ארבעת המופלאים כתב:
אדמין: אני מתנצל מראש על כפל האשכולות אבל חשוב מאד לדעתי שהנושא יעלה ואולי אף ייושם בתקוה שיציל אותנו מזרועות הרשע (באשכול השני זה נבלע).
בקשה מיוחדת מהאוהדים במיאמי:
ממש לא חשוב אם טסתם במיוחד או שאתם חיים שם. המשימה היא כזו:
קנו כרטיםים למשחק של מיאמי היט (רצוי מאד שזה יהיה משחק שמשודר בארץ) ביציע התחתון מול מצלמות הטלוויזיה. קחו איתכם למשחק באנר עם הכיתוב: E.T. GO HOME והניפו אותו. (כן, הכיתוב הזה ולא אחר).
מה שיקרה הוא שהכיתוב הסתום יעורר שאלות ותהיות גם בארה"ב ובמיוחד במיאמי לאחר שמן הסתם, השדר והפרשן ידונו ביניהם, מתוך סקרנות, על מה מדובר. לאדם שלא מעורה במצב הכיתוב ה"אמיתי" צריך להיות E.T. PHONE HOME ולכן השינוי יעבוד כטיזר ויעורר עניין. ככל שישאלו יותר ויתעניינו יותר כך ההד יגדל ואז - נראה אותו - את היצור ששולט בנו כאשר לא יוכל להתעלם והמצב אפילו בביתו במיאמי כששם יבינו שיש לו כל כך הרבה מתנגדים. נראה אותו אז ממשיך בשלו. לכל אחד יש גבול - יכול להיות שזה מה שיגרום לו לעזוב.
כדי שהדבר יהיה ברור אני לא שולל אפשרות, אם אכן הדבר יבוצע, להוסיף לקראת סוף המשחק או אולי בכתב קטן בבאנר הגדול עצמו את הפירוש לבאנר המסקרן.
בלי להעליב,זאת הפנטזיה הכי מקורית שקראתי עליה לאחרונה.
tאוהדים יותר הזויים,ועם כיתובים הרבה יותר הזויים מהכיתוב הזה לא מקבלים אפילו עשירית פיקסל על מסכי הטלביזיה,ככה שלחשוב שזה ייצור איזה שהוא הד בארה"ב או במיאמי בפרט,זאת באמת סוג של מקוריות.