שחר כתב:
vangroder כתב:
אני מבין שלדבר על האופי של השחקנים זה כבר לא במודה, רק קשטן וטביב, מה עם הנצחונות בדרבי ונגד חיפה, כבר טענתי פה ואני אחזור על זה, מה שיקבע איך הקבוצה תראה זה האופי של השחקנים, יש להם את היכולת אבל הרעב זה כל הסיפור, להוביל 5 פעמים העונה 1-0 ולחטוף שיוויון זה נטו אופי של שחקנים, גם לשמור על תוצאה צריך לדעת איך, אין שום דבר נורא בלשחק על 1-0 השאלה אם יש לשחקנים את האופי לעשות את זה, כי תאכלס אם אנחנו כנים עם עצמנו אז אין בקבוצה הזאתי שחקנים שדומים באופי שלהם לשחקנים שעזבו, תנו לי אחד כזה, חוץ מבאדיר שאם כל היכולת המולפאה הזאת שהוא מציג העונה הוא עדיין טיפה מוגבל, אף שחקן לא מראה יכולת שאתה אומר לעצמך זה השחקן שיוביל את הפועל, וזה מופנה גם כלפי אבוטבול וטועמה, הם לא נתנו עדיין שני משחקים ברצף של יכולת משכנעת.
הקבוצה הזאת מוגבלת ולשמור על תוצאה זה דבר לגיטמי במצב שלנו, רק שלחקנים שלנו אין את האופי לעשות את זה.
זאת לפי דעתי ה-בעיה, ואין שחקן היום בשוק שתביאו והוא יעשה את השינוי, כולל גילי.
שיהיה שבוע טוב אדומים יקרים שלי, השנה אנחנו נצטרך ללמוד לנשום.
אין שום טעם למחאה נגד השחקנים ונגד קשטן, צריך להמשיך לעודד את הקבוצה. אבל צריך להפעיל לחץ ולעשות הכל כדי שהאיש בראשות הקבוצה יעוף, אם לא עכשיו אז בסוף העונה ואם לא בסוף העונה, כמה שיותר מהר. יכול להיות שזה לא יזיז לו, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לשבת בשקט ולראות את מה שקורה לנגד עיננו.
אגב, זה ממש לא קשור להצלחה המקצועית של הקבוצה העונה, אלא העתיד של הקבוצה שהולך להיות עגום מאוד וחבל שאתה לא מסתכל כמה מטרים קדימה ורואה לאן העסק הזה הולך.
מסכים איתך, אם הוא לא מנחית פה עוד בלם וקשר זה מראה על הכוונות שלו, אבל עדיין אנחנו לא יודעים, ובלם אחד כבר חתם, מאוד בעייתי להחתים באמצע עונה שחקנים, במיוחד בקבוצות ישראליות, שיהיו טובים לאורך זמן.
אה רגע, יש כסף בקופה, בואו נזרוק איזה 1,000,000 יורו על קשר זר בינוני שייתן חצי עונה טובה ונתקע עם החוזה השמן שלו על בעונה לא טובה שלאחריה, יאללה - תנשמו עמוק, קחו אוויר.