תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 03 יולי 2025, 12:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 782 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפעלת לחץ על ליהי טביב
הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 18:58 
סמל אישי של המשתמש
משהו דיבר איתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
התקשרתי לנתנאל הקוקסאקר :
"הלו, הגעתי לדנה אשכנזי"
הוא בקול של גבר: "כן"
אני: בטוח?
הוא: "מה אתה רוצה?"
אני: ניתקתי

הוא חייג עוד פעמיים וסיננתי.
לאחר מכן הגיע הסמס הבא: "יש מעקב משטרתי על הטלפון הזה. בפעם הבאה שתתקשר אני מזמין משטרה."
אני החזרתי: "בסך הכול טעיתי במספר טעות אנושית קורה לא? למה באלימות?"

*מרוב שיחות לכל כך הרבה מוקדים של דנה, וחנויות, התקשרתי לא מחסוי בטעות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
עריכה: הגיע עוד במס

" כל היום אתם מתקשרים ומשגעים אותי בקשר לאלי טביב והפועל תל אביב ואין לי כוחות לשטויות האלה ואני לא קשור לזה וזה בטח שלא מעניין אותי ונשבר לי מזה כבר! ומאיפה השגת את המספר שלי?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
זה בטוח לא מישהו שקשור לטביב, הוא היה שולח ווצאפ במקום, זה בחינם !!!

אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, וכל מה שאנחנו מבקשים הוא רק שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ואדירה וכבירה ונצחית, ואדומה ונפלאה ובלתי מושגת)-ע.מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:08 
סמל אישי של המשתמש
זה האשכול כמעט הכי עצום אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
זה האשכול כמעט הכי עצום אי פעם.

כמעט. נכון

viewtopic.php?f=11&t=34875&start=210 :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:14 
סמל אישי של המשתמש
roygordana כתב:
זה בטוח לא מישהו שקשור לטביב, הוא היה שולח ווצאפ במקום, זה בחינם !!!

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:20 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושש שיגיעו אליו, כדאי לפתוח חשבון סקייפ עם שם משתמש בדוי ואימייל של יאהו.
שם אפשר לקנות דקות בסקייפ out ולהתקשר לטלפונים.

קניית הדקות יכולה להיעשות באמצעות שירות PayByCash
http://www.paybycash.com/options/index. ... country=IL

אפשר להעביר לחשבון כסף באמצעות western union.

אפשרי להתקין סקייפ באייפון ולהתחבר למשל לרשת אלחוטית בבית קפה (לא שלכם).

באופן הזה לעולם אי אפשר יהיה לעלות על עקבותיכם.

אגב, גם אם תשלמו בכרטיס אשראי על הדקות, אני לא רואה איך המשטרה מצליחה לקשר בכלל את הטלפון שמתקשר לחשבון בסקייפ.
וגם אם כן, זה מאד מורכב משפטית לבקש מסקייפ לחשוף את אמצעי התשלום, אם הם בכלל שומרים אותו (לדעתי לא כי זו עסקה חד פעמית).

בקיצור רק ה fbi יוכל לעלות עליכם אם תשלמו בכרטיס אשראי.

יש עוד מלא שיטוות, כמו תוכנה שמתקשרת באופן אוטומטי למספרי טלפון ומשמיעה הודעות מוקלטות.. עוד פרטים בקרוב.

נערך לאחרונה על ידי aragorn בתאריך 24 ינואר 2012, 19:27, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 19:21 
ramig76 כתב:
מי שחושש שיגיעו אליו, כדאי לפתוח חשבון סקייפ עם שם משתמש בדוי ואימייל של יאהו.
שם אפשר לקנות דקות בסקייפ out ולהתקשר לטלפונים.

קניית הדקות יכולה להיעשות באמצעות שירות PayByCash
http://www.paybycash.com/options/index. ... country=IL

אפשר להעביר לחשבון כסף באמצעות western union.

אפשרי להתקין סקייפ באייפון ולהתחבר למשל לרשת אלחוטית בבית קפה (לא שלכם).

באופן הזה לעולם אי אפשר יהיה לעלות על עקבותיכם.

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2012, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
רועי כתב:
bloodbrother כתב:
רועי כתב:
lipcsee כתב:
רועי כתב:
ליפסקי יקר
אני עדין מחכה לתשובה בעניין העובדות שהצגתי בפניך לפיהן טביב לא השקיע בהפועל אגורה שחוקה

או שמזה נוח להתעלם ?אם פה זה קרמלין אז אתה זה אלה שעוצמים עיניים אל מול התנהלותו של סטלין

רועי היקר נורא מצטער שלא ראיתי את השאלה הפרשי שעות כאן צריך לעבוד בשביל להתפרנס
בכל מקרה מה שאני אענה לא יעזור מכיוון שלא אני ולא אתה מעורים בנבכי תנועות הכספים המדויקת
באמת שלא אכפת לי איך ומה העיקר שיחזק את הפועל אותי זה מה שמנחה בנתיים אין משהו בכוח שלו שיכול ורוצה לקחת
תראה 1 סגול הפסיד 100 מיליון שח וברח איך שהוא אחרי שהפסיד כלכך גם הפגנתם נגדו 2 תאומים כמעט ונישאר חסר כל
וגם קפצתם עליו 3מוני גמר חסר קבוצה ותפרן 4 טביב מכיר את ההיסטוריה ולא מוכן להפסיד כסף אבל אם הוא הוציא מהכיס רק 6 מיליון והקבוצה סיימה בפלוס קנה שחקנים הכי חמים (לא מענין איך ובכמה כל עוד הקבוצה חזקה והוא ממשיך לקנות) אני אוהד הפועל ורק הפועל ולא גחמות של פלוני או אלמוני ר ק ה פו ע ל !!!!!
אתם טוענים שהחנות שהיתה לי נמצאת עליד שלו נו אז מה זה אומר גם למוני יש תחנות דלק פה בעיר אז מה זה אומר אם תדלקתי את האוטו שלי אצלו זה בדיוק אותו דבר
לגופו של עניין הוא קמצן זה ידוע והוא מתאים כרגע להפועל באותה מידה המחאה שלכם חשובה ואני לא ציני באמת אבל יש לי הרגשה שאנשים אצלנו מתחילים במרוץ שביום שנעצור הפועל תהיה הפגוע היחידה אתם תרגישו שניצחתם במקרה שהוא יעזוב כשהוא יצא הפועל לא תהיה באותו מצב.....
אז בהצלחה לשני הצדדים ורק צד אחד שהוא השלישי מרוויח זה יאאללה הפועל!

אני נורא אוהב את ההכרזות שלך
רק שאני - בתור סתם אוהד מהמניין שבינואר האחרון נשבר לו מהספינים - הצלחתי לקבל מידע על תנועות כספיות
וכל מה שכתבתי לך הן עובדות
אל תפטור את זה ב"אתה לא מעורה במידע הכלכלי".
אני כן.
ואתה מתעלם ממנו כי זה מה שהכי נוח לאג'נדה שלך.

אל תעשה פה אבו-עלי, אתה אולי חושב שהצלחת לקבל מידע. אלא אם כן בסוף יסתבר שאתה מקורב להנהלה (לשעבר), ולכן אינטרסנט אמיתי, בניגוד לליפסקי אותו אתה ואחרים מנסים לפטור כאינטרסנט (והוא רחוק מזה).

אני לא מכיר באופן אישי אף אחד מההנהלה, לא הקודמות ולא הנוכחית (שהתפטרה)
מה שכן עשיתי זה לעמת (ולאמת) בטלפון אנשים מקורבים לשני הצדדים. בעסקאות אלרואי ודמארי (של ינואר 11) כל צד ניסה לחבל בצד השני בצורה תקשורתית. דיברתי עם עיתונאים, קיבלתי מידע, אימתתי כל אחד מהצדדים עם מה שהצד השני טוען (טיעונים ששמעתי מהצד השני בטלפון, לא דרך התקשורת) והצלחתי להגיע לתמונה כוללת (תנאי העסקה ששמעתי מהצד של הראל אושרו גם ע"י נציגו של טביב)
אגב אם תחפש טוב טוב פרסמתי את כל הסיפור הזה עוד בינואר שעבר, פה בפורום.

יש לי אינטרס אחד והוא הפועל תל אביב.

רק בריאות.

:LOL2:

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 02:20 
אתה מכיר אנשים לא איטרסנטים שמעורים בחומר זה יפה אבל כמו שאמרתי זה לא מעניין רק את הצרי עין זה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 02:21 
סמל אישי של המשתמש
lipcsee כתב:
אתה מכיר אנשים לא איטרסנטים שמעורים בחומר זה יפה אבל כמו שאמרתי זה לא מעניין רק את הצרי עין זה מעניין

ליפסקי, לפי חתימתך טביב בהפועל כי הוא משקיע בה כסף, או כי הוא לוקח ממנה כסף לחשבון הפרטי שלו?
אני שאול ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
lipcsee כתב:

ליפסקי, לפי חתימתך טביב בהפועל כי הוא משקיע בה כסף, או כי הוא לוקח ממנה כסף לחשבון הפרטי שלו?
אני שאול ברצינות.

