תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 19:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 554 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL פנטזי
הודעהפורסם: 04 דצמבר 2011, 22:14 
סמל אישי של המשתמש
איזה יום אסון...
מילא שאני מפסיד לקבוצה לא פעילה, אבל גם פורטה וגם דייויס מסיימים את העונה
אין לי מה למכור :(

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
יצא לי לראות שלשום את המשחק בין קליבלנד לבולטימור.
משחק טוב לאללה, בולטימור ניצחו 24:10 אבל קליבלנד יצאו פראיירים.
היה להם לפחות פעמיים שכשהם רצו לטאצ'דאון הם השמיטו את הכדור והפסידו נקודות.
אבל בולטימור הגנתית מעולים.. Sacks בלי סוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 דצמבר 2011, 10:24 
סמל אישי של המשתמש
להזכירכם: הלילה ב ESPN ישדור המשחק בין פיטסבורג לקליבלנד. כדאי לשים הרכבים לפני המשחק אם יש לכם שחקנים מאחת מקבוצות אלו.

כתבה מגלובס של אתמול בערב:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000704468
משהו מוזר קורה בישראל
מכל שטיפות המוח על הליגה הספרדית, הפרמיירליג, ליגת העל בכדורגל או בכדורסל, דווקא ה-NFL היא הליגה שמשדרת הכי הרבה משחקים בשבוע בחינם בישראל?
מה זה אומר: שכדאי לכם לנסות, מה אכפת לכם, זה בחינם

בישראל נכון להיום אפשר לראות שמונה משחקי NFL בשידור חי בטלוויזיה מכל מחזור, שבעה מהם בערוצים פתוחים (שלושה ב-ESPN, שניים ב-FOX SPORTS, שניים ב-METV; המשחק בערוץ בתשלום משודר ב-LIVE 5 מבית ערוץ הספורט). זה יותר מליגת העל בכדורגל (ארבעה משחקים בשידור חי במחזור, אחד בערוץ פתוח), ליגת העל בכדורסל (ארבעה-חמישה משחקים, שניים בערוץ פתוח), הליגה האנגלית (שלושה-ארבעה, כולם בתשלום), הליגה הספרדית (שלושה-ארבעה, שניים בערוץ פתוח). מליגת האלופות משודרים 10 משחקים במחזור של שלב הבתים; רק ארבעה בערוץ פתוח. כלומר: פוטבול מקצועני הוא הספורט הכי נגיש, כמותית ואיכותית, לציבור צופי הטלוויזיה בישראל.
אם הנתון הזה נשמע מוזר, הנתון הבא הוא אבסורד: הצופה הממוצע בישראל יכול לראות יותר משחקי NFL במחזור מהצופה הממוצע בארה"ב. בארה"ב הצופה הממוצע (זה שלא משלם על כבלים ובטח לא על החבילה של ה-NFL בלוויין שמאפשרת לזפזפ בין כל 16 המשחקים בטלוויזיה או באינטרנט) תלוי קודם כל בגיאוגרפיה: הוא מקבל, רוצה או לא רוצה, את המשחקים של הקבוצה המקומית וגם זה רק אם האצטדיון מלא; ה-NFL מחשיכה את המסך אם הקבוצה לא מצליחה למכור את כל הכרטיסים למשחק. מדיניות ההחשכות פוגעת בעיקר באוהדים של קבוצות משווקים קטנים שסובלים פעמיים: הם גם לא יכולים, במיוחד בכלכלה הנוכחית בארה"ב, לשלם 100 דולר לכרטיס בשביל לשבת ביציעים הגבוהים, וגם רואים שחור בעיניים מול הטלוויזיה. העונה, אחרי 13 מחזורים, הוחשכו שמונה משחקים. בעונה הקודמת הוחשכו 23. ב-2009: 26. בתסריט אופטימלי, הצופה האמריקאי הממוצע יכול לראות בבית חמישה משחקים במחזור בשידור חי.
השאלה העיתונאית המתבקשת היא למה בישראל, מדינה שיש בה במקרה הטוב מאוד 20,000 אוהדי פוטבול (אני מחשיב פה אמריקאים שגרים בישראל), אפשר לראות כל כך הרבה פוטבול. לשאלה הזאת יש תשובה, היא מורכבת מהאינטרסים של כל אחד מהגופים המשדרים, והיא מאוד משעממת. מה שמעניין בנגישות של הפוטבול בישראל זה ההזדמנות: לאוהד הספורט הישראלי יש הזדמנות ליהנות, בחינם ובכמות פנטסטית, ממשחק אדיר ומהליגה הכי טובה בעולם. האם הוא ינצל אותה?
כדי לנצל את ההזדמנות הזאת אוהד הספורט הישראלי צריך להתגבר על קשיים רציניים. הקושי הראשון, והכי משמעותי, הוא כמובן תרבותי: (כמעט) אף אחד בישראל לא גדל על פוטבול, רק בסוף שנות ה-80 התחילו לשדר כאן פוטבול, בעיתונות הישראלית כותבים מעט מאוד ורוב המקרים בשטחיות על פוטבול - קשה מאוד באקלים כזה להתחבר למשחק חדש יחסית. פוטבול הוא גם משחק לא פשוט; יש המון חוקים והמון שחקנים בהמון תפקידים שונים ומשונים, כל קבוצה מורכבת משלוש קבוצות שונות (קבוצת התקפה, קבוצת הגנה וקבוצה מיוחדת שעולה על המגרש רק במקרים של בעיטת הרחקה/החזרת בעיטה), ולא תמיד ברור במבט ראשון, אפילו בטלוויזיה, בדיוק מה קרה בכל מהלך. אחרי כל מהלך המשחק נעצר בכל מקרה, עוד משהו שקשה להתרגל אליו, וכמות ההפסקות לפרסומות שיכולה לשגע בנאדם, וכמובן הפרשי השעות: חצי מהמשחקים שמשודרים בישראל משודרים בשעות הקטנות של הבוקר.
מה עומד מול כל הקשיים הלגיטימיים האלה? פחות או יותר כל מה שבנאדם שבאמת אוהב ספורט יכול לבקש. מבנה העל המרקסיסטי של ה-NFL (חלוקת הכנסות שווה משידורי הטלוויזיה, תקרת שכר בלתי שבירה) יוצר ליגה אולטרה-שוויונית שאין בה כמעט משחקים שהתוצאות שלהם ידועות מראש. בעונה סטנדרטית, לפחות 10 קבוצות מועמדות לגיטימיות להגיע לסופרבול. כמות המשחקים שמוכרעים רק בדקות הסיום היא עצומה. כל משחק מציע תערובת של אסטרטגיה, טקטיקה, חדשנות, אלימות, פעולות אתלטיות וקואורדינטיביות שהן פאר האסתטיקה האנושית, עשרות מצלמות שמגישות תרגום לכל מהלך, פרשנות ברמה פנומנלית, וכמויות בלתי נתפסות של הפקטור הכי חשוב: הוואו פקטור.
פעם עורך חכם ביקש ממני לנסות להסביר למה פוטבול לא פופולרי בישראל. כתבתי שפוטבול הוא במידה רבה משחק עתידני; שיש בו הרבה מהנרטיב האמריקאי של לכבוש את הגבול האחרון (The Final Frontier), ואחרי כיבוש היבשת והעולם הגבול האחרון הוא החלל החיצון, ופוטבול נותן לך הרגשה שאתה בעתיד, שהחלל החיצון כבר נכבש - האצטדיונים המפלצתיים, התלבושות החייזריות, המוטציות האתלטיות. ישראלים, לעומת זאת, חיים במציאות טרגית שמקדשת את העבר וכמעט לא מאפשרת להסתכל אל העתיד - כך שכל העסק זר להם מדי.
העתיד, באיזושהי קונסטלציה מוזרה, איכשהו הגיע לישראל. תנו מבט, זה בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 דצמבר 2011, 06:37 
סמל אישי של המשתמש
לרובנו היום זה גארבג' טיים בפנטזי, אבל לליגה יש מחזור חשוב לקראת הפלייאוף:
http://sports.walla.co.il/?w=/154/1883899
הייתי רוצה לראות את סינסי-יוסטון אבל אין שידור. מהשידורים הכי מעניין מאוחר בלילה דאלאס-ג'איינטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 10:54 
סמל אישי של המשתמש
שבוע הבא חצי גמר, דקל נגד מוריסי, ירון נגדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 דצמבר 2011, 17:47 
וואו כמעט ועפתי ברגע האחרון. היו לי כמה מחזורים זוועתיים והאחרון היה הכי גרוע כשרק ברגע האחרון הצלחתי לשמור על יחס שערים עדיף מהדגל האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 דצמבר 2011, 10:57 
סמל אישי של המשתמש
יש משחק בין שבת לראשון, כך שהשבוע משודרים 9 משחקים מתוך 16!!!
http://sports.walla.co.il/?w=//1885128
שימו לב למשחק ביום ראשון ב 23:00 ב METV

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 דצמבר 2011, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
דקל קיבל תארי "מקום ראשון בעונה הרגילה" ו"הכי הרבה נקודות".
מתברר שיש משחקי ניחומים על מקומות 5-8, מעין פלייאוף תחתון. הייתי בטוח שביטלתי את זה.
נראה לי שרק קבוצה אחת פעילה שם, אני מניח ש redblood רוצה לסיים במקום 5.

זיכרו שיש משחק כבר הלילה בין אטלנטה לג'קסונוויל, צריך לדאוג להרכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 13:40 
אני בשוק שסיימתי ראשון אחרי שבקושי הצלחתי לעשות שינויים בגלל הגיוס.
בכל מקרה, רוב הסיכויים שאני אעוף בקרוב, וגם אם כן הייתה לי הופעה מכובדת מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 דצמבר 2011, 14:10 
יש לך את ארון רודג'רס !!! וכל טאצ'דאון שלי עם דרו בריס הופך 50 % לנק' גם אצלך עם ג'ימי גרהאם. אני לא חושב שיש לי סיכוי מול נבחרת הכוכבים שלך. אלא אם כן, יקרה משהו מיוחד ושני הדברים שציינתי לא יתממשו ואז יהיה לי סיכוי כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 דצמבר 2011, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
סקירת המשחקים הנותרים השבוע:
http://sports.walla.co.il/?w=/154/1886009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
באופן מפתיע ניצחתי את ירון ואני בגמר. אצטרך לחכות עד הרגע האחרון בכדי לראות אם זה נגד מוריסי או דקל.
השחקן היחיד שלי בהרכב שבחרתי בדראפט הוא בנסון - סיבוב שישי. את כל השאר אספתי בדרך, כמעט הכל מהרצפה (רק ההגנה של הרייבנס מהטרייד עם ירון שחבל שלא בוטל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 דצמבר 2011, 17:07 
אני ודקל ראש בראש עד הרגע האחרון היום בחצי הגמר...
נקווה למשחק מסירה טוב של פיטסבורג היום ושהם לא ילכו על ריצות יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 דצמבר 2011, 07:19 
סמל אישי של המשתמש
ההגנה של הניינרס סידרה לדקל את הגמר נגדי. מפחיד לראות את כמויות הנקודות שלו.
גם דקל וגם מוריסי היו מנצחים אותי השבוע, היה לי את המזל הכמעט רגיל לקבל את מי שהכי לא הולך לו באותו השבוע. אני צריך רק עוד שבוע של מזל כזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
שידורי השבוע:
http://sports.walla.co.il/?w=//1887049
שימו לב שרוב המשחקים בשבת במקום בראשון בגלל היום שבו נולד אבא של טיבו.
מרתק: הדרבי של ניו יורק בשבת ב 8, ניו אורליאנס-אטלנטה בין שני לשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 דצמבר 2011, 17:48 
וואו איזה משחק חזק ניו אורלינס- אטלנטה... חבל שזה בלילה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 דצמבר 2011, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
הבוקר הדלקתי את המשחק בין יוסטון לאינדי כשנשארו 2 דקות לסוף וראיתי את הדרייב המנצח. כדאי לאורלובסקי לשמור את הכדור, לא בטוח שיהיה לו שוב דרייב נצחון בקריירה.
סקירת המשחקים, רובם מחר:
http://sports.walla.co.il/?w=/154/1887317
עד שיש משחק של הפועל בשבת מזיזים את הפוטבול שיעלה עליו :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 דצמבר 2011, 22:07 
סמל אישי של המשתמש
מדהים שהגעתי בכלל לגמר. איזו חבורת אפסים יש לי בקבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 18:57 
סמל אישי של המשתמש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
אפשר היה לתת לו עונש 15 ירד על נגיעה בקסדת המגן, זה פשוט היה יפה מכדי שהשופטים יקלקלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אפשר היה לתת לו עונש 15 ירד על נגיעה בקסדת המגן, זה פשוט היה יפה מכדי שהשופטים יקלקלו.

קטעים, בדיוק התלבטתי אם הנגיעה שהוא נותן בקסדה בעייתית.
אבל פנלטי של נגיעה בקסדה זה לא רק על משיכה? (כלומר כשהשחקן מושך את הקסדה מ"הלסת" או איך שקוראים לחלק הזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 דצמבר 2011, 21:25 
סמל אישי של המשתמש
תמיד קשה להעריך את חוזק המגע. הכלל הוא שאסור לגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 06:42 
סמל אישי של המשתמש
דרו בריז שבר הרגע את שיא היארדים במסירה לעונה (היה 5084), ועוד בזריקה לטאצ-דאון...
השיא הקודם של דן מרינו נקבע לפני 27 שנה, כשרק התחלתי לצפות בפוטבול (אני זוכר עצמי מקשיב למבזקי גלי צה"ל כל הלילה בזמן הסופרבול שבו מרינו הפסיד לניינרס, הייתי עצוב לאללה).
השיא הקודם היה ב 16 משחקים, בריז שבר אותו כבר ב 15, יש לו עוד משחק...
מדהים, כיף לראות בשידור חי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:11 
סמל אישי של המשתמש
חיכיתי שעוד מישהו יכתוב פה, אבל אי אפשר לחכות לנצח.
ברכות לדקל על נצחונו הסוחף גם בפלייאוף. גם אם הייתי מנחש מראש את כל הכוכבים השבועיים בשוק השחקנים החופשיים לא הייתי מצליח לתת פייט בגמר.

סיכום העונה שלי: הייתי מאד מרוצה מהדראפט בהתחלה, כי התבססתי על היכולת מהעונה הקודמת. מהר מאד נהיה ברור שאף אחד לא משחזר את היכולת, והבודדים שכן פתחו טוב נפצעו מהר מאד. היחיד מהסגל שלי ששרד עד סוף העונה היה הבחירה השישית שלי בדראפט סדריק בנסון, וגם הוא עד הפלייאוף ראה בעיקר ספסל. הצלחתי לבחור מספיק טוב סגל מחליף מהשאריות (במיוחד כאלה שנזרקו על ידכם מוקדם מדי) ולהגיע לגמר.
בעונה שעברה שהיתה הראשונה שלי בפנטזי הפסדתי בגמר והייתי מאד מאוכזב כי הייתי הפייבוריט ובחרתי סגל לא נכון למשחק. העונה לא ברור איך בכלל הגעתי לגמר, אז אני מאד שמח במקום השני והמפתיע.

לצערנו היתה קבוצה אחת שלא היתה פעילה כל הליגה, אחת שפתחה רצחני ונפלה בגלל חוסר השקעה ועוד אחת שהפסיקה כשהתברר שהיא בתחתית. זה די הוריד מהערך של משחקים רבים ומהענין בליגה שלנו. נקווה ששנה הבאה נצליח יותר מבחינת רמת ההשקעה.
תודה לכולם, נהניתי מאד. עכשיו נותר לנו רק להנות מהפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 09:22 
כל הכבוד דקל !!
באמת שקבוצה של דקל הייתה ליגה מעל כל השאר לדעתי. הוא עשה יופי של בחירות.
איציק תאמין לי גם אני לא מבין איך אתה הגעת לגמר חחחחח.... אבל גם על זה כל הכבוד...
הייתה אחלה עונה ... עכשיו רק נקווה למשחקים טובים בפלייאוף שישבשו לנו את השעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 11:26 
ברכות לדקל על הזכייה, היה הפייבוריט כמעט לאורך כל הדרך והגיע לו לזכות.
תודה לאיציק על פתיחת הליגה והרעיון לסחוף אותנו לתוך זה, תרם לי גם להכיר שחקנים בליגה ואת הליגה בכלל.

מבחינתי, גם כמו איציק, בסופו של דבר נשאר לי שחקן אחד מהסגל המקורי, סטיבן ג'קסון, היה לי הרבה מזל באיתור שחקנים חופשיים במהלך העונה, כמו נלסון, קרוז, מארי ועוד, ומעל כולם כמובן קאם ניוטון, איזה חיה. היה לי גם הטרייד שהתנגדתי לו, אבל בסופו של דבר עבר ולא הצטערתי על כך...ותודה לרוב גרונקובסקי על המקום השני בעונה הרגילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
סקירת הסיכויים לפלייאוף לקראת המחזור האחרון:
http://sports.walla.co.il/?w=/154/1889237
ופה רשימת השידורים, כולל "גמרי" המכללות שבאים בהמוניהם השבוע... (חלק כבר היו בימים האחרונים)
http://sports.walla.co.il/?w=/154/1889189

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
ברכות לדקל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 דצמבר 2011, 21:54 
מה אתם אומרים ? נסב את אשכול הפנטזי לאשכול nfl עכשיו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 דצמבר 2011, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
יש למישהו כסף מיותר? אז קדימה תשקיעו. יש לרוג'רס עוד הרבה שנים לפניו.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000710579
גרין ביי מתקרבת ליעד: גיוס 70 מיליון דולר מהציבור
אלופת ה-NFL השלימה בהצלחה מכירת 250 אלף מניות, ותנפיק עוד 30 אלף, במטרה להשיג מימון לשדרוג האצטדיון שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 554 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: