כפי שכבר כולם הבינו הזמן הולך ואוזל והפועל בדרך הבטוחה להיות כפ"ס (כן כן אני יודע "פה זה לא כפ"ס") אצל E.T יש רק דבר אחד שהוא שווה ערך לכסף וזה האגו.
מכיוון שהוא חייב לרצות את האגו שלו הוא יפרק את הפועל לגורמים ימכור את כל הנכסים ויברח , הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה למצוא פתרון כספי לבעיה (כבר אמרתי החלק השני של משוואת האגו זה הכסף) ישנן כמה דרכים אפשריות לבצע את המהלך ,אך אני אתמקד באחת .
לטעמי הדבר הכי נכון לעשות היינו חלוקה בין משקיע פילנתרופי חיצוני לבין הקהל כאשר כל צד יקבל אחוזים לפי הסכם שיקבע.
בצד הפילנתרופי צריך לבחון מי יהיה מוכן להיכנס למהלך כזה , לי עולה בראש רק שם אחד והוא
רוברט קראפט נולד ב-5 ביוני 1941, ברוקליין מסצ'וסטס הינו איש עסקים ונדבן יהודי-אמריקאי, בעלי קבוצת הפוטבול הניו אינגלנד פטריוטס מליגת ה-NFL, וקבוצת ניו אינגלנד רבולושן מליגת ה-MLS, אחד האנשים העשירים ביותר בעולם[1], הונו מוערך בכ-1.5 מיליארד דולר (2010).כל מי שחושב שיש עוד אנשים שמתאימים יכול לעלות אותם באשכול זה , הכי חשוב להבין שאסור לחשוב שמישהו אחר יעשה לכם את העבודה כל מי שיודע לנסח משהו באנגלית או יכול להביא מידע על רוכשים פוטנציאלים חייב לראות את עצמו כיחיד בעולם שיכול לבצע זאת , מרעיון אחד שמישהו יעלה השני יקדם וכך נגיע למציאת רוכש פוטנציאלי ,או הבנה שאין אחד כזה ושצריך לבחור בדרך אחרת .
בצד השני (הקהל) אני מאמין שעם ממוצע המנויים השנתי שלנו בשנים האחרונות אנחנו יכולים להגיע לסכומים יפים, נניח שכל רוכש מנוי יקבל זכויות בקבוצה תמורת רכישת המנוי בעלות שכוללת "מס בעלות" אפשר ללכת לפי מספר ממוצע של 1000 ש"ח למנוי ונגיע ל 8.5 מש"ח .
כך שלמעשה 10( פחות או יותר) מש"ח מגיעים מהאוהדים וכל השאר יגיע מזכויות כאלו ואחרות ו"הדוד סם" ,
זה לא בשמים !!!לסיכום מרכיב הזמן הינו הציר הקריטי והמרכזי משתי סיבות :
1.ירידה בממוצע המינויים ככל שהזמן יחלוף
2.ריקון הקבוצה מנכסים והפיכתה ללא "אטרקטיבית לרוכש פוטנציאלי "
אם אין אני לי מי לי ?
WE WANT YOU !