תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 12:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מתקרבים לסטלין
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 18:08 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4159797,00.html

אם וכאשר החוק הזה יעבור, זה עוד יום שחור משחור בהיסטוריה של מדינת ישראל,
מצטרף לרשימת חוקים חשוכים שהכנסת הזאת מנסה להעביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מתקרבים לסטלין
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 19:35 
ככה זה שחצי מהמפלגה חשודים בפלילים, או שהיו כאלה או שבדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
כוסעמק ערס, מה נהיה מהמדינה המזדיינת הזאת
בשנה אחת כזה גל חוקים הזוי, מטומטם כל מי שמצביע לפלגת ימין, ואני אומר את זה בתור ימני.
לפני שאני מתווכח על גבולות 67 או לא, צריך לדאוג שתהיה פה דמוקרטיה, ולא חבורה של שרמוטות שמכסים לעצמם את התחת בפרלמנט.
עברתי לעבודה, היידה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 22:44 
בעוד עשרים שנה נשאל את עצמנו מה היינו צריכים לעשות בשביל לעצור את זה כשזה רק התחיל.
זה עוד כלום, חכו חכו מה יהיה אחרי שביבי ינצח בבחירות הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
בשנה אחת כזה גל חוקים הזוי, מטומטם כל מי שמצביע לפלגת ימין, ואני אומר את זה בתור ימני.
לפני שאני מתווכח על גבולות 67 או לא, צריך לדאוג שתהיה פה דמוקרטיה, ולא חבורה של שרמוטות שמכסים לעצמם את התחת בפרלמנט.
עברתי לעבודה, היידה שלי.

אמרתי את זה ואני אחזור בשנית, בשלישית ואם צריך גם ברביעית.
עזבו את הדיון הציבורי והיד החזקה של כל אחד ואחד מאיתנו (שמאל או ימין) - החובה האזרחית של כל אחד מאיתנו היא בבחירות הבאות להצביע למפלגה לכיוון המרכז\שמאל. מי שעושה אחרת, פוגע רבות בדמוקרטיה, בשוויון ובפלורליזם של מדינת ישראל ומקרב אותנו שנות אור אל קיצה האפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 08:48 
באמת שאני לא מבין מה נהיה מהמדינה הזאת בזמן האחרון,מאיפה הם מחרבנים את כל החוקים האלה?
ואני מאד ימני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 08:53 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1591697

אם לא יצליחו לחקור במחשכים אז לפחות ניתן יהיה לעשות את זה בבסיסים צבאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 08:57 
סמל אישי של המשתמש
אדום אש כתב:
עברתי לעבודה, היידה שלי.

יש פה לקח חשוב מאוד.
אם לעשות פראפראזה על אופטימי: מי שמצביע היום למפלגות ששוללות זכויות מאחרים, יצביע להם גם כשהם ישללו את זכויותיו שלו. ראו הוזהרתם.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
היום שמעתי בבוקר בתוכנית של גיא מרוז הסבר של חברת כנסת שקר-כלשהו על הצעת התיקון.
היא לא אמרה שלא נדע, היא אמרה שבית המשפט יחליט בזמן הנכון, בדר"כ לאחר ההכרעה, אם לפרסם או לא (כאשר אין מניעה ממנו לפרסם).
הכוונה היא למנוע הדלפות, ולמנוע מהתקשורת לחרוץ דין של אנשים טרם המשפט (מה שכידוע לנו, היא עושה, אפילו במחוזות הכדורגל שלנו שעליהם אנחנו מתלוננים כל שבוע).
בסופו של יום, גיא מרוז דווקא קיבל את ההצעה, ואני נוטה להסכים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 12:22 
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162110,00.html

ועוד קצת...
אני לא זוכר ממשלה כזאת שנואה,אלוהים ישמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162410,00.html
תנו לנו עוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 00:35 
סמל אישי של המשתמש
חבל, תפסתי ממנו עד עכשיו.
למה אין חבר כנסת אחד שאני יכול להתחבר אליו כמו שצריך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1591949

ציטוט:
בעבר היה נתניהו שמרן זהיר ודמוקרטי. כשרון לאודר לצדו ופול ג'ונסון בידו, ביקש להפוך את ישראל למדינת שוק חופשי חזקה, שערכיה הם ערכי אמריקה הרפובליקאית. לכן נתניהו הראשון שלט כדמוקרט והפסיד כדמוקרט. גם כשהשמאל הכשיל אותו והדיח אותו הוא נשך שפתיים כג'נטלמן והרכין ראש.

אך כפי שהמפלגה הרפובליקאית השתנתה בשנות האלפיים, כך גם נתניהו. האיש של רונלד רייגן היה לאיש של מסיבת-התה. כששלדון אדלסון לצדו וליברמן אוזק את ידו, נתניהו השני הוא שליט כוחני. לא כללי המשחק מנחים אותו, אלא הרצון לכבוש עמדת כוח. לא שמירה על הדמוקרטיה לנגד עיניו, אלא השמירה על השלטון. לכן אין הוא מעוניין ואינו מסוגל להפגין מנהיגות מוסרית. נתניהו נותן לרוטוויילרים שלו לטרוף את הדמוקרטיה הליברלית בעוד הוא עצמו עומד מנגד.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 01:50 
סמל אישי של המשתמש
Officer Barbrady כתב:
http://www.haaretz.co.il/opinions/1.1591949

ציטוט:
בעבר היה נתניהו שמרן זהיר ודמוקרטי. כשרון לאודר לצדו ופול ג'ונסון בידו, ביקש להפוך את ישראל למדינת שוק חופשי חזקה, שערכיה הם ערכי אמריקה הרפובליקאית. לכן נתניהו הראשון שלט כדמוקרט והפסיד כדמוקרט. גם כשהשמאל הכשיל אותו והדיח אותו הוא נשך שפתיים כג'נטלמן והרכין ראש.

אך כפי שהמפלגה הרפובליקאית השתנתה בשנות האלפיים, כך גם נתניהו. האיש של רונלד רייגן היה לאיש של מסיבת-התה. כששלדון אדלסון לצדו וליברמן אוזק את ידו, נתניהו השני הוא שליט כוחני. לא כללי המשחק מנחים אותו, אלא הרצון לכבוש עמדת כוח. לא שמירה על הדמוקרטיה לנגד עיניו, אלא השמירה על השלטון. לכן אין הוא מעוניין ואינו מסוגל להפגין מנהיגות מוסרית. נתניהו נותן לרוטוויילרים שלו לטרוף את הדמוקרטיה הליברלית בעוד הוא עצמו עומד מנגד.

את נתניהו תמיד עניינה אך ורק השמירה על השלטון.
ביבי הוא סימפטום של ההקצנה בחברה הישראלית, לא הגורם לה.

והטענה שהשמאל הכשיל את הקנדציה הראשונה שלו היא מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
היום שמעתי בבוקר בתוכנית של גיא מרוז הסבר של חברת כנסת שקר-כלשהו על הצעת התיקון.
היא לא אמרה שלא נדע, היא אמרה שבית המשפט יחליט בזמן הנכון, בדר"כ לאחר ההכרעה, אם לפרסם או לא (כאשר אין מניעה ממנו לפרסם).
הכוונה היא למנוע הדלפות, ולמנוע מהתקשורת לחרוץ דין של אנשים טרם המשפט (מה שכידוע לנו, היא עושה, אפילו במחוזות הכדורגל שלנו שעליהם אנחנו מתלוננים כל שבוע).

יש הבדל בין בעיה של הדלפות שגם עכשיו זה לא חוקי וצריך לתפוס את המדליפים לבין איסור פירסום גורף. זה חוקים שמיועדים לאירגונים כמו השטאזי לא למשטרה במדינה דמוקרטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
אדום נחמד כתב:

יש הבדל בין בעיה של הדלפות שגם עכשיו זה לא חוקי וצריך לתפוס את המדליפים לבין איסור פירסום גורף. זה חוקים שמיועדים לאירגונים כמו השטאזי לא למשטרה במדינה דמוקרטית

ממה שהיא ניסתה להסביר, שופט יכול להתיר לפרסום בתום הדיון.
כמו בחוק לשון הרע, גם קודם לכן היה אסור לכתוב דברים מסוימים בלי הוכחות. רק שכמו אז, גם במקרה זה החוק הוא מאוד דליל ובשביל לאכוף אותו צריך לעבוד קשה. אז הופכים את זה ליותר קל.

בתכלס, כלום לא השתנה, וכל מה שנרצה לדעת נדע. רק שנדע את זה כשזה יהייה לגיטימי.
שוב, ככה אני הבנתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אחד אדום כתב:
אדום נחמד כתב:

ממה שהיא ניסתה להסביר, שופט יכול להתיר לפרסום בתום הדיון.
כמו בחוק לשון הרע, גם קודם לכן היה אסור לכתוב דברים מסוימים בלי הוכחות. רק שכמו אז, גם במקרה זה החוק הוא מאוד דליל ובשביל לאכוף אותו צריך לעבוד קשה. אז הופכים את זה ליותר קל.

בתכלס, כלום לא השתנה, וכל מה שנרצה לדעת נדע. רק שנדע את זה כשזה יהייה לגיטימי.
שוב, ככה אני הבנתי את זה.

השתנה הרבה מאוד.
הדבר העיקרי שהשתנה זה שאנחנו נדע הרבה פחות.
כלומר יהיו עוד יותר דברים שאנחנו לא יודעים עליהם. עוד שחיתויות שלא ייחשפו, עוד פרשות אונס שלא ידווחו, עוד קשרי הון-שלטון שלא ידובר בהם, וכו'.
הרי עבירות כאלה ואחרות של איזה פלוני אלמוני לא מפורסות גם ככה, כך שלאיסור הפרסום אין שום נגיעה אליהן. זה נוגע אך ורק למפורסמים ובעלי השררה.
(מה שפותח האשכול רומז עליו - קרי האפשרות להפעיל מין משטרה אפלה סטייל צ'אוצ'סקו זו גם אופציה, אם כי זה קצת יותר מרחיק לכת)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
אני אומר מראש- אם הבנתי לא נכון את החוק תקן אותי, עד אז אני אומר מה שהסבירה החכית בתוכנית של גיא מרוז
טקנו, החוק הוא האיסור להדליף טרם ההכרעה. זה הכל. בין אם זה מפורסם או לא, לאחר המשפט אין מניעה להתיר פרסום הפרשה.
ההבדל הוא שכעת, מי שידליף פרטים תוך כדי התנהלות המשפט, יאלץ לעמוד לדין. הרי כמו שאמר אחד אדום, גם לפני זה זה לא היה חוקי. אבל זה קרה כי לא היתה אכיפה.
אגב, אם אתה חושש שאנשים בעלי השפעה ימנעו משופטים להתיר פרסום-הרי שמקרה כזה יכול להיות גם טרם החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
אני אומר מראש- אם הבנתי לא נכון את החוק תקן אותי, עד אז אני אומר מה שהסבירה החכית בתוכנית של גיא מרוז
טקנו, החוק הוא האיסור להדליף טרם ההכרעה. זה הכל. בין אם זה מפורסם או לא, לאחר המשפט אין מניעה להתיר פרסום הפרשה.
ההבדל הוא שכעת, מי שידליף פרטים תוך כדי התנהלות המשפט, יאלץ לעמוד לדין. הרי כמו שאמר אחד אדום, גם לפני זה זה לא היה חוקי. אבל זה קרה כי לא היתה אכיפה.
אגב, אם אתה חושש שאנשים בעלי השפעה ימנעו משופטים להתיר פרסום-הרי שמקרה כזה יכול להיות גם טרם החוק.

מה שלא חוקי כיום הוא להדליף פרטי חקירה שהוטל עליה איפול.
החוק החדש רחב הרבה יותר, והמשמעות שלו היא שלא תדע על חקירות ואפילו על משפטים עד שהם לא ייגמרו, וגם זה רק אם יתאים למערכת לפרסם את דבר קיומם.
לא היית יודע למשל שליברמן עומד לפני משפט בעבירות של הלבנת הון ושחיתות. לא היית יודע על אולמרט, או על ביבי, או על הירשנזון, על דודו טופז, וכו' וכו'.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אדום נחמד כתב:

מה שלא חוקי כיום הוא להדליף פרטי חקירה שהוטל עליה איפול.
החוק החדש רחב הרבה יותר, והמשמעות שלו היא שלא תדע על חקירות ואפילו על משפטים עד שהם לא ייגמרו, וגם זה רק אם יתאים למערכת לפרסם את דבר קיומם.
לא היית יודע למשל שליברמן עומד לפני משפט בעבירות של הלבנת הון ושחיתות. לא היית יודע על אולמרט, או על ביבי, או על הירשנזון, על דודו טופז, וכו' וכו'.

אני לא חושב שה"מערכת" היא זו שתחליט אם זה יפורסם או לא. בטח לא יותר מהמצב היום. ברגע שהמשפט נגמר, הכל פומבי. כך לפחות הסבירה אותה חכית ששכנעה את גיא מרוז.
ואם האדם לא הורשע, אני לא רואה סיבה שתדע את כל הדברים הנל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 20:40 
הטיעונים האלו היו שווים התייחסות יותר רצינית אם הצעת החוק לא הייתה חלה על חשודים שהם אישי ציבור. אבל היא כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 דצמבר 2011, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
הטיעונים האלו היו שווים התייחסות יותר רצינית אם הצעת החוק לא הייתה חלה על חשודים שהם אישי ציבור. אבל היא כן.

מסכים.
אדום נחמד, אם הרעיון היה להגן על אנשים מהשורה אז הכול טוב ויפה. אבל באנשים מן השורה אף אחד לא ממש מתעניין גם ככה.
החוק הזה נועד למטרה אחת בלבד: להסתיר כמה שיותר דברים מביכים שקשורים לבעלי השררה, העשירים והמפורסמים.
(יש כמובן אפשרות שכל זה הכנה חוקית להקמה של משטרה אפלה נוסח השטאזי ודומותיה, אבל זה קצת ספקולטיבי)

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 22 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: