תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 14:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: THE VOICE
הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 15:58 
לא תתפוס אותי כתב:
אין לי דרך אחרת להסביר את זה. בסרט הם דוגמנים שעושים פרצופים מוגזמים.

לא נראה לי שכשרמי קליינשטיין שומע מוסיקה בבית הוא עושה פרצופי "וואו, הוא פגע ב'דו' בדיוק במקום הנכון" או "או, הוא עושה את זה מלוכלך" כל כך מוגזמים, זה פשוט לא אמין.

בסוף מקבלים את טקס הלחיצה שהוא בכלל מתיש- אני אלחץ, לא לא אני לא אלחץ, אני כמעט לוחץ, אני מרים את הגבות, אני משחרר את הגבות, אני מקמט את המצח, היד שוב מונפת, לא לא, מסתכל על שלומי, עוד קימוט מצח פלוס גבות, לוחץ! לחצתי! ורק אז לוחץ.
אני לא אוהב להרגיש שעובדים עלי.

וואלה, בשביל אחד שאין לו דרך אחרת להסביר את זה, הסברת דווקא די טוב :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
זולנדר :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2012, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
כמדי שבוע, להלן דעתי על תוכנית הריאליטי הנוכחית.
פשוט גועל נפש, ומראה המון צביעות.
בניגוד לכוכב נולד, שגם ממנה אני סולד, לפחות אנשים לא טובים שמעו שהם לא טובים.
פה אנשים שלא נבחרו עדיין שומעים פרגונים צבועים ועלובים שבא לי להקיא.
והשיא היה עכשיו.
איזו כוסית שרה די נחמד, אף אחד לא בחר בה, ואיך שנגמר השיר והם הסתובבו הם אמרו איזו טעות הם עשו. כאילו מה. מהההההההההההההההההההההההההההההההההה

זהו, הוצאתי.
לילה טוב

אבל זה פורמט אחר. בכוכב נולד וכל תכניות הטלאנטים מחו"ל, מביאים בכוונה נבחנים גרועים כדי שסיימון או מי שזה לא יהיה יוכל להיכנס בהם. ב THE VOICE כולם עוברים מיונים ורק אלה שיודעים לשיר מגיעים, ככה שעד עכשיו באמת לא היה מה לרדת על אף אחד, כולם שרו טוב פחות או יותר. ואביב גפן די אומר להם את האמת, הוא לא משחק אותה שרית חדד.

יש בעיות אמינות אחרות בתכנית. השופטים יודעים הכל על המתמודד לפני, וזה ברור מהשאלות שלהם. הפורמט של התכנית דווקא לא רע בכלל והיא עשויה טוב. היה עדיף אבל אם השופטים לא היו מושפעים אחד מהשני. הבעיה בתכניות כאלה שהאודשנים זה תמיד החלק המעניין היחידי.

השופטים לא משהו לדעתי בכלל. חוץ מגפן הם לא ממש מעניינים. אין להם שום יכולת לנתח קול ושירה, הם סתם יודעים להגיד כמו כל צופה ממוצע "וואו" ו- "יש לך קול מקסים". היו צריכים לחפש משהו כמו צדי צרפתי. גידי גוב שעכשיו קראתי שמצטרף לכוכב נולד הוא גם מצוין. יש לו גם אחלה חוש הומור.

נראה לי שהבחור הדתי הולך לזכות. יש לו אחלה קול לליצן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: