ידיעות ת"א חשף את ההסכמים שנערכו להעברת דאגלס,ידין ויבואה להפועל ,
וגם את ההסכם בין טביב לכ"ס
אני לא משפטן ,אבל ממה שאני מבין הפועל ת"א הייתה אמורה לשלם לאגודת הפועל כ"ס עבור השחקנים הללו 12 מיליון ש"ח ,וכן להפריש ממכירה עתידית של השחקנים 20% עבור הפועל כ"ס.
(הערת אגב -זכור לי שהיועץ המשפטי או יו"ר הבקרה התקציבית טענו שהסכום מופרז והוא שונה ל-8 מיליון ש"ח).
טביב לקח את השחקנים מכ"ס במקום כסף (כוון שהקופה הייתה ריקה) בטענה כהחזר הלוואת בעלים.
תהיות: -עד היום למיטב ידיעתי הפועל לא שילמה לכ"ס עבור השחקנים-ואם אנחנו עוד נידרש לשלם ואז מדובר בעוד תהליך של ריקון קופת הבוצה וניסיון לפרקה על ידי טביב.
-טביב קיבל את השותפות בתמורה לשלשת השחקנים שמחירם היה מופרז לחלוטין-אם הפועל תאלץ להחזיר את הכסף לכ"ס מתוקף ההסכם אזיי טביב קיבל קבוצה בחינם ,יותר מזה ייצא שהפועל שילמה לטביב כדי שיהיה שותף למוני
-בלקיחת השחקנים מכ"ס ,הרי טביב פעל לפרק את כ"ס מנכסיה וכך נראה שפועל האיש מול הפועל ת"א
הכל נראה כקומבינה וסירחון ואנחנו עמוק בתוכו
זו הכתב העם ההסכמים המקוריים
http://wiki.red-fans.com/archive/yediot ... _tabib.jpgזה חדשות ישנות. האשכול הזה נפתח לאור מידע על כך ששולמו 7.5 מש"ח לטביב.
א. טביב כפ"ס (למי שייך הכסף?)
ב. טביב מוני - מאיפה הכסף שולם? לאן? מה התמורה? על מה קיבל טביב 50% מהבעלות? מה יצא למוני מזה?