תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 01 יולי 2025, 16:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: 22.02.10 - שנתיים לדרבי הגדול
הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 12:53 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
היו ב15 השנים האחרונות כל כך הרבה דרבים שהיינו חייבים, פשוט חייבים, לתת להם חמישיה או שישיה ולהשתיק את האוהדים הפטאתיים שלהם שכשנח להם אז לפני קום המדינה כן נחשב (כשהם סופרים תארים שלהם) וכשנח להם אז זה לא נחשב (כשהם סופרים דרבים, כשהם חושבים על התבוסה הכי גדולה בדרבים).
ציינו כאן, דרבי משרקי, הדרבי הזה, 3-0 דואני (ברדה מה אתה עושה?!), ה1-0 זה זהבי שנה שעברה, ה2-2 סוף עונה שעברה (היינו צריכים להוביל 5-0 דקה 70). אבל הכי הכי מפוספס זה הדרבי של ה2-0 ברמת גן (אנחנו "אירחנו", אוהדי מכבי טיפלו באוטו של תאומים, כשה"תקשורת האדומה" שוכחת מזה לעומת האוטו של מזרחי ב93 שמזכירים כל הזמן עד היום), כשסימרוטיץ החטיא בערך 7-8 מצבים של אחד על אחד ואני לא מגזים. מכל הדרבים, זה הדרבי שהיה צריך להיגמר בתבוסה הכי גדולה של פחי האשפה. לא ברור אם ניצחנו שם רק 2-0. אגב, אובארוב (היי סחבת רצפות, איך שמחת בתיקו :LAGUH!: ) עד היום מחפש את הכדור שמרטון הקפיץ מעליו מ30 מטר
אבל כמו שמצויין בפסקה הראשונה, יש לנו כבר שישייה עליהם, למרות שהם מכחישים. לפעמים לפני קום המדינה נח להם ולפעמים לא מה לעשות...

המשחק היחיד שסימרוטיץ' החטיא יותר 1 על 1 מבדרבי הזה היה חצי הגמר נגד הפועל פ"ת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
דני גולפיטק כתב:
היו ב15 השנים האחרונות כל כך הרבה דרבים שהיינו חייבים, פשוט חייבים, לתת להם חמישיה או שישיה ולהשתיק את האוהדים הפטאתיים שלהם שכשנח להם אז לפני קום המדינה כן נחשב (כשהם סופרים תארים שלהם) וכשנח להם אז זה לא נחשב (כשהם סופרים דרבים, כשהם חושבים על התבוסה הכי גדולה בדרבים).
ציינו כאן, דרבי משרקי, הדרבי הזה, 3-0 דואני (ברדה מה אתה עושה?!), ה1-0 זה זהבי שנה שעברה, ה2-2 סוף עונה שעברה (היינו צריכים להוביל 5-0 דקה 70). אבל הכי הכי מפוספס זה הדרבי של ה2-0 ברמת גן (אנחנו "אירחנו", אוהדי מכבי טיפלו באוטו של תאומים, כשה"תקשורת האדומה" שוכחת מזה לעומת האוטו של מזרחי ב93 שמזכירים כל הזמן עד היום), כשסימרוטיץ החטיא בערך 7-8 מצבים של אחד על אחד ואני לא מגזים. מכל הדרבים, זה הדרבי שהיה צריך להיגמר בתבוסה הכי גדולה של פחי האשפה. לא ברור אם ניצחנו שם רק 2-0. אגב, אובארוב (היי סחבת רצפות, איך שמחת בתיקו :LAGUH!: ) עד היום מחפש את הכדור שמרטון הקפיץ מעליו מ30 מטר
אבל כמו שמצויין בפסקה הראשונה, יש לנו כבר שישייה עליהם, למרות שהם מכחישים. לפעמים לפני קום המדינה נח להם ולפעמים לא מה לעשות...

אני דווקא חושב שמבחינת פוטנציאל, הדרבי של שייע היה עם הכי הרבה סיכוי לקרוע אותם. ביסקוט החמיץ 3 גולים בטוחים בסוף, זיטו היה יכול לסיים עם רביעיה רק במחצית הראשונה, פשוט פספוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 14:01 
דני גולפיטק כתב:

הייתי בדרבי הזה, סימרוטיץ חייב לי שנתיים מהחיים. גולפיטק אתה מה זה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2012, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

אגב, כמה אנשים שמעו את המשפט הבא מכל מכביסט ממוצע "אם הפנדל של בוזגלו נכנס, אני לא יודע איפה היינו מסיימים ת'עונה הזו" ?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 פברואר 2012, 13:31 
לא יכול להסתכל על הקבוצה הזאת.

זה פשוט כואב בלב לראות מה קרה לנו פחות משנתיים.

והכי כואב זה שבחיים לא תהיה לנו עוד קבוצה כזאת,ומאמן כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: