקוח עם קנסות יציאה נמוכים מאוד,קשה לי להאמין שישנה חברה היום שלא מציעה אפשרות גלישה בלתי מוגבלת.
בזמן שלי היה נטסטיק זה היה מקסימום 10 ג׳יגה,אבל זה היה לפני שכחלון נכנס לעניינים.
יכול להיות שיהיו פה עובדים או לקוחות של חברות אחרות שיקפצו ויגידו לי שאני מדבר שטויות,אבל מבחינת קליטה ואנטנות בארץ,פלאפון הכי גדולים ובפור.
מספיק שאני גולש באינטרנט של האייפון של אח שלי שהוא לקוח אורנג׳ לעומת האייפון שלי של פלאפון כדי להבין את ההבדל.אולי מאז צצו עוד כמה אנטנות אבל אני ראיתי הבדל משמעותי במהירות נכון ללפני כמה חודשים.
ושוב:לא מאמין שיש חברה שתגביל היום לקוח בכמות הג׳יגות.גם ככה כחלון :HEART2: עושה להם את המוות.
לך קודם כל לפלאפון ותבדוק,וכמובן אל תתלהב,תקפוץ ותראה להם שאתה לחוץ.תגיד שאתה בודק גם מהחברות המתחרות.
אני יכול להגיד לך שנטסטיק זה דבר נהדר.מהסמארטפון זה לא להיט לראות nba.
אייפד זה נהדר אבל יש לו בעיה של פלאש שאני בספק אם כל מיני אפליקציות שאמורים לתת מענה חלקי לבעיה,יאפשרו לך לראות nba בצורה טובה.
אם תגיד לי מאיזה אתר אתה רואה nba אוכל לבדוק עבורך האם רואים את זה חלק עם תחליפי הפלאש המוצעים (אני בספק) ואם כן אז הייתי ממליץ לך לקנות אייפד 2 g שזה מכשיר אגדי ולעשות חבילה כמו שתיארתי מקודם.
זה מכשיר בונבוניירה,הרבה יותר כיף ממחשב נייד.אפילו אפשר להניח אותו על הבטן ככה בכיף ולגלוש,יש כל מיני סטנדים טובים וזולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 21:34 
עזרא כתב:
לדעתי פלאפון מרושתים הכי טוב,וקודם כל כדאי לך לבדוק אצלם.
לי היה עד לפני שנה-שנה וחצי נטסטיק של פלאפון 10 ג׳יגה,אבל אם כל לילה אתה מתכוון לראות משחק nba אז גם זה עלול לא להספיק.
אני גלשתי שעות על גבי שעות עם אינספור הורדות מיוטיוב וזה בקושי היה 5 ג׳יגה.
מכיוון שעבר מאז הרבה זמן ופתאם נטסטיק נראה לי כמו דיסק מן וטייפ דאבל קאסט,אז אני מניח שיצא דור נוסף ומצוין של נטסטיקים.הדור הראשון בארץ היה מאוד איטי וזה שאחריו היה כבר מעולה.
קשה לי להאמין שהיום בעידן השר כחלון שדי נכנס בהם ויש תחרות על כל לקוח עם קנסות יציאה נמוכים מאוד,קשה לי להאמין שישנה חברה היום שלא מציעה אפשרות גלישה בלתי מוגבלת.
בזמן שלי היה נטסטיק זה היה מקסימום 10 ג׳יגה,אבל זה היה לפני שכחלון נכנס לעניינים.
יכול להיות שיהיו פה עובדים או לקוחות של חברות אחרות שיקפצו ויגידו לי שאני מדבר שטויות,אבל מבחינת קליטה ואנטנות בארץ,פלאפון הכי גדולים ובפור.
מספיק שאני גולש באינטרנט של האייפון של אח שלי שהוא לקוח אורנג׳ לעומת האייפון שלי של פלאפון כדי להבין את ההבדל.אולי מאז צצו עוד כמה אנטנות אבל אני ראיתי הבדל משמעותי במהירות נכון ללפני כמה חודשים.
ושוב:לא מאמין שיש חברה שתגביל היום לקוח בכמות הג׳יגות.גם ככה כחלון :HEART2: עושה להם את המוות.
לך קודם כל לפלאפון ותבדוק,וכמובן אל תתלהב,תקפוץ ותראה להם שאתה לחוץ.תגיד שאתה בודק גם מהחברות המתחרות.
אני יכול להגיד לך שנטסטיק זה דבר נהדר.מהסמארטפון זה לא להיט לראות nba.
אייפד זה נהדר אבל יש לו בעיה של פלאש שאני בספק אם כל מיני אפליקציות שאמורים לתת מענה חלקי לבעיה,יאפשרו לך לראות nba בצורה טובה.
אם תגיד לי מאיזה אתר אתה רואה nba אוכל לבדוק עבורך האם רואים את זה חלק עם תחליפי הפלאש המוצעים (אני בספק) ואם כן אז הייתי ממליץ לך לקנות אייפד 2 g שזה מכשיר אגדי ולעשות חבילה כמו שתיארתי מקודם.
זה מכשיר בונבוניירה,הרבה יותר כיף ממחשב נייד.אפילו אפשר להניח אותו על הבטן ככה בכיף ולגלוש,יש כל מיני סטנדים טובים וזולים.

