תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 יולי 2025, 09:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוק לשון הרע עבר בקריאה ראשונה
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
בני12 כתב:
romario כתב:
בני12 כתב:
romario כתב:
איפה היו כל אלה שנגד החוק כאשר רוצים להעמיד לדין את הרב הקדוש שמואל אליהו?
פה זה בסדר שאין חופש ביטוי.
קצת צביעות הייתי אומר.

חופש הביטוי לא מתיר גזענות.

מעניין.
נגד חרדים יש כל הזמן גזענות בתקשורת וחופש הביטוי כן מתיר אותה.

איזה גזע זה חרדים ?
חשבתי שכולנו יהודים, לא ?

אוקיי עם זאת התפיסה שלך.
אז גם אין גזענות נגד ספרדיות בסמינרים.

רומריו, אם העלית את הנושא אז אחד המגזרים הכי גזענים הוא המגזר החרדי, בתוך עצמו, ביחס בין ספרדים לאשכנזים.
מה ההתייחסות שלך בעניין ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 11:56 
אני נגד כל אפליה על רקע עדתי.
אני רק יוסיף ויאמר שיש חסידויות שהן חצרות סגורות שלא מכניסים ילדים אחרים גם עם הם אשכנזים.
ויש בתי ספר שלא מקבלים ילדים שהוריהם בעלי תשובה ויש להם טלויזיה בבית או שהצניעות לא הכי ברמה גבוהה
מחשש לקלקול ילדים אחרים ואז התקשורת תופסת על זה טרמפ ומרביצה כותרות.
במקרים האלה אני יכול להצדיק את הבתי ספר.
עם זאת יש מקומות שאין שום תירוץ ויש אפליה והיא ממש לא בסדר.

בחב"ד אני שמח להגיד שממש מקבלים את כולם בסבר פנים יפות כמו שהורה הרבי מילובביץ.

"העצבות נועלת שערי שמיים,התפילה פותחת שערי שמיים והשמחה בכוחה לשבור חומות"(הבעש"ט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:30 
סמל אישי של המשתמש
romario כתב:
אני נגד כל אפליה על רקע עדתי.
אני רק יוסיף ויאמר שיש חסידויות שהן חצרות סגורות שלא מכניסים ילדים אחרים גם עם הם אשכנזים.
ויש בתי ספר שלא מקבלים ילדים שהוריהם בעלי תשובה ויש להם טלויזיה בבית או שהצניעות לא הכי ברמה גבוהה
מחשש לקלקול ילדים אחרים ואז התקשורת תופסת על זה טרמפ ומרביצה כותרות.
במקרים האלה אני יכול להצדיק את הבתי ספר.
עם זאת יש מקומות שאין שום תירוץ ויש אפליה והיא ממש לא בסדר.

בחב"ד אני שמח להגיד שממש מקבלים את כולם בסבר פנים יפות כמו שהורה הרבי מילובביץ.

שאני יבין, למה תמיד איזה רבי שקרכלשהוא צריך לפסוק בנושאים כאלה?
זה לא אמור להיות מובן מאילו שאפלייה היא דבר שצריך להוקיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:42 
romario כתב:
בני12 כתב:
romario כתב:
בני12 כתב:
romario כתב:
איפה היו כל אלה שנגד החוק כאשר רוצים להעמיד לדין את הרב הקדוש שמואל אליהו?
פה זה בסדר שאין חופש ביטוי.
קצת צביעות הייתי אומר.

חופש הביטוי לא מתיר גזענות.

מעניין.
נגד חרדים יש כל הזמן גזענות בתקשורת וחופש הביטוי כן מתיר אותה.

איזה גזע זה חרדים ?
חשבתי שכולנו יהודים, לא ?

אוקיי עם זאת התפיסה שלך.
אז גם אין גזענות נגד ספרדיות בסמינרים.

זאת אפליה על רקע עדתי לא על רקע גזעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 13:45 
בני12
גם אתה לא מדייק
יהודים וערבים למשל שייכים לאותו הגזע
לכן נראה שלא תתכן גזענות מצד יהודים כנגד ערבים וההפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:01 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
בני12
גם אתה לא מדייק
יהודים וערבים למשל שייכים לאותו הגזע
לכן נראה שלא תתכן גזענות מצד יהודים כנגד ערבים וההפך

היועץ המשפטי לא חושב כמותך. אמש הוא הורה לפתוח בחקירה לילית כנגד הרב אליהו (צפת) על הסתה לגזענות, על דבריו נגד ערבים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:17 
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק
מענין למה דווקא השמאל מוחה נגדו
(אולי בכל זאת צודק מי שטוען כבר שנים שהתקשורת שמאלנית?)

מבחינה לוגית אולי הגעת כאן לשיא של אבסורד.
וללא קשר, מי שמכנה רבנים כקדושים יש לו תפיסת עולם של נוצרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:44 
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

לא הבנתי למה.
החוק לא מזכיר ימין או שמאל, ואתה רואה שדווקא השמאל נזעם וכועס הרבה יותר מהימין, יש לך הסבר לכך?

כל עם ישראל הוא קדוש..

שׁוֹמֵר גּוֹי קָדוֹשׁ – שְׁמֹר שְׁאֵרִית גּוֹי קָדוֹשׁ : וְאַל יְאַבֵּד גּוֹי קָדוֹשׁ
הָאוֹמְרִים בְּכָל יוֹם – קָדוֹשׁ – קָדוֹשׁ – קָדוֹשׁ :

פרשת קדושים בספר ויקרא נפתחת כך
"דבר אל כל עדת בני ישראל ואמרת אלהם קדושים תהיו כי קדוש אני ה' אלוהיכם".

ועוד נאמר "ואתם תהיו לי ממלכת כהנים וגוי קדוש"

המושג 'קודש' שגור מאוד על לשוננו: הקב"ה נקרא קדוש, יש לנו קודש וחול, עם-ישראל הוא עם קדוש, התורה היא קדושה ויש חפצים דקדושה. מהי, בעצם, ההגדרה האמיתית של מושג הקדושה?

המשמעות הבסיסית של קדושה היא - הבדלה. קדוש פירושו נבדל; לא חלק מן ההווייה הרגילה, אלא שייך לעולם אחר. ספר-תורה הוא קדוש, כי ערכו אינו נמדד על-פי ערכו האמנותי, אלא במונחים השייכים לעולם רוחני עליון. עם-ישראל הוא קדוש, כי אינו חלק ממשפחת העמים, אלא יש בו ייחוד אלוקי, שמעל ומעבר לכל עם אחר. ואף הקב"ה נקרא קדוש, כי הוא מובדל מן העולם ועומד למעלה עד אין קץ ממושגיו ומגדריו. קדושה פירושה אפוא - הבדלה.

קדושה - הבדלה

ההבדל בין דבר רגיל לדבר שבקדושה מתבטא בכך, שהדברים הרגילים הם חלק מהעולם וממושגיו. יש אמנם הבדל עצום בין יהלום נדיר לבין חול פשוט, אבל שניהם חלק מהמציאות הגשמית והחומרית. אפילו דברי חכמה ושכל אינם נבדלים ממציאות העולם, אלא הם רובד עליון יותר של העולם הגשמי. משום כך אין בהם קדושה, אין בהם הבדלה.

קדושה יש רק בדברים הקשורים בקב"ה, בתורתו ובמצוותיו: פסוק בתורה הוא קדוש - כי הוא שייך לעולם אחר לגמרי, לעולם אלוקי. מצווה שיהודי מקיים, יש בה קדושה, משום שהיא מקשרת אותו עם מציאות נבדלת - עם הקב"ה. יהודי הוא קדוש, משום שהוא קשור בקשר בל-יינתק עם האלוקות שלמעלה מהעולם. קדושה מתייחסת לדברים שנבדלים מעולם החומר וקשורים עם האלוקות.

הגדרה זו של מושג הקדושה מסבירה היטב את הדרגות שיש בקדושה. על הפסוק: "קדושים תהיו", אומר המדרש: "יכול כמוני? תלמוד-לומר 'כי קדוש אני' - קדושתי למעלה מקדושתכם". הקב"ה אומר כביכול לעם-ישראל: היו אמנם קדושים ונבדלים, אבל לא תוכלו להיות נבדלים כמוני. מאחר שאתם חיים בעולם-הזה, לא תוכלו להינתק לגמרי מהקשר אל העולם, ולכן לא תהיו קדושים ונבדלים כמוני, שאני לגמרי נבדל מכל מושגי העולם וגדריו.

(בתורת החסידות מופיע גם פירוש הפוך: את המלים "יכול כמוני" אפשר לקרוא גם בניחותא, כלומר, שבאמת יכול האדם להגיע לקדושה דומה לזו של הקב"ה. איך ייתכן הדבר? "תלמוד-לומר 'כי קדוש אני'" - הקב"ה נותן לכל יהודי את הכוח לכך. ולמה הוא עושה זאת? משום ש"קדושתי למעלה - מקדושתכם", הקדושה של הקב"ה למעלה, באה כתוצאה מקדושתכם - ישראל הם המקדשים את הקב"ה).

אין קדוש כה'

קדושתו של הקב"ה יש בה משום דבר והיפוכו. מצד אחד הוא מעורב בכל פרט של הבריאה: הלוא הוא מחיה ומקיים אותה בכל רגע ורגע, משגיח על כל עלה נידף וידיעתו חודרת גם כליות ולב; ומצד שני הוא נבדל לגמרי מן הבריאה וניצב למעלה מכל שייכות וזיקה אל העולם. לכן נאמר: "אין קדוש כה'" - כי היבדלות כזאת, שבאה יחד עם מעורבות מוחלטת בכל פרטי הבריאה, היא רק בכוחו של הקב"ה. רק הוא יכול להתלבש כל-כך בענייני העולם, ועם זאת להישאר מובדל ונשגב לגמרי מכל ענייני הבריאה.

שילוב זה מרומז גם בכינוי 'הקדוש ברוך הוא'. מצד אחד הוא 'קדוש' ומובדל מענייני העולם, ומצד שני - 'ברוך הוא', דבר הרומז לירידה אל העולם. ברכה היא ממשמעות המשכה ומתן שפע מלמעלה למטה (כמו "המבריך את הגפן", כלומר, משפיל את הזמורה אל הקרקע). וזהו הכינוי 'הקדוש ברוך הוא' - שלמרות היותו נשגב ונבדל ממושגי העולם, בכל-זאת הוא משפיל את עצמו להתלבש בעולם כדי להחיותו ולקיימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 14:58 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

גם אם התקשורת שמאלנית, מה הבעיה? בכל מדינה דמוקרטית התקשורת היא ליברלית ומשוייכת לשמאל. ההבדל הוא ששם השלטון, גם אם ימני, לא מחוקק נגדם חוקים. בכל זאת, מדינה דמוקרטית. במקום זה הוא פותח כלי תקשורת משלו ומושך את התומכים שלו, דוגמת פוקס ניוז. אף אחד לא מונע מאראל סגל ובן דרור ימיני לפתוח ערוץ חדשות או עיתון חדש ולנסות להשיג יותר פופולריות מכלי התקשורת "השמאלנים" שעליהם הם מתעלקים ובו בזמן משמיצים.
לחוקק חוקים כאלה זה לקחת צעד אחד יותר מידי, לצאת ממעגל הדמורקטיה שבמדינות מערביות אחרות לא מעיזים ולא יכולים לצאת ממנו.

"לא יעלה בדעתך לומר כי יראת ה' היא מעלה באדם ומי שאין בו יראת ה' הוא גם כן אדם, אלא שחסר לו מעלה... על זה בא הכתוב להשמיענו שאינו כן, כי מי שאין בו יראת שמים אינו אדם כלל, רק בעל חיים." הגאון ר׳ אלחנן וסרמן הי"ד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:00 
Officer Barbrady כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

גם אם התקשורת שמאלנית, מה הבעיה? בכל מדינה דמוקרטית התקשורת היא ליברלית ומשוייכת לשמאל. ההבדל הוא ששם השלטון, גם אם ימני, לא מחוקק נגדם חוקים. בכל זאת, מדינה דמוקרטית. במקום זה הוא פותח כלי תקשורת משלו ומושך את התומכים שלו, דוגמת פוקס ניוז. אף אחד לא מונע מחגי סגל ובן דרור ימיני לפתוח ערוץ חדשות או עיתון חדש ולנסות להשיג יותר פופולריות מאשר כלי התקשורת "השמאלנים" שעליהם הם מתעלקים ובו בזמן משמיצים.
לחוקק חוקים כאלה זה לקחת צעד אחד יותר מידי, לצאת ממעגל הדמורקטיה שבמדינות מערביות אחרות לא מעיזים ולא יכולים לצאת ממנו.

הבעיה היא עם החוק. על כלי תקשורת נאסר לפרסם תכנים מתוך מניעים פוליטים של מפעיליו או בעלי המניות.. פחות או יותר זו לשון החוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
Officer Barbrady כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

גם אם התקשורת שמאלנית, מה הבעיה? בכל מדינה דמוקרטית התקשורת היא ליברלית ומשוייכת לשמאל. ההבדל הוא ששם השלטון, גם אם ימני, לא מחוקק נגדם חוקים. בכל זאת, מדינה דמוקרטית. במקום זה הוא פותח כלי תקשורת משלו ומושך את התומכים שלו, דוגמת פוקס ניוז. אף אחד לא מונע מחגי סגל ובן דרור ימיני לפתוח ערוץ חדשות או עיתון חדש ולנסות להשיג יותר פופולריות מאשר כלי התקשורת "השמאלנים" שעליהם הם מתעלקים ובו בזמן משמיצים.

הבעיה היא עם החוק. על כלי תקשורת נאסר לפרסם תכנים מתוך מניעים פוליטים של מפעיליו או בעלי המניות.. פחות או יותר זו לשון החוק.

אם ככה את "ישראל היום" היה צריך לסגור שנייה אחרי "ערוץ 7". אין שום חוק כזה, וטוב שכך (אם מישהו רוצה לקדם עמדה פוליטית לגיטימית, אין סיבה לשלול ממנו אמצעים לעשות זאת).

אליהו, אם אין לך מושג במשהו, עדיף לשתוק. וגם אין לך מושג ואתה מחליט לדבר, עדיף לחשוב קודם (ופה יש לך תמיד שניה לחשוב, לפני שאתה לוחץ על "שלח").

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:06 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
Officer Barbrady כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

אם ככה את "ישראל היום" היה צריך לסגור שנייה אחרי "ערוץ 7". אין שום חוק כזה, וטוב שכך (אם מישהו רוצה לקדם עמדה פוליטית לגיטימית, אין סיבה לשלול ממנו אמצעים לעשות זאת).

אליהו, אם אין לך מושג במשהו, עדיף לשתוק. וגם אין לך מושג ואתה מחליט לדבר, עדיף לחשוב קודם (ופה יש לך תמיד שניה לחשוב, לפני שאתה לוחץ על "שלח").

יוצא לסיבו, חוזר ומביא לך את החוק כלשונו, מצפה להתנצלות לאחר מכן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:09 
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

לא הבנתי למה.
החוק לא מזכיר ימין או שמאל, ואתה רואה שדווקא השמאל נזעם וכועס הרבה יותר מהימין, יש לך הסבר לכך?

כל עם ישראל הוא קדוש..

...

אני לא רואה שדווקא השמאל יותר נזעם וכועס מהימין. על סמך מה אתה טוען את זה? איפה אתה רואה כזה דבר? אורי אורבך הוא שמאל? רובי ריבלין? אני כן רואה שהאופוזיציה מתנגדת לחוק והקואליציה תומכת בו אבל ככה זה בכל חוק. אני כן רואה שעיתונאים, בלוגרים או כמעט כל מי שרוצה שתהיה יכולת לבקר את אנשי הציבור, ובעיקר עשירי ישראל, מתנגד לחוק. לא קיימת כאן חלוקה לימין ושמאל.
אשר לשאר הדברים שכתבת (או יותר נכון העתקת והדבקת), דברים שרובם ככולם ידועים לכל מי שיש לו השכלה תיכונית בישראל, כל הדברים האלו ביחד לא משנים (ולמעשה לא נדרשים בכלל) למה שאני כתבתי. מי שמכנה רבנים כקדושים יש לו תפיסת עולם של נוצרי. איך היה אומר על זה ג'רי הקדוש? Not that there's anything wrong with that.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:12 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

לא הבנתי למה.

כל עם ישראל הוא קדוש..

...

אני לא רואה שדווקא השמאל יותר נזעם וכועס מהימין. על סמך מה אתה טוען את זה? איפה אתה רואה כזה דבר? אורי אורבך הוא שמאל? רובי ריבלין? אני כן רואה שהאופוזיציה מתנגדת לחוק והקואליציה תומכת בו אבל ככה זה בכל חוק. אני כן רואה שעיתונאים, בלוגרים או כמעט כל מי שרוצה שתהיה יכולת לבקר את אנשי הציבור, ובעיקר עשירי ישראל, מתנגד לחוק. לא קיימת כאן חלוקה לימין ושמאל.
אשר לשאר הדברים שכתבת (או יותר נכון העתקת והדבקת), דברים שרובם ככולם ידועים לכל מי שיש לו השכלה תיכונית בישראל, כל הדברים האלו ביחד לא משנים (ולמעשה לא נדרשים בכלל) למה שאני כתבתי. מי שמכנה רבנים כקדושים יש לו תפיסת עולם של נוצרי. איך היה אומר על זה ג'רי הקדוש? Not that there's anything wrong with that.

זה לא בדיוק מאפיין של הנצרות פר סה. הנצרות הקדומה (או הכנסייה הקתולית) פשוט ניכסה לעצמה את המנהג העממי של עבודת קדושים. בזרמים המודרניים יותר של הנצרות (ממרטין לותר והלאה) אין לזה זכר.
גם היהדות עשתה את זה בצפון אפריקה, ומשם זה הגיע לישראל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:15 
ועוד אני כותב על דברים שאין לי מושג בהם... שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 15:35 
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

לא הבנתי למה.

כל עם ישראל הוא קדוש..

...

אתה לא רואה..
מי הפגין אתמול נגד החוק?החרדים? נוער הגבעות?
די להתממות הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
גיא האדום כתב:
קומוניסים כתב:
גיא האדום כתב:
mkorman1 כתב:
חוק ראוי וצודק

לא הבנתי למה.

כל עם ישראל הוא קדוש..

...

אתה לא רואה..
מי הפגין אתמול נגד החוק?החרדים? נוער הגבעות?
די להתממות הזאת

להתפלא מזה שדווקא השמאל מפגין למען החברה האזרחית והדמוקרטיה זה כמו להתפלא מזה שדווקא השמאל מפגין למען השלום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:41 
:LOL2:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:43 
ועדיין , מדוע חוק שאינו מופנה כלפי בעלי דעה פוליטית מסוימת מעורר התנגדות רק בשמאל?
כולנו מסכימים ,כך אני מקווה , שיש צורך לאסור לשון הרע אז מה ההבדל בין 50000 ש״ח ל-300000ש״ח?
אולי עכשיו היד תהיה פחות קלה על ההדק ואנשים יזהרו בלשונם?
לשאלה הזו אני מחפש תשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

חזרת מהסיבוב? איפה הציטוט שהבטחת?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:51 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

האמת לא מצאתי. אבל קראתי את זה אני לא מדמיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 16:56 
mkorman1 כתב:
ועדיין , מדוע חוק שאינו מופנה כלפי בעלי דעה פוליטית מסוימת מעורר התנגדות רק בשמאל?
כולנו מסכימים ,כך אני מקווה , שיש צורך לאסור לשון הרע אז מה ההבדל בין 50000 ש״ח ל-300000ש״ח?
לשאלה הזו אני מחפש תשובה

http://2jk.org/praxis/?p=3938

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

תמצא איפה קראת, כי עד אז אין לנו סיבה להאמין שלא דמיינת את זה. לכל הפחות מישהו שלא מבין דמוקרטיה מהי הסביר לך פעם איך מדינה דמוקרטית אמורה להתנהל.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 17:01 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

תמצא איפה קראת, כי עד אז אין לנו סיבה להאמין שלא דמיינת את זה. לכל הפחות מישהו שלא מבין דמוקרטיה מהי הסביר לך פעם איך מדינה דמוקרטית אמורה להתנהל.

