NARKOTIKA כתב:
לירון האדום כתב:
אין בעיה לצלצל עם *43 לפני,
ופרנק- כאשר מטרידים עסק או אדם מסויים עם מאות טלפונים ביום, יש סיכוי לא רע שהמשטרה כן תעשה משהו מתישהו.
במקרה שלנו- שזה ידוע שאלו אוהדי הפועל ויש לזה הד תקשורתי, עצם הגשת תלונה למשטרה, ייעשה רק רע למחאה הזאת.
אני לא אומר שמישהו ייעצר פה ובטח ובטח לא יוגש נגדו שום כתב אישום, אבל אחרי תלונה למשטרה ופרסום על זה בתקשורת זה יכול לפגוע בנו.
איך זה יכול לפגוע בנו?
תפורסם כתבה בווינאט ויפורסמו נגנדו טוקבקים?
נו באמת.
אנחנו לא עד כדי כך מעניינים. תרגעו.
לא, זה יפגע בנו בכך שיציגו את זה שאנחנו מטרידים אנשים שאין להם קשר למאבק(עובדים בחנות), פוגעים בעסק שאין בו יד לטביב.(ע"י כך שאנחנו "סותמים" להם את הקווים ללקוחות אמיתים שרוצים להתקשר ולהתעניין).
אני באמת צריך להגיד לך איך התקשורת(ספורט) יכולה לנפח את הסיפור הזה עם קצת שקרים וכו'?
פאביו כתב:
לירון האדום כתב:
אין בעיה לצלצל עם *43 לפני,
ופרנק- כאשר מטרידים עסק או אדם מסויים עם מאות טלפונים ביום, יש סיכוי לא רע שהמשטרה כן תעשה משהו מתישהו.
במקרה שלנו- שזה ידוע שאלו אוהדי הפועל ויש לזה הד תקשורתי, עצם הגשת תלונה למשטרה, ייעשה רק רע למחאה הזאת.
אני לא אומר שמישהו ייעצר פה ובטח ובטח לא יוגש נגדו שום כתב אישום, אבל אחרי תלונה למשטרה ופרסום על זה בתקשורת זה יכול לפגוע בנו.
אני תוהה חברי היקר:מדובר בהטרדה?
אני מצלצל ומעוניין לשוחח עם בעלי החנות!
לא טבעי שלקוח זועם ירצה לדבר עם בעלי החנות שהם דנה ואליעזר?
ממיטב ידיעתי ותקן אותי אם אני טועה, לטביב אין קשר לחנות הזאת. לדנה כן.
לקוח זועם על מה? על בגד שקנית? על שירות לא טוב שקיבלת בחנות?
כאשר מתקשרים מאות אנשים באותו יום לחנות ומטרידים את המוכרים בשאלות שאינם קשורות לעסק, אז כן זאת הטרדה.
אני לא אומר אל תתקשרו, אני אומר תעשו את זה בשכל.