תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 27 יוני 2025, 12:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לא מתחבר לקבוצה הזאת
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 15:47 
סמל אישי של המשתמש
kobster, מה רלוונטית יכולת הקבוצה לפני חודש וחודשיים? הרי כולנו מתגאים בכך ש*אנחנו* לא אוהדי הצלחות. שהיחס לקבוצה לא מושפע מהתוצאות שלה. שבשבילנו הפועל היא הפועל, תמיד. אני פשוט אצטט את מה שכתבתי לפני לא כזה הרבה זמן באשכול לראשונה בחיי שאני לא מצליח להתחבר לקבוצה.

ערן כתב:
תגידו - לא שאני לא מדוכא מהמצב המקצועי והניהולי של המועדון ושל הקבוצה - אבל ממתי נולד הדבר הזה של "להתחבר לקבוצה"? זה קטע ניו-אייג'י כזה של המאה ה-21? האם גם בשנות ה-90 של סיני הסתובבו אוהדי הפועל וטענו שהם "לא מתחברים"? אני לא חושב. לא כי הם היו אוהדים טובים יותר, אלא כי הז'רגון הערכי-עאלק הזה זו פסאדה שהומצאה רק בשנים האחרונות. לא בא לחנך אף אחד. כולכם אוהדי הפועל וזכותכם לאהוד אותה איך שבא לכם, מבחינת מינונים והכל. אבל הלו, מה הקשר התחברות או לא התחברות? תשמחו בניצחונות, תתבאסו בהפסדים, תקללו את ההנהלה, תאהבו שחקן X, תחבבו פחות שחקן Y, תבואו למשחקים, תישארו בבית, וואטאבר. אבל אל תעטפו כל כישלון - והפועל הנוכחית מסתמנת כחוסר הצלחה בכל התחומים, כאמור, מהנהלה ועד שחקנים - בחוסר יכולת שלכם "להתחבר". זה נשמע לא אמין, במיוחד כשכל חוסר היכולת "להתחבר" מגיעה תמיד בעונות או בתקופות לא טובות של הקבוצה. תגידו "ההפועל הזו מבאסת אותי", "ההפועל הזו כל כך מדכאת אותי עד שאני מגיע מראש למגרש בווייב שלילי", אנא עארף. אבל בחייאת, תחסכו מאיתנו את ה"מתחבר"/"לא מתחבר". ואם כבר, אולי אסיים ואסייג כן באמירה מעט שיפוטית: מי שהנהלה - גרועה ככל שתהיה, ומאמן - מביך ככל שיהיה, ושחקנים - לא טובים ככל שיהיו, גורמים לו לאהוד פחות את הקבוצה (שלא לדבר על "שכחתי בכלל שהפועל משחקת!!!11111") - שיבדוק את עצמו ואת מידת האהדה שלו.

ערן כתב:
אני לא מתווכח עם תחושות. אתם טוענים שזה משהו אותנטי, סו בי איט. אבל לטעמי, מבחינה רציונלית וגם רגשית, הנהלה-שחקנים-מאמן לא אמורים להשפיע על המידה שבה אתה אוהד את הקבוצה. ולכן, מבחינתי אין הבדל בין קבוצת גיא לוזון 07/08 ובין קבוצת דרור קשטן 11/12. את ההנהלה הנוכחית אני שונא יותר, מהשחקנים הנוכחיים אני מחזיק יותר, משתיהן היו לי תקוות מסוימות שהכזיבו. אז מה. באותה מידה נהניתי מאופן המשחק של הפועל בעונת 09/10 מאשר מצורת המשחק שלה בעונה שאחרי. כל זה לא השפיע ולא אמור להשפיע על הרצון שלי להגיע בכל שבוע לראות את הקבוצה. אני "מחובר" לקבוצה כי אני אוהד שלה. מה שקורה לי בכל עונה ועונה יכול להשתנות, בהחלט. זה לא אמור לשנות דבר ביחס שלי כלפיה.

ערן כתב:
הטענות על ה"חיבור" נשמעו בקיץ, נשמעו אחרי הפסדים באירופה ונשמעו גם אחרי הניצחונות הלא משכנעים נגד בית"ר וב"ש (זה לא עושה אותם, אגב, מוצדקות יותר). אלא שאני לא עושה פה שום משוואה. אני טוען, בפשטות, שאין כזה דבר "חיבור לקבוצה". שזה בלוף שהמציאו במסגרת ניסיונות ההפיכה של אהדת כדורגל לאיזה משהו ערכי. אתם אוהדים את הקבוצה? סבבה. יותר או פחות, מקרוב או מהבית, זה אתם תחליטו. אבל לטעון שיש כזה מין ציר חיבור כזה שעליו אתם נעים לכיוון הקבוצה או ממנה, זה מגוחך לדעתי. זה פשוט לעטוף תסכול או אכזבה בכאילו ריחוק רגשי ממה שקורה, ברצונכם או שלא ברצונכם. אתה חושב שאני נתפס לסמנטיקה, אני חושב שזה דיבור שמחלחל יותר ויותר ומגיע למצבים מביכים שבהם אני יוצא מבלומפילד וילד בן 16-17 טוען שהוא לא "מתחבר לקבוצה". כאמור, לא חושב שבעונות תחתית של הפועל דיברו על "חיבור", גם לא מאמין שזה משהו שקיים מחוץ לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 16:11 
תודה רבה ערן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
קל לדבר עם העיתון של מחר...

ולא, זה שבן אדם לא מתחבר לקבוצה לא אומר שהוא מפסיק לתמוך בה
אז להציג עכשיו את כל מי שהתלונן בזמנו כאוהד הצלחות/טרמפיסט/וכו' זה פאטתי ולא קשור למציאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שפותח האשכול התכוון לאשכול הזה שהמון אוהדים נגעלו מהקבוצה לפני חודשיים.
viewtopic.php?f=4&t=64883

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:12 
מי שטוען שהקבוצה שראינו במשחקים מאז המשחק נגד רמת השרון לא שונה בכמעט 180 מעלות מהקבוצה ששיחקה במשחקים לפני רמת השרון אין לו עיניים בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
ואם תעבור על התגובות, רובן מתייחסות להחלטות המוזרות של קשטן, משחקי הכוח והכבוד, התנהלות מגעילה ודוחה של ההנהלה והרגשה כללית שהרסו מהר מאוד את מה שבנו במשך השנים האחרונות.
לשמחתנו, קשטן עשה את השינויים והתיקונים ההכרחיים, פחות שומעים בתקשורת את ההנהלה ובעיקר את אוסידון הכלבלב, והקבוצה חזרה לשחק משהו שנראה כמו כדורגל.
גם ברגעים הפחות טובים בתחילת העונה, בלומפילד היה מפוצץ, הכרטיסים לליגה האירופית נחטפו מהר מאוד, המון אוהדים הגיעו לנתניה, עכו וסכנין. לא הייתה כאן בעיה של אוהדי הצלחות אלא אנשים שמשקיעים את כל מה שאין להם בקבוצה ויש אנשים בתוכה שפוגעים באהבה הזו.
אז כן, ההרגשה השתפרה, המצב נראה טוב (חמסה חמסה), ההנהלה עדיין פח אבל הפסיקה להפריע וקשטן, אומנם בדיליי, חיבר קבוצה שהיה כיף לראות אותה אתמול. הקהל הזה מלא באהבה וכשנותנים לו את התנאים להוציא אותה רואים עידוד כמו שהיה אתמול.
יאללה הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
המשפט האלמותי כמעט שחזר על עצמו בפורום עד לפני חודש...
ובכן ילדים וילדות ושאר חסרי הבנה בסיסית !!
אני מציע שתתחברו קודם לעצמכם ואז יהיה לכם יותר קל להתחבר לקבוצה.
״קשטן התרח הזקן והמשחק המשעמם״ ״ אלרואי בלוף״ ״ אי אפשר לבנות על וואליד״
ועוד ועוד ועוד.
מה שקשטן שכח אתם לא תלמדו כל חייכם כנראה.
ברור לי שהכל ( או הרוב) נבע מהשנאה לטביב אבל עדיין זה לא היה במקום.
סבלנות מצרך חשוב בחיים, כדאי שתפנימו.
כמובן שהדרך עוד ארוכה אך כולנו יכולים להיות גאים בדרך שהקבוצה הזאת עושה עד עכשיו.

חוכמו,איפה היית לפני חודשיים/שלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:45 
אדום טורקי כתב:
bruno conti כתב:
המשפט האלמותי כמעט שחזר על עצמו בפורום עד לפני חודש...
ובכן ילדים וילדות ושאר חסרי הבנה בסיסית !!
אני מציע שתתחברו קודם לעצמכם ואז יהיה לכם יותר קל להתחבר לקבוצה.
״קשטן התרח הזקן והמשחק המשעמם״ ״ אלרואי בלוף״ ״ אי אפשר לבנות על וואליד״
ועוד ועוד ועוד.
מה שקשטן שכח אתם לא תלמדו כל חייכם כנראה.
ברור לי שהכל ( או הרוב) נבע מהשנאה לטביב אבל עדיין זה לא היה במקום.
סבלנות מצרך חשוב בחיים, כדאי שתפנימו.
כמובן שהדרך עוד ארוכה אך כולנו יכולים להיות גאים בדרך שהקבוצה הזאת עושה עד עכשיו.

חוכמו,איפה היית לפני חודשיים/שלוש?

מי שמכיר אותי כאן יודע שעוד מהקיץ ניסיתי לכבות שריפות כאן כדי שיהיה יותר שקט ואחדות.
האמת שבזמן האחרון אני פחות מעורב כאן אם כי נהנה לראות איך אנשים פתאום ״ מתחברים לקבוצה״ ...
אתה מוזמן לנבור באשכולות מלפני חודשיים שלושה ולצטט הודעות שלי אתה תגלה שכל מה שכתבתי אז אני כותב היום.
בסוגריים... תתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
אז קבל את התנצלותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 23:57 
אני אוהד הפועל תל אביב, לא אוהד של הצלחות. אוהד של הקבוצה הפועל תל אביב
אהדתי כשירדנו ליגה בשנת 1989, אהדתי והלכתי לראות משחקים ולעודד בשנת 1990 כשהיינו בליגה השנייה ועלינו חזרה
אהדתי כמובן גם באליפויות והדאבלים וההישגים באירופה
אהדתי בלי כל הסתייגות בתקופת השפל של הקבוצה עם סיני, ואפילו עם גיא לוזון
הקבוצה מעל הכל ואני מחובר אליה לא למאמן או שחקן כלשהו, אפילו שחלקם הפכו אותי לאדם מאושר.
תמיד יש לנו עצות למאמן, ואולי היה צריך להכניס את קנדה בדרבי עשר דקות קודם ולא היינו חוטפים ממקקי
אבל לא להיות מחובר לקבוצה? מה, אנחנו אוהדי הצלחות כמו מקקי כדורזל או ירוקי השחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

אני אוהד הפועל תל אביב, לא אוהד של הצלחות. אוהד של הקבוצה הפועל תל אביב
אהדתי כשירדנו ליגה בשנת 1989, אהדתי והלכתי לראות משחקים ולעודד בשנת 1990 כשהיינו בליגה השנייה ועלינו חזרה
אהדתי כמובן גם באליפויות והדאבלים וההישגים באירופה
אהדתי בלי כל הסתייגות בתקופת השפל של הקבוצה עם סיני, ואפילו עם גיא לוזון
הקבוצה מעל הכל ואני מחובר אליה לא למאמן או שחקן כלשהו, אפילו שחלקם הפכו אותי לאדם מאושר.
תמיד יש לנו עצות למאמן, ואולי היה צריך להכניס את קנדה בדרבי עשר דקות קודם ולא היינו חוטפים ממקקי
אבל לא להיות מחובר לקבוצה? מה, אנחנו אוהדי הצלחות כמו מקקי כדורזל או ירוקי השחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
אני פחות מתחבר לקבוצה הזאת.
זה לא שאני לא מתחבר בכלל, אלא פחות.
אני עדיין האדם הכי מאושר כשאנחנו מנצחים, ושוקל לחתוך ורידים כשמפסידים,
אבל זה לא מה שהיה בעבר. מה לעשות, לקבוצה של שנה שעברה או לפני שנתיים התחברתי הרבה יותר.
ב-4:1 שנה שעברה התרגשתי הרבה יותר מה-3:0 אתמול.

מי יודע, אולי זה עיניין של זמן ובגלל שזה קבוצה חדשה, ובהמשך אתחבר הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 00:16 
אדום טורקי כתב:
אז קבל את התנצלותי

התקבלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 01:20 
ואללה לא מתחבר.
זיכרון קצר יש לכם. לפני שבועיים עשינו 0-0 עם רמה"ש להזכירכם, ולא הייתם מאושרים כל כך.
לא מתחבר לקבוצה שהזר המרכזי שלה (חוץ מאפולה) לא קשור לענף, אבל כמובן מקבל קרדיט כל משחק מחדש, אפילו שהוא משחק רע, מאד רע.
שלא משחקת כדורגל מבריק ואין מהלכים מבריקים, לא מתחבר לקבוצה שבה יש זר טוב
על הספסל ומשום מה הוא לא משחק, בכלל אבל.
לא מתחבר לקבוצה שאין כה שום חילוף התקפי טוב, ויסלח לי מהארן.
לא מתחבר לקבוצה שבה שני הזרים שלנו בהגנה פשוט לא טובים ועושים טעויות.
לא מתחבר לקבוצה בלי מגן שמאלי שהמגן השמאלי היותר טוב שלנו מקבל יופי של משכורת ומבלה כל היום בקניון רמת אביב ולא ראה דקה כבר ארבעה חודשים.
לא מתחבר לקבוצה שבדקה 80 בפיגור באשדוד המאמן לא עושה חילוף.
לא מתחבר לקבוצה שידין לא בסגל למשחק כל כך חשוב מול רמת השרון בלי שום סיבה שהקהל יודע.
לא מתחבר לקבוצה שהכניסה כל כך הרבה כסף בשנה האחרונה והוציאה כל כך מעט.
לא מתחבר לקבוצה כשטביב מוציא את החשק.
מתחבר מאד לשחקנים, בעיקר לטוטו, וואליד, אביחי, שי, דמארי, אלרואי, עמרי, אדל.. אבל לא לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 01:23 
סמל אישי של המשתמש
hapoel15 כתב:
ואללה לא מתחבר.
זיכרון קצר יש לכם. לפני שבועיים עשינו 0-0 עם רמה"ש להזכירכם, ולא הייתם מאושרים כל כך.
לא מתחבר לקבוצה שהזר המרכזי שלה (חוץ מאפולה) לא קשור לענף, אבל כמובן מקבל קרדיט כל משחק מחדש, אפילו שהוא משחק רע, מאד רע.
לא מתחבר לקבוצה בלי מגן שמאלי שהמגן השמאלי היותר טוב שלנו מקבל יופי של משכורת ומבלה כל היום בקניון רמת אביב ולא ראה דקה כבר ארבעה חודשים.

לא מתחבר לקבוצה שידין לא בסגל למשחק כל כך חשוב מול רמת השרון בלי שום סיבה שהקהל יודע.
מתחבר מאד לשחקנים, בעיקר לטוטו, וואליד, אביחי, שי, דמארי, אלרואי, עמרי, אדל.. אבל לא לקבוצה.

שמע, לא בא לחנך אף אחד, אבל אתה מודה פה בפה מלא שהקשר שלך לקבוצה תלוי ביכולת שלה. יש שם לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 01:29 
ערן כתב:
hapoel15 כתב:
ואללה לא מתחבר.

שמע, לא בא לחנך אף אחד, אבל אתה מודה פה בפה מלא שהקשר שלך לקבוצה תלוי ביכולת שלה. יש שם לזה.

הבט, לא הבנת נכון. אני מתכוון שקשה לי להתחבר כשהקבוצה מנוהלת ככה= איגיבור כל הזמן פותח ויש לו מעמד של סופרסטאר, לא הביאו חלוץ ובמקום זה
שיחררו את מרעי, לא הביאו חיזוק להגנה אפילו שקשטן ידע מאוד מי אלה פרנסמן ומריו, ומעצבנת אותי הפרשיה עם דדי. אין כאן קשר לחיבור בגלל יכולת.
ב04/5 היינו פח אשפה אבל הייתי מחובר בצורה מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 02:10 
סמל אישי של המשתמש
את דעתי על כל ענייני החיבור למיניהם אתה יכול לקרוא במעלה הדף, אבל מה הקשר חיזוק-לא חיזוק, סגל-לא סגל, ספסל-לא ספסל? למה זה אמור להשפיע על מידת הקרבה שלך למועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 03:19 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
קומוניסים כתב:
ואולי דווקא הביקורת המאוד מוצדקת היא זו שהביאה את הקבוצה למקום שמעט כולם פה חשבו שהיא יכולה ומסוגלת להגיע אליו?
חוץ מזה לאוהד הממוצע יש לא מעט תסכול כשהקבוצה לא מצליחה ושום דבר לא הולך (בפרט כזו שכן אמורה להצליח) אז אם יש תסכול ומרמור אני מעדיף שיוציאו אותו במקלדת ובמגרש יתנו את כולם וקולם למען הקבוצה, כך אגב אני משוכנע שכל אותם שאתה מכוון אליהם עשו.

כולם? בטוח שלא.
הועלה כאן כבר הנושא האם זה נכון לקלל ולהביע כעסים מרמור ומחאה תוך כדי משחק.
זה בטח לא עזר לשחקנים שמתעסקים בדברים אחרים ולא בהם.
עד כמה שאני זוכר רק שהעניינים בין הקהל נרגעו ונוצרה אחדות אז הקבוצה התחילה להתחבר.
אני אישית מייחס את זה לעבודה המקצועית שנעשית בקבוצה ולזמן שהיא היתה צריכה בשביל להתגבש.
אבל לשאלתך עניתי גם בנושא הזה של יחס הקהל לקבוצה.
ואם כבר מדברים אז רק הנצחונות כנראה הם שהביאו השקט... , עצוב קצת אבל זה כבר לנושא אחר

האמת היא שהקבוצה התחילה ברצף שלה (עם כמה כשלונות נקודתיים, כמו אשדוד במשחק הראשון בתקופה הזאת, איינדהובן בית ומשחק רדיוס בלי קהל נגד רמת השרון) ברגע שההנהלה התחילה להתעסק בקהל ולא השאירה משאבי אנוש להתעלל בשחקנים (מדהים איך פתאום בבת אחת נפתרו הבעיות עם ידין ועם טועמה).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 04:01 
חיפשתי את ההודעה שלי בנושא ה"חיבור לקבוצה" שבו הגבתי (2.10)
ציטוט:

כשלא מנצחים פחות מתחברים לקבוצה.
הקבוצה הזו הרבה פחות טובה מזו של השנתיים הקודמות וכל השאר זה קשקושים.
ולמרות הכל, הפועל :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
"להתחבר לקבוצה" זה איזשהו ספקטרום ולא מצב דיכוטומי של כן ולא.
אני אישית מרגיש פחות מחובר לקבוצה הזאת גם היום, לעומת הקבוצות של 04/05 או 98/99 למשל.

חוץ מזה, זה כל כך סובייקטיבי שלבוא ולהגיד "אתם אומרים את זה כי נראינו רע" זה קצת יומרני. פסיכולוגיה בשקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
מי זו הקבוצה שצריך להתחבר אליה בכלל.. אני לא מצליח להבין את זה.
שחקנים מאמן והנהלה אלה דברים ברי חלוף. הדבר היחיד שיש להתחבר אליו זה הגישה של הקהל, והאוירה שהוא משרה.
מספיק לי לראות את ההתרמות של פועלים באדום בשביל להתחבר לקבוצה.
מצד שני, כל כך הרבה משחקים נגעלתי מהקהל על קללות לאלרואי, שי, פרנסמן וקשטן-שברגעים מסוימים התבאסתי שאני בבלומפילד.
לומר שלא מתחברים כי טביב התקמצן, קשטן השתפן, ושיש הוא מגן שמאל-זה הקשקוש המקושקש הכי גדול ששמעתי בחיים שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שכל מי שפחות מחובר לקבוצה הזאת מקבוצות קודמות, היה מחובר לקבוצה של 2007\2008 הרבה יותר מלזאת של היום,
והקבוצה ההיא הייתה כל כך הרבה יותר גרועה.

מכוון לכל החבורה שאוהבת לצעוק "אוהדי הצלחות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 12:32 
אנטיגונה כתב:
במגרש כבר מתחילת העונה מקללים אותו בלי הפסק, קוראים לו להתפטר וקראו בשמו של האליל שלהם.
שיא הגועל נפש היה בנתניה ובמיוחד באשדוד.
יש לנו גרעין טוב של אוהדים שהמשיך לעודד גם ברגעים קשים, אבל יש גם לא מעט חרא של אוהדים.

בכל אופן, אותי כבר לא מעניין מה הקהל חושב על קשטן.
שהרוב ימשיך לשנוא אותו ואת שיטת המשחק שלו, שהרוב יאמין שעם כל מאמן אחר היינו לוקחים אליפות בהליכה העונה, שהרוב יאמין שאם ניקח אליפות זה יהיה למרות קשטן.
הדבר היחיד שמעניין אותי שקשטן ימשיך לא לשים על מה אומרים או חושבים עליו,
ושהבעלים ימשיך לתת לו אמון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 19:42 
סמל אישי של המשתמש
מה לעשות זה טבעי. אני שמח מאוד בכל ניצחון. אבל לרב המכריע של השחקנים בקבוצה אני לא ממש מחובר. מה לעשות את זהבי אהבתי עוד שהיה נחשב גרוע ואנמי, ואת ביברס אהבתי גם כשהוא קיבל 15 דקות בסוף המשחק.
אני לא אוהב את אדל כמו שחליתי על הריגוש באניימה ואני לא מתחבר לטוטו תמוז עם כמה שהוא מוכשר כמו שהייתי מחובר לאיתי שכטר שיותר ריגש אותי.
בסדר זה מה שיש לא מתלוננים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: לא מתחבר לקבוצה הזאת
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2011, 20:40 
כולה שבועיים, 14 ימים קסומים ככל שיהיו גרמו לכם לשכוח.
אז נכון, נצחנו דרבי למרות משחק לא משהו שלנו, הבסנו את חיפה המקרטעת בבלומפילד במשחק הכי טוב שלנו העונה.
מי זוכר את הביזיון מול רמה״ש???

המבחן האמיתי הוא לא בלומפילד, הוא ביום שני בק״ש. עד עכשיו, שני המשחקים באיצטדיונים שאנחנו כמעט תמיד מועדים, עשינו במכנסיים, באשדוד ובנתניה.
הצהרת כוונות אמיתית תהיה ביום שני, אחרת סיבוב הבא בקריית אליעזר פעמיים, טדי ווסרמיל כל הפער מחיפה יכול להיעלם כאילו לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: