oMeR1 כתב:
אדום-עולה בבלומפילד כתב:
כמו בבחירות האחרונות, אני אצביע רק למפלגה חילונית ששמה לעצמה בראש סדר העדיפויות מלחמת חורמה באויב מס' 1 של מדינת ישראל והעם היהודי בכל הזמנים (כן, בכל הזמנים): החרדים.
אם לא תהיה מפלגה כזאת - כמו בבחירות הקודמות אני לא אצביע.
מס' 1 הם האויבים מתוכינו, השמאל הקיצוני, לאחר מכן ערבים וחרדים מסויימים.
כל אחד והאויב מבית שלו, בעייני זה מפעל ההתנחלויות והימין הפאשיסטי (חלקים בליכוד וצפונה).
אני לא מבין איך השמאל הקיצוני הוא אויב, מה זה שהוא מפגין כנגד גדר ההפרדה? זה שהוא חושף את מה שקורה בשטחים? כבר שנים לא קם איזה מרגל שמאלני טוב שמוסר ידיעות לרוסים כמו פעם. היום זה יותר אנשי עסקים שמוכרים מוצרים לאיראן דרך צד שלישי בלי קשר לדעות פוליטיות.
החרדים הם לא אויב מבחינתי, הם בסה"כ תינוקות שנשבו. מדובר באנשים שנולדו לתוך מערכת שמחנכת אותם לבורות. מערכת שקשה וכמעט בלתי אפשרי לצאת משמה ואני מקווה שבמהרה בימנו הם יראו את האור ויצליחו לצאת מחשכת הגלות שבה הם שרויים.
ולגבי הנושא, דפני ליף היא צעירה ויש לה חיים שלמים לפניה. בניגוד לכל מיני עסקנים (גם אנשים מעיר לכולנו שהם אנשים טובים הם סוג של עסקנים), דפני לא גדלה מעסקנות אבל יצרה לעצמה סוג של תהילת עולם. תהילה או סלברטיות בגרסתה המודרנית יכולה לפתוח המון דלתות במדינה כמו שלנו. אני מכיר אנשים שפעילים שנים ורוב העם ואפילו חברי הכנסת לא מכירים את השם שלהם.