zevik כתב:
נשבע שאנשים שבאמת משלמים על המשחק הזה שנה אחרי שנה, צריכים להגיש תביעה ייצוגית על הונאה.
כל שנה מוסיפים עוד דברים לא שימושיים(מה לעזאזל מעניין אותי הטונים האלו?!), משנים את התפריטים רק כדי שתרגיש לא נח כאילו המשחק שונה, ובתאכלס לא משנים כלום, במקום לעבוד על מה שבאמת משנה.
המשחק עצמו מפוצץ בבאגים - מתוך 100 גולים מקרן, 80 יכניס השחק שעל הקורה הרחוקה, 15 השחקן על הקורה הקצרה, ועוד 5 עצמיים, כל שאר השחקנים שם תפאורה.
השחקן שמרים את הקרן מעולם לא יחזור אחורה כדי לצאת מנבדל בכדור חוזר. שחקנים מוסרים לנבדלים ברורים. בלמים שפתאום מתחילים להתחרבש עם הכדור בלי סוף עד שבא החלוץ ולוקח. התקפות מתפרצות(גם שלי, וגם של היריבים) מקרן של 3 שחקנים על 1, וזה לא משנה לכמה שחקנים תעשה stay back if needed.
אבל נראה לי שהזוכה בפרס הבאג המעצבן זה שבחצי מהפעמים שהשוער בועט כדור למעלה, וקשר של היריבה נוגח, זה פשוט שם חלוץ מול שוער. פעם-פעמיים במשחק לפחות. גם אין איך למנוע את זה, קו הגנה נמוך או גבוה, אם אין לך בלם עם 20 במהירות ו20 בהאצה, תאכל תחת.
אה, וגם מספר הפעמים ששחקנים מגיעים ל1 על 1 בלי קשר לא מציאותי בגרוש, והאחוז ניצול בכלל דכאון. זה או שהשחקן שלך ישים 4 מ5, או 1 מ10, אין באמצע.
וואו, אין לך מושג.
הטונים זה אחד הדברים היותר שימושיים. שיפר בטירוף את השיחות עם השחקנים (פרטיות או קבוצתיות).
כל שאר השחקנים בקרן אחראים על הריבאונד. אתה לא יודע כמה הבקעתי ככה.
אצלי השחקן
תמיד חוזר אחורה כדי לא להיות בנבדל.
אתה רוצה שהנגיחה של הקשרים לא תגיע למצב של אחד על אחד? תציב בלם ולא מגן מרכזי, או לחילופין - תגיד להגנה ללכת אחורה.