תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יולי 2025, 18:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:33 
איך לא פתחו עד עכשיו? או שלא ראיתי.

כמות אדירה,ושירה ועידוד עוד יותר אדירה.
איזה קהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקהל
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
תודה רבה לכל מי שנסע. :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:34 
YardenDe כתב:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
מדהים הכמות ומדהים איך ביטלו את היריבה!!!!

רק לצערי קצת מפריע לי שלא קיימת תגובה לדברים במגרש לעיתים קרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
שאפו למי שנסע. חימם את הלב.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
רק לצערי קצת מפריע לי שלא קיימת תגובה לדברים במגרש לעיתים קרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 דצמבר 2011, 23:59 
רק הילד הבלונדיני, שהחליט לעשות דווקא ולהניף את הדגל בכוונה.
ילדון צהוב מלא חצ'קונים, בגלל אנשים כאלה אנחנו הקהל הכי שנוא במדינה.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
:ROSE: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 00:02 
Red Nightmare כתב:

כן אה, איזה באסה ששונאים אותנו, כואב הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 00:31 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:

מה היה שם? שמעתי עם החבר'ה שנסעתי איתם שחצי יציע רצה לדפוק לו מכות ושהוא ילד זין.
לא הספקתי לשאול מה הוא עשה או לא עשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 00:38 
עומרי בונדר כתב:
Red Nightmare כתב:

מה היה שם? שמעתי עם החבר'ה שנסעתי איתם שחצי יציע רצה לדפוק לו מכות ושהוא ילד זין.

ביקשו ממנו להוריד את הדגל, כי הוא מסתיר, הוא התחיל לעשות בכוונה כמו ילד זין.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:20 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה שמעו בטלויזיה, באיצטדיון היה עידוד נוראי שוב פעם ביגלל ההחלטה הנוראית למקם את הגוש המעודד בתחתית היציע.
זה אולי יעיל למשחקי חוץ שלא מגיע הרבה קהל. אבל במשחקים שהיציע מלא, האקוסטיקה באיצטדיון גם ככה מחורבנת והיציע גדול (לא כמו שער 5 שהוא קצר יחסית), אז למקם את הגוש המעודד למטה גורם לנתק מכל שאר היציע.
גם היום, כמו בגמר הגביע בר"ג, כמו בוינטר וכמו בקריית אליעזר, ישבתי במרכז היציע ולא הצלחתי כמעט לשמוע את הגוש המעודד. כמוני ראיתי עוד הרבה פרצופים שמעודדים בד"כ ביציע והתייאשו גם כן ביגלל הנתק והחוסר אווירה בחלק העליון של היציע.
הגוש המעודד חייב תמיד להיות במרכז היציע במטרה לסחוף את כל השאר.
היום היה עידוד נוראי ב90% מחלקי היציע, בעיקר ביגלל זה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
חזרנו מיום ארוך שהתחיל לפני 19 שעות (עבודה+משחק בק"ש), לא לפני שווידאנו שכיפה אדומה הגיעה הביתה והזאב לא טרף אותה בדרך...
אחלה נסיעה, משחק בסדר גמור, בית"ר סניף 04 קבוצה נחמדה עם אוהדים פח. הדבר הכי מרגש שם בכלל נמצא בשירותים :
תמונה

כל הכבוד למי שהגיע, שבוע הבא קל"ב במושבה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:30 
סמל אישי של המשתמש
היה אדיר.
עוד לא הגענו לתל אביב. (ההסעות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:30 
מהיציע של קרית שמונה העידוד הבלתי פוסק נשמע מצוין.
לא שזה שווה הרבה אבל זכינו למחמאות מהרבה אוהדי היריבה ואדון רון עמיקם שציין באוזני "הקהל הטוב בארץ"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 01:53 
סמל אישי של המשתמש
כוס אמא של ההתאחדות המסריחה הזאת. קצת התחשבות באנשים. למה אני צריך לחזור ב2 בלילה ממשחק כדורגל?!?!?!?!?!
תמותו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 02:46 
סמל אישי של המשתמש
מבחינת שעה ומיקום, אחד ממשחקי החוץ הכי מרשימים שלנו מבחינה כמותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 02:49 
סמל אישי של המשתמש
Red Nightmare כתב:
עומרי בונדר כתב:
Red Nightmare כתב:

