תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 10:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי משה פרימו, יאמר הציע 20 מיליון ש"ח על הפועל, טביב סירב
הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
מה שלא נראה לי סביר זה שפרימו ידע מה ההצעה הראשונה =)

אם יאמר יודע שיש חובות ותביעות (ולפי מה שפורסם יש אז אין סיבה שהוא לא ידע) 20 מליון לקבוצה נקייה מחובות
זה בסדר, כי זה אומר שהחובות מתקזזים מה 20.

שוב טביב סירב למכור 50% מהקבוצה ב 6 מליון ובמקום זה קנה אותה, כלומר הוא כרגע רק על מוני יכל להיות
עם עוד 12 מליון בבנק, ולא נראה לי שהוא חשב פעמים לפני שהוא אמר כן, כי מבחינתו זה לא היה שיקול. נעזוב
כרגע נכון או לא, טביב מבחינתו השקיע בקבוצות כדורגל 18 מליון שקל, הוא לא ימכור בפחות, לפחות לא כרגע, אם
הזמן הוא יגזור וירוקן את הקופה שהוא יסכים למכור גם ב 12. זה האיש שיש לנו איתו עסק, הוא קנה את הפועל
בשביל להרויח, והוא ינסה למקסם את העסק כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:16 
שימאר ולא אף אחד אחר יתן שקל לטביב!!! טביב ילך מהפועל בטוב או ברע...ההחלטה בידיים שלו !!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
רק אני חושב שמדובר בשקר גס שנובע מהדלפה של טביב עצמו לפרימו כדי לשים תג מחיר על הפועל תל אביב?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:35 
פואד כתב:
שימאר ולא אף אחד אחר יתן שקל לטביב!!! טביב ילך מהפועל בטוב או ברע...ההחלטה בידיים שלו !!!

אתה חושב שזה הולך להיות קל אבל אתה טועה.
עד שלא יהיה תביעות מכל העולם ואישתו ועד שהוא לא ירוקן לנו את הקופה הוא לא יעזוב . יש לי דמעות בעיניים בכל פעם שאני חושב על זה,אם המחאה לא תגביר הילוך-הפועל תל אביב שהיא היקרה לי מכל תתפרק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:38 
למה שיסכים להצעה הראשונה?איזה איש עסקים מסכים להצעה ראשונה?
אם יאמר באמת הציע 20 מיליון שקל בהצעה הראשונה שלו הוא דפוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:38 
פואד כתב:

המשפט שכתבת פה זה ניתוק טוטאלי מהמציאות
הסיכוי היחיד שטביב ילך בלי תמורה (ותמורה הולמת) מהפועל הוא שלא תישאר הפועל, בדיוק כמו שהוא הלך אחרי שלא נשארה כפר סבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:42 
מולי לוי כתב:
פואד כתב:

עד שלא יהיה תביעות מכל העולם ואישתו ועד שהוא לא ירוקן לנו את הקופה הוא לא יעזוב . יש לי דמעות בעיניים בכל פעם שאני חושב על זה,אם המחאה לא תגביר הילוך-הפועל תל אביב שהיא היקרה לי מכל תתפרק

די כבר עם הלרוקן את הקופה.כמה כבר אפשר לרוקן את הקופה בלי שזה יהיה ממש מורגש?5 מיליון?10 מיליון?לא נראה לך שאם רק הכסף זה העניין פה הוא יקח 20 מיליון נקיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:44 
mbracha כתב:
רק אני חושב שמדובר בשקר גס שנובע מהדלפה של טביב עצמו לפרימו כדי לשים תג מחיר על הפועל תל אביב?

אני מקווה בשבילנו שאתה צודק , אבל סביר להניח שידיעה על נתניה פרימו יביא ממישהו שמקורב לנתניה.(בהנחה והוא לא משקר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 22:47 
nati כתב:
מולי לוי כתב:
פואד כתב:

די כבר עם הלרוקן את הקופה.כמה כבר אפשר לרוקן את הקופה בלי שזה יהיה ממש מורגש?5 מיליון?10 מיליון?לא נראה לך שאם רק הכסף זה העניין פה הוא יקח 20 מיליון נקיים?

אני לא מבין אותך.הוא הולך לקחת הרבה יותר מ20 מיליון שקל.כל המכירות בקיץ בכיס שלו,גם על עסקת דמארי הוא הרוויח,כל הכסף של הצמפיונס.תראה שכל פעם שאומרים לו איפה הכסף הוא אומר"תוכיחו".
תראה תכתבה של ניר ענבר ואז תבין במה מדובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 23:00 
nati כתב:

מורגש על ידי מי? ההתאחדות? שכולם שם מעורבבים אחד עם השני וישרים כמו סרגל עקום.
אבי לוזון? שעם הקבוצה שלו עשו את "עסקת" דאמרי? (שאם היא נראית לך תקינה אז אני מוכן למכור לך את הבית שלי באותו דיל בדיוק)
הבקרה? שמי שמנהל אותה לפני זה היה לו עסקים עם מכבי פ"ת ושבהתחלה ניסה להסתיר את זה.
התקשורת? שיודעת כמה הכדורגל מושחת ומכור ולא מוציאה כלום החוצה כי בזכות ה"ענף" הזה הם מביאים את האוכל הבייתה.
האוהדים? שכל הנ"ל עושים עלינו קומבינות ואין לנו יכולת לעשות בנידון משהו?
צא צא מהסרט שלך, תמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
mbracha כתב:

אני מקווה בשבילנו שאתה צודק , אבל סביר להניח שידיעה על נתניה פרימו יביא ממישהו שמקורב לנתניה.(בהנחה והוא לא משקר)

תשמע, זה או זה או שאמיר דן הדליף את העניין כדי לגרום לקומץ המוסת (אני מדבר על אלו שמאמינים בטביב, שהיום הם אשכרה עונים להגדרה "קומץ מוסת") להשתכנע שטביב פה כדי להשאר. לא מאמין שכזאת ידיעת הגיעה מהצד של נתניה או יאמר, מה גם שיאמר הרבה יותר מקורב לערוץ הספורט מלפרימו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2012, 23:14 
על זה נאמר: "תגיד גם אתה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: