לדעתי פלאפון מרושתים הכי טוב,וקודם כל כדאי לך לבדוק אצלם.
לי היה עד לפני שנה-שנה וחצי נטסטיק של פלאפון 10 ג׳יגה,אבל אם כל לילה אתה מתכוון לראות משחק nba אז גם זה עלול לא להספיק.
אני גלשתי שעות על גבי שעות עם אינספור הורדות מיוטיוב וזה בקושי היה 5 ג׳יגה.
מכיוון שעבר מאז הרבה זמן ופתאם נטסטיק נראה לי כמו דיסק מן וטייפ דאבל קאסט,אז אני מניח שיצא דור נוסף ומצוין של נטסטיקים.הדור הראשון בארץ היה מאוד איטי וזה שאחריו היה כבר מעולה.
קשה לי להאמין שהיום בעידן השר כחלון שדי נכנס בהם ויש תחרות על כל לקוח עם קנסות יציאה נמוכים מאוד,קשה לי להאמין שישנה חברה היום שלא מציעה אפשרות גלישה בלתי מוגבלת.
בזמן שלי היה נטסטיק זה היה מקסימום 10 ג׳יגה,אבל זה היה לפני שכחלון נכנס לעניינים.
יכול להיות שיהיו פה עובדים או לקוחות של חברות אחרות שיקפצו ויגידו לי שאני מדבר שטויות,אבל מבחינת קליטה ואנטנות בארץ,פלאפון הכי גדולים ובפור.
מספיק שאני גולש באינטרנט של האייפון של אח שלי שהוא לקוח אורנג׳ לעומת האייפון שלי של פלאפון כדי להבין את ההבדל.אולי מאז צצו עוד כמה אנטנות אבל אני ראיתי הבדל משמעותי במהירות נכון ללפני כמה חודשים.
ושוב:לא מאמין שיש חברה שתגביל היום לקוח בכמות הג׳יגות.גם ככה כחלון

עושה להם את המוות.
לך קודם כל לפלאפון ותבדוק,וכמובן אל תתלהב,תקפוץ ותראה להם שאתה לחוץ.תגיד שאתה בודק גם מהחברות המתחרות.
אני יכול להגיד לך שנטסטיק זה דבר נהדר.מהסמארטפון זה לא להיט לראות nba.
אייפד זה נהדר אבל יש לו בעיה של פלאש שאני בספק אם כל מיני אפליקציות שאמורים לתת מענה חלקי לבעיה,יאפשרו לך לראות nba בצורה טובה.
אם תגיד לי מאיזה אתר אתה רואה nba אוכל לבדוק עבורך האם רואים את זה חלק עם תחליפי הפלאש המוצעים (אני בספק) ואם כן אז הייתי ממליץ לך לקנות אייפד 2 g שזה מכשיר אגדי ולעשות חבילה כמו שתיארתי מקודם.
זה מכשיר בונבוניירה,הרבה יותר כיף ממחשב נייד.אפילו אפשר להניח אותו על הבטן ככה בכיף ולגלוש,יש כל מיני סטנדים טובים וזולים.