"ביקשו"
זיינתם את השכל כל המשחק,אז אתם רואים שאתם בלב הגוש המעודד ורואים שיש דגלים ואתם עדיין מזיינים את השכל תעברו מקום אם לא נוח ובכל מקרה לפחות אם הייתם מעודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 03:10 
Red Nightmare כתב:
עומרי בונדר כתב:
Red Nightmare כתב:

אני עמדתי באותו איזור ועודדתי לבד רוב הזמן.
99% מהאנשים מסביבי לא הפסיקו לשניה לקלל את השחקנים שלנו, לציין כמה שהקבוצה לא ראויה לנוכחות המכובדת שלהם בקריית שמונה וכמובן שעידוד זה לא בשבילם! אבל לצעוק משחק שלם על מישהו שמניף דגל זה יש כח אה?! ובכלל אחד הציטוטים הגדולים של אחד מהאלה ליידי "אני אתחיל לעודד כשהוא יוריד את הדגל!". כמובן שהשיר היחיד שכן נשמע מאותם "אוהדים" מופלאים היה שיר השחקן של טועמה המושיע שיבוא ויוציא אותנו מהצרה אם רק יכניסו אותו! חבורה מגעילה של מכביסטים :PUKE: אה בעצם אותם אוהדים גם עסקו בלצעוק "יש!" בהזדמנות של לאלא.
בין האנשים שהיו ליידי באיזור המדובר הייתה שיר אלמליח שאני חייב להודות שלא ראיתי אותה שרה, קופצת ומשתוללת אבל אני לוקח אותה כל יום לפני החבורה המגעילה של המכביסטים (אופס! התכוונתי ל"אוהדי הפועל") שהיו מסביבי.
לא אומר לשניה שזה שהוא עשה "דווקא" זה מוצדק, אבל ה"ילד" הזה ממש לא פעם ראשונה מניף דגל ועוזר בתפאורה ובדחיפת הקבוצה לפי מה שאני יודע, וכל מה שאני שמעתי מסביבי היה רק קללות לשחקנים שלנו ו"בקשה" להוריד דגלים. וואלה כן, גם לי הדגל הפריע לראות, ובחרתי בכל זאת להישאר באותו מקום. לא טוב לכם שמניפים דגל באיזור שלכם? לכו לכל מקום שהוא לא איזור הגוש המעודד. רוצים אולי שבכלל נפסיק להניף דגלים? או שלטים שמסתירים לפעמים? או אולי נפסיק לעודד כי זה מפריע לכם באוזן? כי פשוט נראה שאת הפיתרון הזה כבר אימצתם לכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
איזה יום קשה. 5-6 שעות בדרכים..

אבל בהחלט חוויה לראות כל הדרך לקרית שמונה צעיפים אדומים בכביש, להיכנס לעיר ולהרגיש שהצבא האדום נוכח בכל פינה. שיירות של אנשים לאצטדיון

קהל מרשים :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 07:17 
YardenDe כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 07:26 
סמל אישי של המשתמש
עידוד חלש מאוד. כמות מרשימה
בחלק העליון מעטים עודדו.

רוצה לציין את אוהדי הקרייה: למעט כמה בבונים רובם סימפטיים. כמות בלתי נתפסת של אנשים איחלו לי נסיעה טובה בסוף ושלנהוג בזהירות כי זה הכי חשוב

שאפו גדול גם למשטרה שהפתיעה בתכנון מראש ודאגה שאני אעמוד בפקק אחד! !!! עד כביש 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
היה די מתסכל האקוסטיקה המחורבנת.
בסה"כ לא הפסקנו לעודד לשניה ואני חושב שאת העבודה שלנו עשינו.
הקהל של ק"ש איחל לנו נסיעה טובה ובסה"כ היו די סימפטים.
היה מרגש השירה בדרך לאוטו.

דבר אחד שהציק לי מאוד זה העובדה ש5 שחקנים בלבד נשארו להודות לקהל,באנו עד לפה בשבילכם לפחות תדעו להגיד תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 07:53 
מתנחל אדום כתב:
Red Nightmare כתב:
עומרי בונדר כתב:
Red Nightmare כתב:

99% מהאנשים מסביבי לא הפסיקו לשניה לקלל את השחקנים שלנו, לציין כמה שהקבוצה לא ראויה לנוכחות המכובדת שלהם בקריית שמונה וכמובן שעידוד זה לא בשבילם! אבל לצעוק משחק שלם על מישהו שמניף דגל זה יש כח אה?! ובכלל אחד הציטוטים הגדולים של אחד מהאלה ליידי "אני אתחיל לעודד כשהוא יוריד את הדגל!". כמובן שהשיר היחיד שכן נשמע מאותם "אוהדים" מופלאים היה שיר השחקן של טועמה המושיע שיבוא ויוציא אותנו מהצרה אם רק יכניסו אותו! חבורה מגעילה של מכביסטים :PUKE: אה בעצם אותם אוהדים גם עסקו בלצעוק "יש!" בהזדמנות של לאלא.
בין האנשים שהיו ליידי באיזור המדובר הייתה שיר אלמליח שאני חייב להודות שלא ראיתי אותה שרה, קופצת ומשתוללת אבל אני לוקח אותה כל יום לפני החבורה המגעילה של המכביסטים (אופס! התכוונתי ל"אוהדי הפועל") שהיו מסביבי.
לא אומר לשניה שזה שהוא עשה "דווקא" זה מוצדק, אבל ה"ילד" הזה ממש לא פעם ראשונה מניף דגל ועוזר בתפאורה ובדחיפת הקבוצה לפי מה שאני יודע, וכל מה שאני שמעתי מסביבי היה רק קללות לשחקנים שלנו ו"בקשה" להוריד דגלים. וואלה כן, גם לי הדגל הפריע לראות, ובחרתי בכל זאת להישאר באותו מקום. לא טוב לכם שמניפים דגל באיזור שלכם? לכו לכל מקום שהוא לא איזור הגוש המעודד. רוצים אולי שבכלל נפסיק להניף דגלים? או שלטים שמסתירים לפעמים? או אולי נפסיק לעודד כי זה מפריע לכם באוזן? כי פשוט נראה שאת הפיתרון הזה כבר אימצתם לכם.

וואלה,מצדי שיהיה גם זה שיושב וחותך קונפטי לפני כל משחק,אנשים נסעו 3 שעות כל כיוון לקריית שמונה לראות משחק,לא בשביל לסבול דאווינים של איזה ילד מציק שעושה דווקא עם הדגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:12 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
כוס אמא של ההתאחדות המסריחה הזאת. קצת התחשבות באנשים. למה אני צריך לחזור ב2 בלילה ממשחק כדורגל?!?!?!?!?!
תמותו כבר.

אתה סובל אולי פעם, פעמיים בשנה יש כאלה שסובלים כל השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
מתנחל אדום כתב:
Red Nightmare כתב:
עומרי בונדר כתב:
Red Nightmare כתב:

וואלה,מצדי שיהיה גם זה שיושב וחותך קונפטי לפני כל משחק,אנשים נסעו 3 שעות כל כיוון לקריית שמונה לראות משחק,לא בשביל לסבול דאווינים של איזה ילד מציק שעושה דווקא עם הדגל.

נוח לך להתעלם מהעובדה שיש נורמות מסוימות באזורים מסוימים. אתה לא רוצה שיסתירו לך עם דגלים, אל תשב בגוש המעודד. כמו שכתבו פה פעם - אף אחד לא יבוא ויעמוד באמצע שער 2. פשוט כי זה לא מקובל.
ואגב, אם כבר נסעת שלוש שעות כל כיוון, לא תעודד? (לא אתה ספציפית, לא יודע אם וכמה עודדת, אלא כל האנשים המדוברים שהיה להם גרון לצעוק על אוהדים או לקלל שחקנים ולא היה בזין שלהם לעודד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
סנופקין כתב:
נוח לך להתעלם מהעובדה שיש נורמות מסוימות באזורים מסוימים. אתה לא רוצה שיסתירו לך עם דגלים, אל תשב בגוש המעודד. כמו שכתבו פה פעם - אף אחד לא יבוא ויעמוד באמצע שער 2. פשוט כי זה לא מקובל.
ואגב, אם כבר נסעת שלוש שעות כל כיוון, לא תעודד? (לא אתה ספציפית, לא יודע אם וכמה עודדת, אלא כל האנשים המדוברים שהיה להם גרון לצעוק על אוהדים או לקלל שחקנים ולא היה בזין שלהם לעודד)

מי אתה שתלמד אחרים איך לראות משחק כדורגל?
מי אתה שתקבע שיש נורמה? איך בדיוק יש נורמה? נורמה היא משהו נורמטיבי, שיש עליו קונצנזוס חברתי.
הנפת הגדלים בזווית שתעלים משחק שלם לכל היציע מעולם לא היתה משהו כזה. זה שכבר שנים יש כמה בני זונות שמתעקשים לעשות את זה,
לא אומר שזה נורמה. זה אומר שהקהל של הפועל לא אלים, כי במקומות אחרים כבר היו מורידים את האנשים האלה.
בתור אחד שיושב קבוע בגוש המעודד, כולל אתמול - תפסיקו לזיין את השכל לאנשים. זכותם של אנשים לראות משחק. בשביל זה הם קנו
כרטיס. אולי אפשר להתעצבן שהם לא מעודדים, זה עוד לגיטימי. אבל להסתיר להם את המשחק ולהתעצבן? בושה וחרפה.
זה גם מביא אותי שוב לאותן בקשות לסולידריות רק לפני חודש. יש סיבה שהחרם לא היה מורגש. כשצריך להתחשב באחרים, אוהד לאוהד זאב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:33 
יהלום אדום כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תמותו כבר.

אתה סובל אולי פעם, פעמיים בשנה יש כאלה שסובלים כל השנה.

וואלה איזה מזל זה שאחרי הפסד מעצבן כזה הייתי צריך לנסוע רק 7 דקות הביתה :)
רק חבל שאני משלם על זה היום בעבודה, שפתאום כל "אוהדי" קרית שמונה נהיים חברים שלי.
מה שכן, הם פשוט המומים מהתצוגת קהל של אתמול, הייתי צריך להסביר מאיפה הגיעו הדגלים, איך כל המשחק מעודדים, ואיך אפילו אחרי הגול העידוד המשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
"נורמה זה משהו נורמטיבי" - משפט השנה :D

רק אני אכלתי זין. אתמול שעתיים וחצי לכל כיוון, משחקי בית שעה ורבע נסיעה, אפילו נתניה - לכאורה קל"ב בשבילי - זה ברוך עם המיקום הנוראי של הקופסא
יאללה שיעברו כבר לאצטדיון על כביש החוף (הלוואי שנארח שם בעונה הבאה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
סנופקין כתב:

מי אתה שתלמד אחרים איך לראות משחק כדורגל?
מי אתה שתקבע שיש נורמה? איך בדיוק יש נורמה? נורמה היא משהו נורמטיבי, שיש עליו קונצנזוס חברתי.
הנפת הגדלים בזווית שתעלים משחק שלם לכל היציע מעולם לא היתה משהו כזה. זה שכבר שנים יש כמה בני זונות שמתעקשים לעשות את זה,
לא אומר שזה נורמה. זה אומר שהקהל של הפועל לא אלים, כי במקומות אחרים כבר היו מורידים את האנשים האלה.
בתור אחד שיושב קבוע בגוש המעודד, כולל אתמול - תפסיקו לזיין את השכל לאנשים. זכותם של אנשים לראות משחק. בשביל זה הם קנו
כרטיס. אולי אפשר להתעצבן שהם לא מעודדים, זה עוד לגיטימי. אבל להסתיר להם את המשחק ולהתעצבן? בושה וחרפה.
זה גם מביא אותי שוב לאותן בקשות לסולידריות רק לפני חודש. יש סיבה שהחרם לא היה מורגש. כשצריך להתחשב באחרים, אוהד לאוהד זאב.

1. לא קובע נורמות, זו המציאות. נעים או לא נעים - יש דגלים בגוש המעודד. ושוב אזכיר את הדוגמה משער 2. לא לגיטימי להתעצבן אם מישהו עומד שם באמצע היציע?
2. נכון שיש הבדל בין משחק בית למשחק חוץ. אתמול לא הייתה לך את הפריבילגיה להחליט שתשב ביציע מסוים שבו אפשר לשבת ולראות משחק נטו. ובכל זאת, הדגלים לא הסתירו ליציע שלם במשך 90 דקות כמו שאתה מנסה לצייר את זה, ומרוב היציע ראו טוב מאוד.
3. כל מה שאמרת בנוגע לסולידריות וה"דווקא" שעשה אותו ילד - מקבל לחלוטין. שים לב שבהודעה שלי לא הצדקתי הסתרה מכוונת לאנשים ולו פעם אחת. גם אני מתעצבן על אנשים שעושים את כל הדרך הזו ולא מעודדים - אבל זה לא אומר שמותר לזיין אותם עם דגל משך משחק שלם.
בשורה התחתונה - גם אותי זה מעצבן. אבל אי אפשר להתלונן כשאתה מתיישב דווקא באזור שבו הדגלים מונפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: