תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 15:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכוני הפועל, יום ג'
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 05:35 
סמל אישי של המשתמש
תמונה
חלוץ לינגבי הדנית, דוד בויסן (20), המחזיק באזרחות ישראלית, צפוי להגיע
בשבוע הבא להתרשמות בהפועל.

גיאורגי שאנדור (27), קשר וידאוטון ההונגרית, הוצע לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: עדכוני הפועל, יום ג'
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 05:46 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 05:54 
סמל אישי של המשתמש
שישרף כל עיתון שנותן את השער למאמן פושטק, אפס, עלוב חיים שאימן במועדון הסמרטוטים, על פני ההצגה האדומה.

ידיעות אחרונות.
:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
בעיקרון אתה צודק, אבל למי אכפת - שהתקשורת תבעיר את הבלגאן שיש שם כמה שיותר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 06:32 
עוד מעריב -
טביב הבטיח לשחקנים כי ישלם השבוע את מענקי הליגה האירופית.
בהפועל שוקלים לתבוע על הוצאת לשון הרע את בעלי אשקלון, פרוספר "קוקסינלים" אזגי.
גם רון עמיקם קורא בפורום: "נוסא הוא האח התאום של פליקס אובוקה, כולל ההחמצות מול שער ריק".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 06:53 
סמל אישי של המשתמש
לא להביא צעירים מדי.. אנחנו צריכים חיזוק לאליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 06:56 
צנציפר:
נציגים מוולפסבורג התרשמו מטוטו, ידין, כהן ודמארי. תמוז טען אתמול שיש לו הצעה מהבונדסליגה לינואר, בהנהלה טוענים שהוא לא ישוחרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 08:06 
ידיעות אחרונות:

- מאמן הפועל ת"א, דרור קשטן: "הסטטיסטיקה שרק קבוצות גדולות לוקחות אליפות בכדורגל הישראלי לא תמיד מתגשמות. קבוצות כמו קריית שמונה ואשדוד הן קבוצוצ ראויות שאסור להקל בהן ראש. היה לנו משחק מצויין עם כדורגל איכותי. יכולנו להבקיע הרבה יותר משלושה שערים. אנחנו עדיין בשלב המוקדם, אבל אנחנו במצב טוב מאוד, יש לנו פער גדול מחיפה. אני לא רוצה להיות נביא זעם, אבל בכדורגל דברים יכולים להתהפך".
אלרואי כהן: "אני שמח שאני מנצל את המקום שלי בהפועל תל אביב. התלבש לי שער גדול ואני מתרגש לקראת החזרה לקריית שמונה בשבוע הבא"
עמור דמארי: "אפשר להגיד ששחטנו אותם. היינו טובים לאורך כל המשחק. לא סיימנו אפילו סיבוב ראשון, אז מוקדם לדבר על שמפניות".

- אביחי ידין שיחק עם חום גבוה לאחר שקיבל אנטיביוטיקה.

- נציגים מוולפסבורג התרשמו מהיכולת של טוטו תמוז, ידין, אלרואי כהן ודמארי.

- טוטו תמוז טען אתמול שהוא מחזיק הצעה מהבונגסליגה לינואר, אבל ההנהלה טוענת כי הוא לא ישוחרר.

- אזגי התעמת עם טביב ואוסידון
עימות חריף התרחש אתמול במתחם האימונים של הפועל ת"א בין פרוספר אזגי מהפועל אשקלון לבעלי הפועל ת"א אלי טביב ויו"ר המועדון דורון אוסידון.
אזגי הגיע למתחם חודורוב כדי לקבל כרטיס, אחרי שלטענו טביב לא ענה לשיחותיו במהלך השבוע. טביב, שהבחין בו, העדיף שלא להיכנס עימו לעימות ויצא למכוניתו. אזגי פנה אליו וצעק: "אין לכם בושה, אתם מסננים אותי".
טביב עזב את המקום ואזגי נכנס למשרדה של מזכירת המועדון, חטף מידה כמה הזמנות למשחק, קימט אותן וזרק.
כשאוסידון הגיע אזגי דחף אותו, והיו"ר הזמין שוטרים שעיכבו את אזגי.
טביב אמר מאוחר יותר: "בושה וחרפה איך שאזגי מתנהג. הוא בחר להתנהג בצורה אלימה במקום לדבר". טביב אמר שיגיש נגד אזגי תביעת דיבה.
אזגי מסר בתגובה: "לא יכול להיות שבעלים של קבוצה יצלצל לבעלים של קבוצה, והוא לא יענה. אין דבר כזה. הוא לא יכול להכחיש לך בפנים, כשאתה עומד עשרה מטר ממנו ומצלצל אליו, ואתה רואה שהוא לא עונה. אותי לא מעניין הכרטיס, אלא שבן אדם יכבד בן אדם. אם בעל הבית של הפועל ת"א חושב שהוא בעלים של קבוצה אירופית והוא מתעסק בכרטיס כזה או אחר, הוא איש קטן בשבילי.

- וואליד באדיר, אלרואי כהן ועומר דמארי בנבחרת המחזור בידיעות

- ראיתי ששאלו פה לגבי כניסת חיילים לקריית שמונה בחינם. בעיתון כתוב שעקב הביקוש הרב לכרטיסים למשחק נגד הפועל ת"א ביום שני, לא תתאפשר כניסת חיילים בחינם, לראשונה העונה, והם יידרשו לשלם 40 שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 08:55 
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/313 ... 1&cat=7101
ציטוט:
הפועל: חלוץ דני עם דרכון ישראלי מגיע
דויד בויסן בן ה-20, המשחק בלינגבי הדנית, הוזמן להתרשמות הדדית וינסה להרשים גם את גיא לוזון במטרה לשחק עם הצעירה ביורו 2013. מחזיק בשיא ההופעות בנבחרות הנערים והנוער של ארצו
בהפועל ת"א לא מתכוונים לנוח על זרי הדפנה לאחר הניצחון 0:3 על מכמבי חיפה אמש (שני), בקבוצה ממשיכים לנסות ולחזק את הסגל לקראת המשך המאבקים העונה.
האדומים מחכים בשבוע הבא להגעתו של דויד בויסן, חלוץ בן 20 מקבוצת לינגבי הדנית, בעל מספר ההופעות הרב ביותר בנבחרות הנוער והנערים בדנמרק אי פעם - 44.

בויסן, שמגיע בתיווכו של רונן קצב, הוא בעל דרכון ישראלי (אחד מהוריו מתגורר בחיפה) על אף שנולד בפרבר של קופנהאגן. מלבד רצונו להצטרף להפועל, רוצה בויסן לשחק בנבחרת ישראל וינסה להרשים גם את מאמן הנבחרת הצעירה, גיא לוזון, כדי להיכלל בסגל הנבחרת ליורו 2013.

החלוץ כבש עוד טרם הגיע ללינגבי, בקבוצה AB שגם היא בליגה הדנית הראשונה, 13 שערים ב-57 הופעות, בגילאים 17 ו-18, ונחשב לאחד הכשרונות הגדולים ביותר בדנמרק. ההזמנה תהיה להתרשמות הדדית.

הסקאוט

של הקבוצה, יעקב הלל, צפה בשבוע שעבר בקשר וידיאוטון ההונגרית, גיורגי שאנדור (27), ששיחק לאחרונה באופן קבוע בנבחרת ההונגרית בסיום משחקיה במוקדמות יורו 2012, ויש לו שמונה הופעות בנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 09:00 
גם פה מחרימים את וואן ולא נותנים קישור?
ציטוט:
דמארי: אין עדיין מה לחגוג, אבל שחטנו את חיפה
אחרי ה-0:3 על חיפה, חלוץ הפועל שמח, אך מבהיר: "ק"ש משחק קשה, צריך לרדת לקרקע, עשינו קפיצת מדרגה". שחקן דני-יהודי יגיע למבחנים
ריב מתוקשר בין בעלים, עזיבת שישה מכוכבי הקבוצה, החלפת הנהלה וכל הצוות המקצועי. מה לא עבר על הפועל ת"א בקיץ האחרון? אחרי 0:3 מרשים במיוחד על מכמבי חיפה אמש (שני) בבלומפילד, הפועל ת"א של דרור קשטן נראית כמו קבוצה שכלל לא עברה טראומה לפני כמה חודשים, והקרדיט מגיע למאמן ולבעלים שלו, אלי טביב, שהשרה שקט על המערכת.

אמרו שקשטן מיושן ושטביב לא יודע לנהל, שהמחיר ששולם על עומר דמארי מופקע ושאלרואי כהן הוא בלוף, אבל פעם אחר פעם גורמים האדומים למבקריהם לאכול את הכובע.
השחקנים יקבלו מהבוס את המענקים על העלייה לליגה האירופית כפי שהובטח להם, אבל מה שכבר קיבלו החניכים של קשטן אלו מחמאות.

קשה היה לבחור את המצטיין על כר הדשא. ההגנה שחסרה שניים משחקניה לא ספגה ונטרלה לחלוטין את שחקני חיפה כשאביחי ידין עלה לשחק עם חום, על כדורי אנטיביוטיקה ולאחר שקיבל שתי שקיות נוזלים באינפוזיה לפני המשחק, מה שלא הפריע לו להיות הבולט בחוליה האחורית.
ההתקפה בראשותם של עומר דמארי, טוטו תמוז ואלרואי כהן (שער ובישול) עשתה צחוק מהגנת הירוקים, כשלולא פרגון יתר ביניהם, בעיקר לנוסא איגייבור שהרבה להחמיץ, תוצאת המשחק הייתה גבוהה בהרבה. הסקאוט של וולפסבורג לא הצליח להגיע למשחק בסופו של דבר ויסתפק בעותק DVD שלו, אבל אם השלישייה הזו תמשיך בקצב הנוכחי, היא תמצא את עצמה באירופה מהר מאד גם ללא נוכחות של סקאוטים במשחקי האדומים.
עומר דמארי: אפשר להגיד ששחטנו אותם
"עומר(דמארי) מדהים אותנו בכל פעם מחדש", פרגנו בקבוצה לחלוץ המצטיין: "הוא עושה כל מה שהוא רוצה על כר הדשא, לפעמים המהלכים שהוא מנפק כל כך מפחידים שאנחנו לא מבינים מה הוא מחפש בליגה שלנו. השילוב שלו עם טוטו(תמוז) קטלני, אין ספק שהם הכי טובים בארץ, וקשה לדמיין מה היינו עושים בלעדיהם".

דמארי, כהרגלו, נשאר צנוע: "אין לאוהדים שום סיבה לחשוש, אני שמח בהפועל ונהנה מאד. אני מתרכז רק בהפועל ת"א כי זה מה שחשוב, הלוואי ואמשיך פה עוד הרבה זמן. שינינו שיטה ועכשיו אנחנו משחקים עם חלוץ אחד, אנחנו נראים ככה יותר טוב".
באמצע, באגף, לדמארי זה לא ממש משנה, והוא וקבוצתו ממשיכים לכבוש בצרורות: "אם שחטנו אותם? אפשר להגיד שכן. היה לנו משחק טוב ואני שמח שהתוצאה הייתה טובה, היינו יותר טובים מהם לאורך כל המשחק וזה בא לידי ביטוי בתוצאה, בסך הכל עשינו קפיצת מדרגה וצעד חשוב, אבל בשבוע הבא יש לנו משחק לא פחות חשוב וצריך לרדת לקרקע ולהמשיך לעבוד".

האדומים ניצחו שניים משלושת משחקי העונה שלהם כפי שמגדירים רבים מאוהדי הקבוצה את סדרת המשחקים הנוכחית, אבל דמארי לא ממהר לחגוג: "אין מה לקרר את השמפניות, עוד לא סיימנו אפילו סיבוב אחד. אנחנו עובדים ומשתפרים ורואים את זה, אנחנו בכושר טוב אבל המשכיות זה שם המשחק ואני מקווה שנמשיך ככה. יש לנו סגל שחקנים מספיק טוב כדי להתמודד על האליפות, אנחנו לא נופלים מאף קבוצה בטח בליגה, וגם באירופה אנחנו משחקים טוב בזמן האחרון".
"אליפות לא לוקחים בדיבורים, אלא יותר בעבודה, במעשים. אני מקווה שנהיה אלופים בסוף השנה. ברור שפער הנקודות מחיפה משמעותי כי זה פער גדול, אבל היינו שמחים אם הוא היה יותר גדול. אנחנו בשלב מוקדם של העונה אז זה לא כזה קריטי, אבל אני מקווה שלקראת סוף העונה הפער יהיה עוד יותר גדול", הוסיף החלוץ.

לקראת המשחק בשבוע הבא אמר דמארי: "בטח שאנחנו סופרים את קרית שמונה, התוצאות שלהם מוכיחות את עצמן, הם קבוצה טובה ואני מקווה שננצח בשבוע הבא ונפתח מהם פער יותר גדול. הקבוצה שלנו התחברה, כשבאים שישה שבעה שחקנים חדשים זה קצת קשה ולוקח זמן, כי לכל אחד יש את הראש שלו, עכשיו אנחנו מגובשים ומחוברים יותר".

בינתיים: ממשיכים לחפש חיזוק
בהפועל לא נתנו גם להשתוללות של פרוספר אזגי במתחם חודורוב כמה שעות לפני המשחק, עליה פורסם לראשונה ב-ONE, לקלקל להם את השמחה, כאשר אלי טביב ודורון אוסידון מתכוונים להגיש תביעה נגד הבעלים של הפועל אשקלון בעקבות האלימות הפיזית והמילולית שספגו ממנו.

למרות היכולת הטובה והתוצאות המרשימות בתקופה האחרונה בהפועל לא נחים על זרי הדפנה וממשיכים לחפש אחר חיזוק לקבוצה, כשהמאמצים מתרכזים במציאת בלם זר חדש, ככל הנראה על חשבונו של ביוואן פרנסמן.

הבלם הדרום אפריקני ייבדק כדי לברר מה חומרת הפציעה שספג במשחק, אבל למרות השמועות על החלפתו בינואר, פרנסמן אינו מתרגש: "כל קבוצה תמיד מחפשת להתחזק, אני שומע את השמועות על כך שרוצים להחליף אותי, אבל תמיד נאבק על המשבצת שלי, אני תמיד עושה את המקסימום שלי כדי לשמור על המקום שלי בקבוצה".
"זו הרגשה טובה לראות את הקבוצה מנצחת, אבל הרגשה קצת פחות טובה לצאת בשלב כל כך מוקדם מהמשחק. קיבלתי מכה במהלך אחד התיקולים, ראיתי שאני יהווה נטל על הקבוצה אם אמשיך לשחק ולכן ביקשתי להתחלף, נראה מה תהיה תוצאת הבדיקה שאעשה. בשנה שעברה ניצחנו את חיפה וכולם זוכרים מה קרה במשחק שלאחר מכן, עכשיו אנחנו צריכים ללמוד מהטעות ההיא ולנסות לא לחזור עליה", הוסיף פרנסמן.

בנוסף, לאחר המשחק מול עירוני ק"ש אמור להגיע למבחנים קשר-חלוץ דני ממוצא יהודי המחזיק בדרכון ישראלי. מדובר בדייויד בוייסן, שחקנה בן ה-20 של קבוצת לינגבי מהליגה הראשונה בדנמרק.

בוייסן נחשב לשחקן מהיר ובעל טכניקה טובה שיכול לשחק בשני האגפים בקישור ההתקפי כמו גם בחוד ההתקפה, כשהוא גם רשם 44 הופעות במדי הנבחרות הצעירות של דנמרק. בוייסן אמור להגיע לישראל באמצעות סוכן השחקנים רונן קצב, ולהיבחן כשבוע תחת עיניו של דרור קשטן כאשר אם ירשים, יפתחו האדומים במו"מ מול קבוצתו על צירופו מאחר והוא מחזיק בחוזה ל-3 שנים נוספות בלינגבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 09:35 
פישונט כתב:
צנציפר:
נציגים מוולפסבורג התרשמו מטוטו, ידין, כהן ודמארי. תמוז טען אתמול שיש לו הצעה מהבונדסליגה לינואר, בהנהלה טוענים שהוא לא ישוחרר.

במקרה שמעתי אתמול ב102 בדרך הבייתה מהמשחק ראיון עם טוטו תמוז של הכתב המגעיל של חיפה בONE
הוא בכוח מנסה לשגע את תמוז על עזיבה בינואר , תמוז עונה לו שיש הצעות אבל הראש שלו בהפועל
הראיון מסתיים , ואז הכתב המגעיל מסכם בכך שיש סקופ , תמוז יעזוב בינואר
זה כנראה מה שלמדים אותם שם בONE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
פישונט כתב:
צנציפר:

במקרה שמעתי אתמול ב102 בדרך הבייתה מהמשחק ראיון עם טוטו תמוז של הכתב המגעיל של חיפה בONE
הוא בכוח מנסה לשגע את תמוז על עזיבה בינואר , תמוז עונה לו שיש הצעות אבל הראש שלו בהפועל

עיתונות הספורט על רגל אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
אמיר ונונו כתב:
redead כתב:
פישונט כתב:
צנציפר:

עיתונות הספורט על רגל אחת.

גם אני שמעתי את הראיון הזה, ולצערי נשמע שטוטו בהחלט אישר בחצי פה שהוא מעוניין ומתכנן לעזוב בינואר.
מה שיותר מטריד לגבי עיתונות הספורט - בראיון הזה וגם אצל הצנציפר רשום שהסקאוט של וולפסבורג התרשם מהם.
אבל בכתבה שמצוטטת כאן מעלי מוואן, רשום בפירוש שהסקאוט לא הצליח להגיע למשחק ויצפה בהקלטה של המשחק... :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:34 
ניר לוין מונה להיות המאמן של המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:38 
סמל אישי של המשתמש
noamw כתב:

מאיפה הידיעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:43 
dino כתב:
noamw כתב:

מאיפה הידיעה?

פלסטר: ניר לוין המאמן הזמני של מכבי ת"א
עד אשר יוחלט על מחליף למוטי איוניר, מונה מנהל מחלקת הנוער למאמן הזמני שינהל את המפגשים מול מכבי נתניה בליגה ומול דינמו קייב בליגה האירופית

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4157631,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 10:56 
נשמע מעניין השחקן הדני הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 12:48 
ספורט 5
טביב: אשים מיליון דולר על בלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 12:59 
פצאלקה בחוץ ל 3 שבועות
פרנסמן בערך חודש וחצי

חיפה יעמדו לדין על זריקת חפצים (דיברו על זה באחד האשכולות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
סמיילית כתב:
פצאלקה בחוץ ל 3 שבועות
פרנסמן בערך חודש וחצי

את בטוחה לגבי מריו????

מתי נפתח חלון העברות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:11 
el dudernio כתב:
סמיילית כתב:
פצאלקה בחוץ ל 3 שבועות
פרנסמן בערך חודש וחצי

את בטוחה לגבי מריו????

מתי נפתח חלון העברות?

זה מה שרשום בספורט 5 אבל זה הגיוני, פציעות גב זה דבר מתמשך , ויני נח שבועיים ואח"כ התלונן שהוא מקריב כי עדיין כאב לו, גם שבלם צריך את הגב קצת יותר משוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:15 
פרטים על החלוץ הדני? שחר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:17 
הייתי מסיט את גל שיש לשחק בתור בלם בזמן הזה, אכלנו אותה בגדול
או שיתחיל לנסות את מור שושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:20 
בטח חוטבא יהיה בלם,שיש שמאל וקנדה ימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
רק שתבינו שלפני שבוע הם החליטו שלא צריך להביא בלם, כי פצ'אלקה ובאדיר זה אחלה להרכב ופרנסמן מחליף ראוי מהספסל.
עכשיו בהתקפה טוטו לא משחק בקרית שמונה, ורק אם חלילה דמארי ייפצע במשחק הזה ייפול להם האסימון שצריך עוד חלוץ בסגל.
בקיצור, למה לא מסוגלים לחשוב מראש?
למה אי אפשר להבין שבכדורגל יש פציעות, יש הרחקות, יש עומס וצריך מחליפים ראויים בסגל אם רוצים לרוץ לאליפות עד הסוף?
ולמה אי אפשר להבין שהזול שהם תמיד מחפשים יעלה לנו בסוף ביוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:27 
לפחות יש משהוא טוב בפציעות האלו עד כמה רע שזה נשמע.
והחלמה מהירה לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:30 
אנטיגונה כתב:
רק שתבינו שלפני שבוע הם החליטו שלא צריך להביא בלם, כי פצ'אלקה ובאדיר זה אחלה להרכב ופרנסמן מחליף ראוי מהספסל.
עכשיו בהתקפה טוטו לא משחק בקרית שמונה, ורק אם חלילה דמארי ייפצע במשחק הזה ייפול להם האסימון שצריך עוד חלוץ בסגל.
בקיצור, למה לא מסוגלים לחשוב מראש?
למה אי אפשר להבין שבכדורגל יש פציעות, יש הרחקות, יש עומס וצריך מחליפים ראויים בסגל אם רוצים לרוץ לאליפות עד הסוף?
ולמה אי אפשר להבין שהזול שהם תמיד מחפשים יעלה לנו בסוף ביוקר?

אני לא יודע מה זה החליטו או לא החליטו. זה שפרסמו בתקשורת לא אומר שהדברים נכונים. טביב אוהב לשחק אותה לא מעוניין בשביל להוריד
מחירים. הוא ייבחן במעשים עד סוף ינואר- אם יביאו בלם + קשר/חלוץ לסגל ואולי גם מגן שמאלי יגיע לו כל הכבוד. אם לא יביאו אז זה יוכיח
את הטענה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:31 
טוב מאוד שזה קורה עכשיו ולא בפברואר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:32 
סמל אישי של המשתמש
לפני שבוע היו לנו 3 בלמים ואת ידין שתפקד אחלה בעמדה הזאת כגיבוי בלית ברירה.
היום אנחנו עם בלם 1, אז צריך, אני לא מבין מה הענין?
לפני כמה שעות דאמרי אמר שהפועל משחקת עם 5 קשרים (העיד על עצמו שהוא קיצוני) אז 3 חלוצים ל עמדה אחת,
זה מספיק.

מתי תבינו שפציעות בכדורגל אכן קורות אבל אי אפשר לנהל סגל בשביל לכסות את כל הפציעות האפשריות.
2 בלמים שמושבתים לחודש תוך שבוע זה מכה קשה גם לברצלונה וריאל מדריד אז חלאס עם שטויות.
כן צריך עוד בלם לרוטציה, לא היתה סיבה שזה לא יהיה מור שושן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2011, 13:34 
הרכב מנצח לא מחליפים. לכן, במקום טוטו שיעלה מהראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: