Officer Barbrady כתב:
קנאביס חוקי לשימוש בנסיבות רפואיות מתאימות שנקבעו ע"י ממשלות וצוותי רופאים. הסיבות האלה הן לא במקרה שקנאביס ירפא סרטן, אלא במקרה שהוא יעזור להקל על כאבים כתוצאה מכימותרפיה, במקרה שאף משכך כאבים אחר לא עוזר. אני מניח שרופאים מודעים להשפעות של הקנאביס יותר טוב ממני, מ-dino ומ-its-sick, ואלא אם יש איזושהי רשת סמים דרום אמריקאית שמעבירה להם כספים, אין סיבה שהם יתמכו במתן קנאביס אם הנזקים שלו הם בלתי הפיכים. לדעת הרופאים וגם ע"פ חוק, הנזק שגורם הקנאביס לא עולה על התועלת שלו, שהיא תועלת יחסית מועטה(שיכוך כאבים, לא ריפוי של מחלה חשוכת מרפא) ועל כן אני מאמין שהנזקים של הקנאביס הם לא הרסניים.
בבתי חולים מזריקים לפצועים מורפיום, למרות היות החומר הרסני ביותר. אנשים שסובלים מכאבים קשים לא מתמכרים לחומר שאחרת ממכר מאד.
כשנותנים מריחואנה לאנשים שכאבים מפריעים להם לתפקוד, יודעים שהפגיעה בתפקוד כתוצאה מהסם לא יותר גרועה מהפגיעה בתפקוד שהכאב גורם, בעוד הסבל הנפשי קטן יותר.
בתור מי שסבל מאד מכאבים, אני יודע כמה זה מפריע לתפקד. עדיין, הייתי חכם מספיק לחכות כמה שנים עד שזה עבר ולא להתמכר לחומר שהיה הורס לי את החיים אחר כך.
כן, כמות המטומטמים שמציעים לעשן סמים גדולה בעולם האמיתי לא פחות מבאשכול הזה. בגלל זה אני בעד החמרת האכיפה נגד כלל המחזיקים בחומרים אסורים.
את הקהים במוחם זה מצחיק, את מי שמגדל ילדים זה מפחיד. לך שמור על נער מחברים פופולריים.