מושקוביץ כתב:
הסלע האדום כתב:
לא כל כך מבין את הטיעון בעניין אורמוש.
אם לא פיספסתי משהו אז מדובר בשחקן סגל לכל דבר.
ייתכן שהוא יהיה כזה עוד יותר מחודש. ייתכן שגם עד סוף העונה.
בסגל הנוכחי יש לו מקום על המגרש אם בהרכב ואם כמחליף.
הוא יודע שהנסיונות להביא לו מחליף עומדים בסימן שאלה גדול.
רואה בהחלט מצב שהוא ישתדל להוכיח שכדאי להשאיר אותו.
או... שהוא יחשוב לעצמו על הזין שלי הקבוצה הזאת, גם ככה משדרים לי שבינואר אני עף, עדיף לא לבזבז אנרגיה ולחזור מוכן יותר להיידוק, גם ככה הם חייבים לקבל אותי חזרה. במקרה הכי טוב הם יתנו לי לשחק ובמקרה הכי רע אני אשב שם על הספסל או ביציע כמו שישבתי בישראל.
אבל זה הכל ספקולציות.
גם התרחיש שהצגת אפשרי כמובן.
ובכל זאת, אני מניח שארמוש מודע למצב שתואר הבוקר באחד האתרים:
ציטוט:
בעניין אורמוש, נראה שבכל מקרה האדומים לא יוכלו לשחרר אותו כל כך מהר, על אף שקשטן הודיע להנהלה כי הוא מוותר על שירותיו. כזכור, בהפועל בוחנים מזה תקופה ארוכה האם וכיצד ניתן לשחרר את אורמוש, כשמדובר בסיפור לא פשוט מאחר והוא כבר שיחק בשתי קבוצות השנה ואם ישוחרר מהפועל, יוכל לשחק רק בהיידוק ספליט ממנה הושאל.
אורמוש עצמו לא מעוניין לחזור לספליט בעיקר בשל מוסר התשלומים שם, כאשר בסוגייה הזו קיימות שתי בעיות נוספות. הראשונה היא שהבעלים אלי טביב מעוניין לקבל בחזרה חלק מדמי ההשאלה ששולמו לקרואטים, והשניה היא שסוכנו הקרואטי של הקשר דורש לקבל פיצוי של 50 אלף יורו אם האדומים יודיעו כי הם לא מעוניינים להמשיך את ההתקשרות.
כתוצאה מכך, כלל לא בטוח שאורמוש ישוחרר מהמועדון, ולא מן הנמנע שהוא יישאר בקבוצה עד סוף העונה, גם אם יהיה מדובר בהושבתו ביציע.
אני מניח גם שהוא כבר יודע גם שבהפועל המרחק בין דיבורים על הבאת רכש לבין המעשים הוא עצום.
כלומר שיש לו סיכוי סביר להישאר עד סוף העונה. לכן נראה לי שהאינטרס שלו הוא לנהוג כמקצוען
ולתת את הכל על המגרש.