Charlie כתב:
לפני כ-3 שנים, עזב יבואה את ישראל ונסע למולדתו להלווייה של אימו. הוא נעלם והיו שמועות שעבר לרוסיה וכו'. אחרי כמה שבועות חזר לפתע לישראל ונתן תירוצים מוזרים.
אלא שהשחקן שחזר אולי דומה חיצונית ליבואה שעזב, אבל לא מזכיר בשיט את היכולת של הסקורר המחונן של חצי העונה הראשונה ומלך השערים עונה לפני בכפ"ס.
מאז שחזר נכשל בכל מקום - בהפועל, בבלגיה, בבית'ר וכעת ראיתי שהוא משחק באשדוד וגם נגד מכבי הוא לא הזכיר ולו במאום את התותח שהיה רק לפני 3 שנים והוא בחור צעיר שאני מניח שעבר מספיק זמן כדי להתאושש ממותה של אימו.
בשעתו היה פה אשכול קונספירציה שהיו בו שטענו, כי השחקן "הוחלף" ע"י אחיו או מישהו שדומה לו, שבבלגאן שקיים באפריקה ניתן להחליף דרכונים וכו'. שלמעשה היבואה "האמיתי" (ששיחק בכפ"ס ואצלנו בהצלחה) משחק תחת שם בדוי ברוסיה או במקום אחר באירופה, ואילו המתחזה, שהוא שחקן חרא שנטל את השם "יבואה" חזר לישראל ומאז הוא עובר קבוצה כל שנה ומתדרדר מדחי אל דחי.
אני מוכרח להודות - שאז, כשהכל עוד היה טרי, זה היה נשמע לי מופרך. גם היום זה נשמע קצת הזוי אבל כשאני רואה מה הוא עשה בשנה וחצי לפני שנסע ומה היה ב-3 השנים אחרי שחזר - לא יכול להיות שזה אותו השחקן, מה גם שהוא לא עבר פציעה קשה מאד או משהו כזה ובסה"כ הוא משחק כיום בקבוצת צמרת של ליגה חלשה ועדיין לא שווה כלום.
מישהו זוכר את האשכול ההוא?
שם לנו גול כששיחק בבית"ר.