kobster כתב:
מילים כדורבנות גבעתיים, בעיקר הכלום בין השוער לחלוצים. אם בינואר אדון איש עסקים ממולח לא מחזק את הסגל בבלם וקשר, נאלץ להמשיך ולצפות בקבוצה חצי נכה-חצי מבריקה. בליגה כ"כ חלשה כמו השנה, זה עוול לא לקחת אליפות.
אני דווקא לא חושב שצריך לחזק את הקישור.
נכון, הקבוצה לא מלהיבה השנה, אבל כמה שלפעמים המילים הבאות ישמעו כמו תירוצים, לפעמים יש בהן אמת;
1. הקבוצה לא מלהיבה כי המאמן דוגל בסגנון לא מלהיב, אך יעיל. נכון, עד כה לא עברנו את המשחקים הקשים באמת, ובכל זאת מיקומנו בטבלה מוכיח שהשיטה של המאמן די יעילה.
2. הקבוצה הזו היא עדיין קבוצה חדשה וככל שעובר הזמן אנחנו רואים יותר חיבור, גם אם לפעמים יש פאשלות.
את אלרואי כולם קטלו, אמרו שנתנו לו הרבה יותר מדי הזדמנויות ויש לו טעויות בסיסיות. אני הייתי בעד לתת לו הזדמנות כל הזמן, אך גם אני לקראת הסוף התייאשתי. עכשיו, בלי עין הרע, הוא מתחיל סוף-סוף להראות קצת ממה שהובטח ממנו. לצידו בקישור ניתן למצוא את איגבור (שחקן מוכשר ללא ספק, צריך גם קצת את הזמן שלו..שווה להציב אותו כקשר קדימי במרכז בשיטה של 4-4-3), גורדנה (שחקן בית מוכשר שראוי לתת לו כמה שיותר הזדמנויות בהרכב), ידין (מתחיל להזכיר את ימי הדאבל העליזים), שי (סביר, אך מהצפיות ממנו עקב כל הבלאגן של תחילת העונה פלוס הציפיות ממנו מהיותו צעיר גורמות לאכזבה ממנו), מחמוד עבאס (קשר מעולה שהתחיל להראות מה הוא יודע לפני שנפצע), סלים (אין לו אוויר להרכב, אבל בתור מחליף לאלוראי הוא מעולה) ואורמוש (רק תנו לו קצת הזדמנות כקיצוני ימני בהרכב והוא יוכיח שהוא אותו שחקן ששיחק טוב בעמדה הלא טבעית לו בבכורה שלו מול בית"ר).
לפי דעתי צריך להביא מגן שמאלי דוגמאת בן הרוש שיאבק עם שיש על עמדת המגן השמאלי (במידה ותיהיה רוטציה נכונה ביניהם, שניהם ישתפרו) ובלם ברמה גבוה, כי מה לעשות שפרנסמן, עד כמה שהוא סימפטי, לא מתאים לנו ככל הנראה. הייתי שמח לעוד חלוץ מחליף, אבל לא הייתי מצפה ליותר משחקן אחד שניים מההנהלה בינואר.