כי bullshit talks and money walks...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
גביזון כתב:
lipcsee כתב:

אני שאול ברצינות.

כי bullshit talks and money walks...

away...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 09:33 
אז מה, ממשיכים להתקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
אז מה, ממשיכים להתקשר?

Adom Bdam כתב:
Karl Marx כתב:
הופה הופה, עזבו את המוכרים שעובדים בשכר מינימום בחנויות.

שימו לב לטלפון של מנהל הרשת שמפורסם באתר הפייסבוק של החברה. הוא בוודאי יודע איך להשיג את דנה ואליעזר:

ציטוט:
לרשת הבוטיק של "דנה אשכנזי" דרושה סטייליסטית לסניף שינקין , שכר גבוהה למתאימות ...צרי קשר 054-2544989 או 054-3400014 נתנאל
January 5 at 9:35am · Like

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 10:06 
סמל אישי של המשתמש
יוחנן כתב:
אז מה, ממשיכים להתקשר?
חייבים. אין ערך ליום אחד בלבד.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/?w=/157/2503479

אם כבר בגזרת הבעלים, מחאת האוהדים מתפשטת וצוברת תאוצה. האוהדים פרסמו אתמול בפורום את מספרי הטלפון של החנויות בבעלות דנה אשכנזי, אשתו של אלי טביב, ולאורך כל היום התקשרו והטרידו את אותן חנויות בבקשה שטביב יעזוב את הקבוצה ויחזיר את הכסף לקופת המועדון. נראה כי האוהדים עשויים להגיע לפתחי אותן חנויות ולשכנע לקוחות לא להיכנס ולרכוש מוצרים בשל התנהלותו הלקויה לטענתם של טביב בקבוצה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

אם כבר בגזרת הבעלים, מחאת האוהדים מתפשטת וצוברת תאוצה. האוהדים פרסמו אתמול בפורום את מספרי הטלפון של החנויות בבעלות דנה אשכנזי, אשתו של אלי טביב, ולאורך כל היום התקשרו והטרידו את אותן חנויות בבקשה שטביב יעזוב את הקבוצה ויחזיר את הכסף לקופת המועדון. נראה כי האוהדים עשויים להגיע לפתחי אותן חנויות ולשכנע לקוחות לא להיכנס ולרכוש מוצרים בשל התנהלותו הלקויה לטענתם של טביב בקבוצה

:BOW:

בבקשה בבקשה לא להוריד את הרגל מהגז - ליום אחד אין משמעות, לתופעה מתמשכת יהיו הרבה השלכות לטובתנו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:

כן, אין ספק בכלל שלקוחות דנה אשכנזי יקשיבו (!) לאוהדי הפועל שיבואו לשכנע אותם לא לרכוש מוצרים כי טביב (מי זה בשבילם?) לא בסדר, והם באמת לא ירכשו בגלל זה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:16 
סמל אישי של המשתמש
להתקשר להתקשר להתקשר!
לכל מקום אפשרי!
במיוחד לנתנאל המזדיין הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
פאביו כתב:

כן, אין ספק בכלל שלקוחות דנה אשכנזי יקשיבו (!) לאוהדי הפועל שיבואו לשכנע אותם לא לרכוש מוצרים כי טביב (מי זה בשבילם?) לא בסדר, והם באמת לא ירכשו בגלל זה.

לא, לקוחות לא אוהבים שמזיינים להם את השכל כשהם באים לקניות. חנות שלא יהיה להם נעים להגיע אליה כי תהיה מולה הפגנה (אם אפשרי) ואנשים שמשגעים לך את השכל, אנשים ימנעו מלהגיע אליה (לא כולם, חלק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:21 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
bloodbrother כתב:
פאביו כתב:

לא, לקוחות לא אוהבים שמזיינים להם את השכל כשהם באים לקניות. חנות שלא יהיה להם נעים להגיע אליה כי תהיה מולה הפגנה (אם אפשרי) ואנשים שמשגעים לך את השכל, אנשים ימנעו מלהגיע אליה (לא כולם, חלק)

יתכן, אני בספק. ישראלים לא אוהבים להרגיש פראיירים. מקסימום הם יריבו קצת עם האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:25 
גם היום (ואפשר גם כל השבוע) במשך כל היום החל מהבוקר כולם מוזמנים להתקשר לאחד מהמספרים האלה או לכולם אם יש לכם סבלנות וכוח ולבקש (להתעקש) את אלי טביב או אליהו טביב או E.T..... בהצלחה לכולם! (זה אולי מצחיק אבל גם זה דרך להאבק, תשגעו אותם!!!)

פרטי החנויות של דנה, לטובת ציבור המבקרים והקונים, מספרי טלפון לטובת מי שניידותו מוגבלת:

סניף קניון הזהב: 054-3400011
סניף רמת אביב: 054-3400013.
סניף מגדלי צמרת: 054-3400016.
סניף קניון סביונים יהוד (קומה 2): 054-3400015.
סניף שינקין: 054-3400014.
סניף רמת השרון (סוקולוב 52): 054-3400012
משרדי הנהלה של הרשת (רח' המסילה 56, רשפון): 09-9557204.

מייל של מנהל הרשת, בחור בשם נתי ואחדן, מבחינתי גם יעד לגיטימי לפניות הציבור:
nati@danaashkenazi.com

תמשיכוווווווווווווווווווווווווו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:33 
הזאת מקניון הזהב משועשעת מהעניין.
"אלי טביב לא נמצא פה נשמה, להשאיר לו הודעה?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:33 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מעניין אותי, אין פה אף אחד שזה עושה לא אפילו טיפה אנטגוניזם? מחשבה אולי בכל זאת, זאת לא הדרך? ואולי כאוהדי הפועל, של אהדה לאלו המותקפים ומוטרדים? של מחשבה, "אולי אני נגרר לעליהום הזה, לרצח האופי, ללינץ' הציבורי הזה, בטעות?"?. אולי כמו פעמים רבות בעבר, ההמון פשוט טועה, מחפש לעצמו קורבן ומשכנע את עצמו בקלי קלות (זה טבעי) שמצאנו את הסיבה לכל הרוע בעולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:37 
אולי שב בשקט כבר? אולי נשיג את המספר שלך ונחלק אותו...נראה לי הרבה יהנו יותר מלהתקשר לדנה. כל דבר יש לך מה לזיין את המוח, "ההמון פשוט טועה" ? ההמון פשוט טעה פעם שישב בשקט שהרסו לו את האולם והקבוצה!!!

נתי, מנהל הרשת של דנה אשכנזי:
054-2544989 או 054-3400014

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:37 
אולי, במקרה, וזה לקח לחיים בשבילך, כל ההמון הזה צודק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 12:49 
סמל אישי של המשתמש
בלאד, לא התקשרתי ולא אתקשר, אני חושב שהעובדים הנחמדים (מי יותר ומי פחות) שמנסים להתקיים בכבוד ולהתפרנס
כמוכרי בגדי בחנויות של דנה אשכנזי לא עשו לנו כלום והציק להם זה לא הפיתרון. עם זאת להתמם ולהגיד שהכל בסדר עם
הניהול של אלי טביב זה גם לא נכון. לא יודע אם אדון טביב הוא מנהל עיסקי טוב או לא, כי לנהל קבוצת כדורגל זה שונה
מלנהל עסק אחר, הסיבה היא פשוטה קבוצת כדורגל היא לא גוף יצרני, או גוף המתמחה בממכר דברים, ולכן התובנות
העיסקיות של טביב לא בהכרח נכונות להפועל ת"א, והתוצאה של חחוסר ההתאמה הזאת היא ניהול קלוקל. הרעיון של השוואת
איכות הניהול של העסקים האחרים במשפחה לזה בהפועל הוא לא בהכרח רעיון פסול, אם אנחנו מסכימים שהניהול בהפועל
הוא ניהול איכותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2012, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
אל תענו לדפקט הזה בלאדבראדר יעשה לכם רק טוב ולו רק רע.

התקשרתי לנתי
ביקשתי את טביב,
ענה לי "אלי טביב לא מסתובב כאן בחנויות, זה העסק של אשתו"
ביקשתי את אשתו
אמר לי" היא לא נמצאת כרגע בארץ, וכבר העברתי לה את המסר שאתה מעוניין להעביר"
"מאיפה אתה יודע מה המסר שאני מעוניין להעביר?"
"כי כבר היום איזה מאה כמוך רק היום"
"ומה היה המסר שלהם?"
"כולם ביקשו שטביב יעזוב את הפועל"
"אבל זה לא המסר שלי"
"אז מה המסר שלך?"
"אתה רושם?"
"כן"
"שימות"
צחקוק קל..ואיחול ממני ליום טוב והשתתפות בצערו על כך שהבוס שלו זה טביב.
סיים דווקא בנימה חיובית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 782 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: