אדום אופטימי כתב:
kobster כתב:
אופטימי,
אם מקורמן, או כל אחד מאיתנו, היה שולח חברים שלו למקום העבודה כדי שיעשו בלאגן הוא היה מפוטר במקום פלוס תלונה במשטרה.
בפעם ה 98,652 קבוצת כדורגל זה לא מקום עבודה רגיל כמו מקומות העבודה שלנו, אין מה להקביל את ההתנהלות את תנאי השכר ואת כל המסביב של קבוצה למקום עבודה אחר. כן, אני יודע שאתה מחכה שוב לכתוב על הפעם ההיא לפני מספר שנים שבה שי התנהג בבריונות ושלח חברים שלו לאיים על אנשים. סבבה,פה זה לא המקרה.
אני דיברתי אישית עם כמה שהיו בקיץ באותו אירוע והם טענו שאף אחד לא שלח אותם אלא זו היתה התפרצות נגד היחס של ההנהלה לשחקן שנתן את כל החיים שלו לקבוצה.
שי נמצא במועדון מגיל 5. עשרים וחמש שנה באותו מקום אמור להקנות לך זכויות מינימליות כמו להיפגש איתך בשעה שסוכמה בעוד שמעדיפים להיפגש עם סוכן השחקנים המהולל שהוא במקרה הסמל הכי גדול של היריבה הכי שנואה שלך. אז משהו בהם התפרץ. פייר, אם הייתי צעיר בעשור או שניים, יכול בהחלט להיות שהייתי מצטרף אליהם. ובמידה שדאגת, ב25 השנה שאני אוהד לא החלפתי מילה עם שי או עם אף שחקן אחר של הפועל.
יקירי,
לבעיות הבנת הנקרא של פואד אני רגיל. אבל שלך ?
כתבתי באופן הברור ביותר ששי לא שלח אף אחד. כן כתבתי שקבוצת הביריונים שאוהבת לעשות רעש באימונים דאגה ודואגת לשי. אז אנא ממך קרא בעיון לפני שאתה מגיב. לפואד אני כבר התרגלתי.
שי שחקן לוחם, שי אולי אחל'ה אדם (לא מכיר אותו) , לפי הסיפורים הוא אוהד הפועל.
כל הדברים האלה לא מצדיקים את המשכורת שלו. המשכורת צריכהנ להיקבע לפי התרומה במגרש . אורך החוזה צריך לשקף את הציפיה לעתיד. בשניהם הדרישות של שי מוגזמות.
עושה רושם שהוא טמבל גדול שלא לומד מניסיון העבר. אם הוא אחרי שלטענתו (כך הפיץ בתקשורת בקייץ) מפירים איתו הבטחות והסכמים משחק עד עתה בלי חוזה אז הוא האבל עם קבלות. גם בקייץ כתבתי זאת עליו לגבי ההסכמות מהעבר. זה די תמוהה שכבר שנתיים שומעים ממנו טענות על הבטחות וסיכומים שמופרים והוא לא למד מכך כלום. ממשיך להתנהל על פי סיכומים בע"פ.
הוא לא יודע כמוך מי זה טביב ? האם הוא יודע משהו שאנו לא יודעים שאולי טביב יהלומן קלאסי שלחיצת יד ומילה שווים יותר מחוזה ?
זה שחלק מהאוהדים הדומיננטים מקורבים לשי או אוהבים אותו או חושבים שמי שמוכן להילחם על הדשא ראוי לשכר גבוהה ...זבש"ם.
אופטימי, גם אני לא טענתי ששי שלח, התכוונתי למקרה בעבר שאתה בעצמך טענת ששי הוא זה ששלח "בריונים" כדי שיעשו בשבילו את העבודה, באזור המוסכים בבלומפילד. הכוונה שלי היתה בהתיחסות למקורמן ומה יקרה אם הוא ידאג שיבואו בריונים למקום העבודה שלו.
אם הטעתי או לא הובנתי נכון, סליחה ומחילה.
אני לא חושב שמי שעשה את הבלאגן והרעש באימונים הם חברים של שי אלא אוהדים כמוך וכמוני שלהבנתם נעשה עוול לאחד השחקנים היותר חשובים ואולי הכי מזוהה עם הפועל בסגל. מבחינתם המאבק לא קשור בכלל ליכולת.המקצועית שלו ואף אחד לא עשה בלאגן כדי ששי יכנס להרכב אלא להערכה עבור כל מה ששי נתן להפועל.
מבחינתי, לא רלבנטי מה הסכום הסופי שנסגר בחוזה, אם זה 150 או 300 אלף דולר. מה שרלבנטי זה שהחלאות בהנהלה הבינו שלא משחקים בחיים של אנשים ולא מתייחסים לשחקנים במעמד של שי בעיני האוהדים כמו פיון או חייל בלוח שחמט. אף אחד לא מעל המועדון, לא שי, לא סלים אבל בטח ובטח שלא טביב ואוסידון. ואם סאגת החוזה של שי תגרום לאוסידון להיבעט מהקבוצה, זה רווח נקי של כולנו.