תודה אבל אני מעדיף מקשים, חוצמזה שאני אנטי אפל. (זה מכבי! ;-) )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 פברואר 2012, 23:03 
סמל אישי של המשתמש
בשביל הטאבלטים יש גם את הפועל אנדרואיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 11:44 
כן אבל הסיבה הכי גדולה היא שאני לא אוהב מגע...
חוצמזה, זה לא יקר יותר העסק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
לא ממש. טאבלטים ונטבוקס זה בערך אותו המחיר והם יותר זולים ממחשב נייד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:19 
its-sick כתב:
chaiel49 כתב:
לא ממש. טאבלטים ונטבוקס זה בערך אותו המחיר והם יותר זולים ממחשב נייד גדול.

בוא נגיד ככה, מה היתרונות של טאבלט על מחשב נייד וההיפך?
ואיציק ועזרא, אני גולש המון בפורומים ומגיב הרבה...אתה רוצה להגיד לי שזה לא נכון שהרבה יותר נוח להקליד הרבה עם מקשים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
ברור שמקלדת יותר נוח לתקתוק. אבל אם אתה מתכוון להיסחב עם נייד, אז משקל וגודל הם גם חשובים.
ניידים קלים הם מאד מאד יקרים. ניידים במחיר סביר הם כבדים.
אם אתה ממש מתכוון להסתובב עם הנייד מחוץ לבית (לנו יש ניידים שלא יוצאים מהבית אף פעם) אז ההתלבטות שלך צריכה להיות בין נטבוק לבין טאבלט.
יש המון פרמטרים לבחירה- גודל מסך, חוזק מעבד, זכרון, מערכת הפעלה, סוללות ועוד ועוד, ואסור לשכוח את המחיר.
אם מאד חשובה לך מקלדת אז כדאי לך לבדוק את האופציה של נטבוק. אני שונא להסתובב עם מחשב נייד גדול, זה קורה לי רק כשאין ברירה בעבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
בנושא סוללה,אייפד 2 לא רואה אף מחשב נייד.
זה גם מכשיר יחסית גדול,זה לא אייפון אז באמת בקטנה שאין מקלדת פיזית אלא רק מגע.
מכשיר אגדי,רק כמו שציינתי יש לו בעיה של פלאש ולא בטוח שתחליפי הפלאש יענו לך על הצרכים ותוכל לראות איתם NBA
הצעתי לך שתיתן לי את האתר שאתה רואה בו NBA כדי שאבדוק.
חוץ מזה מדובר במכשיר אלוהי,עזוב אותך את כל השטויות האלה אנטי אפל,מכבי של הטאבלטים וכל השאר.
לא סתם זה המכשיר הפופולרי בעולם,יותר מהאייפון.
עוד מעט אגב יוצא אייפד 3 ואומרים שהשינוי לעומת אייפד 2 הוא עצום,בעיקר בכל מה שקשור למסך ולרזולוצייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 14:15 
בוא נגיד ככה הסיבה העיקרית שאני קונה את הנייד זה בשביל השעות המתות בעבודה, שם לא חשוב לי משקל וסוללה.
אני גם ישתמש בו בבית (וככה לא אצטרך להתחרות עם עוד 4 אחים על המחשב) וגם שם לא חשוב כ"כ המשקל/סוללה.

אחרי עוד חצי שנה? אולי קצת ללימודים, לא יותר מדי. ומשקל לא מפריע לי כ"כ (לפחות ככה נראלי)

בכל מקרה אני יחשוב קצת וישאל עוד כמה אנשים לגבי האבלט אבל נראלי שזה לא יהיה.

בחזרה לנושא המקורי!

