רדנקו כתב:
אני חושב שדוקא בשני המשחקים האחרונים הקבוצה שיחקה את הדקות הכי טובות שלה בלי קלי על המגרש.
גם אתמול הבריחה שלנו הגיעה כשהוא לא היה על המגרש למיטב זכרוני וגם בקרית אתא ההרכב הכי טוב שלנו היה בלעדיו.
לכן אני לא כל כך מסכים עם הקביעה שלך ולא מבין את הדאגה שלך.
בקרית אתא לא הייתי אז אני לא יודע.
בכל מקרה, לגבי אתמול אני יכול להגיד שברבע הראשון הוא וסטיט עשו מה שהם רצו על המגרש (קלעו 17 מתוך ה-19 של הקבוצה!) כשקלי גם הוסיף לא מעט ריבאונדים (סיים את המחצית עם 8 ריבאונדים) וכשקלי יצא היה בערך 12 הפרש לנו.
בסוף המחצית הובלנו ב-18 הפרש כך שזה לא מדויק שהבריחה שלנו הייתה בלעדיו. חוץ מזה, הסיבה העיקרית לבריחה הייתה ההגנה המטורפת של גל ומתן שהוציאה אותנו למתפרצות קלות.
לדעתי לא כל קבוצה תאפשר לנו את הלוקסוס של משחק מעבר כל כך קל. היו כמה התקפות רצופות אתמול שהם פשוט לא הצליחו לעבור את החצי.
כשאנחנו במשחק עומד אנחנו מאוד תלויים בקלי (ולזכותו יאמר שכל פעם שהוא מקבל את הכדור דברים טובים קורים) ויהיו לא מעט משחקים העונה שלא נוכל לרוץ מתי שנרצה.
ראיתי פה אנשים שאומרים שהצד התקפי טעון שיפור. צריך לזכור שברבע הראשון, בו כמעט ולא שיחקנו על מתפרצות, שיחקנו מצוין גם הגנתית וגם התקפית.
בשאר הרבעים לעומת זאת (בהם קלי שיחק הרבה פחות), אמנם רק הגדלנו את ההפרש אך עשינו זאת בעיקר באמצעות משחק מעבר ופחות באמצעות משחק עומד.