NARKOTIKA כתב:
זה משנה כי ברגע שהוא מביא כסף מהבית יש לו הרבה יותר נקודות זכות. זה כסף שלו.
כאן הוא מתקמצן על כסף ששייך יותר לנו מאשר אליו.
תראה, אני לא רוצה להיכנס עכשיו לדיון טביב רע או טוב להפועל. אני יכול לציין במאמר מוסגר שאני לא מהתומכים שלו, יש לי בעיה גדולה עם האיש ועם שיטות העבודה שלו, אבל מצד שני, אני גם לא מאלה שמשתתפים בעליהום הזה, של לשחקן נתפס שריר, ההנהלה אשמה.
בסופו של יום, אני אוהד את הפועל ת"א. הדבר העיקרי והמרכזי שחשוב לי זו הצלחת הקבוצה, כלומר הישגים. בצורה הכי פרימיטיבית ופשוטה אני אגיד לך שכשהקבוצה מנצחת אני שמח ושהיא לא, אני עצוב.
אם אתה שופט את טביב במבחן התוצאה, בזמן שהוא במועדון, הקבוצה מצליחה. לא משנה אם זה בזכותו, או אם זה למרות שהוא חלק מהמועדון. בסוף יש עובדות. כמובן, בצד ההצלחה המקצועית יש הרבה גועל נפש שאני, כמוך, סולד ממנו והייתי מעדיף שהוא לא יהיה חלק מהמועדון שלנו.
הגועל נפש הזה, היה גם מנת חלקו של הראל ואפילו בתקופת תאומים לא פעם ולא פעמיים היו בעיות ניהוליות קשות, כולל מכירת חיסול בסוף עונת 2003 שפירקה את הקבוצה ועונה לאחר מכן גרמה לכך שהיא כמעט ירדה ליגה. מה שאני בא להגיד לך, שכבר עברתי הכל (אני לא אחזור לבית ברנר עכשיו).
אז יש את תיאוריית הקונפירציה שטביב הוא שאול אייזנברג ורק רוצה לבוא לעשות פה סיבוב ולגנוב את הכסף של המועדון. יכול להיות. אני עוד לא השתכנעתי.
בשורה התחתונה, נקודות הזכות שאתה מדבר עליהן נקבעות אצלי בעיקר לפי ההישגים של הקבוצה ולפי היכולת של הבעלים להעמיד קבוצה ותקציב שמתאימים למועדון בסדר גודל של הפועל ת"א שמבחינתי זה להיאבק על האליפות בכל עונה.
מביא את הכסף מהבית, מרווחים של הקבוצה, מאמא של דנה אשכנזי, לא מעניין אותי, כל עוד הקבוצה עומדת ביעדים.
אז תגיד לי שבצורה הזו הכל זמני ואי אפשר לסמוך עליו לטווח ארוך. יכול להיות שאתה צודק. אבל זו המציאות בכדורגל שלנו וחוץ ממועדון אחד שבאמת מתנהל בסטנדרטים טיפה אחרים לאורך תקופה ארוכה יותר (וגם רחוק מלהיות מושלם), זה מה שתקבל פחות או יותר מכל אחד שיחליף אותו. אז נכון, באידיאל כולנו היינו רוצים משהו אחר. בפועל, מה שקורה בהפועל בארבע השנים האחרונות, מספק אותי. הקבוצה מתמודדת על האליפות כל עונה, מתמודדת מדי שנה ומצליחה להביא את השחקנים הישראלים הכי טובים בליגה, כמות הקהל בזכות זה גדלה.
לשפר תמיד אפשר ורצוי. אולי זה אפילו יקרה מתישהו.