יש חברה שנקראת וובינג ואני כנראה ילך על חבילת גלישה מהם.
250 ש"ח תשלום חד פעמי על נטסטיק/מודם (אפשרי גם בתשלומים למי שצריך)
91 ש"ח לחודש לחבילה ללא הגבלה במהירות 7.2
לא, זה מה שחברות הסלולאר היו אומרות לך.
לי אמרו שם בחרה שזה 15 ג"ב מהירות רגילה ואז יש האטה (ל200 KB) והמהירות היא ע-ד 7.2 שהממוצע הוא 2-4.
מאוד אהבתי את ההכנות ושאלתי 3 נציגים ככה שנראלי שזאת מדיניות החברה ולא נפלתי על סתם נציג כנה באופן מיוחד.
מעבר לזה שזה הכי זול שמצאתי זה גם אומר שאני לא ישלם לחברת סלולאר שמחינתי הייתי מוכן אפילו לשלם עוד כמה שקלים לחודש ולא לשלם למניאקים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 20:53 
טוב אמא שלי גרמה לי לחשוב אולי כן לקנות סמארטפון ולהגדיל חבילה ואז לגלוש דרך הפלאפון...
רציתי לשאול, אם אני גולש דרך הפלאפון זה אותה מהירות? צריך לחבר בכבל או שזה אלחוטי? (יענו אפשר להשתמש בפלא כרגיל באותו זמן?)
יש לי תוכנית של 143 לחודש ואז יהיה 20 ג"ב גלישה, נשמע די טוב (כולל שיחות והודעות בכמות מטרפת שתכל'ס אני ממש לא צריך אבל אם זה חוסך לי 90-100 ש"ח גלישה זה שווה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
זה אלחוטי.
אתה פשוט מעביר את האייפון (זה מה שאני מכיר,אז בגלל זה אני אומר אייפון) למצב בו הוא משמש כראוטר לכל דבר למחשב נייד או טאבלט,רק שזה רעיון רע מאוד עבורך,כי הגלישה היא כפולה.נניח היית רואה את המשחק NBA באייפון בלבד והוא היה לוקח לך לדוגמא 100 מ"ב,אז כאן זה יהפוך ל-200 מ"ב.
אני אומר לך שאייפד 2 זה דבר אלוהי בלי קשר לבטרייה.גם לשחק עליו NBA 2K12 פיפ"א,NEED FOR SPEED ו-GTA זו חוויה שיכולה להעביר לך אחלה את המשמרות.
המקלדת זה שטויות.מדובר במכשיר די גדול פיזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 21:12 
הגלישה לא כפולה ולא נעליים, 100 מגה הם עדיין 100 מגה ומהירות הגלישה היא לפי מהירות חבילת הגלישה (2/7/15/21/42) או מהירות המכשיר (5/7/14/21/42) - הנמוך מביניהם

אם גלישה יהיה השימוש העיקרי תן עדיפות לפלאפון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
אז טעיתי.מצטער.
ככה אמרו לי פעם.
תקשיב לאחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מרץ 2012, 23:03 
לת"א, אתה מתכוון כי המהירות/כיסוי שלהם הכי טוב?
אני באורנג' בתכנית לאביט ככה שנראלי אני יהיה עם אורנג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 00:34 
עם אורנג' קצת קשה לגלוש באמת, כי הרשת שלהם דיי סתומה, אבל אם אתה נמצא במסלול שטוב לך בו אולי שווה לנסות ואז הכי הרבה לעבור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 00:59 
סמל אישי של המשתמש
chaiel49 כתב:
תודה אבל אני מעדיף מקשים, חוצמזה שאני אנטי אפל. (זה מכבי! ;-) )

וכי למה בדיוק?
ואל תקשקש לי על "גן סגור" וכו', כשאנדרואיד זה בדיוק באותה צורה.

(ראוי לציין, אייפד לא מתאים לכולם, וגם לדעתי יש מכשירים יותר טובים מאייפון. זה לא סותר את זה שמדובר במכשירים מדהימים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2012, 07:37 
לא תתפוס אותי כתב:
עם אורנג' קצת קשה לגלוש באמת, כי הרשת שלהם דיי סתומה, אבל אם אתה נמצא במסלול שטוב לך בו אולי שווה לנסות ואז הכי הרבה לעבור.

מזותומרת די סתומה?
תשמע בסה"כ אני צריך אתזה לפייסבוק+פורומים ולפעמים משחקי NBA בישיר, גג לא יהיה כ"כ מהיר נוריד בבית ונראה בעבודה...
147 ש"ח לפלאפון חדש+מסלול שכולל אינטרנט נראלי פצצה...חבל לעבור...לא מכיר בשוק תכנית יותר טובה מאלביט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: