תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 17:50

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נראה אותכם עכשיו (המענקים שולמו)
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:11 
קיבלתם את המענקים המזורגגים שלכם(למרות שביכולת הנוכחית הייתי קונס לכם את הצורה), היה לכם קשה לחכות חודשיים? מה קרה לא סגרתם את האוברדאפט בבנק? עכשיו כשהכסף בכיס, נראה אותכם רצים בשבת, פדלאות.
כל ילד זב חוטם מחליט שלא בא לו לשחק פתאום(כי אין סקאוט ביציע). עכשיו כשהכסף שולם תתחילו להתעסק בכדורגל, זה שטביב בן זונה גדול שמתקמצן על כביסה, נייר טואלט, דיו לחותמת, קונה סופר דרינק ולא קולה, חלב בשקית ולא בקרטון, צריך לעניין לכם את הציפורן ברגל. תתעסקו בכדורגל!!!

יום שבת אני אניף שלט ״טביב לך הביתה״ אבל לא אשכח אותכם, ועל הבית זונות שעשיתם בקרית אליעזר!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: נראה אותכם עכשיו (המענקים שולמו)
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:13 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה בסלע וטביב הביתה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לדעת איפה האדון רק זיו עובד?
אפשר לדעת כיצד היה מתנהג האדון רק זיו אם המעסיק שלו לא היה משלם לו כסף שהובטח לו?
האם האדון רק זיו היה עובד כרגיל ונותן את המיטב?

ואם כבר אפשר לדעת,
אפשר לדעת למה אתם כל כך בטוחים שהם נתנו את המשחק?
אולי מור שושן פשוט בלם כבד?
אולי וואליד כבר מעבר לשיא, והוא פשוט הטיס את השחקן של הפועל חיפה 3 מטר קדימה והגיע לו אדום ופנדל?
אולי אייגבור שחקן חלש שלא מסוגל להבקיע מ-5 מטר(גם בסכנין החמצה דומה)?
אולי טוטו תמוז גם מחמיץ לפעמים?
אולי הפועל ת"א, היא פשוט לא קבוצה כזו טובה, למרות הכל?

הם לא נתנו את המשחק. אבל אני מניח שהם לא היו בשיא המוטיבציה שלהם. וזה לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
בוא נראה אותך במקום שמעביד אותך בתת תנאים,גיבור גדול.
השחקנים :HEART2:
וכמו שכבר אמרו באשכול אחר
ציטוט:
לא מענין.
אסור להתפזר. טביב החוצה וכל השאר לא מענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 16:49 
האדס היקר, אענה לך בקצרה:
א. אני עובד בבנק, אף אחד לא מתבכיין אם הבונוס של סוף שנה נכנס בספטמבר ולא במאי.
ב. על הקטע המקצועי אין מה להרחיב ורק בגלל שהאשם הבלעדי ביכולת הזאת כבר לא בקבוצה.
ג.
ציטוט:
הם לא נתנו את המשחק. אבל אני מניח שהם לא היו בשיא המוטיבציה שלהם. וזה לגיטימי

אם 1500 איש רטובים מהגשם וקופאים מקור מעודדים אותם, זה לא מספיק מוטיבציה בשבילם, אז שילכו לאלף עזאזאל.

אותי לא מרגשים יותר שחקנים שמנשקים את הסמל או כותבים סטטוס "מרגש" בטוויטר, כולם שכירי חרב שמחר יחתמו במכבי בשביל תוספת של שקל וחצי בתלוש. ובגלל זה אני גם לא אזדהה איתם על הבכיינות שלהם שלקחו אותם למלון 4 כוכבים ולא 5.

נגמרו הימים ששחקנים נאמנים למועדון, 90% מהם חדלי אישים שלא מבינים איזו זכות נפלה להם בחיים לעשות את מה שהם עושים ובמקום זה הם מתעסקים בכל מיני חרא אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:00 
JUSTZIV

אל תשווה בין תפקוד האוהדים לבין השחקנים. כל מי שחושב שהשחקנים יכולים לתת יותר טועה ומטעה(שלא בכוונה). האוהדים שלנו באמת רמה מעל הליגה ולכן הם "מופיעים" שבת אחר שבת. השחקנים שלנו בינוניים,פעם מצליחים והרבה פעמים לא,מזלנו שהליגה ברמה כה נמוכה שזה מספיק לצמרת בינתיים,אבל זה מה שעצוב בזה,המיקום שלנו ממש אחיזת עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: נראה אותכם עכשיו (המענקים שולמו)
הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:03 
JustZiv כתב:
ב. על הקטע המקצועי אין מה להרחיב ורק בגלל שהאשם הבלעדי ביכולת הזאת כבר לא בקבוצה.
ג.
ציטוט:

אם 1500 איש רטובים מהגשם וקופאים מקור מעודדים אותם, זה לא מספיק מוטיבציה בשבילם, אז שילכו לאלף עזאזאל.

אותי לא מרגשים יותר שחקנים שמנשקים את הסמל או כותבים סטטוס "מרגש" בטוויטר, כולם שכירי חרב שמחר יחתמו במכבי בשביל תוספת של שקל וחצי בתלוש. ובגלל זה אני גם לא אזדהה איתם על הבכיינות שלהם שלקחו אותם למלון 4 כוכבים ולא 5.

נגמרו הימים ששחקנים נאמנים למועדון, 90% מהם חדלי אישים שלא מבינים איזו זכות נפלה להם בחיים לעשות את מה שהם עושים ובמקום זה הם מתעסקים בכל מיני חרא אחר.

אז מה הבעיה שלך עם טביב? נראה שהוא ואתה חושבים אותו דבר. אני באמת שואל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:10 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
JUSTZIV

אל תשווה בין תפקוד האוהדים לבין השחקנים. כל מי שחושב שהשחקנים יכולים לתת יותר טועה ומטעה(שלא בכוונה). האוהדים שלנו באמת רמה מעל הליגה ולכן הם "מופיעים" שבת אחר שבת. השחקנים שלנו בינוניים,פעם מצליחים והרבה פעמים לא,מזלנו שהליגה ברמה כה נמוכה שזה מספיק לצמרת בינתיים,אבל זה מה שעצוב בזה,המיקום שלנו ממש אחיזת עיניים.

המיקום שלנו הוא לא אחיזת עיניים, אנחנו קבוצה בינונית בליגה סופר בינונית. מפריע לי שהבלאגן הניהולי שיוצר טביב נותן לשחקנים לגטימציה כביכול לשחק רע. יש מאין אווירה כזאת, כאילו אם הם ישחקו רע תמיד הם יוכלו להתחבא מאחורי המחאה נגד טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:11 
למי אכפת מהשחקנים קיבינימט? מה נשאר מהעונה הזאת?!
לרכז אנרגיות ועצבים לנתיבים הנכונים - בעיטה של טביב מהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:14 
JustZiv כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
JUSTZIV

המיקום שלנו הוא לא אחיזת עיניים, אנחנו קבוצה בינונית בליגה סופר בינונית. מפריע לי שהבלאגן הניהולי שיוצר טביב נותן לשחקנים לגטימציה כביכול לשחק רע. יש מאין אווירה כזאת, כאילו אם הם ישחקו רע תמיד הם יוכלו להתחבא מאחורי המחאה נגד טביב.

גם כשהיינו בשיא המומנטום אחרי ניצחון על חיפה, כששום ענן שחור לא מרחף מעל הקבוצה הגיעה המפלה בקריית שמונה שלאחריה
עוד מספר כישלונות שגמרו את העסק סופית. חאלאס, את העונה הזאת איבדנו מזמן עוד לפני שהשחקנים התחילו לזרוק
זין, כי אנחנו קבוצה בינונית. לא מעניין. הלאה, לדבר האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:18 
chimpfive כתב:
JustZiv כתב:
ג.
ציטוט:

אז מה הבעיה שלך עם טביב? נראה שהוא ואתה חושבים אותו דבר. אני באמת שואל

הבעיה שלי עם טביב כמו כולם, זה שהוא לא יודע לנהל קבוצת כדורגל, זה שהוא הולך ראש בראש עם האוהדים.
ולמרות שעדיין אין הוכחה, אבל גם הפחד של גזירת קופונים דרך הפועל.
עד עכשיו לא מצאתי לנכון התנהלות כזאת שערורייתית מול השחקנים או לפחות לא כזאת שונה מההתנהלות של קודמיו בתפקיד.

הדברים שציינתי בהתחלה הרבה יותר מדאיגים שבגללם הוא צריך לעוף כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:35 
NL כתב:
JustZiv כתב:
שער 7 נוסטלגיה כתב:
JUSTZIV

גם כשהיינו בשיא המומנטום אחרי ניצחון על חיפה, כששום ענן שחור לא מרחף מעל הקבוצה הגיעה המפלה בקריית שמונה שלאחריה
עוד מספר כישלונות שגמרו את העסק סופית. חאלאס, את העונה הזאת איבדנו מזמן עוד לפני שהשחקנים התחילו לזרוק
זין, כי אנחנו קבוצה בינונית. לא מעניין. הלאה, לדבר האמיתי.

גם ק"ש בינונית אז? חוץ מהמגן השמאלי שלהם ואולי אדריאן רוצ'ט, לא הייתי מתחלף שם עם אף שחקן מהפועל.

מאז שהומצא הפורום על שלל גלגוליו השונים, עונה אחרי עונה אנשים עם אותה אג'נדה מעצבנת, מוצאים את כל הסיבות שבעולם מלבד להעביר ביקורת על השחקנים. חיבוק דב שבינתיים הוביל אותנו לאליפות אחת בעשור!!! מזל שיש גביעים להתנחם בהם.

שלא יובן, אף אחד פה לא מנסה לסנגר על טביב, החלאה חייבת לעוף, אבל גם הגישה הסלחנית לשחקנים בעתיד חייבת להיפסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
עם כל המחאות נגד טביב , גם השחקנים צריכים לקבל בראש חבורה של סמרטוטים שחושבים רק על כסף !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:39 
פותח האשכול מתבקש ללמוד לקבל הפסדים ולהבין שיש לו חרא של קבוצה.
עכשיו ברור שתבוא התגובה המתבקשת (לאו דווקא שלך) של "אין בעיה להפסיד, אבל לא ככה". את המשפט הזה אני הכי אוהב. איכשהו, תמיד כשמפסידים לקבוצות קטנות, אז הבעיה היא בדרך, לא בתוצאה. ואם המצבים היו נכנסים, אז הייתם רושמים שהם נלחמו?
להפועל יש קבוצה גרועה ובחוץ היא יכולה להפסיד לכל קבוצה.
אם היא תפסיד ככה ליבנה, אני אוכל להבין את הביקורת. אבל הפועל לא הרבה יותר טובה מהפועל חיפה, בטח שבחוץ ובטח שעם עשרה שחקנים רוב המשחק. להם נכנסו המצבים ולנו לא.
והפועל לא נראתה יותר טוב בקרית-שמונה, בנתניה, באשדוד וגם לא נגד רמה"ש בר"ג וגם לא באירופה (שם יש להם מענקים, אז למה שתאשימו אותם במכירה?). למה אז לא אמרתם כלום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:41 
villa crespo כתב:
פותח האשכול מתבקש ללמוד לקבל הפסדים ולהבין שיש לו חרא של קבוצה.
עכשיו ברור שתבוא התגובה המתבקשת (לאו דווקא שלך) של "אין בעיה להפסיד, אבל לא ככה". את המשפט הזה אני הכי אוהב. איכשהו, תמיד כשמפסידים לקבוצות קטנות, אז הבעיה היא בדרך, לא בתוצאה. ואם המצבים היו נכנסים, אז הייתם רושמים שהם נלחמו?
להפועל יש קבוצה גרועה ובחוץ היא יכולה להפסיד לכל קבוצה.
אם היא תפסיד ככה ליבנה, אני אוכל להבין את הביקורת. אבל הפועל לא הרבה יותר טובה מהפועל חיפה, בטח שבחוץ ובטח שעם עשרה שחקנים רוב המשחק. להם נכנסו המצבים ולנו לא.
והפועל לא נראתה יותר טוב בקרית-שמונה, בנתניה, באשדוד וגם לא נגד רמה"ש בר"ג וגם לא באירופה (שם יש להם מענקים, אז למה שתאשימו אותם במכירה?). למה אז לא אמרתם כלום?

תעשה לי טובה ותשתמש בכפתור חיפוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 17:52 
אם הוא ילחץ על החיפוש הוא יראה שלפני שנה לא הפסקת להשמיץ את גוטמן שניסה לתפקד בבלאגן המטורף הזה, אח"כ רצית להקיא מקשטן, בדרך גם היה מוני ועכשיו זה השחקנים...

אה, כן ותמיד תציין ככה באיזה חצי משפט ש"גם אתה חושב שטביב בן זונה גדול.."...

עד שהגוש הסרטני לא יילך מהקבוצה הזו כל המערכת תהיה חולה. בסוף גם אתה תפנים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:04 
שחר כתב:
אם הוא ילחץ על החיפוש הוא יראה שלפני שנה לא הפסקת להשמיץ את גוטמן שניסה לתפקד בבלאגן המטורף הזה, אח"כ רצית להקיא מקשטן, בדרך גם היה מוני ועכשיו זה השחקנים...

עד שהגוש הסרטני לא יילך מהקבוצה הזו כל המערכת תהיה חולה. בסוף גם אתה תפנים את זה.

איזה כיף לך שהנבואה שלך שטביב סרטן התממשה, עומד לך?
כבר עשור שלם שאתה מבלבל פה בשכל שהבעיה היא אצל כולם חוץ מהחבר'ה האלה שצריכים לשים את הכדור ברשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:11 
ואם אני אעשה חיפוש, מה אני אמצא?
הרי אתה יודע כמה משחקים אני יכול להראות לך שהאשימו שחקנים בסבוטאז'?
מבחינתי היה משחק אחד, מאז ימי ההסתדרות, שהיו שחקנים שלא התאמצו וזה בדרבי אדהאם שביטה, שגם ככה היה שחור מכל הבחינות והמשחק היה הדבר האחרון שהטריד אותו באותו יום.
אני לא ראיתי שחקנים שמוכרים אותי ביום שני.
אדל מכר אותך?
באדיר קיבל בכוונה אדום?
מור שושן באמת יהרוס את הקריירה שלו, שגם ככה בסימן שאלה? או שהוא פשוט לא טוב מספיק?
גל שיש היה פחות טוב מרמתו הממוצעת?
עומרי קנדה לא התאמץ?
ידין וגורדנה בדר"כ כן שולטים באמצע?
סלים טועמה אמור ביכולת הרגילה שלו לשים צמד?
אלרואי כהן הלך עם הראש בקיר באופן חד פעמי ביום שני?
אביחי ידין וטוטו תמוז נראים רע כבר חודש. אולי הם הבעיה שלך? אז תגיד. למה להכפיש את כולם?
אורמוש ואיגייבור לא ניסו להציל משהו?
מהארן לאלה יכול למכור משחק בכלל המלך הזה, או שגם הוא פשוט כבר לא מתאים לרמה (או שכן...)?

כשאתה מסתכל עליהם אחד-אחד, מי בדיוק מכר אותך?
לא יעזור לאף אחד כלום. יש כאן אמת אחת ויחידה:
הפסדנו כי אנחנו קבוצה חלשה.
אנחנו קבוצה חלשה בגלל אלי טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:13 
זיו,
הטעות היחידה שלך היא שבאמת השחקנים אשמים בחלק גדול מהמצב,אבל לא בגלל מוטיבציה נמוכה אלא בגלל יכולת נמוכה. אני לא רואה את טועמה לא מתאמץ,קנדה לא מפסיק לרוץ,וגורדנה יורד לגליצ'ים כל המשחק וכו' וכו הבעיה היא ביכולת שלהם. לכל הקבוצות כמעט חומר מקצועי כמו שלנו והבינוניות זועקת אז במה נאשים אותם? מסכנים,חסרי יכולת,רובם כבר הרבה מעבר לשיאם.

.........ובכלל כל ההתעסקות בשחקנים מסיטה את הדיון מהאחראי הישיר לכך שכאשר עזבו דה סילבה,זהבי ורמוט שכטר ביבראס,לא עשה טביב שום דבר באמת על מנת להעמיד קבוצה ראויה במקומם. קמצן בן קמצן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של קרספו באשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:21 
כל זה זו תוצאה של הנהלה. השחקנים עשו מעשה לא בסדר אבל אי אפשר להאשים אותם במצב הנוכחי שטביב נמצא כל שחקן הוא לא שחקן שאפשר לסמוך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:22 
JustZiv כתב:
שחר כתב:

איזה כיף לך שהנבואה שלך שטביב סרטן התממשה, עומד לך?
כבר עשור שלם שאתה מבלבל פה בשכל שהבעיה היא אצל כולם חוץ מהחבר'ה האלה שצריכים לשים את הכדור ברשת.

ועבודה שכמעט כולם מתחלפים והבעיות רק מתגברות. זו בכלל לא נבואה שלי. גם אני לא תארתי לעצמי שיהיה כ"כ גרוע וכ"כ מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:44 
הכוונה שלי היא שתמיד לאורך השנים, בכל זמן ובכל מצב נתון בין אם זה מוצדק או לא, השחקנים יקבלו ליטוף. ומי ששרק בוז קיבל נאצות.

אין פה שום ניסיון להסית את האש מטביב כמו שאתה חושב שאני מנסה לעשות. רובוט אני עדיין לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 18:49 
לא אמרתי שאתה רובוט ואני מכבד אותך, אבל פשוט המקרה הנוכחי הוא לא דומה לשום דבר אחר שהיו בשנים אחרות בהפועל. לדעתי שווה להשים עכשיו הכל בצד ולהתמקד אך ורק בטביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 20:15 
השחקנים אפסים, העתיד שלהם תלוי בצורה שהם משחקים, ואם מישהו רוצה למנוע עזיבה אפשרית של טוטו וחבריו שישלח להם את הקלטת מהמשחק בקרית אליעזר. השחקנים לא חושבים לטווח הרחוק, מי שירצה להיתקדם למקומות איכותיים יותר בין אם בארץ או בחו"ל צריך להיות טוב!

באמת שהקבוצה הזאת נמאסה עליי, עדיף אם יקימו קבוצה חדשה הפועל בלומפילד תל אביב.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 20:18 
אין בעיה לקבל הפסדים.
רק שילחמו.
יורקים בפנים לאותם אוהדים שנרטבים בגשם כמו כלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 20:52 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
אין בעיה לקבל הפסדים.
רק שילחמו.
יורקים בפנים לאותם אוהדים שנרטבים בגשם כמו כלבים.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 20:55 
אנחנו נאכל קש בגלל ההתבכיינות של השחקנים על השוטף + 60 הזה.
עכשיו אדון יועץ "יראה לכולם" שסתם מתנכלים לטביב כאשר בקבוצות אחרות המענקים עדיין לא שולמו ואף אחד לא צייץ.
אח"כ הוא יראה שבניגוד לקבוצות אחרות משלמים בזמן שכר לכולם בלי דחייה בכלל (שוב, בניגוד לקבוצות אחרות, ושוב סתם מתנכלים לטביב), ואח"כ הוא יראה שגם התביעות של נתניה וק"ש הן קנטרניות ביחס למקרים בעבר.

צפו לגניבת דעת לתפארת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2012, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
שחקנים יקרים,המשיכו לשבות.
כולנו איתכם!

E.T. GO HOME

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: