el dudernio כתב:
בלאד, אני מבטיח לך שאם תיתן לי את הטלפון של אמא אני אשכנע אותה שההפגנה נגד ליהי טביב היא נכונה....
ליהי טביב כרגע היא היחידה מצוות הניהול של הקבוצה שיכול לשמוע תלונות, טביב במיאמי והשאר התפטרו.
נגד אוסידון למשל היו כנראה תגובות הרבה יותר קשות אם הוא לא היה מתפטר, ואתה יודע את זה.
עם זאת, יש צדק בדבריו של ה"יחצן", אם אתם מפגיני נגד ליהי כי מדובר בחברת הנהלה ובמורשת חתימה, זה עוד
מובן, מה תפקידה של דנה אשכנזי בכוח? מלבד להיות אישתו של? וזה לא שהפעלת לחץ על "גורמים" לחיצים הקשורים
לאדם זה לא צעד "מקובל", אבל להגיד שאנחנו לא מערבים משפחה רק כי מדובר במשפחה זה לשקר.
מסכים עם החלק השני שכתבת.
אבל לדוגמא, אם המטרה היא להעביר מסר לטביב, אז הדובר, במשרד יחסי הציבור שלו, לא יכול לשמוע את התלונות ולהעביר את זה, אבל ליהי טביב במכללה שלה כן יכולה לשמוע ולהעביר? לדעתי אולי גם פה יש רצון לפגוע בחלשים (סטודנטים) לעומת חזקים (אנשי יחסי ציבור במשרד שלו).
סימרוטיץ כתב:
דנה אשכנזי התראיינה לשבע ימים בידיעות והצהירה שם שהיא מייעצת ועוזרת לטביבי בכל מה שקשור להפועל, זה רק לגיטימי שתייעץ לו גם לעזוב , סך הכל זה נותן לה קצת חומר למחשבה כדי שתוכל "לייעץ" על הפועל כאשר כל הנתונים נמצאים אצלה.
גם הדובר מייעץ ועוזר לטביב. אבל להטריד עשרות עובדים בביזנס של דנה זה סבבה, להטריד את הדובר במשרד יחסי הציבור שלו, לא.
אין פה שום עניין שובניסטי.