redead כתב:
RedAlert כתב:
אלי טביב תומך באלישע לוי לעונה הבאה
שייחנק הזבל המגעיל הקמצן המסריח הזה
הנהלה זונה,ומעניין לשמוע את שורקי הבוז במשחקים הקרובים
יאללה תתחילו בעוד קמפיין פיטורים
אפשר כבר עכשיו לפתוח את האשכול ולתת לאלישע ציונים לפי המשחק הזוועתי של חיפה רגע
כן, אנחנו פיטרנו את המועדון להלהלה להלהלהלה:
הפיצוץ הגיע השבוע. לפני שהמריא טביב למיאמי הרים טלפון לקשטן שלא ענה. הבעלים התרגז. קשטן חזר אליו בהודעת טקסט ולאחר מכן התקשר אליו, אך הפעם טביב לא ענה. אמש אמר טביב לקשטן: "אני לא נהנה מהקבוצה, לא נהנה מהאווירה, לא נהנה מכלום". קשטן ענה: "אני מאמין ביכולת של הקבוצה לזכות באליפות, אבל אם אתה לא רוצה אותי תעביר לי את זה בכתב". הערב ב-19:20, דפק על הדלת של קשטן איש המשק של המועדון והביא לו מכתב שעליו חתומה ליהי טביב, בתו של הבעלים, המודיע על הפסקת עבודתו של המאמן הוותיק.
מה בעצם הסיבה לקרע בין השניים? על פי גורמים במועדון טביב רצה להתערב בנושאים מקצועיים ודרש מקשטן לא לאפשר לשי אבוטבול, סלים טועמה ודדי בן דיין לשחק בשל הבעיות מול המועדון. אבוטבול טוען לחוזה חמש שנים, בעוד טביב טוען לשנתיים. טועמה התבקש בעבר לקצץ 50 אחוז משכרו וסירב. טביב ביקש שלא לאפשר לבן דיין לשחק בשל הבוררות נגד המועדון. כדי לקבל את הכסף המגן דיווח על פציעה.
טביב כעס על הבאת הקשר מירקו אורמוש וטען שהוא לא מספיק טוב. הבוס לא איפשר לקשטן להביא את גיורגי שאנדור ההונגרי. כמו כן, דרש ממנו לקחת את לואיס אדווינקולה הפרואני וקשטן סרב. כבר לפני שלושה שבועות היתה שיחה קשה ועל פי גורמים במועדון טביב נעלב שקשטן אמר לו: "אצלי רק אני קובע. הסמכות המקצועית הבלעדית, כפי שכתוב בחוזה שלי". גורם בקבוצה ציין: "טביב רוצה להיות המאמן וזה לא מהיום".
שוב לא שקט בהפועל, טביב (אלן שיבר)
אחד השחקנים אמר על היום על ההודעה הדרמטית: "טביב הורס את המועדון. הוא נסע למיאמי וזרק פצצה. בעל בית ראוי היה מתנהג אחרת, בלי קשר לקשטן".