לא, אני קראתי את זה. אולי שגיתי בהבנת הנקרא אבל לא שמעתי את זה. אני אעשה עוד מאמץ לחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:13 
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
למען הדמוקרטיה והשלום
חחחח
גדולים אתם

לא, אני קראתי את זה. אולי שגיתי בהבנת הנקרא אבל לא שמעתי את זה. אני אעשה עוד מאמץ לחפש.

ספר החוקים של מדינת ישראל
בבקשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:43 
mkorman1 כתב:
לשאלה הזו אני מחפש תשובה

אורי אורבך, זבולון אורלב, העיתונאי אריאל סגל(אני מקווה שאני זוכר את הסגל הנכון) כולם אנשי ימין כולם מתנגדים לחוק הדבילי הזה.

אבל נכון, זה רק השמאל בוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2011, 18:48 
תודה רבה!

"חברת החדשות תקיים שידורי חדשות מדוייקים, מהימנים ומאוזנים, ולא ישוקפו בהם עמדותיהם ודעותיהם הפרטיות של מנהלי החברה, עובדיה ובעלי מניותיה."

ואני כתבתי: "על כלי תקשורת נאסר לפרסם תכנים מתוך מניעים פוליטים של מפעיליו או בעלי המניות.. פחות או יותר זו לשון החוק."

טעיתי כמובן בכך שהחוק מתייחס לחברת החדשות בלבד אבל הרעיון דומה בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 11:05 
סמל אישי של המשתמש
http://rotter.net/forum/scoops1/22181.shtml

חוק חשוב מאין כמותו :LAGUH!:

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
תודה רבה!

"חברת החדשות תקיים שידורי חדשות מדוייקים, מהימנים ומאוזנים, ולא ישוקפו בהם עמדותיהם ודעותיהם הפרטיות של מנהלי החברה, עובדיה ובעלי מניותיה."

ואני כתבתי: "על כלי תקשורת נאסר לפרסם תכנים מתוך מניעים פוליטים של מפעיליו או בעלי המניות.. פחות או יותר זו לשון החוק."
טעיתי כמובן בכך שהחוק מתייחס לחברת החדשות בלבד אבל הרעיון דומה בהחלט.

הרעיון אולי דומה, אבל רק במבט שטחי.
בניגוד לעיתון, ערוץ טלוויזיה משתמש באופן בלעדי במשאב ציבורי (תדר מסוים עליו הוא משדר). על כן נדרשות ממנו דרישות שלא נדרשות מכלי תקשורת שלא עושה שימוש בלעדי למטרות רווח במשאב ציבורי נדיר.
עוד הבדל הוא שלפי החוק הזה אסור לבעלי העיתון להשפיע על העיתונאים, שאמורים להיות חופשיים מכל שיקול זר שאותו ינסה להכניס בעל הבית. זה לא בדיוק אותו דבר כמו לסתום לעיתונאים את הפה, שזו מטרתו המוצהרת של החוק שמדובר בו באשכול הזה.
ככה שזה לא ממש דומה, אפילו אם טורחים לחשוב על הנושא רק עשירים או שלושים שניות.

ועוד דבר, אם כבר, החוק שאתה ציטטת, אם הוא היה רלוונטי לעיתונים, כבר היום סוגרים את ישראל היום. אם כבר הוא רלוונטי לתחנות שידור למיניהן, ואמור לחול על ערוץ 7 (גיחי גיחי, כן?).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 נובמבר 2011, 11:15 
גיא ברזל כתב:
http://rotter.net/forum/scoops1/22181.shtml

חוק חשוב מאין כמותו :LAGUH!:

חרטא לפנים, החוק עוד לא עבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: