תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: "יש פה דברים מעבר להתנהלות לקויה"
הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מה הסיבה? עדיף שתקראו לבד.

וואו, איזו רמת כתיבה עיתונאית בוואלה.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 22:10 
kobster כתב:
נועם שחם כתב:
לצערי, רוב הכתבה היא סיסמאות ואין בה כמעט דוגמאות קונקרטיות.

עם כל הרצון להזדהות עם הדברים ולתמוך, אין בכתבה מספיק "בשר".

הרבה פעמים אני לא מצליח להבין את ההיסטריה ויציאה מפרופורציות שיש בפורום כלפי טביב, וכל העניין סביב בעלים שמכתיב למאמנים אילו שחקנים לשים בהרכב קורה בכל מקום, ולא רק בארץ.
מה שאותי מדאיג זה הציטוט שצ'ימפ הביא, תקרא אותו אני מאמין שגם אתה, כמונו, תצליח לקרוא בין השורות.
אני אדלג על כל עניין ראשי התיבות ואקרא לילד בשמו - אנשים כמו גל יוסף שמסתובבים במגרש אימונים שלנו כאילו זה השטח של אבא שלהם ומעורבים בניהול של הקבוצה זו נורת אזהרה לכולנו. אנחנו עסוקים בלשחק במנג'ר בחודש האחרון ולא ממש שמים לב לעניינים הרבה יותר גדולים מעוד מגן שמאלי או קשר אחורי.
סתם לדוגמא, זה שתלויים בתשלום של מיליון וחצי שקל כי חסר מזומנים בקופה ובו זמנית מוציאים 7.5 מיליון שקל במכה אחת על שחקן הרבה יותר מדאיג בעייני. אבל שוב, אני רק מקווה שאנשים בקהל יתעוררו לפני שיהיה מאוחר מדי.

תאמין לי שאני מאד מודאג. זה לא משנה את העובדה שהכתבה חסרה בשר ויש בה יותר רמזים מאשר עובדות. שוב, לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 22:13 
פואד כתב:
נועם שחם כתב:

אם לא הבנת את זה...יש דברים שקשורים "לעולמות אחרים", דברים שאי אפשר להוציא החוצה , מי שרוצה להיות טיפש ולא להבין שייהנה.

אם אי אפשר להוציא החוצה והבחור חושש לחייו, למה דיבר בכלל? אפשר לעזוב ולשמור את הדברים בשיחות בין החברה'.
אם כבר פתח את הפה, שיגיד משהו. חלק גדול מהדברים שאמר מתאימים לעידן מוני-משה סיני או מוני-בן עמי או מוני לבד או מוני-טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 ינואר 2012, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מכיר את ניר בן-אנו, אבל שמעתי וקראתי עליו.
ראיתי אותו באימון הבכורה של ניר לקס בקבוצה הבוגרת, מנהל שיחה עם הילד הכשרוני ולא רציתי להקשיב כדי לא לפלוש לפרטיות. רק משפת הגוף של לקס אפשר היה לראות כמה כבוד ואהבה הוא רוחש לבן-אנו.
כשאדם כזה, שודאי לא עבד בקבוצה עבור השכר, עוזב את השליחות שלו בטריקת דלת, שווה להקשיב לו.
כשסיפור כזה מצטרף לשיירה האינסופית של אנשים שנפגעים ן ההנהלה בתוך המערכת ומחוץ לה, אי אפשר לפטור את העניין ב"אין מספיק בשר".
הורסים לנו את הקבוצה, ואני קורא אנשים שמדברים על "לראות את הצד השני" ועל "אין הוכחות".
אנחנו לא שופטים ולא עורכי דין, אנחנו אוהדים והמציאות צריכה להספיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 08:52 
אכן כתבה ארוכה ולכן גם לא ממוקדת אבל כפי שנאמר לעיל אין לנתק אותה ממה שסופר ומה אנחנו יודעים כבר אבל בכל זאת :
"מבחינתי - לתת למאמנים ולצוות המקצועי את המפתחות, וגם אם אתה בעלים, אתה צריך לשבת בשקט מאחור למרות שיש דברים שאולי אתה לא מסכים איתם. אין טעם להביא אנשים כמו זאביק זלצר, שהוא מבחינתי איש מקצוע ברמה הכי גבוהה, ובסופו של דבר הבעלים או היו"ר יקבע למאמן איזה שחקן ישחק על המגרש. ועם כל הכבוד לזאביק, אם אתה לא מספיק גבר להוציא את הדברים האלה מחוץ למועדון, אז אסור לו להתפלא שזה פוגע במערכת ובמאמנים עצמם. אנשים טובים הולכים בסופו של דבר".
"אנשים פשוט הורסים את המועדון. מביאים כל מיני אנשים להפועל שאין להם מקום בכדורגל,"
בוא נחזור לשנה שעברה כאשר שחקנים יצאו כנגד הופעת כל מיני אנשים "לא מוכרים" באימונים .
שמות שנזכרו בהקשר הפועל כמו גל יוסף.
תחזרו לשידורי הפועל כפר סבא ותגלו מי מופיע שם תמיד ראשון על הספסל (או מי רץ עם דגל האליפות או עם הגביע) .
אורך הכתבה או עריכתה אינם קשורים לניר בן אנו !!!!!! הדברים שהוא אומר חמורים .

נערך לאחרונה על ידי קודם ניקח גביע אחרי זה בתאריך 06 ינואר 2012, 12:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 11:45 
דבר ראשון זה ניר בן-אנו

דבר שני לאוהדים אין מושג מי אותם אנשים שאתה מתכוון אליהם, גם אם היית שם להם אותם מול הפנים הם לא היו מכירים, לא כל אחד מכיר את העולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 16:03 
סמל אישי של המשתמש
כן בשר לא בשר,
עצוב לשמוע על עוד אובדן של מישהו אדום במועדון שהופך והופוך להכל רק לא הפועל.

כן, משה תאומים הביא פה דאבל, אירופה, וגם כישלון נוראי בסוף הקדנציה שלו. אבל הוא היה אדום אמיתי.
היה מרגש לשמוע אותו מתראיין, הוא נתן את הלב שלו לקבוצה. תרתי משמע.
כנ"ל לגבי מוני.

עכשיו הכל שחור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 18:29 
האדס כתב:
כן בשר לא בשר,

כן, משה תאומים הביא פה דאבל, אירופה, וגם כישלון נוראי בסוף הקדנציה שלו. אבל הוא היה אדום אמיתי.
כנ"ל לגבי מוני.

עכשיו הכל שחור.

תאומים ומוני הראל הם כלבים.
תאומים, שיבוא ויספר לנו על גזענות. הוא מכולם צריך לסתום ת'פה, עוד תרם הרבה להפועל והוציא אותנו מחושך לאור (מבחינת הדור שלי - הפעם הראשונה שהפועל התמודדה בצמרת).
מוני הראל הוא סתם כלב. שום מילה טובה לא מגיעה לו. אדום בתחת שלי. הפועל מעולם לא עמדה בראש סדר העדיפויות שלו. הכסא היה חשוב לו יותר. הוא אשם בלעדי בכל מה שקורה עכשיו להפועל והוא יהיה אשם בכל מה שיקרה לה בתקופת טביב.
על הקומבינות שלו אנחנו נשלם והוא יישב בבית ויצחק על כולנו. נוכל.
אם אנשים לא יתחילו להפנים מי זה מוני הראל, אנחנו עוד נראה אותו כאן בעוד קדנציה ואז שוב נקבל חלאות כמו צמד הנוכלים טביב-מוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 19:03 
למתלוננים על חוסר במידע, הנה קצת פרטים על האיש המופלא גל יוסף החבר הכי טוב של טביב ואופירע:

גל יוסף נעצר בחשד לסחיטה ואיומים
בעלי הכח עמידר ר"ג יובא להארכת מעצר בבית משפט השלום, לאחר שעל פי החשד היה מעורב בפיצוץ רכבו של קבלן שמסוכסך איתו.

מסתמן: גל יוסף ירכוש חלק מכרטיסו של תמוז (אגב רימון לכאורה וזה)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4109128,00.html

סכסוך השכנים של גל יוסף כתב האישום שהוגש נגד איש העסקים, גל יוסף, שהיה מזוהה בעבר עם כנופיית רמת עמידר המיתולוגית

אלה האנשים שהבוס ה"בסך בכל טמבליקו שלא יודע לנהל אבל יש לו כוונות טובות" אוהב לשלוח לחודרוב, הוא גם מאוד אוהב לעשות שיחות עומק עם אוהדי הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 19:33 
אנשים בלי הסיטוריה.
כל מה שקרספו אמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 19:39 
מה שאמר ניר בן אנו והפרוש שלהם,
מעורר חשש גדול ,
אני מודאג

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 19:53 
האדס כתב:
כן בשר לא בשר,

כנ"ל לגבי מוני.

עכשיו הכל שחור.

מוני הראל הביא לנו את אלי טביב על מגש של כסף. כמובן שלפניו הביא לנו את משה סיני , המנג'ר הדגול.
שלא לדבר על זה שהתברר שהבטיח לרפי עגבי אחוזים מבעלות הקבוצה אם יזכה בבמבי כפי שפורסם על ידי בית המשפט (בעקבות תביעתו הביזרית של עגיב לקבל נתח מעסקת הבמבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: "יש פה דברים מעבר להתנהלות לקויה"
הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
מה הם עשו לך הפועל שלי? מה הם עשו לך, האנשים הרעים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 21:53 
יש פה מישהו שבאמת רוצה את מוני בחזרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
יש פה מישהו שבאמת רוצה את מוני בחזרה?

טביב.
כמה הוא כבר יכול להאשים את שער 5? ולהאשים את מוני כשהוא לא פה, זה לא אותו דבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2012, 23:07 
פואד כתב:
נועם שחם כתב:

אם לא הבנת את זה...יש דברים שקשורים "לעולמות אחרים", דברים שאי אפשר להוציא החוצה , מי שרוצה להיות טיפש ולא להבין שייהנה.

מה זה משנה מה הבנתי או לא הבנתי? מה שחשוב זה דעת הקהל והתקשורת, וחשיפת מה שקורה מאחרי הקלעים של המועדון. הכתבה הזו לא ממש חושפת כלום ולכן ההשפעה שלה בעתיד תהיה אפסית. זה הכל.

אותי לא צריך לשכנע, אבל את מי שצריך לשכנע, הכתבה הזו לא תשכנע בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: