תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יולי 2025, 13:37

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מירקו אורמוש
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:10 
danired כתב:
Gili כתב:
האדס כתב:
משחק אחד חלש של הפועל ושינתם את המערך? חבורת טומטומים.
הדבר הכי טוב שקרה להפועל זה בזמן האחרון זה השיטה החדשה שקשטן הציב, והשחקנים שהציב בה.

אז משחק אחד לא הלך, קחו אוויר.

השיטה הזאת בנוייה על תמוז ודמארי , וכשאחד מהם לא משחק אז אפשר לנסות לשנות אותה זמנית. במיוחד בהתחשב בעובדה שלאלה אמור להחליף את אחד משניהם. אתה יכול לראות את לאלה עושה את הדריבלים שדמארי עושה באגף?

השיטה הזאת תמיד תהיה בנויה על היכולת של אחד החלוצים לנוע לאגף ובעיקר על היכולת הטכנית של הפליימיקר (נוסא).

נו? זה מה שאמרתי. נראה לך שלאלה יכול להחליף את דמארי באגף? בגלל שאני חושב שלא , אז לדעתי שווה לפתוח עם אורמוש באגף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי kobster בתאריך 13 דצמבר 2011, 14:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 14:26 
סמל אישי של המשתמש
קשטן העמיד שיטה בה בסגל אין תחליף לדמארי, אין תחליף לטוטו,אין תחליף לנוסא ואין תחליף לידין.
אין לנו חלוץ שיכול לשחק עם הגב אל השער, לנצח בכל כדור גובה ולשמור עליו עד להצטרפות של שאק השחקנים.
אין לנו חלוץ שיכול לשחק על הקו ולפרוץ פנימה, שיכול לעשות הגנה ותוך חמש שניות להיות ב16 של היריב.
אין לנו שחקן אמצע מתחת לחלוץ, שעושה תנועה לעומק, לוחץ על הקישור האחורי ומפנה שטח לחלוץ שבא מהקו.
אין לנו קשר אחורי גרזן שמחלץ כדורים באמצע, דוחף קדימה את המשחק ומגבה את הבלמים בהצטרפות של הקו השני של היריב.
זה הסגל שיש לנו. עם 4 השחקנים האלו בהרכב אנחנו פייבוריטים מול כל קבוצה בכל מגרש. אתמול היתה הוכחה ראשונה למה קורה כשגם ידין לא באמצע וגם טוטו חסר. היינו רכים באמצע, רוצ'ט וגזל עשו מה שרצו, לא יכלנו לצאת קדימה בכדורי גובה כי לא היה מי שיקח את הכדורים האלו.
בשביל שאורמוש יכנס להרכב צריך לשנות את השיטה כי חלוץ הוא לא.
בינואר - בלם, קשר התקפי שיכול לשחק גם כחלוץ. סרנאס עדיין פנוי ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:02 
מה זה שייך לשיטה של קשטן? ואם הוא היה משחק בשיטה אחרת אז היה לך תחליף לשחקנים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
תחליף לטוטו - נכון אין יותר מידי אבל אני חושב שבפועל גם דאמרי וגם נוסא יכולים לעשות את העבודה, רצוי נוסא.
תחליף לדאמרי - הנקודה הבעיתית, אין אף אחד שיכול לשחק על הקו, מבחינת יכולת נוסא יכול להיות שם אבל הוא לא יעשה את
העבודה ההגנתית שדאמרי עושה.
תחליף לנוסא - גורדנה יכול לעשות את זה מעולה, ראינו כבר שהוא מסגול לחלץ כדורים ולצאת איתם קדימה מהר, גם אלרואי יכול וגם עבאס. ככה שזאת העמדה הכי לא בעיתית שיש לנו בסגל.
תחליף לידין - בהחלט אין.

לכן, לאור הניתוח, למשחק הבא צריך לעלות עם מור שושן ובאדיר בלמים, להחזיר את ידין לקישור ואז להחליט לפי האימונים מי ישחק
לידו (שי / גורדנה / עבאס) מי ישחק מאחורי חלוץ (נוסא / גורדנה) מי ישחק בצדדים (אורמוש / נוסא / טועמה / אלרואי).
עכשיו צריכים רק לשחק עם השחקנים. חוץ מלידין אם ככה יש מחליף לכל שחקן, עכשיו רק צריכים לשחק ככה שהם גם יהוו תחליף ראוי.
הבעיה היא שאני חושש שלמרות העובדה שדאמרי משחק קשר לאחורנה, קשטן ישחק עם טוטו ולאלא ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מירקו אורמוש
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
מה זה שייך לשיטה של קשטן? ואם הוא היה משחק בשיטה אחרת אז היה לך תחליף לשחקנים האלו?

זה הכי שייך לשיטה של קשטן. אם אנחנו משחקים ב 4-4-2 הרגיל והשבלוני עם 2 חלוצים, 2 קשרים בצדדים ו2 קשרים אחוריים כשאחד יותר קדמי (50/50) והשני יותר אחורי אז לכאורה אתה מסודר מבחינת היכולת ולא מבחינת הרמה אם הובנתי לא נכון. לאלה יכול לשחק כחלוץ שני אבל לא כחלוץ מטרה ולא כחלוץ על הקו ולעשות הגנה כמו דמארי.
מכיוון שאנחנו משחקים רק עם שחקן קו אחד בקישור (אלרואי) זה בעיה בשביל אורמוש להשתלב בהרכב כזה.
מכיוון שאין לנו שחקן עם יכולות אתלטיות והבנת משחק של נוסא (הגם שהוא משחק זוועה ומחליט את כל ההחלטות הלא נכונות) אין לו תחליף. לגבי ידין זה די ברור, בכושר סביר שלו הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ. אין עוד שחקן שיכוח להחזיק אמצע לבד כמוהו מבחינת האתלטיות, האגרסיביות והמהירות.
יש לנו מחליפים סבירים, רק שהם לא מתאימים לצורה בה אנחנו משחקים מאז איינדהובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
להרכב? לארוז מזוודה ויפה שעה אחת קודם.
לא צריך זר בינוני כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
הראה נכונות לשחק יותר מנוסא איגיבור ועל זה ,ועל זה בלבד מגיע לו לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
RedAlert כתב:

גם אני עם 40 מעלות חום, רגל קטועה וכיני ערווה מראה יותר נכונות לשחק מנוסא.
עדיין לא מגיע לי לשחק בהרכב של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 21:09 
RedAlert כתב:

נו, זה באמת טיעון חלש, אבל אני חייב לומר שאני לא ממש מבין על סמך מה בדיוק פסלתם אותו בנחרצות כזאת. במעט שהוא שיחק הוא היה בכלל לא רע (וזה למרות שתופקד לא תמיד בעמדה הטבעית שלו).
לדעתי הוא אחד הפספוסים שלנו. חבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
RedAlert כתב:

נו, זה באמת טיעון חלש, אבל אני חייב לומר שאני לא ממש מבין על סמך מה בדיוק פסלתם אותו בנחרצות כזאת. במעט שהוא שיחק הוא היה בכלל לא רע (וזה למרות שתופקד לא תמיד בעמדה הטבעית שלו).
לדעתי הוא אחד הפספוסים שלנו. חבל

תשמע נכון שזה טיעון חלש
אבל לדעתי הוא גם הראה יכולות
הוא לא אפס גמור

ואם נוסא שם זין,שישים זין מהספסל
לפחות תן למירקו להראות משהו !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 23:20 
להלה עוד יחזור לעצמו אם יקבל עוד דקות אבל ראבק קשטן אתה רואה שהוא לא משחק תוציא אותו במחצית למה בדקה 70

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 07:23 
יא אללה איזה נסחפים יש פה.
אורמוש זה טזצקי 2, להטיס בינואר ולקוות שנצליח לדוג איזה דה רידר או טלקיסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: מירקו אורמוש
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
נועם שחם כתב:

זה הכי שייך לשיטה של קשטן. אם אנחנו משחקים ב 4-4-2 הרגיל והשבלוני עם 2 חלוצים, 2 קשרים בצדדים ו2 קשרים אחוריים כשאחד יותר קדמי (50/50) והשני יותר אחורי אז לכאורה אתה מסודר מבחינת היכולת ולא מבחינת הרמה אם הובנתי לא נכון. לאלה יכול לשחק כחלוץ שני אבל לא כחלוץ מטרה ולא כחלוץ על הקו ולעשות הגנה כמו דמארי.
מכיוון שאנחנו משחקים רק עם שחקן קו אחד בקישור (אלרואי) זה בעיה בשביל אורמוש להשתלב בהרכב כזה.
מכיוון שאין לנו שחקן עם יכולות אתלטיות והבנת משחק של נוסא (הגם שהוא משחק זוועה ומחליט את כל ההחלטות הלא נכונות) אין לו תחליף. לגבי ידין זה די ברור, בכושר סביר שלו הוא הקשר האחורי הכי טוב בארץ. אין עוד שחקן שיכוח להחזיק אמצע לבד כמוהו מבחינת האתלטיות, האגרסיביות והמהירות.
יש לנו מחליפים סבירים, רק שהם לא מתאימים לצורה בה אנחנו משחקים מאז איינדהובן.

כמה שטויות בהודעה אחת.
דבר ראשון מאז אינהובן ואפילו קצת לפני אנחנו ממש לא משחקים 4:4:2 אלא 4:5:1.
לכן הקביעה שיש לנו שחקן אגף אחד היא פשוט לא נכונה, כי יש לנו 2, אלרואי ודאמרי, כאשר אלרואי חותך לאמצע
לעזור להנעת הכדור ככה אם יש שחקן אגף קלאסי זה דווקא דאמרי ולא אלרואי. בכל מקרה במצב הזה לאורמוש
יש מקום בהרכב כקיצוני כאשר אחד (דאמרי, אלרואי, טוטו פצוע) כתור שחקן כנף.
לגבי נוסא, האתלטיות שלו וחוסנו הגופני אמורים לספק לו את היכולת להחליף את טוטו, גם אם זה לא אופטימלי,
ואז הוא יכול לשחק כשחקן חופשי ללא מטלות הגנתיות כתור חלוץ ובעתם "נרוויח" שחקן במרכז המגרש, למשל
עבאס. את התפקיד של נוסא יכולים לעשות גם אלרואי (הרי הוא הראה שאין לו בעיה פיסית מול מרבית הקשרים בארץ),
גם גורדנה, שעושה את העבודה של נוסא רק מאחור יותר ויוצא לא מעט קדימה עם כדרור, וגם עבאס, שעשה תפקיד
דומה באשקלון לפני שנה.
אז כן כנראה שכל האפשרויות פחות טובות מהמקור (והרי זה די ברור שכך כי אם לא הן לא היו בגדר אפשרויות) אבל
להגיד שאין מה לעשות, ולאורמוש אין מקום זה פשוט לא להבין את המשחק והכדורגל של הפועל, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 08:50 
סמל אישי של המשתמש
JustZiv כתב:
יא אללה איזה נסחפים יש פה.
אורמוש זה טזצקי 2, להטיס בינואר ולקוות שנצליח לדוג איזה דה רידר או טלקיסקי.

טזצקי 2?

ואנחנו הנסחפים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, צר לי אבל אם אתה אומר שאני מדבר שטויות ובו זמנית קובע שנוסא, אולי השחקן עם הסיומת הכי גרועה בהפועל כולל אדל, יכול לשחק כחלוץ במקום טוטו אז הפוסל במומו פוסל. דמארי משחק בול כמו ששכטר שיחק בדאבל רק עם יותר עזרה בהגנה, דבר שמצריך כושר גופני ומהירות שאין לאף אחד בסגל של הפועל כיום.
המצב כיום,תרצה או לא, שיש לך 2 חלוצים שאין להם מחליף בסגל ולאלה, עם כל האהבה אליו, לא יכול לשחק כחלוץ שפיץ (הוכח ביום שני) ולא יכול לשחק על הקו (הוכח בהולנד ובעצם ברוב הפעמים שנכנס כמחליף).
אם הובנתי לא נכון, התכוונתי שמאז איינדהובן אנחנו משחקים למעשה 4-5-1 ולא 4-4-2 וזו הסיבה שלמהראן אין את היכולת לשחק באף אחד מתפקידי החלוץ במערך הזה.
רק אם נחזור ל4-4-2 השבלוני הוא יוכל לשחק כחלוץ שני.
לגבי המחליף של נוסא, אני בכלל לא בטוח שרועי או עבאס יכולים לשחק במקומו בשל התנועה שהתפקיד הזה מחייב (רועי לא מושך יותר מ60 דקות ועבאס חוזר מפציעה ארוכה) אבל אני זורם איתך עם האופציה של אלרואי ואז אורמוש יכול להיכנס במקומו להרכב.
אני אשמח אגב, אם מישהו בפורום יאיר את עינינו לגבי התפקיד האופטימלי לעבאס, כי אין ספק שקשטן עדיין לא יודע מהו אחרי 5 חודשים שעבאס משחק בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
קובסר, ראשית אתה חייב להבין שהפועל משחקת 4:5:1 כל עוד תמשיל עם המנטרה של שני חלוצים הניתוח שלך אולי
יהיה נכון אבל לא להפועל של היום אלא לזאת של תחילת השנה (ואז לאלא יכול להוות חילוף כי הוא צריך עוד חלוץ לידו).

בכל מקרה, אתה מדבר על סיומת נטו, נכון השערים של טוטו חשובים, אבל זה לא הכל.
טוטו חשוב למשחק של הפועל בגלל היכולת שלו לגבור על הבלמים בכדורי גובה ולשמור על הכדור כאשר הוא אצלו.
היכולת הזאת של טוטו נובעת קודם כל מחוסנו הפיסי, ואחר-כך מהטכניקה שלו ומעצם היותו חלוץ מוכשר.
נגד ק"ש ראינו איך חלוץ בינוני מינוס (בדש) עושה לנו בית ספר בגלל שהוא ניצל את הגודל שלו על פני הבלם ששמר עליו (ידין).
היכולת הזאת ישנה רק לעוד שני שחקנים בהפועל, דאמרי ונוסא, בגלל החשיבות של דאמרי בצד אני חושב שנוסא הוא הפיתרון
העדיף, כאשר טוטו נעדר. ושוב דאמרי הוא שחקן כנף / קיצוני מעולה בדיוק כמו ששכטר היה בעונת הדאבל. אולי הם הובאו
תחת הטייטל חלוצים, אבל בפועל הם משחקים על הקו, שם הייתרונות שלהם באים לידי ביטוי בצורה הטובה ביותר.

ברור שאם נוסא יהיה חלוץ יכולת הסיומת שלנו תפגע לעומת הצבתו של טוטו שם, אבל השאלה היא האם יש לנו מישהו שיכול
להיות במשבצת הזאת בצורה טובה יותר? ואני חושב שלא. אז יכולת הסיומת תפגע, אבל המשחק של הפועל לא כל כך. בסופו
של דבר אם היה לנו שני טוטו כנראה שהמצב היה יותר טוב, אבל את זה לא יהיה לנו, כי אנחנו לא בליגת האלופות (וגם אז טוטו
וסהר שיחקו ביחד רק בגלל השם והפציעה של שכטר).
ברור גם שאם אורמוש / טועמה יהיו קיצוניים במקום דאמרי המצב יהיה פחות טוב, כי המהירות שלו והיכולת שלו להתמודד ב 1:1
היא מאוד גבוהה. וגם כאן היחידי שיכול להחליף אותו הוא נוסא, רק שנוסא עצלן, ולכן מבחינה הגנתית אנחנו ניפגע מאוד אם זה
יקרה. לכן כאשר ניגשים לסוגיה צריכים לחשוב מה עדיף יהיה פגיעה הגנתית או פגיעה במהירת של ההתקפה? לדעתי עדיף יהיה
לשחק עם אורמוש / עבאס בצד ולשלוח את אלרואי יותר קדימה. במקרה של דאמרי יש לנו אופציה להביא מחליף, כי גם גאדיר
וגם בן חיים יסכימו לשבת על הספסל, אם יזכו לדקות משחק סבירות ומידי פעם לחוצת ההרכב בשם הרוטציה, אבל אני לא בטוח
שזה יהיה עדיף על אורמוש.
בכל מקרה אם מביאים אחד מהם צריך לשחרר קשר התקפי, כי אחרת שניים מבין טועמה / שי / אורמוש / עבאס / לאלא יאלצו
לשבת כל משחק ביציע. אז אם לא בונים עליהם (במיוחד לגבי טועמה ולאלא כנראה שעדיף לשחרר אותם באיזו עיסקה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 13:09 
סמל אישי של המשתמש
אל דוד, הבהרתי זאת בהודעה הקודמת ואני אדגיש שוב-
הפועל משחקים ב 4-5-1 מאז המשחק בהולנד
וזו בדיוק הסיבה שלמהראן אין את היכולת להשתלב בהרכב כזה.
אחרי שדו שיח החרשים של סוגית המערך נגמר, נעבור לשיבוצים.
ניסא לא יכול לשחק במקום טוטו. ביום שני, כשקשטן הבין שמהראן לא מסוגל להשתלט על כדורי השוער של אדל, נוסא זז יותר קדימה והכדורים כוונו אליו, כולנו ראינו מה יצא מזה. גורנישט. אין שחקן בהפועל שיכול לשחק את התפקיד של טוטו, שהוא תפקיד מכריע בכל היציאה שלנו קדימה להתקפה בשל היכולת לשמור על הכדור עם הגוף, לקחת כדורי גובה וללחוץ על הבלמים של היריבה.
אין שחקן בהפועל שיכול לשחק את התפקיד של דמארי. שילוב של מהירות, כושר גופני, יכולת הגנתית עם סיומת קטלנית (מלך שערי הקבוצה למי שפספס) וזה בגלל שהוא,כחלוץ, מגיע עם הפנים להגנה מכיוון שטחים מתים ואין בלם שבעצם מכסה אותו ומחייב את המגן הימני של היריבה לשחק כחצי בלם ולרדוף אחריו לרחבה.
לגבי נוסא, אמרתי את זה בהודעה הקודמת. יכול להיות שאלרואי מסוגל לבצע את התפקיד הזה מבחינת פיזיות ואתלטיות אבל הדריבל שלו על האגף, אחת מנקודות החוזק שלו, הולכת לאיבוד. אם לא ננסה, לא נדע.
טב"ח לא יבוא בשביל להיות שחקן ספסל למרות שהוא בהחלט יכול לעשות את התפקיד של דמארי כיום.
לגבי גאדיר, לא יודע עד כמה הוא מסוגל לעשות הגנה אבל על פניו, יש לנו את המאמן המושלם בשביל ללמוד את זה.
לכן בינואר, בהנחה שטוטו נשאר, מבין שניהם עדיף להביא את גאדיר.
לגבי שאר הקשרים, אני חושב שסלים ועבאס די הולכים לאיבוד במערך הנוכחי, אלא אם כן עבאס כן יוכל לשחק במקום נוסא, דבר שאני אישית עדיין מטיל בספק.
בעולם סטרילי (אחד שלא כולל את מרכיב האישיות של אלי טביב) הייתי משחרר את דדי,עטיה,פרנסמן ואורמוש ומביא את בן הרוש או חיימוביץ' ואת גאדיר או שחקן זר שיכול לשחק כקשר תוקף/חלוץ.
תוספת קטנה - לגבי סלים. למרות שהוא לא מוצא את עצמו במערך הזה, אפקט הכדורים החופשיים שהוא מייצר הוא עדיין אפקט מרתיע מאוד. השאלה אם שווה להשאיר שחקן רק בשביל זה היא שאלה קשה בהתחשב בעבר של סלים במועדון ובמה שהוא תרם לו. אני אישית הייתי משאיר אותו אבל לא משיקולים מקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
אני מודה שלא ראיתי שנוסא עבר להיות מתופקד כחלוץ, להגיד שהוא זז יותר קדימה והכדורים כוונו אליו זה גם משהו שלא ראיתי,
ובכל מקרה זה לא אומר כלום, כי אם נוסא זז קדימה בנוסף לאלא שהיה שם זה רק "יוצר" עומס, ולא עוזר להשתלטות על הכדור,
אלא רק מפריע, בין כל השחקנים שיש בהפועל השנים שיכולים לעשות את זה מלבד תמוז זה נוסא ודאמרי, אם הם יצליחו אני לא
יודע, אבל להם יש את היכולת הפיסית לעשות את זה.

לגבי דאמרי אני מסכים איתך, אבל לכן אתה יכול לשנות קצת את השיטה ולדאוג למשחק פחות מהיר ויותר על בסיס מסירות ולשחק
שם עם אחד הקשרים, נכון זה יפגע בדבר אחד אבל יעזור לך להשתלט על מרכז המגרש. ככה גם עבאס / גורדנה במקום נוסא.
נוסא יותר חזק ומוכשר מהם, אבל הוא גם יותר פרזיט מהם ולכן לא אמורה להיות בעיה לפתוח שם עם גורדנה, אם יתעייף, להכניס
את עבאס או להעביר לשם את אלרועי ולשחק עם טועמה / אורמוש בצד. אופציות משחק בסגל יש, אופציות שיש להן חסרונות אבל
גם ייתרונות, צריך רק לדעת לנצל את ההיתרונות בכל סיטואציה, ולא לבכות שאין מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
יש הרבה מה לעשות, אל תשכח שגמישות מחשבתית ושינוי שיטה תוך כדי המשחק הן לא הנקודות החזקות של המאמן שלנו. בפורום התחננו כבר מספטמבר שישנה את שיטת המשחק לשיטה של הדאבל (מה שדי קורה היום בגדול) ולקח לו חודש וחצי לעשות את זה.
אני מסכים איתך לגבי הקישור שיכול וצריך להיות יותר דינמי ועם רוטציה שתמקסם את הפוטנציאל שיש לשחקני הספסל, אבל אני לא רואה את אורמוש ממשיך פה אחרי ינואר בכל מקרה ולכן כדאי להביא במקומו קשר-חלוץ שיכול למלא גם את התפקיד של עומר וגם את של אלרואי שיוכל להיכנס בעצמו לתפקיד של נוסא במקרה הצורך.
עם כל הדיון המקצועי שכחתי לברך אותך על משחק הקל"ב היחסי שהיה לך ביום שני. חוקוק-ק"ש זה 20 דקות בלחץ, לא ?....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
40 דקות, אבל אני בירושלים בימיים אלו ולמרות שכבר הייתי עם רגל בתוך הרכב הנוסע צפונה מסיבות שלא תלויות בי נשארתי באלקודס=)

לגבי הרכש בינואר ומה יקרה אחריו זה נושא אחר, ואני מניח שאנחנו מסכימים ברובו.
הנקודה שלי בדיון שגם עכשיו יש לנו סגל מספיק רחב שאם היו משמשים בו כמו שצריך היה יכול לספק תוצאות טובות יותר,
ושבמציאות ניתן למצוא פיתרון סביר + כמעט לכל שחקן שיהיה חסר. זה שלא עושים את זה זה בהחלט בגלל הקיבעון המחשבתי
של המאמן, ואיזה פחד לא ברור מלתת לשחקנים "חדשים" זמן דשא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: