תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 13:48

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום



פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 03:18 
ישראל היום






הפועל ת"א בעקבות מטיאס קוואגליוטי
הבלם האורוגוואי נמצא בראש רשימת הקניות של האדומים שיפגשו הערב את בית"ר הפועל ירושלים פ" ברמת ת • גן מכבי • רותם גרוסמן
הבלם האורוגוואי מטיאס
קוואגליוטי (1.93גובה, גיל 26) הוא המועמד המועדף על ידי הצוות המקצועי ואלי טביב לחיזוק הקבוצה בינואר.
בימים האחרונים החל טביב במו"מ עם קבוצת מונטבידאו וונדררס כדי לקדם את עיסקת הבאתו של הבלם שיכול לתפקד גם כקשר אחורי. קוואגליוטי שעלה לבוגרים ב2006- רשם הופעות במדי הנבחרת האולימפית של אורוגוואי ונחשב לבלם קשוח וחסון במיוחד הודות למימדי גופו ולגובהו. אם יוחתם הוא צפוי להחליף את פרנסמן או פאצ'לקה שאחד מהם יעזוב בוודאות אך ייתכן כי שניהם ייחתכו שכן המאמן קשטן אינו מרוצה מתפקודם ובכל מקרה השניים פצועים ולא ישחקו בחודש הקרוב לפחות.
טביב החליט לדחות אתמול את הגעתו של הבלם הסלובני מרקו שולר מקבוצת גנט הבלגית זאת לאחר שהתגלעו פערים כספים משמעותיים במשא ומתן בין הצדדים.
מי מאיים על אלי טביב?
רימון הלם הושלך אתמול לפנות בוקר לחצר ביתם של טביב ואשתו בנאות אפקה בת"א. השניים שישנו בבית בזמן האירוע התעוררו לקול הנפץ אולם שום נזק לא נגרם למבנה. טביב התייחס אתמול לאירוע: "עולם הכדורגל הישראלי הגיע לשפל הגדול ביותר שלו.
מהיום שהגעתי להפועל יש יד מכוונת המסיתה נגדי. באתי באהבה גדולה ומכוונה לתרום לקהילה ושום דבר לא יעצור את דרכי. זו חציית קו אדום של קומץ אנשים מוסתים וכולי תקווה שהמשטרה תטפל בחומרה ותמצא את האשמים."
אוהדי הקבוצה שרבים מהם נמצאים בעימות ומחאה נגד הבעלים הביעו ביקורת על הדברים: "הוא מנצל את העניין לתקוף את המחאה הלגיטימית והתרבותית שמתנהלת מולו. אנחנו נגד אלימות מכל סוג שהוא. בושה שהבעלים של הפועל בכלל חושב שהאוהדים יכולים לעשות דבר כזה."
הפועל ת"א לא תיאלץ להיגרר הערב לאיצטדיון טדי ותתארח בר"ג מול בית"ר ירושלים לאחר שהעונש שספגה בית"ר מבית הדין הומתק למשחק בר"ג עם קהל.
מאמן הפועל דרור קשטן צפוי לבצע שני שינויים בהרכב כאשר גל שיש יפתח במקום נאאל חוטבא באגף שמאל של ההגנה ובקישור יפתח הקשר הקרואטי מירקו אורמוש על חשבון רועי גורדנה. בבית"ר צפוי המאמן יובל נעים לפתוח עם חלוץ בודד לטובת קישור הגנתי יותר. אבי ריקן ושי חדד יחזרו לסגל לאחר שריצו עונשי הרחקה.
הבלם אנדריי פילאבסקי שהפך לשחקן היציב בהגנת הבית"רים עדיין סובל מכאבים בברכו אך צפוי לפתוח בהרכב הראשון הערב מול הפועל.


נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 28 דצמבר 2011, 12:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 03:23 
Matias Quagliotti
יליד 1985
גובה 192 ס"מ
לפי הפרסום של ישראל היום, מועמד אלנו כבלם. משחק בקבוצה מרכז טבלה באורוגואי. בראשית דרכו נחשב להבטחה גדולה אך לאחרונה לא בלט במיוחד. בקבוצתו Wanderers
בועט פנדלים ומרבה לעלות לנגוח. נחשב לבלם חסון וגבוה. לא מדובר על "שם מפוצץ" בשוק האורוגואי. נחשב לשחקן מקצוען, רציני. ביקשתי מחבר שיברר האם המידע על הגעתו אמין. בכל אופן לפי המידע הראשוני שקיבלתי אודותיו, שחקן סביר לא מעבר לזה.




תמונה


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:24 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
מרקו שולר ביטל את הגעתו.
דרש חוזה לעונה וחצי והפועל היתה מוכנה לסכם עד סוף העונה.

בימים הקרובים צפוי לנחות להתרשמות מתיאס קוואגליאוטי, בלם בן 27 מאורוגוואי.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:25 
here we go again...


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 07:45 
סמל אישי של המשתמש
יום רביעי 29/12 היה בשנה שעברה... אנחנו ב 28.

_________________
hope for the best but expect the worst


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
יום רביעי 29/12 היה בשנה שעברה... אנחנו ב 28.


נו, זה הזמן לאשכול "היום לפני שנה".... בטח איזה זר ביטל הגעתו אחרי שכבר פורסם שסוכם עימו שישחק בהפועל. ככה גם "היום לפני שנתיים"...

_________________
כל עוד האמריקאים ישלמו, הערבים יבנו והדרוזים ילחמו - היהודים יחיו...
רוצה להצחיק את אלהים? ספר לו על תכניותיך...
"העולם הוא מקום מסוכן לחיות בו, לא בגלל האנשים שעושים רע, אלא בגלל אלו שלא עושים דבר בעניין" (א. אינשטיין)


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

_________________
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:50 
שולר: אם הפועל לא תסגור איתי ביום הקרוב, אחתום במקום אחר

הבלם הסלובני הציב אולטימטום בפני האדומים, גורם במועדון הגיב: "לא נעבוד תחת לחץ. נעשה הכל בדרך שלנו". קשטן לשחקניו לפני בית"ר: "יש לנו 61 אחוזי הצלחה עד כה, צריך בין 70 ל-75 כדי לקחת אליפות". טביב יגיע למשחק הערב

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12985.html


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
יש כתבה מרגשת בוואלה עם אנטבי לכבוד ההופעה ה 400 (!) שלו בליגה השבוע. הוא בעיקר אומר שהפועל של המסע באירופה עם קשטן יותר טובה מקבוצת הדאבל, שיוסי והיהלום היו השחקנים הכי טובים ששיחק איתם ועל זה שהוא מתחרט שלא נשאר בהפועל בתום עונת 08/09 בגלל שהוא דרש מענק מיקום והפועל (קצרה לדעתי) לא הסכימו.
מי שיכול, שיצרף לינק (מוגבלות האנדרואיד).
מתחילת השנה אנחנו מתבכיינים שחסר לנו מגן שמאלי, הפתרון נמצא מתחת לאף שלנו. אם זה בינואר או בקיץ, חייבים להחזיר את יגאל שיסיים את הקריירה בהפועל במיוחד שאין יותר מדי מגנים שמאליים בליגה שטובים ממנו, עצוב ככל שזה יהיה.

_________________
hope for the best but expect the worst


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:20 
יגאל אנטבי מסרב להיגמר והשבוע יסגור הופעה 400 בליגת העל וייכנס ל-20 המובילים. לכבוד המאורע, הוא בוחר את רגעיו הגדולים
תגיות: יגאל אנטבי,הפועל פתח תקוה
יגאל, מי השחקן הישראלי הכי טוב ששיחקת איתו?
"יוסי אבוקסיס ושלום תקווה. אבוקסיס שחקן בעל שיעור קומה שהיה בטופ לאורך שנים. תקווה? שחקן עם יכולת אישית ענקית שיכול להכריע משחק בדקות".
השחקן הישראלי הכי טוב ששיחקת נגדו?
"יוסי בניון. עילוי. השחקן הישראלי שעשה הכי הרבה בקריירה באירופה ובארץ".
המאמן הכי טוב ששיחקת תחתיו, לא כולל המאמן הנוכחי?
"דרור קשטן. בגלל שהוא המאמן הכי מעוטר בכדורגל הישראלי".
הפספוס הכי גדול ששיחקת איתו, זה שלא פרץ?
"ראובן עובד. היה לו את כל הכישרון והיכולת להצליח, גם באירופה. משהו לא מובן. הוא לא מספיק רצה, אולי הראש לא היה בכדורגל. את היכולות בטוח היו לו, אבל בכדורגל צריך יותר מכישרון כדי להצליח".
הניצחון הכי גדול בקריירה?
"משחק נגד פריז סן ז'רמן, ב-2006. ניצחנו 4:2. הובלנו 2:0, הם השוו והייתה תחושה שהם הולכים לנצח. הראנו אופי וניצחנו. להבקיע ארבעה שערים במשחק כזה באירופה, נגד קבוצה כזאת, לא דבר של מה בכך".
איזה רגע משמח. אנטבי וטועמה חוגגים בפריס, 2006 (צילום: AP)
הרגע הכי גדול בקריירה?
"הדאבל עם הפועל תל אביב, עונת 1999/2000. זאת הייתה עונה ראשונה שלי בהפועל. בעונה ראשונה לקחת דאבל, זה רגע מאוד מיוחד".
הרגע הכי קשה בקריירה?
"כששיחקתי במכבי הרצליה. אחרי עונה וחצי לא רצו אותי וביקשו שאחפש קבוצה. הרגשתי לא נעים. לא הייתי מוכר, הייתה לי בעיה להמשיך הלאה. ירדתי לליגה לאומית. תחושה רעה שממנה יצאתי מחוזק. הייתי צריך הרבה אמונה כדי להמשיך".
הרגע שאתה הכי מצטער עליו בקריירה?
"שלא נשארתי בהפועל תל אביב, בסוף עונת 2008/9. הייתה לי אפשרות להישאר, אבל הייתה בעיה בחוזה. היה סעיף מענק מיקום והתעקשתי שישאירו אותו, אבל הם לא הסכימו. עד היום אני חש את הפספוס הזה. כאב לי. אם הייתי נשאר שם אז, הייתי גומר את הקריירה באדום".
הפספוס הכי גדול שלך בקריירה?
"היה לי רגע גדול שהפך לרגע עצוב. משחק הנבחרת מול צרפת, אחרי 10 דקות נפצעתי ויצאתי, והייתי בחוץ ארבעה או חמישה חודשים".
המגן השמאלי הכי טוב ששיחק בתקופתך בישראל?
"נג'ואן גרייב, דוד אמסלם ואדורם קייסי. כולם באותה נשימה".
מתקשה לשכוח את התקופה באדום. אנטבי מקבל מגן הוקרה מתאומים (צילום: ברני ארדוב)
הזר הכי גדול ששיחקת איתו?
"פישונט והולמאי. העלו את היכולת של כל הקבוצה. זרים גדולים ששדרגו אותנו בכל אלמנט במשחק".
הזר הכי מאכזב ששיחקת איתו?
"דמיטרי מיכאלנקו. הגיע מדינמו קייב ולא תרם הרבה. כשאבוקסיס הגיע במקומו, המצב השתנה".
הקבוצה הכי גדולה ששיחקת בה בעונה ספציפית?
"הפועל תל אביב בעונת 2001/2, עונה שמדברים עליה עד היום, גדולה יותר מהעונה שהפועל עשתה לפני שנתיים בליגת האלופות. העפלנו לרבע גמר גביע אופ"א. הפעם הראשונה היא הכי גדולה. היה טירוף בכל הארץ".
מתי אתה מתכוון לפרוש מכדורגל?
"לאור מה שאני מרגיש, אני לא חושב על זה. אני מרגיש טוב ונהנה למרות המיקום של הקבוצה. אני חושב שאשחק עוד שנתיים".

http://sports.walla.co.il/?w=/157/1888585

_________________
כי לעולם לא תצעדי לבד הפועל תל אביב.
שער 2 נשמה.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:49 
תנ"צ אוחיון זה הזבל הכי גדול. כל מי שהיה בהפגנות במהלך הקיץ ונתקל בו יכול להבין באיזו חלאת אדם מדובר.

_________________
עוד לא הצטרפתם? www.haadumim.com www.hapoeluta.com


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
זה לא הזבל הזה ששאול אייזנברג שלח לעצור אנשים באוסישקין כי קיללו את שחקני מכבי?

_________________
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 29 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:02 
מעריב

-טביב והרימון
-אורמוש יפתח הערב במקום גורדנה
-גל שיש במקום חוטבא
-התלבטות בין אבוטבול לעבאס
-קשטן ביקש הנעת כדור סבלנית


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:50 
השפל האמיתי של הכדורגל הישראלי
אלי טביב קבע כי זריקת הרימון לביתו היא נקודת השפל של הכדורגל בישראל, אולם מעט מדי אנשים מאמינים שהאירוע הקשה קשור לכדורגל. הבעיה האמיתית הוא הקשר של בעלי קבוצות בישראל לעולמות אפלים
שלומי ברזל עתון הארץ 28.12.2011 07:42 3
אלי טביב, הבעלים של הפועל תל אביב, קבע אתמול כי "הכדורגל הישראלי הגיע לנקודת השפל שלו". רימון הלם, שנזרק לחצר ביתו בשעת לילה מאוחרת, הספיק כדי שטביב יהפוך את עצמו לכדורגל הישראלי, ומכאן שניסיון הפחדה שלו הוא נקודת השפל הגדולה ביותר אליה הגענו. האמת, אני קונה את זה. אם טביב, או כל אדם אחר כאן, יכול להבטיח שנמוך מזה לא נרד, דיינו.

טביב גם רמז כי מדובר באוהדי הפועל תל אביב שמבקשים להיפרע ממנו ולא יכולים להשלים עם ההשתלטות שלו על הקבוצה. אולי. חלק מאוהדי הפועל אכן מתקשים להתמודד עם מצב בו טביב הוא הבעלים, ולכמה מהם, חלאות לכל דבר, אין את מנת המשכל הדרושה כדי להבין היכן עובר הקו האדום. בעברם הם כבר לקחו חלק בפרעות שכוונו נגד קבוצות אחרות, ואישים מעט יותר בכירים מהבעלים הנוכחי, אבל אז טביב לא חשב שזאת נקודת השפל של הכדורגל הישראלי. למה? כי הם עדיין לא כוונו נגדו. ההצטרפות של טביב לגינוי הפורעים מלאה באינטרסים, אבל מוטב מאוחר מאשר לעולם לא.

ייתכן כמובן כי מי שאחראים לזריקת הרימון הם אכן אוהדי הפועל. הסיבה שאף אחד לא ממהר לחתום על זה אינה בגלל שקשה להאמין כי בין האוהדים המצוינים של הפועל יש גם עשבים שוטים. יש, ועוד איך, והם מסוגלים להכל. לכן גם לא כדאי להמר שזאת נקודת השפל. אלא שיש עניין נוסף, שקשור לכמה מהדמויות הבכירות בכדורגל הישראלי, וזה כבר שפל אמיתי. אובייקטיבי. יותר מדי בעלי קבוצות כאן וגורמים המקורבים להם, קשורים לעולמות אפלים מאוד. עולמות בהם זריקת רימון הלם היא דבר שבשגרה ודרך תיקשור ידועה. התראה לפני הוצאה לפועל. טביב, קורבן ברור לזריקת רימון ההלם, משלם עכשיו על המוניטין הלא מושלמים שלו. מעט מדי אנשים מוכנים להאמין לקביעה הנחרצת שלו שהדבר קשור רק לכדורגל.

אוהדי הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים ייפגשו הערב באיצטדיון רמת גן ויגלו שיש להם הרבה מן המשותף. שני המחנות הגדולים האלה מנסים להרחיק מקבוצתם את הבכירים שנתפשים על ידם כאופורטוניסטים. גם אם המטרה ראויה ומוצדקת, אסור שאיש מהאוהדים יטעה ויחשוב שהיא מקדשת את האמצעים. אם תיפול שערה מראשם של אלי טביב או איציק קורנפיין, אפשר יהיה להכריז באופן רשמי על מות הכדורגל הישראלי. הגבול בין הסתה למחאה חייב להישמר, ההבדל בין עבריינים לאוהדים אמיתיים חייב להיות ברור.


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
הפגישה בין גילי ורמוט והפועל לא הניבה תוצאות

האדומים ניסו לשכנע את הקשר לחזור בינואר ללא הצלחה. טביב יגיע למשחק ב-20:50 מול בית"ר, שחקנים בקבוצה: "משחק על החיים שלנו". אורמוש ושיש יפתחו

http://www.one.co.il/Article/192787.html

_________________
15.5.10


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 12:55 
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12993.html

ציטוט:
ערן זהבי: "הייתי מאשפז את מי שהיה אומר שכך תיראה הליגה"


ציטוט:
קשר פאלרמו הצטלם יחד עם איתי שכטר לפרסומת של נייקי, והתייחס לכך שק''ש בפסגה: "לראות ולא להאמין". החלוץ: "הליגה מרתקת, אבל זה רק בגלל שירדה הרמה". על רימון ההלם שנזרק לחצר ביתו של טביב אמר שכטר: "בושה וחרפה"


ציטוט:
בעונות האחרונות הם עשו חיל עם הפועל תל אביב בליגת העל, ובימים כתיקונם הם מנסים להראות כי גם מעבר לים יש להם מה למכור. בשל פגרת החורף באירופה, איתי שכטר וערן זהבי הגיעו לחופשה קצרה בישראל והיום (רביעי) הצטלמו יחד לפרסומת חדשה של 'נייקי' במתחם התחנה הישנה בנווה צדק. אחרי שסיימו את העבודה, התפנו השניים לדבר על מצבה של ליגת העל, על רימון ההלם שנזרק לעבר חצר ביתו של אלי טביב וכן לקראת המפגש של האקסית הערב מול בית"ר ירושלים.

"הליגה מרתקת, אבל אין ספק שהרמה ירדה ובגלל זה קרית שמונה בפסגה", אמר איתי שכטר. "אני חושב שלמרות המצב, בסוף הגדולות ייתנו את הטון, למרות שק"ש ואשדוד חזקות". ערן זהבי הוסיף: "אם היית אומר לי שזו תהיה הטבלה, הייתי שולח אותך לאישפוז. לראות את הטבלה ולא להאמין".

לקראת המפגש הטעון בין הפועל ת"א לבית"ר, ניסו השניים לנתח את יחסי הכוחות. חלוץ קייזרסלאוטרן אמר: "תמיד המפגשים בין הפועל לבית"ר הם מעניינים. יהיה משחק קשה. הלוואי שיכולתי לעזור להפועל, אבל אני מאמין שהיא תנצח בכל מקרה". קשרה של פאלרמו אמר: "יהיה משחק קשה, אבל אני חושב שהפועל תנצח 0:2".

וכמובן שאי אפשר שלא להתייחס לאירוע החמור שאירע אתמול, בו נזרק רימון הלם לעבר חצר ביתו של בעלי הפועל ת"א, אלי טביב. "זו בושה וחרפה. לא יכול להיות שיקרה דבר כזה", אמר שכטר והוסיף, "כולם יודעים שאין מקום לאלימות בספורט. באותה מידה שזרקו בבית של טביב זה גם יכול להגיע אלינו וצריך להפסיק עם זה כמה שיותר מהר". "אפילו לא צריך להתייחס לנושא הזה", אמר זהבי. "זה דבר שלא אמור לקרות. אלה דברים שצריך להוקיע אותם ושלא יהיו קיימים יותר


בפעם האחרונה שזהבי הימר על משחק של הפועל זה היה בדרבי, הוא הימר 3-1.
מקווה שגם הפעם הוא יודע מה הוא עושה :)

אגב זהבי לובש צהוב של ברזיל בתמונה :cry:

_________________
יובל אבידור בראיון: "זה מרגש, מעולם לא ניצחתי דרבי".


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:37 
למה צהוב..זהבי?

_________________
אוסקר מזיין את שי


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
 נושא ההודעה: Re: חדשות יום רביעי 28 דצמבר
הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
MaorShemesh כתב:
למה צהוב..זהבי?

נו מה אתה רציני , מה לא מובן בחדשות יום רביעי? כל פעם מחדש מפילים לאנשים את הלב

_________________
15.5.10


חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]


מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים


אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
מבוסס על phpBB.co.il - פורומים בעברית. כל הזכויות שמורות © 2008 צוות phpBB הישראלי
Design by fragilix © 2008 based on subsilver2.