redrony כתב:
לירון האדום כתב:
מדוע לא להשוות בין שאול לטביב? שניהם כבר פירקו קבוצה אחת, אחד פירק את כפ"ס בכדורגל, והשני את הפועל שלנו בכדורסל, אז מדוע לא להשוות?
גם בימים של מוני היה חשש שנירד ליגה וניעלם, אבל יש הבדל, מוני עוד לא פירק קבוצה(היה קרוב איתנו), טביב כבר פירק אחת.
טביב הואשם בפלילים, האם אתה מוכן לבעלים עם עבר פלילי במועדון?
האם אתה מוכן לבעלים שמשקר את הקהל שלו בפנים?
השחקנים קיבלו את המגיע להם לאחר שהיו צריכים לתבוע את הפועל !!
בשביל מה בכלל להגיע למשפט?
ומדוע טביב לא משלם לשחקנים את המענקים של אירופה כפי שהבטיח להם?
מדוע הוא לא קיים את החוזה של שי כמו שהבטיח לו?
מדוע הוא ניסה לסלק את סלים טועמה בבושת פנים בשביל עוד עסקה מפוקפקת?
קידום אישי יש גם בחיפה, יצאו משם לא פחות שחקנים לאירופה, בחיפה יש גם מוסר תשלומים גבוהה יותר מהפועל.
שנית- נראה לך שקבוצה כמו מכבי נתניה תרצה לעשות איתנו שוב עסקים?
לירון, אני באמת מעריך את ההתלהבות והתשוקה שלך. אבל חצי מהדברים שאתה אומר הם חצאי עובדות, חלק לא קשורות בכלל לטביב וחלק תמצא בכל קבוצה בליגה כולל חיפה. זה חבל כי יש הרבה טענות שכן אפשר להפנות אליו אבל הן הולכות לאיבוד בבליל המלל שאתה משפריץ פה בלי הבחנה.
אף אחד לא מכחיש שהאיש בעייתי. אני אומר לך, זה לא האיש שהייתי רוצה שינהל את הקבוצה שלי. ממש לא.
מכאן ועד למה שהולך בקהל שלנו, האשמות לעיתים חסרות בסיס וקשר למציאות, הסתה. המרחק גדול.
אתה מדבר פה על טביב אחרי שאתה מצטט את האדמו"ר פרוספר אזגי ומשווה את אוסידון כמוהו לצ'יואווה. אנשים פה מאחלים לו להיהרג מרימון.
מה נהיה ממכם?
כולם פה מדברים על לפרק קבוצה בלי שום נתונים מבוססים שזו באמת הכוונה שלו. נכנסים לו לכיס, כן הביא כסף, לא הביא. עושים כל מיני חישובים על כמה היה צריך להיות להפועל בקופה. מתי להפועל היו תקציבים כמו שיש להם בשנים האחרונות? למה לזה אף אחד לא מתייחס?
תטען את הטענות האמיתיות, את אלה שאכן צריכות להישמע נגד אדם כמו טביב. במקום זה אתה יורה ערימה של שטויות שגורמות לך להישמע כמו ילד לא רציני שבא לריב במקום אחד שבא בשביל לגרום לדברים להיות טובים יותר.
הדברים שכתבתי היו מיועדים לרופניק והם היו לאור הדברים שהוא כתב.
שנית- זה שאני כותב טביבי והיתי כותב פוסידון אבל עכשיו כותב צ'יאוואה זה בלגלוג וצחוק(קצת הומור, בכל זה רק פורום).
התקציבים שיש להפועל לא באו בזכות הכסף של טביבי אלא בזכות ההצלחה של הפועל באירופה+מכירת שחקנים בהרבה כסף.
אין שום כסף שטביבי הביא מהבית שלו.
הפחד מפירוק הקבוצה- זה ההיסטוריה של אלי טביב והטראומה שיש לנו משאול, האמירות של טביב בנושא הקהל מזכירות מאד אחד לאחד את האמירות של שאול(מה שמדליק אצלי נורה אדומה).
לא מאחל לאף אחד מהם חס וחלילה למות או להיפגע פיזית !
ושוב אכתוב לך את זה:
המחאה נגד אלי טביב היא על התנהלות הקבוצה ! (אם תרצה פירוט אכתוב אותם שוב בשבילך)