אוגוסטוס היל כתב:
אדום עד לגרדום כתב:
לא יודע ככה נראה לי.
לפי דעתי הכל עם הא' הזאת או איך שלא קוראים לה היה בהסכמה והיא סתםאומרת שהוא אנס אותה ובלה בלה..
בכל מקרה אני לא יודע אם זו א' בית נשיא או א' משרד תיירות אבל היה קטע ששהוא הזמין אותה לחדר אצלו במלון\ לשכה קיצר אנס אותה וזה, ואז אחרי שבוע הוא קרא לה והיא באה למלון,לשכה ונכנסה איתו לחדר ואז הוא שוב "אנס אותה", ונגיד שהוא אנז אותה בראשונה למה היא באה מרצון שוב לאותו מקום?
הוא לא טלית שכולה תכלת וזה ידוע לכולם, אבל מי כאן ועד אנס הדרך ארוכה. ככה היא דעתי.
ושוב הוא מפגר שהוא לא אמר מההתחלה שהכול היה בהסכמה, וגם אחרי שהוא נלחם סתם הוא היה צריך לחתום על העסקת טיעון..יכול להיות שהוא התבייש מאישתו שיענני הוא בגד בה והכול..
אבל עזבו גם אם אני צודק וגם אם הם צודקים הוא אכל אותה אחושרמוטה..

תעשה את המינימום ותחפש בגוגל קצת אינפורמציה על התנהגות של קורבנות עבירות מין. אולי תופתע.
וזה נחמד שאתה מבסס את דעתך על אינטואיציה ובלי לראות אלפית מחומרי החקירה והראיות, בעוד כל השופטים שראו את החומרים החליטו שהוא אשם.
אגב גם בלי לקרוא את חומר החקירה, וממה שאני ניזון מהתקשורת, יש הרבה סתירות,חוסר תיאום וסתירות עצמיות של המתלוננת הזאת.
ככה של הנאנסת לא צדיקה תמימה..
וחוץ מיזה כל הזמן הזה היא סחטה אותו וסחטה אותו כספית וכו', פתאום שהוא הפסיק למלא אותה בכסף הוא ישר רצה לכל העולם וצועקת שאנסו אותה? איפה היית כל ה7\רר שנה אנא עראף כמה זמן עבר..
עזוב יש כאן משהו מסריח..
שוב יכול להיות שאני טועה אבל לפי דעתי הם עשו יחסי מין בהסכמה וזה, כנראה נסתה להתנקם בו שפיטר אותה או שסתם חמדה כסף, ברגע שזה כבר לא עבד לה והתלוננו עליה היא התחילה עם הסיפור.