http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.114193.htmlטביב: "האליפות לא ברחה. לא אעזוב ולא אמכור את הקבוצה"
אחרי ה-3:0 המשפיל מול הפועל חיפה, נראה שהיחיד שנותר אופטימי בהפועל ת"א הוא הבעלים שהוסיף: "שולר לא נרשם כי לא החלטנו את מי להקפיא". השחקנים? הם מיואשים: "הושפלנו, המועדון לא מתפקד. קאפלו לא היה עוזר"
הכתובת היתה על הקיר. אחרי שבוע סוער שכלל את פיטוריו של דרור קשטן, מינויו של ניצן שירזי, העזיבה של כל שרשרת הניהול של הפועל ת"א ואי רישומו של הזר החדש מרקו שולר, הקבוצה עצמה ספגה מכה על המגרש וירדה מובסת עם 3:0 מול הפועל חיפה, שכנראה ניפץ סופית את חלום האליפות של האדומים.רן אבוקרט (19), ערן לוי (43) וסטפן דנקוביץ' (81) גרמו לבכורה של ניצן שירזי על הקווים להיראות כמו סרט אימה ובעיקר השאירו את הפועל במרחק של לא פחות מ-12 נקודות ממוליכת הטבלה, קרית שמונה.
הבעלים אלי טביב לא אהב את היכולת בלשון המעטה, אבל ניסה לשמור על איפוק לנוכח האירועים. "אני בטוח שהפועל ת"א תיראה טוב יותר ושום דבר לא גמור", אמר בשיחה ממיאמי לאתר ערוץ הספורט, "האליפות לא ברחה ואנחנו עוד נשתפר.
אני לא מתכוון להקדים את בואי לארץ ורגוע לגבי העתיד. אמרתי, ואני חזור ואומר, לא אעזוב את הקבוצה והיא לא למכירה. בקרוב מאוד אמנה מנכ"ל".
טביב הבטיח להשקיע לא מעט כסף כדי להתחזק על פי רצון הצוות המקצועי החדש והתייחס גם לפארסה בנוגע שולר, עליה פורסם לראשונה באתר ערוץ הספורט, אמר: "
הסיבה שהוא לא עבר היא כי לא החלטנו את מי להקפיא, בגלל שלא ברורה לנו חומרת הפציעות של פצ'אלקה ופרנסמן. רק מחר הוא יירשם באופן סופי".
את האווירה בקבוצה אחרי ההשפלה בקרית אליעזר קשה לתאר במילים. "הושפלנו, התרסקנו, המועדון הזה מרוסק מנטאלית", אמרו השחקנים אחרי ההפסד, "ניצן שירזי מסכן, גם פאביו קאפלו לא היה יכול לעזור".
"הראש לא בכדורגל, והקהל לא איתנו", הוסיף אחד השחקנים, "המועדון לא מתפקד ולאף אחד אין חשק ורצון. אנחנו כבויים מנטאלית, על אליפות אין מה לדבר. המצב גרוע". גם מוני הראל, שהיה הבעלים של הקבוצה ונאלץ לעזוב אחרי עסקת הבמבי המפורסמת: "אני חרד למועדון, עצוב לי ממה שקורה בהפועל".